ΩΡΑ 21:20! ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ – ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΤΡΕΜΟΥΝ ΜΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΕΣ – ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΠΟΛΩΝΙΑΣ, ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ, ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΝΟΤΟΣ

    Κοινοποίηση:
    17-meloni1

    Με τα μάτια στραμμένα στην Ιταλία είναι οι Βρυξέλλες ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης που αναμένεται να αναδείξει πρωθυπουργό την Τζόρτζια Μελόνι. Δεν είναι μόνο (ή τόσο) η στροφή της Ιταλίας στο «άρμα» Ουγγαρίας – Πολωνίας – Σουηδίας, αλλά κυρίως οι οικονομικές επιπτώσεις που θα προκύψουν από μια αντι-ευρωπαϊκή κυβέρνηση στην τρίτη πιο δυνατή οικονομία της ευρωζώνης.

    Τυπικά, τα θεσμικά όργανα της Ε.Ε. δεν σχολιάζουν ποτέ τα αποτελέσματα των εκλογών σε μεμονωμένες χώρες. Ωστόσο ο τρόμος στα φίδια των Βρυξελλών που ρήμαξαν τους Ευρωπαικούς λαούς αλλά και το ίδιο το Ευρωπαικό Ισλάμ τρέμουν μην τυχόν η Ευρώπη επιστρέψει στις παραδοσιακές της αξίες. Πρόσφατα, ο επίτροπος Δικαιοσύνης, Ντιντιέ Ρέιντερς, θέλησε να υποβαθμίσει τις εξελίξεις λέγοντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Ε.Ε. κινδυνεύει να βρεθεί αντιμέτωπη με κυβερνήσεις στις οποίες υπάρχουν… εξτρεμιστικά κινήματα, όπως τα χαρακτήρισε. Ωστόσο, οι Βρυξέλλες σίγουρα δεν βλέπουν θετικά αυτόν τον νέο πονοκέφαλο. Το διακύβευμα είναι μεγάλο ειδικά όταν απέναντι έχεις λαούς που έχουν πια ξυπνήσει από το λήθαργο.

    «Ο αποχωρών Μάριο Ντράγκι είναι φιλοευρωπαίος και πρώην πρόεδρος της ΕΚΤ για οχτώ χρόνια, ένας άνθρωπος με τον οποίο οι Βρυξέλλες μπορούσαν να συνεννοηθούν. Ακόμα και στις προτάσεις που έκανε, π.χ. για τις μεταρρυθμίσεις στην ενέργεια, ήθελε να είναι σε συνεννόηση και σε σύμπλευση με την Ε.Ε.» λέει σε ελληνικό ΜΜΕ ο Μάρκο Μπρεζολίν, ανταποκριτής της ιταλικής εφημερίδας La Stampa στις Βρυξέλλες.

    «Τώρα υπάρχει το ρίσκο ή ο φόβος αυτού του νέου συνασπισμού, που αποτελείται από τρία κόμματα. Το Forza Italia του Μπερλουσκόνι ανήκει στο ΕΛΚ. Ο ίδιος ο Μάνφρεντ Βέμπερ, επικεφαλής του ΕΛΚ, πήγε στην Ιταλία να υποστηρίξει τα στελέχη του και ο αντιπρόεδρος Αντόνιο Ταγιάνι είναι πρώην πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και άρα “εγγυάται” τη φιλοευρωπαϊκή στάση. Ωστόσο, στον συνασπισμό θα είναι κόμμα πλειοψηφίας. Το κόμμα της Μελόνι είναι το Fratelli d’ Italia που ανήκει σε ευρωπαϊκό επίπεδο στους δεξιούς μεταρρυθμιστές. Η δε Λέγκα ανήκει στο ID, μαζί με το κόμμα της Μαρίν Λεπέν και το AfD της Γερμανίας. Είναι μια ανησυχία το τι στάση θα κρατήσει σε σχέση με τις αποφάσεις της Ε.Ε.», εξηγεί ο Μάρκο αποτυπώνοντας πλήρως τον τρόμο των νεοταξιτών που προωθούν μία εξισλαμισμένη Ευρώπη.

    Φυσικά, ένα ξεχωριστό κεφάλαιο είναι αυτό της μετανάστευσης. Οι ξεκάθαρες θέσεις της Μελόνι και του Σαλβίνι, άλλωστε, εκτιμώνται ευρέως σε άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, αν και σχεδόν κανείς δεν τολμά να το πει.

    Οι Βρυξέλλες θα μπορούσαν να αναρωτηθούν τι δεν καταφέρνουν να αντιληφθούν για την καθημερινότητα των ανθρώπων και τη μεγάλη τους οργή, ώστε σε μια ιδρυτική χώρα της Ε.Ε. και με 60 εκατομμύρια κατοίκους να έρθει στην εξουσία η Μελόνι δίπλα στον Όρμπαν που παρά τον πόλεμο που δέχεται, συμπληρώνει δεκαετία στο τιμόνι της Ουγγαρίας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. OI ‘ ΕΛΛΗΝΕΣ’ ΟΜΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΙΣΛΑΜ.. Κ ΤΑ ΠΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥΣ……. ΛΙΓΟ,ΔΥΣΚΟΛΟ.

    2. AΛΛΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΛΛΟ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΣ (γενικα το λεω , καποιοι δεν το καγταλαβαινουν αυτο μαλλον) . Σε λιγο οι πολιτικοι στη γη θα ειναι …παρελθον (οι σημερινοι πολιτικοι εστω που ειναι πιονια) …σιγα σιγα σκανε διαφορα για να φυγουν… . Το ”2022” θα ερθουν ψευτικοι εξωγηινοι (βγηκε βιντεο με ufo απο το πενταγωνο της Αμερικης στις ειδησεις (2020) , δε γινονται για εναν ιο, θα ξεκινησει η παγκοσμια κυβερνηση και θα πουν αχ τελικα δε γυριζει η γη γυρω απο τον ηλιο σου ειπαν ψεματα… , μετα την παγκοσμια ..ο αντιχριστος (μετα θα πεσει) . Ο Πλατωνας λεει για σπηλια με μαριονετες αρα ειναι πιονια . Σε λιγο θα φανουν πολλα…

    3. Μητσομ@λ@κ@κη άκου…όσο Μελονι το πεπόνι…η τσ@που θα Μεγαλονι κι ετοιμάσου να πηδήξεις απ’ το πίσω το μπαλκόνι… βρωμερό παλιοκλεφτρονι !!!

    4. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΚΡΑΤΟΣ ΜΑΦΙΑ……………………………

      1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΡΑΞΤΕ ΜΕ ΣΕΡΒΑΙΒΟΡ ΚΑΙ ΣΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΔΙΑ. ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΠΑΡΚΑ

    Comments are closed.