ΑΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΑΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ… Ο ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ Ο «ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ» ΤΣΙΠΡΑΣ! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ! (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    draxmi

    Τα «ορφανά» του Στάλιν και του Χίτλερ, που κατέχουν θέσεις εξουσίας, χρησιμοποιούν όλα τα μέσα που διαθέτουν, προκειμένου να μας πείσουν ότι ενδεχόμενη επιστροφή σε εθνικό νόμισμα θα ήταν καταστροφή για τη χώρα.

    Τελευταίο περιστατικό, το κρεσέντο παραληρήματος που έγινε μπροστά σε επιτροπή της Βουλής, από τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα.

    Ο διοικητής της ΤτΕ κληθείς να σχολιάσει δηλώσεις βουλευτών του κυβερνητικού κόμματος αναφορικά με τη δραχμή είπε: «Κάνουν λάθος όσοι επαναφέρουν θέμα δραχμής και Grexit. Αυτό δεν προκύπτει από καμία οικονομική ανάλυση. Η βελτίωση ανταγωνιστικότητας έχει ήδη επιτευχθεί. Το να φύγεις από το ευρώ δεν είναι απλή υποτίμηση. Είναι αλλαγή νομίσματος. Θα είναι η απόλυτη καταστροφή. Έχουμε υποχρεώσεις σε ευρώ και όλοι θα ζητάνε ευρώ. Θα συλλαμβανόμαστε στα σύνορα δεν θα μπορούμε να ταξιδέψουμε. Όσοι λένε αυτές τις ανοησίες υποστηρίζοντας ότι δε θα συμβεί και τίποτα αν φύγουμε από το ευρώ ας ταξιδέψουν στην Βόρειο Κορέα να καταλάβουν τι θα συνέβαινε». Το ακούσαμε και αυτό. Θα γίνουμε Βόρεια Κορέα…

    Η άποψη του «Μακελειό»

    Οι έλληνες, πληρώνουν με το «αίμα» τους, τα τελευταία χρόνια. Η επιστροφή στη δραχμή, γιατί να τους φοβίζει; Τι άλλο μπορούν να πάθουν; Άλλωστε, κατά τη γνώμη μας, η αλλαγή νομίσματος και πρωτίστως το πέρασμα σε εθνικό κρατικό νόμισμα δεν ισοδυναμεί με καταστροφή, αλλά συνιστά την πρώτη πράξη για να γλυτώσει μια οικονομία την απόλυτη καταστροφή κι ένας λαός την μαζική του εξόντωση. Επίσης, το χρέος, έχει φτάσει σε δυσθεώρητα επίπεδα και δεν πρόκειται να αποπληρωθεί ποτέ.

    Προκειμένου λοιπόν, οι δανειστές – ναζί, να σιγουρέψουν ότι θα πληρώνονται κανονικά, χρησιμοποιούν κάποιους τους οποίους στρατολογούν για αυτόν τον σκοπό. Ο κ. Στουρνάρας οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι είναι ένα εξέχον δείγμα αυτής της τάξης, που αναζητούν οι επίδοξοι Χίτλερ κάθε εποχής. Εκτός από τον κ. Στουρνάρα, άποψη εκφέρουν και οικονομικοί αναλυτές για να υπερασπιστούν το καταστροφικό ευρώ.

    Ένας από αυτούς και ο δικηγόρος και πρόεδρος του πατριωτικού(;) κινήματος, Κυριάκος Τόμπρας, ο οποίος σε άρθρο του, σχολιάζει αρνητικά, τα όσα υποστηρίζει ο καθηγητής Λαπαβίστας για επιστροφή στη δραχμή. Ίσως να είναι ο μοναδικός επικεφαλής πατριωτικού σχηματισμού υπέρ των πολιτών, που να έχει αυτή την άποψη, την οποία για να δικαιολογήσει, χρησιμοποιεί γεωπολιτικά επιχειρήματα.

    Τα τρία βήματα για την έξοδο

    Να σημειωθεί ότι ο κ. Λαπαβίτσας αφού ξεκαθάρισε ότι δε μιλάει για μια άτακτη και αναγκαστική από τους δανειστές φυγή της Ελλάδας από την Νομισματική Ένωση, αλλά για μια σχεδιασμένη αποχώρηση, περιέγραψε τρία βασικά βήματα που θα πρέπει να συνοδεύουν την έξοδο της χώρας από το ευρώ:

    —Βήμα πρώτο, σύμφωνα με τον κ. Λαπαβίτσα είναι η άμεση παύση πληρωμών του δημοσίου χρέους. Η σύσταση, στη συνέχεια, επιτροπής λογιστικού και δημοκρατικού ελέγχου του χρέους με τελικό στόχο την διαγραφή μεγάλου μέρους από αυτό.

    —Βήμα δεύτερο, ο «δημόσιος και εθνικός έλεγχος» της Τράπεζας της Ελλάδας η οποία όπως σημείωσε ο καθηγητής θα πρέπει να «πάψει να είναι υποκατάστημα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και ο διοικητής της να πάψει να αναφέρεται στον Μάριο Ντράγκι».

    —Βήμα τρίτο, δημόσια ιδιοκτησία και επιβολή επιτρόπου του κράτους στις τράπεζες. Καθώς επίσης και επιβολή κεφαλαιακών ελέγχων.

    Αν γίνουμε Κορέα…

    Και επειδή, ο Στάλιν και ο Τσακουσέκου έχουν πεθάνει χρόνια και ο Φιντέλ Κάστρο, πρόσφατα απεβίωσε, ο επόμενος… μέντορας του Αλέξη Τσίπρα, όπως πολύ εύστοχα, οπτικοποίησε το koοlnews.gr και, με αφορμή πάντα τα λεγόμενα του Στουρνάρα, δε θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Κιμ Γιονγκ Ουν. Αν λοιπόν γινόμασταν Κορέα, όπως σημειώνει η ιστοσελίδα που προαναφέραμε, η εικόνα της θα ήταν αυτή που βλέπετε στις φωτογραφίες.  Οι αγαπημένοι υπουργοί της κυβέρνησης, μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα, σε μια φανταστική σειρά φωτογραφιών σε στυλ… βορεοκορεατικό. Το μινιμαλιστικό και μιλιταριστικό ενδυματολογικά βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και η λατρεία του απλού λαού προς τον ηγέτη της σε δεύτερο.

    Στις φωτογραφίες καταγράφεται ο έλεγχος του τύπου, η σχέση με τον βασικό άξονα της οικονομίας, την αγροτιά, η ατέλειωτη δίψα του προέδρου αλλά και οι ρίζες στο βαθύ ΠΑΣΟΚ που δεν πρόκειται να σβήσει ποτέ…

    ΔΕΙΤΕ τις φωτογραφίες από την εφημερίδα «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» της Παρασκευής 

    efimerida

     

     

     

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Το οτι ο Βορειοκορεατης εδιωξε τις εβραιοσιωνιστικες τραπεζες , αυτες που μας δυναστευουν , κατηργησε τις συναλλαγες με το δολαριο ,εχει δικο του νομισμα…δεν μας λεει τιποτα ….;

    2. Δεν υπαρχουν αποδειξεις για αυτα που ισχυριζονται , οπως δεν υπηρχαν αποδειξεις για τις χιλιαδες δολοφονιες που μαθαινε τοτε ο κοσμος οτι διεπραξαν οι Σανταμ και Κανταφι , τα πιστευαμε ομως τοτε….. ολος ο κοσμος ειχε πειστει οτι καταπιεζαν τους λαους τους σε σημειο μαλιστα να επικροτει την αραβικη ανοιξη και να χειροκροτει την δολοφονια τους (μπροστα στην τηλεοραση ,μεγαλυτερη ατιμωση για εναν ηγετη δεν υπαρχει))ολη η ανθρωποτητα…. τα ξεχασαμε;

    3. Αγαπητη viki.Θα διαφωνισω μαζι σου.Μην συνγκρηνης σε τιποτα τον σανταμ τον κανταφι με αυτο το πραμα που λεγεται κιμ γιονγκ ουν.ειναι η μερα με τη νυχτα.οι 2 πρωτη ηταν πραγματηκη ηγετες με 50 κιλα αρχ@@@ια ο καθενας ο κοσμος τους λατρευε και ουτε πηναγανε ουτε σκοτονοτουσαν μεταξυ τους τιποτα.ζουσαν ειρηνηκα με δωρεαν ρευμα ιατρικη περιλθαψη παιδια κ.α.ο αλλος αυτος εχει τα παντα και ολοι οι αλλοι πηνανε

    4. Οπως δυσφημιζαν τον αιμοχαρη Κανταφι , και τον Σανταμ , ετσι και τον Βορειοκορεατη ηγετη σημερα. Και η Ελλαδα ως χωρα «εξυπνων » συμβαλλει σε αυτο .

    5. ΟΛΟΙ ΑΛΛΟ ΣΩΣΙΣΜΟ,ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!!!!GREXIT ΤΩΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ,ΝΑ ΖΟΡΙΣΤΟΥΜΕ 5,6 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΘΑ ΠΡΟΟΔΕΥΣΟΥΜΕ,ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΙΣΟΒΙΑ ΔΕΜΕΝΟΙ,ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΟΥΝ ΠΟΤΕ!!!!ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΚΟΤΑ Η ΣΟΙΜΠΛΕΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ BYE-BYE!!!!

    6. Δηλ τι ολόκληρη η ΕΕ δεν μπορεί να σώσει μια πολιτεία με ρίσκο να διαλυθεί ; σιγά 400δις είναι ρε τσίπιδες όλοι να δώσετε από 10% του τζίρου θα κάνετε μια καλή πράξη, θα το ανταποδώσουμε στον τουρισμό, μα τόσο γυφτοι πια ;

    7. Eδώ και 7 χρόνια η Ελλάδα σώζεται από τους δανειστές της.

      Τι είδους συμβιβασμός θα γίνει τη Δευτέρα;

    Comments are closed.