ΜΑΚΕΛΕΙΟ 1000. Ο “ΜΥΘΟΣ” ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΤΑΜΠΛΟΙΝΤ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ. 1000 ΕΞΩΦΥΛΛΑ, 1000 ΚΑΡΦΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΒΡΩΜΕΡΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΤΟΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΚΑΒΑΛΑΡΗΔΕΣ

    Κοινοποίηση:
    Μακελειό 1000

    Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, η αληθινή πατριωτική εφημερίδα όλων των Ελλήνων, αλλά μόνον των Ελλήνων, κλείνει το πρωί της Παρασκευής, 1000 τεύχη κυκλοφορίας. 1000 πρωτοσέλιδα στα περίπτερα όλης της Ελλάδος.

    Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, γιατί ουδέποτε ήμασταν για τα λόγια, λόγω καταγωγής. Προχωράμε με υπερηφάνεια που μια εφημερίδα αυτοχρηματοδοτούμενη από το υστέρημα των Ελλήνων πατριωτών και των συνδρομητών της ομογένειας, από την κυκλοφορία της κι όχι από τα πορτοφόλια των καταγωγίων της Καμόρα, κατόρθωσε να χώσει το καρφί εκεί που ήθελε. Στην καρδιά της έχιδνας των εξουσιαστών εις το όνομα των εξουσιαζόμενων που κάποια στιγμή θα τσακίσουν όσους τους εκβιάζουν, τους καταπιέζουν και τους υποτιμούν.

    Θα χρησιμοποιήσουμε τα λόγια φανατικού φίλου αναγνώστη, του antwnis selekos, που μας έστειλε και τα παρακάτω( λινκ, κάρτες και φωτογραφίες) και τον ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά.

    “…Δεν μου βγαίνουν εύκολα τα λόγια να σου πώ..

    1000 φύλλα πέρασαν.. Σαν σε μία μέρα..  Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι το τραγούδι αυτό που το αφιερώνω, τα ξημερώματα ακούγονται καλύτερα τα soundtrack του Scarface.. Το τραγούδι ταιριάζει στον αγώνα σας, μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά..

    Τα μυστικά της προσπάθειας αυτής; Η επαφή σας με τον κόσμο, απλή, Σπαρτιάτικη, πατριωτική ενημέρωση χωρίς πολλά πολλά (που κουράζουν), και αποκαλυπτικό site με θέματα που οι άλλοι δεν “πιάνουν” (κι ούτε πρόκειται..)

    Οι φωτό αφιερωμένες.. Καλό ξημέρωμα Στέφανε”.

    Καλό ξημέρωμα Έλληνες πατριώτες και αγάντα αυτό να είναι το τελευταίο μαύρο ξημέρωμα για την φουκαριάρα την πατρίδα μας.

     

    kassimatis

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: