ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ! ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ! (ΦΩΤΟ) – ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 

    Κοινοποίηση:
    makelei

    Το απόγευμα εισήλθε στα γραφεία της εφημερίδας  με απειλές   και βιαιοπραγίες νεαρός σωματώδης άντρας,  ο οποίος αναζητούσε τον Στέφανο Χίο. Κατά τη διάρκεια της εισόδου του ήταν ιδιαίτερα βίαιος και επιθετικός. Στη συνέχεια σημειώθηκε επεισόδιο με άνθρωπο της εφημερίδας, χωρίς να έχουν  διευκρινιστεί οι λεπτομέρειες ως προς το τι  ακριβώς συνέβη. Αμέσως μετά την είσοδο του σωματώδη άντρα, εισήλθαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, προφανώς μετά από συνεννόηση μαζί του.  Ο σωματώδης άντρας ισχυρίζεται ότι είναι δικαστικός επιμελητής και ότι κάποιος άγνωστος πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό, προκειμένου να αποτρέψει την εξέλιξη του επεισοδίου.

    m2

    Δεκάδες άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, της  κρατικής ασφάλειας και άλλων υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ  απέκλεισαν περιμετρικά τον χώρο γύρω από τα γραφεία της εφημερίδας μας. Οι “εισβολείς” αστυνομικοί προχωρούν σε προανακριτικές πράξεις, διακόπτοντας ουσιαστικά το έργο των δημοσιογράφων της εφημερίδας και της ιστοσελίδας.   Έχουμε βάσιμες υπόνοιες ότι εξελίσσεται προβοκάτσια σε βάρος της εφημερίδας “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” προκειμένου να μην κυκλοφορήσει αύριο. Aξίζει να σημειωθεί ότι το αυριανό φύλλο της εφημερίδας εμπεριέχει θέμα – φωτιά που αφορά σημαίνοντα πολιτικά πρόσωπα.

    m3

    Καταγγέλουμε τον αστυνομικό διευθυντή κ.Χριστόπουλο, ο οποίος δεν επιτρέπει την είσοδο των συνηγόρων της εφημερίδας ώστε να διασφαλιστούν τα νόμιμα συμφέροντα τόσο των εργαζομένων όσο και της εκδότριας εταιρίας.

    m5

    Αυτή τη στιγμή δεκάδες πατριώτες συρρέουν στα γραφεία της εφημερίδας προς συμπαράσταση στους εργαζομένους και διαμαρτύρονται για την στάση της αστυνομίας.gg_2

    gg_1

    Μείνετε συντονισμένοι… Συνεχής ενημέρωση

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. Πλάκωσε η μισή αστυνομία. Σε καμιά γιάφκα πήγανε;

    2. Πρωτη φορα φασιστερα και τελευταια.

    3. κολοπαιδα του τοσκα του κοπριτη κατω τα χερια σας απο τον Στεφανο Χιο.αντι να πιασετε κανα κλεφτη δολοφονο που μπουκαρει στα σπιτια ρε βρωμοκοτες κανετε ντου στο μακελειο?
      αλητες ρουφιανοι κολομπατσοι με κρανη.αμα γινει κανας πολεμος κρυφτητε
      AI στα διαλα χαιβανια μπασταρδια κολοπαιδα με τις λεσβιες & τα σκατα που μαζεψατε στα σωματα ασφαλειας

    4. Ότι πιο θρασύδειλο, ποταπό βρωμερό αμόρφωτο συνονθύλευμα ψυχικής πουσταριάς, που υπάρχει στο κόσμο, στην πλειονότητα του…..λέγεται μπάτσος, δικαστής, εισαγγελέας, ματατζής, νταβατζης κ.λ.π Aυτή η Φάρα γουρουνιών είναι μία αγέλη λύκων που μαζί μεγαλουργούν πρόστυχα αλλά όταν τους ξεμοναχιάσεις έναν-έναν γίνονται πουστάκια του κερατά που γονατίζουνε και σου φιλάνε ….και τον πούτσο για να μη τις πονέσεις .Αυτά τα διαβολοαναθρέματα δουλεύουν για τα επιτελεία του νέο-ταξη-σμού του κάθε Σόρος,Rockefeller, Rothschild και λοιπά. Γεμίστε τους με κάθε τρόπο για να σωθεί η Ελλάδα. Φωτιά και τσεκούρι σε αυτούς τους προσκυνημένους μπάτσους ματατζήδες δικαστές εισαγγελείς δημόσιο κάφρους πουτάνες κ.λ.π. Ελληνα αν δε τους γαμήσεις εσύ θα σε γαμήσουν αυτοί…και θα σου γαμήσουν και τη μάνα και την κόρη και τη γυναίκα ακόμα και το παιδί σου που είναι αρσενικό για να ψυχοσωματοπουστέψει σαν κι αυτούς. Συγνώμη για τις εκφράσεις μου αλλά έτσι θα μίλαγε και ο Γιώργης ο Καραϊσκάκης. Μου αρέσει να τα λέω έξω από τα δόντια γιατί έτσι είναι τα πράγματα και αν κάποιος έχει πειραχτεί από αυτά που λέω,απο τις πουστάρες της μασοσατανικής κυβέρνησης και του μπατσαριού της, ας μου κάνει μήνυση. ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΟΥΝ Τ’ ΑΡΧΙΔΙΑ.

    5. Βάστα γερά Στέφανε και μην μασάς, είμαστε μαζί σου…. μόνο εσύ έχει μένει !!

    6. Δεκάδες χιλιάδες αλληλεγγυων είναι μαζεμενοι έξω από τα γραφεία του Μακελειό και δείχνουν την συμπαράσταση τους στην μοναδική σοβαρή εφημερίδα της Ελλάδας μας. Ούτε ένα ρεπορτάζ δε θα δείξουν τα κανάλια αύριο, ούτε μια φωτογραφία από τους χιλιάδες αλληλεγγυους. Διαδωστε!!αποκαλυπτικό! Πριν κατεβασουν την είδηση!!!

      1. Η ΕΚΛΗΣΣΙΑ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΗ?? ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΕ ΦΑΝΕ!!!1! ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑΑ ΦΕΙΜΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!! ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ !!!

        1. Χιλιάδες είναι στο δρόμο ρε φίλε για τον Χίο! Εσένα όμως δε σε βλέπω έξω από τα γραφεία!! Εδώ είμαστε δεκάδες χιλιάδες πατριώτες μπορώ να πω. Ούτε μια κάμερα από τα τσοντοκαναλα.!! Διαδωστε!! Να έρθουν κι άλλοι να γίνουμε εκατομμύρια!!

    7. ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΣΤΕΦΑΝΕ…ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ…..ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ

    8. δεν θα περασει ο κομουνισμος και η κοκκινη τρομοκρατια του αγραμματου ψευτοτσιπρα!!!!!!!!!!
      ποτε ξανα σταλινισμος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    9. Τα γουρουνια της δημοκρατιας υπαρχουν μονο για να προστατευουν μισελληνες πολιτικους και δημοσιογραφους, αριστερες πουστρες και λαθρομεταναστες. Οσον αφορα τους απλους Ελληνες πολιτες, το μονο που κανουν ειναι να σπευδουν να τους αφοπλισουν, ωστε να δολοφονηθουν και να πεθανουν οσο το δυνατον ευκολοτερα. Χειροτεροι και απο τους κατσαπλιαδες της Κλαρας καταντησατε. Κακο ψοφο να εχετε καθικια

    10. Στεφανε εσυ να τα βλεπεις αυτα φιλε που τους καλοπιανεις,ο μπατσος ειναι μπατσος,τελος,ειναι επισημως εδω και καιρο εχθροι του Ελληνικου λαου,καμμια λυπηση για κανεναν τους.Ο παπους μου ο συγχωρεμενος μου ελεγε παντα και να μην το ξεχναω ποτε πως μπατσος και παπας φιλοι δεν πιανονται,οποια πετρα και αν σηκωσεις μπατσο θα βρεις απο κατω,παντου χωμενοι,προστασιες,νταλαβερια,ναρκωτικα,οπλα σωματεμποριες κτλ,τωρα αν ειναι και 5-6 καλοι τι να κανουμε…..Καμμια λυπηση οταν τους ξαπλωνουν αυτοι οι οποιοι προστατευουν.Σιχαθηκε η κοινωνια τους αλητες που επειδη εχουν πιστολι καβαλησαν καλαμι.καμια λυπηση για κανεναν μπατσο!

    11. Ο Στέφανος είναι κάλο παιδί και παλεύει για τη αληθινή δημοσιογραφία
      Δεν έχει όπλα όπως γράφουν οι άλλοι ότι πυροβόλησε

    12. ΕΧΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ…ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΡΩΝ ΙΣΛΑΜΟΝΑΖΙ Νο245.687…ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ…ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΟΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΒΡΕΦΟΦΑΓΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΑΘΕΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ,ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΚΚΕ+ΟΛΑ ΤΑ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ,ΓΕΕΝΑ ΠΥΡΟΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ…ΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΟΙ ΗΔΗ ΝΕΚΡΟΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ…ΣΤΕΦΑΝΕ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ,ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΜΑΡΤΥΡΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΑΣ!ΙΣΧΣ ΝΙΚΑ

      1. Για το Χιο ειμαι μαζι του . Αλλα….μιας που ειναι Πασχα.. θ απαντησω στα ασχετα πραγματα που λες . Νομιζω τα εχω ξαναδει. …..Αυτα ειπε ο Χριστος ? Να τους λες λαθροπιθηκια ?? Βλεπω λες για τα κομματα,για τους Ναζι γιατι δε λες ? Λες πολλα ψεματα μαλλον και εσυ.. κοιτα μη κριθεις κι εσυ για ολα αυτα… . Λες για θεο.. και λες λαθροπιθηκια ? Ναι ειναι λαθρομεταναστες του συστηματος.. ναι μας κορο’ι’δευουν , αλλα δεν ειναι πιθηκια ειναι ανθρωποι του ιδιου θεου..ετσι ?? Οσο για το Χριστο.. κι εγω πιστευω.. γι αυτο σταματηστε να λετε ψεματα οσο γινεται… (γραφεις μαλιστα και αρπαγη.. ενω ισως δε ξερεις τι σου γινεται σε πολλα απ αυτα που λες_)

    13. Κρεμαλα σε καθε μπατσο . Χειροτεροι και απο Τουρκους καταντησατε ξευτιλες.Σας βαρεθηκαμε και σας μισουμε με καθε κυτταρο του κορμιου μας.

    14. Πηδαω γυναικα ματατζη οταν αυτος εκτελει το καθηκον του.Εχει και 2 παιδια η ατιμη.

      1. Μάλλον το αντίθετο… Και μάλλον μπροστά σου κιόλας

    15. Αστυνομικοι καταντησατε αηδια…ακομα και πατριωτες που ηταν παντα με το μερος σας, σας εχουν σιγχαθει.Για μενα ειστε ιδιοι και χειροτεροι με τους αναρχοαπλυτους που προστατευετε.Καταφερατε να ειστε και πιο μισητοι απο τους πολιτικους. Χωρις εσας δεν θα μπορουσε να στηθει αυτη η λεηλασια εις βαρος των Ελληνων.Στα τσακιδια μαλακες.

    16. Κομμουνισμός τσιπρας= φασισμός , φίμωση τού Τύπου.

    17. Ο/Η Μπατσοι-αλλοδαποι-αναρχικοι, Ολα τα καθαρματα δουλευουνε μαζι λέει:

      Οι αστυνομικοι προστατες των ανθελληνων εγκαθετων προδοτων καταντησαν ο καρκινος της Ελληνικης κοινωνιας. Οι Βρωμιαρηδες σκατοψυχοι μπατσοι στοχοποιουν οποιονδηποτε δεν ειναι πουλημενος σαν αυτους. Διακινητες ναρκωτικων,μπλεγμενοι σε κυκλωματα πορνειας,πλεον γεμισαν με πουσταραδες και θα πληρωσουν πολυ ακριβα τις αναισχυντες πραξεις τους.Διασυρονται για ψιχουλα και με περισσιο παθος εκτελουν τις οδηγιες των ερπετοειδων ανωτερων τους.

    18. Aγαπητε κ.Στεφανε Χιο ! Ευχομαι οπως ληξει αισιως η περιπετεια Σας ! Προπαντως ψυχραιμια και συνεση !
      Καλη Ανασταση !

    19. Το κράτος είναι ο απόλυτος εχθρός του Ελληνισμού, η χώρα πρέπει να διοικηθεί από Έλληνες ηγέτες άμεσα και να εφαρμοστεί επιτέλους Ελληνοκεντρική εθνική πολιτική υπέρ της φυλής των Ελλήνων .. βρισκόμαστε υπό κατοχή.. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ !!!

    20. Μερικά από αυτά τα κωλοπαιδα που μπορεί οποιοσδήποτε να τους αποκαλέσει μπάτσους έχουν βγει και γράφουν μεγάλη εβδομάδα να πιάσουν κανένα ληστή δεν ξέρουν αρε ένα γαμησι που θέλετε όλοι σάς!!!

    21. Απο σημερα το απογευμα υπαρχει για ολα τα τσοντοκαναλα και τα τσοντοσαιτ η εφημεριδα ΄΄ΜΑΚΕΛΕΙΟ΄΄…Ξαφνικά όλοι οι ξευτιλισμένοι κουστουμάτοι της ΕΣΗΕΑ την εμαθαν.Κουφάλες ξύλο που θέλετε,κοιτάξτε τις κυκλοφορίες και διαβάστε την Αυγούλα ρε ξεπουλημένα τομάρια.

    22. Στεφαναρα στο κεφαλι ριξτου του πο@στη γ@μω τα δικαστηρια και τα αρχιδι@ που νομιζουν οτι θα μας γαμ@σουν

    Comments are closed.