ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΤΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΤΥΓΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ “ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ”! ΛΑΣΠΗ, ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ “ΑΓΟΡΑΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ” – ΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝΟΥΝ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΜΑΪΜΟΥ!

    Κοινοποίηση:
    518f31_4

    Οι σημειώσεις που κρατούσαν ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος και ο συνεργάτης του αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία για την εξέλιξη των ερευνών για τη διαλεύκανση της εκτέλεσης του γνωστού ποινικολόγου.

    Τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν τις εν λόγω σημειώσεις, όπως και τα στοιχεία με τα οποία έκλεισαν τηλεφωνικά το ραντεβού με τον άτυχο δικηγόρο οι δράστες το πρωί της Πέμπτης. Κάτι που θα προκύψει από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

    Το ενδεχόμενο κινήτρων που προέρχονται από το κοινωνικό και προσωπικό περιβάλλον του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου δεν έχει αποκλειστεί από τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση, γράφουν χαρακτηριστικά συστημικά μέσα.

    Πρόσωπα, παντοδύναμοι του χρήματος, απόπειρες δολοφονίας, υπουργοί, βουλευτές και πρώην πρωθυπουργοί που ξέρουν μυστικά και ντοκουμέντα για την ΥΠ’ ΑΡΙΘΜΟΝ 1 ΥΠΟΘΕΣΗ που ψάχνει η ασφάλεια και σχετίζεται με την ανθρωποκτονία του δεξιού ποινικολόγου.

    Το πορφυρό ποτάμι του αίματος που τρέχει πάνω στον τάφο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

    Τη … μπάλα στην κερκίδα επιδιώκουν να ρίξουν κάποιοι σκοτεινοί  κύκλοι για την δολοφονική ενέργεια σε βάρος του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και δε διστάζουν με «διαρροές» να «λερώσουν» τον 52χρονο ποινικολόγο που στην πορεία του χαρακτηρίστηκε από εντιμότητα και μετριοπάθεια, αναλογιζόμενος το κληρονομικό βάρος που κουβαλά από τον πατέρα του Νώντα, που στην εποχή του είχε μια επιβλητική και γνώριμη φυσιογνωμία στα έδρανα των συνηγόρων.

    Αυτοί οι βρώμικοι κύκλοι, έχουν φθάσει στο σημείο να διαδίδουν ειδικά τις τελευταίες ώρες, πως ίσως η δολοφονία να έγινε για «προσωπικούς λόγους», μεταξύ αυτών και η ύπαρξη ενός συγκεκριμένου προσώπου  που συνέδεε τον δολοφονημένο Μιχάλη με δήμαρχο της επαρχίας ο οποίος διαθέτει μπαρ εδώ και χρόνια, πάρα πολύ κοντά στο δικηγορικό γραφείο της οδού Ασκληπιού 154. «Τελάληδες» αυτής της συνωμοσιολογίας, εμφανίζονται ακόμα και γνώριμοι στο ευρύ κοινό…”συνάδερφοι” από το νομικό κόσμο.

    Δείχνουν την  Εnerga …

    Μετρημένες στα δάκτυλα του ενός χεριού ωστόσο είναι οι “καυτές” υποθέσεις που χειρίστηκε ο δολοφονημένος ποινικολόγος και οι οποίες έχουν μπει στο μικροσκόπιο των διωκτικών αρχών, που ωστόσο όμως -όπως πολλά μαρτυρούν- έχουν καταλήξει στο πρόσωπο του «ηθικού αυτουργού»( πιθανόν αλλοδαπός Βαλκάνιος ή “λύκος της στέπας”) που έβαλε εκτελεστές να φθάσουν στο νεοκλασικό της οδού Ασκληπιού και με μια σφαίρα μικρού διαμετρήματος  να τον εξοντώσουν.  Απ΄ την κλήση που έλαβε νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης ο 52χρονος δικηγόρος για το προκαθορισμένο ραντεβού, έχει διαπιστωθεί πως ο … ενδιαφερόμενος είναι υπαρκτό πρόσωπο αλλά το ζήτημα είναι  μήπως έγινε «επίκληση» του ονόματός του για να “δελεαστεί” και να παγιδευτεί ο ανυποψίαστος δικηγόρος και να ορίσει  άμεσα αυτή τη συνάντηση που εξελίχθηκε σε ραντεβού θανάτου. Συνάντηση που ενδιέφερε νομικά τον ποινικολόγο. Η αφετηρία αυτού του πιθανού σεναρίου ακούει στο όνομα της «Energa- Hellas Power».

    Εν κατακλείδι 

    Σύμφωνα με πληροφοριες από τη μία παρακρατικοί κύκλοι ετοιμάζουν να στήσουν την υπόθεση και από την άλλοι αρκετοί δημοσιογράφοι διαδίδουν ότι η ΕΛ.ΑΣ πλησιάζει στην εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας.

    Θέλουν να σπιλώσουν τη μνήμη του δεξιού  ποινικολόγου αφήνοντας να εννοηθεί ότι η δολοφονία έγινε για “προσωπικούς” λόγους και συνδέεται με ενα μπαρ κοντά στα Εξάρχεια στο οποίο δουλεύουν κοπέλες από τη Ρωσία και αφανής εταίρος είναι ένας δήμαρχος από την επαρχία. Και κάπου στην άκρη υπάρχει και η υπόθεση της Energa.

     

     

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: