Στο σάλο που έχει προκληθεί για την επίθεση στο κομβόι ανθρωπιστικής βοήθειας στις 19 Σεπτεμβρίου στη Συρία (σε μία περίοδο που θεωρητικά υπήρχε παύση πυρών), θέλησε να δώσει απαντήσεις ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος πυροδότησε ακόμα περισσότερο το κλίμα!
Η Δύση κατηγορεί ανοιχτά τη Ρωσία για την επίθεση, τη στιγμή ωστόσο που ομάδες εμπειρογνωμόνων που έχουν μελετήσει το συμβάν υποστηρίζουν το ακριβώς αντίθετο.

Στο ίδιο μήκος κύματος ο Ρώσος Πρόεδρος δήλωσε σήμερα από το φόρουμ του VTB:
«Βλέπουμε τι συμβαίνει. Είναι απλά αβάσιμες κατηγορίες και η Ρωσία είναι πάντα η αιτία όλων των θανάσιμα αμαρτημάτων. Αλλά γνωρίζουμε ποιος επιτέθηκε σε αυτή την ανθρωπιστική νηοπομπή. Ήταν μία από τις τρομοκρατικές ομάδες. Και γνωρίζουμε ότι οι ΗΠΑ το γνωρίζουν επίσης πολύ καλά αυτό. Αλλά προτιμούν να κατηγορούν τη Ρωσία. Αυτό δεν θα βοηθήσει», τόνισε ο Πούτιν.

Για να συμπληρώσει δίνοντας σκληρή απάντηση σε όσους προσπαθούν να χρεώσουν το γεγονός στη Ρωσία: «Αυτό είναι κάτι για το οποίο μιλούσα για πρόσφατα, αυτή η μέθοδος τρέχει τα γεγονότα στη διεθνή αρένα και ονομάζεται εκφοβισμός και πίεση. Αυτό δεν λειτούργησε ποτέ και ποτέ δεν θα λειτουργήσει εναντίον της Ρωσίας».







ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΑΝ Ο ΗΜΙΤΡΕΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΑΙΜΑΤΙΚΥΛΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΠΟΛΕΜΟ
Γουστάρει από πίσω ο γνωστός ανθέλληνας ρώσος πράκτορας. Κανένα φασίστα με παιδί θα μας βρείτε επιτέλους;;; (μην πει κανείς τη φαλαινίτσα του ουρακοτάγκου, πρέπει να είναι υβρίδιο)
Τα ‘πε αυτά ο «ομόδοξος» και μετά ΕΣΦΙΞΕ το χέρι του ισλαμοσουλτανοτυραννίσκου (λυσσασμένου κατά της Ελλάδος και Κύπρου) για τον αγωγό (συμφέροντα γάρ)…
7 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΕΒΑΙΟΔΟΥΛΕ??? ΟΤΙ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΚΑΝΑΝ 1,2 ΔΙΣ ΕΠΕΝΤΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΥΡΩΛΑΓΝΕ???? ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΨΑΞΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ – ΑΥΡΙΟ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΩΤΟΣ ΘΑ ΖΗΤΑΣ ΤΟΝ ΡΩΣΟ. Η ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΚΙΣ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΉΣΟΥΝ???ΟΤΑΝ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΡΩΣΟΝ ΑΝΈΒΑΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΩΣΑΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΤΕ ΚΑΛΗ ΗΤΑΝ????????? ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΠΟΛΕΜΑΡΧΕ ΤΟΥ ,,ΜΩΛΟΝ ΦΡΑΠΕ,,!!!!!!