ΑΛΛΑΧ ΟΥΑΚΜΠΑΡ ΟΥΡΛΙΑΖΕ Ο ΟΧΛΟΣ! ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΜΠΑΛΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΧΕΡΙ.. ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΧΑΣΑΠΗΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΣΑΣ….! ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ 18 +…

    Κοινοποίηση:
    kopsimo-karpou

    Είναι αιμοδιψείς είναι οτιδήποτε οχι ανθρώπινο στην θέα του αίματος να ουρλιάζεις και να ζητάς και άλλο αίμα.
    Να φωνάζεις και το όνομα αυτού του θεού που είναι τελικά χειρότερος και απο τον θεό των Αζτεκων τον Ουιτζιλοπότστλι. Οι σουνίτες γιουαχαμπίτες σπέρνουν τον τρόμο οχι μόνο σε όλη την Ευρώπη αλλά και στις τάξεις των.Πολλοί αυτομολούν αφού πίστεψαν με πλάνη οτι η ζωή τους στο Ισλαμικό χαλιφάτο θα καλυτέρευε.Έρχεται ο αφανισμός τους όμως πολλών και από τους Δυτικούς.
    Ο Εφιάλτης έχει ήδη χτυπήσει την Ευρώπη…Κόβει λαιμούς θερίζει….το βίντεο είναι ανατριχιαστικό…

    epixirimatias.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    34 Σχόλια

    1. EAN SKOTOSEIS ENAN LEGESE DOLOFONOS*
      EAN SKOTOSEIS 1.000.000 LEGESE BASILEIAS *
      ean toys skotoseis oloys xaxa ../legese <<THEOS .–

    2. Αληθινο ειναι το βιντεο δεν βγαζει αιμα το χερι…μετα απο λιγο θα εχει αιμοραγια.

    3. Αν αυτό το χέρι κόπηκε στ’ αλήθεια, ότι έχω μάθει ως γιατρός επί 22 συναπτά έτη πρέπει να αναθεωρηθεί. Εμείς, εδώ στη Δύση, φαίνεται ότι δεν γνωρίζουμε το ελάχιστο από την ιατρική επιστήμη. Από που να αρχίσω και που να τελειώσω; Όμως, τελοσπάντων, ας μην προχωρήσω γιατί θα υποτιμήσω εαυτόν και αλλήλους.

      1. Μηπως εχεις σπουδασει γιατρος του κωλου;

    4. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΕ ΤΟ ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΑΝΤΙ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ
      Ο ΜΩΑΜΕΘ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ 600 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

      1. Ναι καλά,δεν έχεις ιδέα το τι είπε ο Χριστός,γι’αυτό άσε τα παραμύθια.

        1. Εσυ μαλλον δεν εχεις ιδεα ποια είναι τα ιερα βιβλια του Χριστιανισμου και τι περιεχουν

      2. Ο χριστος κατεργησε τον μοσαικο νόμο…ψάξε καλύτερα αδερφέ

        1. Η Παλαια Διαθηκη είναι ένα από τα Ιερα Βιβλια του Χριστιανισμου. Ολοι το ξερουν αυτό αδερφε.

    5. Παιδια σε απαντηση κυβερνησης κρατους Ε.Ε και ισλαμοφασιστων αλληλεγγυων που χρηματοδοτουν με εκατομμυρια και.. μπολικη δοση κυβερνητικης προπαγανδας τους κατεχομενους χωρους για λαθρομεταναστες , εγινε καταληψη του χωρου που προοριζεται για τζαμι , καθαριστηκε στεγασε ηδη τους πρωτους Ελληνες αστεγους , εχει γινει προχειρο ιατρειο , συσσιτιο οσο γινεται και επιτρεπουν οι δωρεες των Ελληνων.Επισης ρουχα εχουν διανεμηθει σε Ελληνες αστεγους . Πιστευω πως μεσα απο την σελιδα να κανετε ενα αφιερωμα στους εθελοντες που τις τελευταιες μερες δεχονται επιθεσεις απο κρατος και αλληλεγγυους ισλαμοφασιστες. Γιατι προφανως για τους λεγομενους αλληλεγγυους δικαιωμα στην στεγη και την τροφη εχουν μονο οι λαθρομεταναστες. Η καταληψη βρισκεται στον Βοτανικο , Ιερα Οδος 114 και υπαρχει αναγκη απο τροφιμα φαρμακα και ρουχισμο. Οποιος θελει ας βοηθησει. Το ανθελληνικο κρατος για τους λαθρομεταναστες ο λαος για τους Ελληνες. Υπαρχει και λογαριασμος στο φεης μπουκ για οσα παιδια θελουν να βοηθησουν στο εγχειρημα. Τελος απλα σιχαμενοι οι αλληλεγγυοι που προσπαθησαν ανεπιτυχως 2 φορες , οι παρακρατικες επιθεσεις αποκρουστηκαν με επιτυχια απο εθελοντες και αστεγους .Προτιμανε να γινει τζαμι παρα ανοιχτος χωρος για αστεγους φτωχους συμπατριωτες μας , να δειτε τι σιχαμερα καθηκια ειναι και τι κρυβεται πισω απο αυτους.. Αυτα ,ελπιζω να δημοσιευθει και οποιος μπορει ας βοηθησει στο εγχειρημα.

    6. Δεν ειναι ψευτικο, ειναι μια χαρα αληθινο και απο οτι φαινεται ο παρανομευς εχει αποδεχτει το λαθος του και περιμενει σαν κοτοπουλο να του το κοψουν. Η πιστη του ειναι τοσο μεγαλη που μπροστα στο θελημα του αλαχ δεν χωραει πονος. Συντομα κοντα σας.

    7. ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟ,ΨΟΦΟ ΖΩΑ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΔΩ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ,ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ,ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΝ ΛΑΙΒ,ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΦΕΙΚ

    8. Εχετε σκεφτει γιατι καθημερινα το χαλιφατο στελνει σοκαριστικα βιντεο υπέρτατης φρικης?
      Ακομα και αν είναι τοσο βίαιοι , σκληροι και απανθρωποι γιατι δεν φορουν την μασκα του «καλου» για να προσελκυσουν ανθρώπους που θα τους στηριξουν?
      Εχετε σκεφτει γιατι κανουν τρομοκρατικες επιθεσεις στην Ευρωπη?Νομιζετε ότι είναι τοσο χαζοι ώστε να πιστευουν ότι ετσι δεν προκαλουν την οργη της Ευρώπης και ότι η Ευρωπη αν θελει δεν μπορει να εξαφανισει το κρατος τους μεσα σε λιγες μερες?
      Νομιζετε ότι είναι τοσο δυσκολο για ολοκληρη σχεδόν την ανθρωποτητα (Ρωσια, ΗΠΑ, Ευρωπη) να εξοντωσει τα μπουλούκια του ISIS?
      Σκεφτείτε λιγο και θα καταλάβετε ότι παιζετε ένα θεατρο μπροστα στα ματια μας με σκοπο να τρομοκρατησει τους αφελείς ετσι ώστε να επιβληθει πιο ευκολα ενας συγχρόνος φασισμος.

    9. Αν κλέψεις σου κόβουν το χέρι αν βιάσεις σου κόβουν το πουλί.

      Φαντάσου να εφαρμόζονταν ο Νόμος στην Ελλάδα…………
      Οι μισοί θα ήταν κουλοί και άλλοι μισοί χωρίς πουλί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    10. Του έχουν κάνει αναισθητική ένεση πριν το κόψουν. Γι’αυτό δεν πονάει…

    11. Ρε παιδια σας παρακαλουμε , ειπαμε πως στην ισλαμοφασιστικη καταληψη στο ΑΠΘ που γινεται με την ευγενικη χορηγια των συντροφων του συριζα εχουμε μικροφωνικη. Ουτε ενας δεν ηρθε ρε παιδια. Αντε μια δευτερη ευκαιρεια αφου δεν ηρθε κανεις στις 11 να ερθει το απογευμα.. Μεσα υπαρχουν τζιχαντιστες συντροφοι και 5-6 απο εμας τους φιλοισλαμιστες. Ελατε βρε παιδια.Αλλαχ ακμπαρ παιδια , θα μοιραστει μαζι με το κειμενο και το κορανι. Εντωμεταξυ ειμαστε πολυ μαγκες , τα εχουμε σπασει ολα ..

    12. εμενα δεν με πιθει οτι ειναι αληθινο το βιντεο εγω πιστευω οτι ειναι θεατρινισμος παρατιριστε το χερι που ηποτιθετε του το κοψαν δεν επρεπε να ειχε πλημηριση το τραπεζι με αιμα αυτος δεν εβγαλε καθολου αιμα.μας κοροιδεουν ρεεε ξυπνατε ορνια..

      1. Και το συγκεκριμένο να μην είναι αληθινό πετσοκόμματα γίνονται πολλά σε ισλαμικές χώρες όπως η Σ.Αραβία.

      2. Μάθε ορθογραφία ρε Κώστα, μας έβγαλες τα μάτια.

      3. Αν ένα άκρο κοπεί «καθαρά» τότε η αρτηρία κάνει σπασμό και δεν υπάρχει αιμορραγία. Γι’ αυτό ο ισλαμοπίθηκος με τα γυαλιά κόβει το χέρι με δύο μπαλτάδες αντί ενός. Προφανώς ο τύπος είναι μάστορας, πρέπει να έχει κόψει πολλά χέρια και πόδια….

        Άντε και στα δικά μας στο Ελλαδιστάν…

    13. Το χερι που σηκωνει και δειχνει δεν ειναι το κομμενο μη τρωτε παπα.

    14. Μεσω πολλων εκατομμυριων δολαριων και μεσω μκο εχει στηθει μια πολυ καλη επιχειρηση ισλαμοποιησης της ευρωπης.Εχουν πιασει δημοσιογραφους στα μμε και οργανωσαν στρατο ισλαμοφασιστων , οπως παραδειγμα τα αλληλεγγυα ισλαμοφασιστακια.Λεξεις οπως.. ξενοφοβια ρατσισμος , φασιστες ναζι κτλ βρισκονται στην ημερησια διαταξη της προπαγανδας τους. Εαν παρατηρησετε ανακοινωσεις των ισλαμοφασιστων αλληλεγγυων θα δειτε πως καταφερονται συνεχως εναντιων της εκκλησιας και της πατριδας μας και φυσικα ουτε λεξη καταδικης για τα φρικτα εγκληματα ισλαμοφασιστων εναντιων ακομη και μικρων λευκων παιδιων.Φυσικα καπου ξεφυγαν οταν φτασανε στο σημειο να κανουνε συγκεντρωση υπερ της δημιουργιας τζαμιου στη Αθηνα επιτιθεμενοι σε αυτους που αντιδρουν. Δηλαδη ναι μεν ειναι το κακο.. παπαδαρειο αλλα οταν εχουμε να κανουμε με τζαμι , εκει μπαινουν οι.. καλοι ιμαμηδες και αδερφια μας τζιχαντιστες. Ενταξει κατι ελαχιστοι γραφικοι ειναι που οι καταληψεις τους προστατευονται απο την αστυνομια και τον κολλητο τους τον Τσιπρα.Δεν υπαρχουν αλληλεγγυοι , ισλαμοφασιστακια του κερατα ειναι υποστηρικτες της σαρια και της μπουργκα.. Σκατα στους λαθρομεταναστες.

    15. Εγώ ένα πράγμα συμπεραίνω από όλη την κατάσταση. Ο έξω από ‘δω εμφάνισε στην γη το όπλο του. Και δεν είναι άλλο από το Ισλάμ….

    16. ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΤΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ
      ΠΩΣ ΤΟ ΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΚΕΡΙΝΟ ΟΜΟΙΩΜΑ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΡΕ
      ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΚΙΧ ΟΥΤΕ ΠΟΝΑΕΙ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ
      ΒΑΛΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ

    17. ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΕ. ΑΝ ΒΙΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΠΑΠΑΡΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ (ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΔΩ) Η ΣΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΧΕΡΙ. ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΕ ΤΟΜΕΙΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΛΠ.

    18. ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ Η ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΖΕΣ….

    19. Μ’αρέσει που φοράνε και άσπρα γαντάκια..

    20. Αν κλέψεις σου κόβουν το χέρι και αν βιάσεις γυναίκα σου λένε και μπράβο! Μιλάμε για κοινωνίες ηλιθίων. Τώρα τι λογική έχει το κόψιμο του χεριού? Κόβεις το χέρι σε έναν άνθρωπο και το αποτέλεσμα είναι να μη μπορεί να δουλέψει για να έχει να φάει, οπότε ή θα πεθάνει από την πείνα ή θα αναγκαστεί να ζητιανέψει. Δεν υπάρχει καμία λογική στο νόμο της Σαρία. Καθαρά μεσαιωνικές λογικές.

    21. Αυτό είναι το ισλάμ που θέλουνε να καλοδεχτούμε και μας λένε ένα σωρό ψέμματα για το πόσο ειρηνική και αγαπητική θρησκεία είναι.

    Comments are closed.