ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ! ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    komanto-600x275

    Η ελίτ του αμερικανικού στρατού βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στη Βόρεια Ελλάδα.

    Ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ, μέλη των περίφημων Seals λαμβάνουν μέρος φέτος στην εθνική διακλαδική άσκηση μεγάλης κλίμακας ΣΑΡΙΣΑ 2016, που ξεκίνησε σήμερα και θα ολοκληρωθεί στις 23 Σεπτεμβρίου.

    Το Γ” ΣΣ / NDC-GR μέσω του ΓΕΕΘΑ έδωσε στην δημοσιότητα ένα εξαιρετικό βίντεο για την άσκηση που γίνεται στην Βόρεια Ελλάδα.

    Τον συντονισμό έχει η 1η Στρατιά, και διεξάγεται με τη συμμετοχή μονάδων και των 3 Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και τμήματος ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ.

    Η άσκηση η οποία θα διεξαχθεί στην ευρύτερη περιοχή Λαγκαδά-Σκεπαστού-Σοχού-Σταυρού-Σκεπαστού, έχει ως βασικούς αντικειμενικούς σκοπούς την εξάσκηση στη σχεδίαση και διεξαγωγή διακλαδικών επιχειρήσεων, την εφαρμογή διαδικασιών, την ενάσκηση διοίκησης και ελέγχου, την δοκιμή και αξιολόγηση οπλικών συστημάτων καθώς και την συνεργασία με συμμαχικές δυνάμεις.

    Την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου που έχει οριστεί ως Ημέρα Διακεκριμένων Επισκεπτών θα λάβει χώρα η τελική φάση της άσκησης στην παραλία «ΒΡΑΣΝΩΝ» και στο Πεδίο Βολής & Ασκήσεων «ΑΣΚΟΥ-ΠΡΟΦΗΤΗ».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Είχαν τους φασιστοπαππούδες χάμω. Ε σου λέει κώλο θα δίνουν και τα εγγόνια τους, ας περάσουμε μια βόλτα. Τέτοια βλέπει ο Ηλίας και αναστατώνεται. Έλα όμως που των βλέπουν για τούρκο με τέτοιο χρώμα.

    2. Τίποτα δεν συμβαίνει απλά καταγράφουν τις στρατηγικές θέσεις της Ελλάδος για να ενημερώσουν την Τουρκία απο που να έρθουν οι λαθρομετανάστας για να γεμίσουνε την Ελλάδα βάση σχεδίου.
      Ο πόλεμος γίνετε με άλλους τρόπους πλέων…

    3. Το 1983 ειχαμε την ιδια σχεδον ασκηση με τους βορειοαμερικανους Rangers, πιστευω οτι καθε χρονο μια διμοιρια απο δαυτους βρισκονται και εξασκουνται εκει με εμας στα πλαισια του ΝΑΤΟ

    4. Μπουρδέλο η «ωραία Ελλάς».Εμπάτε σκύλοι αλέστε….

    5. ΤΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ .ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ. ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΕΙ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ; ΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ;(Εντος πολυτεχνειου δεν σκοτωθηκε κανενας ).

    6. Exθες το πρωι προς μεσημερι…πεταξαν πανω απο την Ηλιουπολη Θεσ/νικης πανω απο 15 ε/π.. Χιουι και ΝΗ90.

    Comments are closed.