ΩΡΑ 20:40!! ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ;;; Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΘΥΒΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ “ΓΛΕΙΦΕΙ” – ΚΑΙ ΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ…

    Κοινοποίηση:
    δσφ

    Ξεπέρασε κάθε όριο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν καθώς εξαπέλυσε επίθεση στον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

    Συγκεκριμένα ο Τούρκος πρόεδρος μιλώντας μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου είπε χαρακτηριστικά πως «δεν υπάρχει για μένα Κυριάκος Μητσοτάκης. Ας σκεφτεί μόνος του. Δεν θα του μιλήσω από εδώ και στο εξής. Συμφωνήσαμε να μην συμπεριλάβουμε τρίτες χώρες στις διαπραγματεύσεις μας αλλά πήγε στις ΗΠΑ και άσκησε κριτική στην Τουρκία».

     

    Με αυτούς συνομιλούμε ακόμα; Με αυτούς που μας απειλούν συνεχώς με προκλήσεις και ένοπλη σύρραξη;; Με αυτούς που παρά το γεγονός ότι κάνουν σεργιάνι στη θάλασσα και στον αέρα του Αιγαίου και παρόλα αυτά μας καθυβρίζουν σ εόλο τον πλανήτη;; Αυτόν “γλείφει” ο Μητσοτάκης και η ελληνική διπλωματία;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Μην μασάτε!!!! Η χώρα δεν έχει εξωτερική πολιτική ούτε συνέχεια στο κράτος. Είναι θέμα χρόνου η Δύση να αδειάσει την Ελλάδα σε όλα τα επίπεδα. Η Τουρκία είναι χώρα μπαλαντερ για αυτούς γιατί εξυπηρετεί τις βρώμικες δουλειές τους και έχει φθηνά εργατικά χέρια για την Ευρώπη. Η Ελλάδα έχει άμεση ανάγκη από αναδιάταξη – ανασύσταση κάθε πτυχής της ύπαρξης της ως ένα κράτος που θα μοιάζει με το Ισραήλ αμυντικά αλλά και πολιτικά. Όποιος είναι εχθρός θα πρέπει να το ξέρει με βαριές κυρώσεις πχ η Αλβανία άμεσες απελάσεις μετά τα χθεσινά.

    2. Εγώ θα σου συνδέσω και ένα άλλο γεγονός το πούλμαν που έφυγε από Κωστσντινουπολη και εκτινάχθηκε στην Βουλγαρία νομίζω εκεί σου άλλαξε όλον των χαρτί χωρίς να το καταλάβεις

    3. Μογγολε σε τσούζει???
      πιες ξυδακι ρε μαλαπερδα!!!
      ρετσίνα μαλαματινα!! !

      βρε μπας και του βγήκε και είμαστε όντως στη σωστή πλευρά της ιστορίας!!!??

      ειδομεν

    4. Ο Κούλης είναι καλύτερος Πρωθυπουργός που πέρασε έως τώρα από το Μαξίμου.Εδωσε μπουρμπουαρ εικοσαευρα σε όλους τους υπαλλήλους και δύο ρεπό δώρο.
      Τσίπρα κουφάλα ακούς?

    5. Ρε λαμόγιο της συμφωράς πόσο ποιό τούρκος από τους τούρκους μπορεί να το παίξεις παλιογενίτσαρε.
      Ό πάπος σου Πόντιος αντάρτης πολέμησε τους τούρκους στα βουνά του Πόντου.
      Ξεφτιλισμένε σεβάσου το Ελληνικό αίμα που ρέει στις φλέβες σου.

      1. Δεν ισχύει αυτό που γράφεις, πρόκειται για παραμύθα.

    6. Άλλωστε το είπε και ο Πουτιν θα έρθει και η σειρά σας το κρατος Θράκη θέλουν με την κωσταντινουπολη μέσα να το τραβήξουν μέχρι μαύρη θάλασσα άλλον πόλεμο εκεί όχι όλη την ανατολική Θράκη αφήνουν και στον Τούρκο με λίγα λόγια σε σπάνε σε κρστη έκανε 90 χρόνια μετά το 1821 η Μακεδονία να ενωθεί με Ελλάδα τώρα στην περνούν πολιτισμική ταυτότητα δεν θα ανήκει Ελλάδα είχε δίκιο και ο τσιπραε τα έδωσες ανεφ ορών εκεί του έκοψε

    7. Αυτος για την χωρα του κανει τα παντα…περιμενω να δω αντιδραση απο τους εδω προδοτες…η απαντηση; Καμια αντιδραση γιατι ειναι κοταρες…Γιατι μας κυβερνουν πιονια των αμερικανοεβραιων και των Γερμανών.

    8. Οχι ρε Κουλη αδικημενο παληκαρι! Ταγιπ προσεχε τα λογια σου για τον…..καταστροφεα της Ελλαδας! Αυτη η φτωχοπροπαγανδα θα μας βγει σιγουρα ξυνη και κυριοι του Μακελειου παρακληση μην την ακολουθειτε !
      Οτι και να κανουμε οι αμερικλανοι την Τουρκια θελουνε στο πλευρο τους!
      Μετα Ρετζεπ του διπλου ταμπλο θα σου σπικαρει ο Βλαδιμηρος τα φωνηεντα του!

    9. Αρα κατι κανει καλα ο Μητσοτακης για να μην θελει ουτε να τον ξερει ο Ερντογαν ….Τον πονεσε τον Σουλτανο η επιτυχια του ταξιδιου στις ΗΠΑ …..Επιτελους και ενας πρωθυπουργος που ζοριζει τους μογγολους …..ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ !

    10. Ετδι ακριβώς φέρονται οι ηγέτες,οι μαριονέτες ανήκουν σε άλλη κατηηορια

    11. Τώρα ο Κουλης θα δώσει τα νήσια για να γίνουν φιλοι

    Comments are closed.