Οι «Γκρίζοι Λύκοι» απειλούν τους Έλληνες «γκιαούρηδες» της Δυτικής Θράκης πώς θα βιάσουν τις γυναίκες τους και θα σκοτώσουν τα παιδιά τους και εν συνεχεία θα επιστρέψουν να δολοφονήσουν τους ίδιους σε ένα άκρως εθνικιστικό παραλήρημα που «κάρφωσαν» με την μορφή σημειώματος στις στάσεις των λεωφορείων της Κομοτηνής.
Ήδη, έχει επέμβει η Ελληνική Αστυνομία και έχει ενημερωθεί και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για τις σοβαρές αυτές απειλές που έρχονται σχεδόν έναν μήνα μετά την επίσκεψη του Ρ.Τ. Ερντογάν στην Δυτική Θράκη και την αναφορά του ότι «όλοι είμαστε Τουρκία», αλλά και τις απειλές πολέμου που εκτοξεύονται από την Άγκυρα τόσο με αφορμή την χορήγηση ασύλου σε έναν εκ των οκτώ Τούρκων αξιωματικών που θεωρούνται «πραξικοπηματίες» όσο και την κλιμάκωση της έντασης που έχει να κάνει με την αμφισβήτηση παγίως των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης τα απειλητικά μηνύματα εναντίον των Ελλήνων εντοπίστηκαν χθες το πρωί από πολίτες σε στάσεις αστικών λεωφορείων μέσα στην πόλη της Κομοτηνής. Στο ιδιόχειρα γραμμένο μήνυμα το οποίο φέρει υπογραφή «Γκρίζοι Λύκοι Δυτικής Θράκης» και το οποίο απευθύνεται στους Έλληνες «γκιαούρηδες» γίνεται λόγος για βιασμούς Ελληνίδων γυναικών, βασανιστήρια και δολοφονίες.
Αναλυτικά, στις προκηρύξεις που πετάχτηκαν αναφέρεται:

«Ανακοίνωση Γκρίζων Λύκων Δυτικής Θράκης
Έλληνες γκιαούρηδες σας λέμε μόνο τούτο. Θα βασανίσουμε, θα βιάσουμε και μετά θα σκοτώσουμε τις Ελληνίδες γυναίκες σας και τις κόρες σας!!!
Μετά θα σας αφήσουμε να ζήσετε για λίγο καιρό με τον πόνο του χαμού των αγαπημένων σας προσώπων και μετά θα βασανίσουμε και θα σκοτώσουμε και όλους εσάς!!!
Γιατί μόνον αυτό σας αξίζει!!!».
Το σενάριο να πρόκειται για προβοκάτσια δεν έχει αποκλειστεί διότι το μήνυμα είναι γραμμένο σε άπταιστα ελληνικά, χωρίς ορθογραφικά λάθη, αλλά και σε αυτή την περίπτωση οι αρχές εκφράζουν την ανησυχία του καθώς δημιουργείται ένα εκρηκτικό κλίμα στην περιοχή της Δυτικής Θράκης και παγιώνεται μία κατάσταση που ευνοεί μόνο την Τουρκία. Σημειώνουμε στο σημείο αυτό τον βρώμικο ρόλο του τουρκική Προξενείου της Κομοτηνής.







ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΤΕ ΤΑ@@!!! Καντε οτι κουνιεστε και δεν θα μεινει τσεμπερι….ΑΒΑΦΤΙΣΤΟΙ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ
Πάρτε φόρα, μεγάλη όμως και ελάτε να μας τα κλάσετε
Γειά σου μάγκα Pelo! Συμφωνώ απόλυτα με όσα είπες! Εγώ να προσθέσω: εδώ και τώρα ψόφο σε 77 εκατομμύρια κωλό-Τουρκους! Παιδιά μη φοβάστε πάντως, η Ελλάδα θα κάνει διάβημα και θα ‘συγκινηθούν’ οι Μογγόλοι ή θα βγεί ο μασόνος Παυλόπουλος μιξο-κλαίγοντας και θα τους ‘μαλώσει’!!! Πρώτα θέλουν σφάξιμο οι αλήτες-δοσίλογοι-μασόνοι που μας κυβερνούν και μετά τα Τουρκομογγόλια!!!
Θα σας πάμε γ@μιωντ@ς μέχρι την Πόλη κι ακόμα παραπέρα μεμετια μογγολοτουρκοι.
Προς το παρόν τις βιάζουν οι Πακιστανοί και οι Αλγερινοί, αλλά κάτι θα μείνει και για σας να μαμήσετε.
ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΑ ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΑ ΒΡΩΜΟΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΑΙΩΝΙΑ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΒΡΩΜΕΡΟΙ-ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΣΙΜΟ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ……..
Επειδή οι πατριώτες του «γλυκού νερού», κάθε που ακούγεται ή γράφεται η λέξη Θράκη, τους πιάνει τρέλα κι εθνικιστικός παροξυσμός, έχω να κάνω μια και μοναδική πρόταση: Εμπρός, από αύριο μέχρι και Μάρτιο κάντε αιτήσεις μεταδημότευσης για Δήμους της Θράκης! Παρακαλώ να δημοσιευθεί…
παιζω call of duty ρε δε σας φοβαμαι……
ΤΣΙΜΠΟΥΚΛΟΥ ΤΣΙΜΠΟΥΚΛΟΥ Η ΜΑΝΤΑΜ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥ.
ΚΥΝΗΓΕ-ΚΥΝΗΓE ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΡΕ.
ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΛΑΣΟΜΠΑΝΙΕΡΕΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΓΗ ΤΩΝ ΙΩΝΩΝ
Προβοκατσια για να πορωθουν οι χαβγιτες…
Κολοτουρκοι της θρακης,οταν γινει πανηγυρι με την κολοχωρα σας,σε σας πρωτους και τις πουτανες σας θα κανουμε ανασκολοπισμο,γι αυτο μουγκα,παλιομογκολοι.
Οι συνέπειες της ανθελληνικής πολιτικής όλης της Αριστεράς (ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, και δεν συμμαζεύεται),
Δεν φοβάμαι τίποτα,όσο έχω μπροστά πρώτη γραμμή Νίκο Καρανικα,Λάκη Γαβαλά,μόνο αυτοί οι δύο μπροστά θα καθαρισουν….
Ελάτε βρωμότουρκοι παλιομογγόλοι θα φάω μπόλικη φασολάδα και θα σας κάνω πρτττ!!
?
Πρέπει να είσαι και πολύ μ@λ@κ@ς
Τι έγινε ανώνυμε π@υστρ@κι τόσοι άντρες εδώ μέσα με γυναίκα τα βάζεις;;;
Δεν μπορείς να τα βάλεις με άντρες …φοβάσαι εεεε;;;;;;
Δίκιο εχουν. Δεν μας αξίζει τιποτα καλύτερο. Γιατι παραπονιόμαστε;; Κάναμε κατι για όλες τις προδοσίες που εκαναν τα σκουπιδια οι πολιτικοι μας εναντιον μας;;; Οχι βεβαια. Κάναμε κατι εναντιον, έστω, αυτών που τους γλύφουν και τρώνε απο τους προδοτες;;; Οχι βεβαια. Γιατι;;; Επειδη ειναι φιλοι μας και συγγενεις μας;; Οποτε γιατι παραπονιόμαστε;;; Αυτοι τουλάχιστον αγαπανε την πατριδα τους, εμεις;;; Εμεις εχουμε τους αριςτερους να μας λενε πως οι λαθροεισβολεις ειναι ταξικά μας αδελφια. Ποτε κάναμε μια διαμαρτυρία για τους λαθροεισβολεις;; Ποτε. Οχι μονο δεν φωνάζουμε, αλλα στην Λέσβο πέφτανε στην θαλαςςα να τους βοηθήσουν να εποικίσουν το νησί τους και την πατριδα μας. Το ξεχάσαμε;;; Για την τσέπη μας ομως κατεβαίνουμε και φωνάζουμε. Αντε να δω για την Μακεδονία μας ποσοι θα κατεβουν. Αντε να δω!!!! Μετα εχουμε μούτρα να παραπονιόμαστε;;; Αυτοι εχουν μια οργάνωση που αποκαλούν ..Γκρίζους Λύκους…εμεις εχουμε μια τετοια οργάνωση;;; Να διεκδικούμε κι εμεις, οχι αυτα που δεν μας ανηκουν, οπως κανουν οι Τούρκοι, αλλα αυτα που μας ανηκουν. Και μας ανηκει οοολη η Τουρκια. Αλλα εμεις μοκο. Περιμενουμε απο τους προδοτες πολιτικους να πουν κατι…Χαχαχα, σωθήκαμε.
Επειδή μια ζωή είσαστε κότες λειράτες τουρκομογγολάκια,αν έχετε τα αρχίδια να τα πείτε αυτά φανερά μπροστά σε Έλληνες.Και μετά θα δείτε ποιός θα γαμήσει ποιόν.Αρκετά σας ανεχθήκαμε.Τον πούλο τώρα και στη Μογγολία πίσω,εκεί που οι συμπατριώτες σου περπατάνε σαν τα ζώα,με τα τέσσερα.Ούστ.
Γιατι ειναι κατι που δεν εχουν ξανακανει???Μαθετε ιστορια επιτελους και μαθετε οτι εδω δεν εχουμε να κανουμε με δηθεν κακους εθνικιστες …..ετσι ειναι ολοι τους!!!! Σαν παραδειγμα παρτε το τι εγινε στα νεοτερα χρονια στη κυπρο…εκαναν αυτο ακριβως που γραφει το σημειωμα…τι νομιζατε οτι εκαναν??Κανονικο πολεμο?? Εκαναν αυτο που εκαναν εδω και αιωνες … και αυτο θα ξανακανουν οταν θα ερθει η ωρα…Εκεινη την ωρα μονο, μη ξεχασετε να τους πειτε με βλεμμα αθωας λοβοτομημενης αγελαδας , χαζοβιολικα ελαφρομυαλα ανθρωπακια ,…οτι …ολοι ανθρωποι ειμαστε…και ολοι αδερφια….Και αυτοι για απαντηση θα ξεκοιλιασουν την μανα σας μπροστα σας!!!
ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΑ
Από πότε οι τουρκαλαδες οι πισωγλεντιδες και ντιντιδες θα βιάσουν τις Ελληνίδες και τις κόρες μας; Αφιερωμένο στους μπουληδες «Αν κάνει εμφάνιση στην Θράκη και μονάχα ένας τσολιάς στα πόδια θα το βάλει ο γκρίζος λύκος και εξαφανιστεί ο δειλός ο τουρκάλας». Μεμετια σας είδαμε πόσο άνδρες είστε. Δερνετε και βασανίζετε δεμένους ανθρώπους ενω μπροστά στα παλικάρια τους Κούρδους τα κάνετε επάνω σας.ουστ από την γη ανθρωποειδή.φλουφληδες όλο μαγκιες κλα@ είστε και από το οθωμανικό ο κ@ σας έγινε φιλιστρινι.
Στην γαμημένη την στκατοτουρκιά θα σας θάψουμε κωλότουρκοι….
Δεν μαθένετε τίποτα από την ιστορία…
Έλληνες υπήρχαν,υπάρχουν και θα υπάρχουν,αρκετοί για να σας αφανίζουν όποτε χρειάζεται…
Μακριά από κόμματα και κομματικά μαγαζιά και ξενόφερτες ιδεολογιοϊδεοληψίες όπως «κομμουνισμός» Α.Ε,»εθνικοσοσιασισμός» Α.Ε ., «Αντιφασισμός» Α.Ε. (το καλύτερο μαγαζί της τρέχουσας περιόδου,ΠΛΥ ΧΡΗΜΑ Ο ΤΖΩΡΤΖ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΓΧΩΡΙΑ), «ελληνική δημοληστεία» Α.Ε. ……..
…είτε είναι προπαγάνδα το κωλόχαρτο είτε δεν είναι….
Στο χωριό μου λένε, σκύλος που γαβγίζει δεν δαγκώνει. Μην τσιμπάτε τίποτα δεν μπορούν να κάνουν. Μόνο αν τους βοηθήσουν Αγγλία Αμερική. Όπως έγινε το 1922, 1974. Εδώ δεν μπορούν να κάνουν καλά τους Κούρδους.
Γαμημενοι πολιτικοι αρουραιοι θα σας σουβλισουμε μαζι με τους τουρκογυφτους .
Σκατοκεφαλοι ψηφοφοροι δωσιλογων και ελληνοφωνων , μαζι με τους μογγολους θα παλουκωσουμε και εσας .
Οι ξευτιλισμενοι κ(Υ)νοβουλευτικοι ελληνοφωνοι ευθυνονται ΚΑΙ γι’αυτο .
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Ελληνοψυχοι ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και αφηστε τους σκατοκεφαλους να πληρωνουν και να ψηφιζουν τους νεκροθαφτες τους .
ποιοι θα τα κανετε ολα αυτά? οι ναζι ειστε λιγοι και απομονωμενοι
ΜΟΓΓΟΛΟΜΟΥΡΗΔΕΣ…..
ΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ…….
ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΟΡΑΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ….
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ…ΕΛΑΤΕ ΡΕ, ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΤΑ ΜΕΛΙΓΓΙΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΚΟΚΚΙΝΟ. ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΔΑΡΣΙΜΟ ΠΑΛΟΥΚΩΜΕΝΟΙ..ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΠΑΛΑΒΡΕΣ ΚΑΙ ΒΑΜΠΙΡ ΕΙΜΑΣΤΕ…ΑΝΤΕ ΝΤΕ..
από που να εθουν. ηδη εκει βρίσκονται, μενουν στη δυτικη Θρακη
ΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΤΟΛΕΤΕ ΧΙΧΩΣ ΝΑ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ;;
ΚΟΠΙΑΣΤΕ ΡΕ ΜΟΥΛΟΙ ΜΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΤΕ ΜΕ τουρκο-ορμή…… ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ ΜΑΣ, ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑΡΕΣ τουρκόσποροι.
KAΛΟΣ κοπρότουρκος = ΠΝΙΓΜΕΝΟΣ κοπρότουρκος.-
ΚΟΠΙΑΣΤΕ ΜΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΤΕ ΜΕ τουρκο-ορμή ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ ΜΑΣ, ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΑΡΕΣ τουρκόσποροι.
KAΛΟΣ κοπρότουρκος = ΠΝΙΓΜΕΝΟΣ κορότουρκος.-
ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΑΓΟΙ, ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ??✌✌✌✌✌✌✌ ΣΤΙΦΑΔΟ ΑΜΕΣΑ!!!
Ξέχασες το παλιό: Τσιμπούκια ο τίγρης, με σήμα το λιοντάρι!!!
Οταν καλεις τον Ερτογαν και αδιαντροπα ζηταει αναθεωριση της Συνθικης της Λωζανης και τον αφηνεις να αλωνιζει στη Δ. Θρακη και τα καραβια τους μονο που δεν κοβουν βολτες μεσα στο λιμανι του Πειραια και χιλια δυο αλλα και εσυ καθεσαι σαν την κοτα και δεν τους στελνεις στο διαολο, επομενο ειναι να αποθρασυνθουν και να βλεπουμε διαφορα απο δω και περα!!!!! Οσο για το Τουρκικο Προξενειο στη Θρακη, αυτο θα επρεπε να το εχουν κλεισει προ πολλου, αλλα για να γινει αυτο πρεπει να εχεις κηβερνητες με Αρ…..δια και οχι ανδρεικελα!!!!!
ΟΤΑΝ ΧΑΘΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ (ΣΥΝΤΟΜΑ) ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.
ΟΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΠΙΘΗΚΟΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΟΙ
o ΚΩΛΟ-ΤΟΥΜΠΑΣ τσιπρας-καρανικας, ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ + τα συντρόφια -μπούληδες κουτσουμπας και σια…….
Θα δουμε συντομα να μετακομιζουν οικογενειες ολοκληρες προς την υπολοιπη Ελλαδα, αφηνοντας την «επικινδυνη» Θρακη , οι τουρκοι ξερουν να παιζουν το παιχνιδι των υφαρπαγων εδαφων χρησιμοποιοντας τους πληθυσμους τους ,ξερουν πως να κατευθυνουν τα κοπαδια των γηγενων κατα τα συμφεροντα τους
Θα μας κλάσουν τα Α………ΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φόλες για γκριζους λυκους εχουμε;
Οσοι νιωθουν τουρκοι να ξεκουμπηστουν να πανε στη τουρκια. Με το ζορι δεν τους κραταμε εδω. Ουτε τους θελουμε.
ελατε να μας κλασετε τα φρυδια!
Εχουν ξεφυγει οι μογγολοι