ΖΟΜΠΙ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΑΝ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ-ΓΕΜΙΣΕ «ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΥΣ» ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

    Κοινοποίηση:
    zomb1_b1

    Μασκαράδες μεταμφιεσμένοι σε ζόμπι, γέμισε απόψε η Πλατεία Συντάγματος, η Ερμού και το Θησείο στο πλαίσιο της εκδήλωσης Zombie Athens Walk, τον ετήσιο, περίπατο ζόμπι στο κέντρο της πόλης, που φέτος διοργανώνεται για πέμπτη χρονιά.

    ÓõììåôÝ÷ïíôåò óôï Zombie Walk Athens öùôïãñáößæïíôáé ëßãï ðñéí îåêéíÞóåé ç ðáñÝëáóç ôùí «íåêñïæùíôáíþí» ðïõ Ý÷åé áöéÝñùìá óôá '80s êáé óôïõò «êáêïýò» ôçò ðáéäéêÞò ìáò çëéêßáò, óôçí ðëáôåßá ÓõíôÜãìáôïò, ÓÜââáôï 12 Ìáñôßïõ 2016. ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁËÅÎÁÍÄÑÏÓ ÂËÁ×ÏÓ

    Οι συμμετέχοντες στον περίπατο ξεκίνησαν την πορεία τους από το Σύνταγμα και έφθασαν μέχρι τον Κεραμεικό, στο Χυτήριο Theatre & ART Cafe όπου η βραδιά κατέληξε σε πάρτυ, στο λεγόμενο zombie thriler party.
    zomb1_b1

    zompi-stous-dromous-tis-athinas3

    zomb11

    zomb5
    Σε αυτήν την ιδιαίτερη παρέλαση, πλήθος κόσμου ντύνεται, μακιγιάρεται και υποδύεται τους κακούς χαρακτήρες από ταινίες και σειρές τρόμου του 1980 και του 1990. Η φετινή συνάντηση των «νεκροζώντανων» πλασμάτων αφιερώνεται στη δεκαετία ’80, τη σειρά Stranger Things και τις ταινίες που την επηρέασαν ή αναφέρονται σε αυτή

    zomb17

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. ασε τους νεκρους να προχωρανε.. Εσυ προχωρα στο δρομο σου!!!

    2. Οι Έλληνες δεν έχουν υβριστικά έθιμα. Πού είναι ο σεβασμός σε κείνους που έχουν υποστεί τέτοιες αλλοιώσεις και τραυματισμούς; Αίσχος!

    3. Έλεος με τα τεμπελοκοπρόσκυλα που μόνο σε ηλιθιότητες ξέρουν να συμετέχουν. Για πές τους να βγούν να διαδηλώσουν για πατριωτικά θέματα, να δείς πόσοι από αυτούς θα σηκωθούν από τις καφετέριες και τα κρεβάτια. Μπράβο στους γονείς που μεγαλώνουν τέτοια ζόμπι.

    4. δεν χρειαζεται να βαφτουν σαν ζομπι, ειναι ηδη….

    5. Η ξεφτίλα του νεοέλληνα.
      Ζουν απο τις συντάξεις των γερόντων και διαδηλώνουν μόνο για να προάγουν ανωμαλία.

    6. Όλο μαλακίες ο νεοέλληνας….Χαβαλες και να περνάμε καλά. Θα γίνει κανένα μπαμ με τους Τούρκους και θα προσγειωθούμε οι ηλίθιοι..

    7. Πλήρη παρακμή,από νέους ανθρώπους,σε μία χρεωκοπημενη οικονομικά και ηθικά χώρα,με ένα μεγάλο κομμάτι υγιές πληθυσμού,να έχει μεταναστεύσει,Σημεία των καιρών,η πλύση εγκεφάλου σε όλα τα επίπεδα καλά κρατεί,Ο εξισλαμισμός της πατρίδας προχωρά με γοργούς ρυθμούς,ζητω ή παγκοσμιοποίηση και η ΝΤΠ,αυτό θέλει ο κοσμος,αυτό θα λάβει,έχουν να δουν πολλά τα μάτια μας…….

    8. Καταντια,ξεπεσμος!Ο ανθρωπος χωρις ιδανικα & ηθος,χειροτερος & απο τα ζωα!!!Αυτοι ειναι οι νεοελληνες που θα αντιμετωπισουν πολεμο & πεινα?Ντροπηηηη!!!

    Comments are closed.