ΩΡΑ 20:47! ΒΡΥΧΑΤΑΙ Ο ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΚ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΙΡΑΝ – ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ…

    Κοινοποίηση:
    ragdaies-ekselikseis

    Πριν από λίγο ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Μάικ Πενς προειδοποίησε το Ιράν ότι οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ είναι έτοιμες αναλάβουν δράση μετά τις επιθέσεις στην Σαουδική Αραβία.

    Αμερικανοί επίσημοι για πρώτη φορά, κατονόμασαν τις τοποθεσίες από όπου, όπως υποστηρίζουν ανεπίσημα οι ΗΠΑ, εκτοξεύθηκαν οι πύραυλοι cruise ή οπλισμένα drones για να κτυπήσουν τις δύο εγκαταστάσεις της Aramco στη Σαουδική Αραβία, προκαλώντας χάος στην παγκόσμια αγορά πετρελαίου.

    Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το CBS οι τοποθεσίες εκτόξευσης βρίσκονταν στο νότιο Ιράν στη βόρεια απόληξη του περσικού Κόλπου.

    Σε ερώτηση γιατί η σαουδαραβική Αεράμυνα δεν εντόπισε τους πυραύλους και τα drones οι ίδιοι Αμερικανοί επίσημοι δήλωσαν ότι αυτό έγινε καθώς η αεράμυνα της Σαουδικής Αραβίας ήταν στραμμένη προς τα νότια για τον κίνδυνο επιθέσεων από την Υεμένη.

    Τα παραπάνω συμπεράσματα πρόκειται να προκαλέσουν αλυσιδωτές αντιδράσεις σε όλη τη Μέση Ανατολή.

    Είναι η πρώτη φορά που το Ιράν καταδεικνύεται και επίσημα ως έδαφος από όπου προήλθε επίθεση κατά της Σαουδικής Αραβίας και τώρα όλα κρέμονται κυριολεκτικά από μια κλωστή.

    Σε περίπτωση πολεμικής ανάφλεξης, η Ελλάδα επηρεάζεται άμεσα αφού οι τιμές των καυσίμων θα εκτοξευθούν κάνοντας αδύνατη τη διαβίωση των Ελλήνων. Διαβάστε τι γράψαμε στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ νωρίτερα…  ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ! ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΕΑΝ…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. Οι Σαουδάραβες ρε φιλε.. Που στη χώρα τους επικρατεί επίσημα η Σαρία! Μπράβο βρε… υποστηρίζεται τα σωστά άτομα. Ε ρε τι έχει να γίνει….

    2. Οι Σαουδάραβες τους έβαλαν να τους χτυπήσουν. Πολύ βλάκας ο Τραμπ αν εμπλακεί. Του την έχουν στημένη.

    3. Υπάρχουν δυο Παγκόσμια στρατόπεδα (που και σε αυτό κρατάω κάποια επιφύλαξη)
      ΕΘΝΙΚΟΚΕΝΤΡΙΚΟΙ VS ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ

      τα οποία οργανώνονται για την μεγάλη σύγκρουση

      έρχεται τράνταγμα

    Comments are closed.