ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΩΣ ΜΕΛΗ «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ»

    Κοινοποίηση:
    tourkiki-istoselida

    Η τουρκική ιστοσελίδα bugun αναφέρει-κατά περίεργο τρόπο – πρόσωπα , ονόματα και ιδιότητες παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου από την λίστα των 16 ατόμων στα οποία άσκησε διώξεις για την εγκληματική οργάνωση στο χώρο της «στρογγυλής θεάς» ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλ.Ζαγοραίος. Φυσικά από την διαδρομή της ιστορίας ανάμεσα στις δύο χώρες μπορεί κανείς να υποθέσει πως ίσως πρόκειται για ένα δημοσίευμα που θέλει να δυναμιτίσει την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

    Σας μεταφέρουμε την μετάφραση του κειμένου της τουρκικής ηλεκτρονικής εφημερίδας ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να κρατάμε αποστάσεις και επιφυλάξεις από τα γραφόμενά τους:

    «Φλας στο παρασκήνιο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

    Η Ελλάδα βιώνει πολύ θερμές ώρες. 16 άτομα με πολύ σημαντικές θέσεις στο ποδόσφαιρο της χώρας θα πάνε στο δικαστήριο.

    Ανάμεσά τους είναι:

    2 πρόεδροι συλλόγων, 4 μέλη και διευθυντής της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, και 3 διαιτητές της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας. Διέρρευσε από την δικογραφία πως για την «διαδρομή» των προαναφερόμενων φαίνεται να είναι στη λίστα για το δικαστήριο ο πρόεδρος του Ολυμπιακού,  Βαγγέλης Μαρινάκης.

    Αυτά τα εγκλήματα που απευθύνονται σε 7 από τα 16 ονόματα είναι αρκετά βαριά. Απάτη, δημιουργία εγκληματικής οργάνωσης, σικέ αγώνες, όπως και ποινές που επιβάλλουν οι διατάξεις για απειλητικές ενέργειες που περιλαμβάνουν σοβαρές κυρώσεις.

    Έρχονται και παρέρχονται απειλές θανάτου 

    Για να ελέγξει τις παρατυπίες στην ανάθεση των διαιτητών- που όρισε στον Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ – ανέλαβε ο πρώην Σκωτσέζος διαιτητής Χιου Ντάλας από την αρχή της σεζόν αλλά από την πίεση που του ασκήθηκε παραιτήθηκε πρόσφατα. Ο ίδιος ανέφερε ότι δέχτηκε απειλές θανάτου. »

    Διαβάστε ΕΔΩ το σχετικό τουρκικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας bugun

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. και με όλα αυτα θα λύσουμε το πρόβλημα της πείνας των Ελλήνων…

      1. ετερον-εκατερον! μονο ως υπερασπιστικη γραμμη μπορω να εκλαβω το σχολιο σου! αν πεινας, θα πρεπει να σε εξοργιζουν περισσοτερο τέτοιες ειδησεις και να ζητας παραδειγματικη τιμωρια τους, αφου πλουτιζουν στις πλατες μας!

    2. Ε,ρε γλέντια…Ο πεσμένος στα 4 ραγιαδολαός,θάχει να ασχολείται…για μήνες…Εν τω μεταξύ όλη αυτή η δυσωδία που λυμαίνεται αυτή την χώρα -από κάθε άποψη-θα ξεσκίζει τα πάντα…και μύτη δεν θα ανοίγει…Δώστε μαρινάκηδες στον όχλο…και μπέους και τίγρεις και όλα τα λοιπά ζώα της ζούγκλας…Αντίχειρας…πάνω…Αντίχειρας …κάτω.

      1. το σχολιο σου νομιμοποιεί αυτους που τα κανουν. φανταζεσαι να καταδικαστουν για οσα εχουν κανει στον χωρο του αθλητισμου και να γυρισουν να πουν ΄΄εδώ ο κοσμος χανεται και η θαλασσα εχει γινει γιαουρτι, με εμας ασολειστε που βιαζουμε τον αθλητισμο΄΄? ΝΑΙ και με αυτους θα ασχοληθούμε και με την Τροικα και με την ανεργια και με την κοινωνια! κοψτε την καραμελα περι αποπροσανατολισμου. σοβαρατο και το ένα σοβαροτατο και το άλλο αφου είναι μελη της κοινωνιας και παραβατησαν! -φιλικα-

    Comments are closed.