ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΩΝ ΟΔΗΓΩΝ: «EIMAΣΤΕ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΙΣΗ ΩΡΕΣ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΒΕΝΖΙΝΗ! ΡΙΧΝΕΙ ΧΙΟΝΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ…ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ!» (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Xionia apokleismenoi

    Ανάρτηση εγκλωβισμένου οδηγού στο facebook και ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ! ΔΕΙΤΕ τι γράφει αγχωμένος και τι μαρτυρούν οι πολίτες! (ΦΩΤΟ)

    Επιβάτης ΚΤΕΛ που έχει εγκλωβιστεί στην Πατρών – Κορίνθου

    Όπως είπε στον ALPHA: «Φύγαμε στη 13.00 από την Αθήνα και από τις 15.00 είμαστε εγκλωβισμένοι σε αυτό το σημείο… Είναι πολύ άσχημες οι συνθήκες. Υπάρχουν μεγάλοι άνθρωποι και παιδιά. Αυτή τη στιγμή μόλις σταμάτησε να χιονίζει, έχει πολύ κρύο… δεν υπάρχει κανείς να μας βοηθήσει. Δεν ξέρουμε τι μας περιμένει».

    Άλλος οδηγός είπε: «Είμαστε σταματημένοι τουλάχιστον 2,5 ώρες. Πήραμε την Τροχαία και μας είπαν ότι θα το δούνε. Δεν είναι εικόνα αυτή ευρωπαϊκού κράτους…!».

    Προβλήματα στην Αιτωλοακαρνανία – 350 τόνοι αλάτι για το οδικό δίκτυο

    Τα προβλήματα εντοπίζονται κυρίως

    Ε.Ο. Αγρινίου-Καρπενησίου, από 28ο έως 52ο χλμ.(γέφυρα Επισκοπής).
    ΕΠ. Ο. Εμπέσου-Άρτας από Χρυσοπηγή (25 χλμ.) έως γέφυρα Κομποτίου (43 χλμ.).
    ΕΠ. Ο. Εμπέσου – Περδικακίου – Αυλακιού από (12 χλμ. έως 38 χλμ.)
    Ε.Ο Καρπενησίου- Αγρινίου από 5ο έως 10ο χλμ.
    Τ.Κ. Παλαιόπυργου προς Πλάτανο, πρώην Δ.Δ. Πυλλήνης.
    Θέση Χάνι Φασουλά της πρώην Δ.Δ. Αποδοτίας προς Άνω Χώρα.

    Πρέβεζα: Απαγόρευση κυκλοφορίας από το 19ο έως το 24ο χλμ της επαρχιακής οδού Αρχάγγελου – Νεράιδας

    Από παρακαμπτήριες οδούς πραγματοποιείται εξαιτίας του παγετού η κυκλοφορία από το 19ο έως το 24ο χλμ στην επαρχιακή οδό Αρχάγγελου – Νεράιδας, σύμφωνα με ενημέρωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου. (Απαγόρευση κυκλοφορίας επί μακρό χρονικό διάστημα).

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Παμε παρνηθα παω να αποκλειστω και μετα να φωναζω βοηθεια δεν εχω παρει ουτε νερο μαζι μου…
      Φταει ο τσιπρας και το κρατος.

      Θα παρω την εμακ να σηκωσει απατσι και πουμα για τον εντοπισμο μου…

      ΖΩΑ !!!!!!

      ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝΕ.. ΣΙΓΑ ΡΕ ΤΟ ΧΙΟΝΙ …

      ΑΝ ΖΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΙΙ….
      ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΑΔΝΗ…..

    2. Ας πρόσεχαν να είχαν πάρει αλυσίδες. Κανένα κράτος δεν τους φταίει όταν κόβουν βόλτες σαν τα ζώα ή αποφασίζουν όλοι να επιστρέψουν από τις εθνικές την μέρα της κακοκαιρίας.

    3. Και λοιπόν; Υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα.

    4. Ionospheric Heating Facility

      Status:
      Low: Blue
      Low/Med: Blue
      Med: Yellow
      Mod: Yellow
      Mod/High: Red
      High: Pink

      Στόν χαρτη μπορείτε να δείτε με χρωματικούς κύκλους σε διάφορα μέρη του κόσμου τα ποσοστά υψηλών εκπομπόν μικροκυματών και ελέγχου της γεωμηχανικης εφαρμογής.

      Το παρόν προτζεκτ ασχολείται με τον έλεγχο του καιρού τον τεχνιτών φαινόμενον
      όπως καιρός , τυφώνες , σεισμοί κτλπ.

      70 ερευνητές από όλο τόν κόσμο δουλεύουν πάνω στό πρότζεκτ haarp.space .
      Η μετρήσης γίνοντε βάσει των ραδιοσυχνοτήτων Effective radiated power (ERP – EIRP), από διάφορα παρατηρητήρια στόν κόσμο.

      Η Sura Ιονοσφαιρική, βρίσκεται κοντά στη μικρή πόλη της Vasilsursk περίπου 100 χλμ ανατολικά από Νίζνι Νοβγκορόντ στη Ρωσία, είναι ένα εργαστήριο για την ιονόσφαιρα έρευνα.
      Sura είναι σε θέση να εκπέμπει περίπου 190 MW, ενεργό ακτινοβολούμενη ισχύ (ERP) για βραχέα κύματα.
      Η εγκατάσταση αυτή λειτουργεί από το radiophysical ερευνητικό ινστιτούτο NIRFI στο Νίζνι Νόβγκοροντ.
      Η εγκατάσταση Sura ανατέθηκε το 1981.
      Χρησιμοποιώντας αυτή τη δυνατότητα, ρωσή ερευνητές μελέτησαν τη συμπεριφορά της ιονόσφαιρας και την επίδραση της γενιάς των εκπομπών χαμηλής συχνότητας για τη διαφοροποίηση της ιονοσφαιρικού ρεύματος.
      Το αμερικανικό HAARP, η λειτουργία του οποίας ξεκίνησε το 1993, είναι παρόμοια με την εγκατάσταση Sura.

      https://haarp.space

    Comments are closed.