ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!!! ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ… (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤA)

    Κοινοποίηση:
    masonoi

    Πρέπει ΟΛΟΙ σας να να δείτε και να κατανοήσετε αυτήν την ηχογράφηση.

    Η ηχογράφηση έγινε για να γνωρίσει ο Αμερικανικός λαός τι παίζετε πίσω από τις πλάτες του αλλά έχει άμεση σχέση και με την δικιά μας κατάσταση.

    Εφόσον κατανοήστε όλη την ομιλία, είναι πολύ σημαντικό να την διαδώστε για να την ακούσουν κι άλλοι…


    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Καταρχήν η τέκτονες είναι ψεύτομασονια που έχει φτιαχτεί για να τραβάει χρήμα, όπως τα τέλη για να είσαι μέλος, το χρυσό που φοράνε πάνω τους, και για αυτό δεν υπάρχει μυστικό, είναι ψέμα ολόκληρο, καμία μύηση γι αυτούς που θέλουν να μπούνε στο τριπ του αποκρυφισμου. Τα ωραία και τα ακριβά είναι γι αυτούς που δεν θα πηγαίνανε σε κανονική μασονικη στοά γατί θα τρομαζανε. Η μασονία πρέπει να τραβάει όλους και έτσι δημιούργησαν τους τέκτονες που έγινε της μόδας. Κανονικές στοές ( αιγυπτιακό τελετουργικο) ειναι η Ερμητικη Χρυσή Αυγή, οι στοές των Θεληματικων, οι ροδοσταυροι, και τάγματα που είναι μαγικά γκρουπ. Αν νομίζετε ότι οι βλακες τέκτονες θα κυριεύσουν τον κόσμο, είναι επειδή πουλάει πολύ το θέμα, και κάποιοι πλουτίζουν από αυτό.
      Σε μαγικό γκρουπ δύσκολα μπαίνει κανείς γιατί πρώτον θα φοβηθεί και δεύτερον πρέπει να έχει πολλές γνώσεις για να γίνει μέλος. Το πανεπιστήμιο δεν είναι αρκετό.
      Μην πιστεύετε σε μπούρδες.

    2. A Racial Program for the Twentieth Century

      υπαρχει ενα τετοιο βιβλιο που μιλαει ξεκαθαρα για γενοκτονια των λευκων και δεν εχει ασχοληθει κανενας ελληνας ερευνητης παρα ασχολουνται με προφητολαγνειες και οτι αλλη μπουρδα υπαρχει? τα οσα γραφονται μεσα σε αυτο το βιβλιο ξεπερνανε ακομη και το πιο συνωμοσιολογικο σεναριο που εχουμε ακουσει.

    3. ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΓΕ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΥΤΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΓΑΝΕ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ!ΠΟΙΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ?ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΟΙ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΣ ΛΕΥΚΗΣ ΑΔΕΡΦΟΤΗΤΑΣ,ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥΣ 1 ΜΑΗ Κ ΤΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΝΙΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙΑ ΚΤΛ ΚΤΛ.Η ΟΤΑΝ ΠΗΡΕ ΤΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΑΔΕΡΦΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΕΙΧΕ ΤΠ ΠΑΤΡΙΣ,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΤΟ 1776 1 ΤΟΥ ΜΑΗ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΑΔΕΡΦΟΤΗΤΑ ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ,ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΣ ΜΑΥΡΗΣ Κ ΤΣ ΛΕΥΚΗΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΣ ΑΠΕΡΡΙΨΕ.ΙΧΝ

    Comments are closed.