ΕΚΤΑΚΤΟ – ΜΠΑΙΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ! ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΟΧΤΩ ΕΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ! ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    4588C1BB636A313847596EF14616B120

    Σε ποινή κάθειρξης οχτώ ετών χωρίς αναστολή καταδικάστηκαν, ερήμην, από δικαστήριο της Πάτρας ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός με την κατηγορία για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος. Ήδη έχει εκδοθεί ένταλμα συλλήψής τους, καθώς τυχόν έφεσή τους δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα.

    Όπως γράφει το patrastimes.gr μηνυτής ήταν πρώην συνεργάτης του, ο οποίος καταγγέλλει ότι του έκλεψε 100.000 ευρώ την περίοδο που συνεργάζονταν σε επιχείρηση με παιδότοπους, καθώς και ο κουμπάρος του ο οποίος είχε δώσει στον Σώρρα να το πολυτελέστατο αυτοκίνητο του για να το πουλήσει και αυτός του έδωσε ληγμένα δηνάρια από το Κουβέιτ.

    Σε δηλώσεις του στο patrastimes.gr ο κουμπάρος του και κατήγορος, δικηγόρος Φώτης Λεπίδας τόνισε ότι είναι η ευκαιρία, μέσω αυτής της δίκης, να ξεσκεπαστεί όλη η παράνομη δράση του Αρτέμη Σώρρα και όλων όσων εμπλέκονται στην «απάτη» που έχει στηθεί σε όλη την Ελλάδα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. Η δικαιοσύνη είναι επιλεκτική ; αν κάνεις φόνο τρως δύο χρόνια αν είσαι επικίνδυνο ς για το σύστημα τρως οχτώ

      1. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ !!! ΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΘΑ ΕΚΛΕΒΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ , ΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΠΑΤΖΗΝΤΡΕΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΛΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙ—— ΣΟΣΙΑ——- ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ … ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΧΡΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ 40000Ε – 50000Ε ;; Ο ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΙΖΕΣΚΑΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΖΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ;; Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ;; ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ…!!!

    2. Κ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΙ ΦΟΡΤΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΕΑΣ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΔΙΕΥΘΝΣΗ;;;;;;;ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΕΧΕΙ ΦΟΡΤΩΜΑΤΑ Ο ΝΤΑΛΕΝΤΑΛΕ ΣΩΡΑΣ ΛΕΕΙ Κ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΦΤΟΥΟΥΟΥ…………ΩΩΩΩΩΩΧΧ ΤΕΛΙΚΑ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΦΟΡΤΩΜΑΤΑ Ο ΓΙΟΥΦΤΟΜΙΚΡΟΣ…….

    3. Δεν τον υποστηρίζω ΑΛΛΑ κανενας απο τους ολους μαλακες δεν αναρωτιέται γιατι επρεπε να στηθεί ολο αυτο για να παει μεσα …γιατι αν νομιζετε πως δεν στηθηκε τοτε εγω ζω σε λαθος αιωνα ……… και γιατι να παει μεσα ? Αν ολα αυτα που λεει ειναι ψεματα τι θα πείραζε ? Ποιους ομως τωρα πειραζει ? οποιος δεν ειναι με το συστημα_ εκτος τους αναεχοαπλητους_ παει φυλακη … και απο πισω οι χειροκροτητες ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, αααα

      1. Δεν κατάλαβες τί διάβασες; Υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος. Πλακάς ήταν ο τύπος μέχρι
        να αρχίσει τη μεγάλη κομπίνα με τα δις.

    4. Στη μπουζου ο σαλτιμπαγκος που το παιζε και πατριωτης.

    5. ……………………Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΜΗΝΩΝ…………ΟΧΙ ΟΧΤΩ, 118 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΟΥΝ……………ΑΣ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ Ο ΔΙΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΑΜΑΖΟΝΕΣ………………….
      ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ Η ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ, ΤΩΡΑ ΛΟΓΙΚΑ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ Η ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ…..ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ…….ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΜΑΓΑΖΑ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΔ, ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ H ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ…………….ΓΙ ΑΥΤΟ, ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ……………ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ……ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΛΑΟΣ !!! ΕΞΟΡΙΑ, ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ…………………….

    6. Αν σκεφτείτε πόσο καιρό αλωνίζει έξω ο άλλος σεσημασμένος εγκληματίας που είναι και πιο κοντός και πιο αραπόδερμος και πουλάει εξίσου πατριωτισμό

    7. Το λάθος που έκανε ο Ψώρρας ήταν που δεν πολιτεύτηκε. Αν είχε την ασυλία δε θα τον ακούμπαγε ΚΑΝΕΙΣ. Αυτό είναι το ψευτορωμεϊκο κύριοι.

    8. Ο τύπος των 600δις, θα πάει μέσα για 100 ψωροχιλιάρικα;;;

      1. Τα μονα 600 δις (περιπου) ..αυτην τη στιγμη εστω ..είναι τα 320 και 240 δις .. από το δημοσιο και το εσωτερικο χρεος φιλε. Αυτος πουλαγε αερα κοπανιστο και τσαλακωνε το σταυρο από τη σημαια , οι ναζι κουνανε τη σημαια του χιτλερ.. , οι αναρχικοι καινε τη σημαια, ο Τσιπρας είναι αθεος, ο Κουλης μασόνος προσκυνα το διαολο.. , το ΚΚΕ.. είναι αριστερος φασισμος και θελει να σε κανει Σ.Ενωση… αν δεν είναι αυτό μια χωρα .. μπουρδελο… τοτε τι είναι. Πρεπει ν αλλαξουμε εμεις μυαλα εστω.. αλλιως παμε κατά διαολου σα χωρα..

        1. αγγιζουν την τελεια μεταφραση τησ ελλαδοσ σημερα κ.λ.π κ.λπ

    9. ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ…..10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ…..ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ

    10. μιλαμε οτι πιο μπο@ρδελο κρατος δεν υπαρχει. για τον σωρρα εγιναν οι συνοπτικες διαδικασιες και καλως εγιναν. για τα αλλα τα τσογλανια πασοκονδσυριζα ποτε θα γινουν ρε γα@@μενοι;

      1. ΠΟΙΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ;;;10 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ…ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΦΥΛΑΚΗ…..ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΟΥ

    11. Εϊδατε πως λειτουργεί η δικαιοσύνη οταν θέλει ?
      Σειρά εχει ο Τσουκάτος, Ο Σταθάκης, Η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ που φάγανε τόσα εκατομύρια.

      1. Και μετά άλλαξε πλευρό μπας και ξυπνήσεις.

    12. Ερχονται και αλλες καμπανες.Μεσα τα λαμογια-εκμεταλευτες.

    13. Ο Σώρρας είναι απατεώνας και πρέπει να δικαστή, αλλά αυτό που μας απασχολεί, είναι, τι θα γίνει με όλους του άλλους πολιτικούς απατεώνες που μας έγδυσαν στην κυριολεξία. Ο Σώρρας δεν μας έφαγε τίποτα ακόμα, και καλά έκαναν και τον έβγαλαν από τι μέση, απλός το παίζει ότι είναι κάποιος και βλέπει τον κόσμο σαν κουτορνίθια. Αυτοί που έχουν το νόμο στα χέρια τους να μην κάνουν στραβά μάτια, γνωρίζουν πολύ καλά τι γίνεται γύρο τους. Τελικά υπάρχει δικαιοσύνη σε αυτή τι ρημάδα τι χώρα???

    14. ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ Χ.Α.

      1. @ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ: Τράβα στην βρωμερή σου τρύπα, ξεφτιλισμένο αναρχοάπλυτο σκουπίδι που ψωνίζεσαι με πακιστανούς.

      2. @ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ: Μη ξεχάσεις να πάρεις την μαμά σου και να έρθετε με την όπισθεν, εαμοβουλγάρικα κόπρανα.

      3. ΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΛΙΓΔΙΑΡΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΙΑ ΑΚΑΤΑΛΑΒΗΣΤΙΚΗ ΜΠΟΓΙΑ , ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..

    15. Σανό στα ζώα, λευτεριά στον Αρτέμη Σώρρα

    Comments are closed.