ΩΡΑ 19:31: “ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ” ΤΣΑΚΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΕ. ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ Η ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΟΛΑΪΝ. ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΘΡΙΛΕΡ ΤΟΥ ΑΛΦΡΕΝΤ ΧΙΤΣΚΟΚ. ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

    Κοινοποίηση:
    mpampis- glyka-nera

    17/06/2021 19:31 ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Συνεχίζεται έως αυτήν την ώρα η κατάθεση στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής του 32χρονου συζύγου της 20χρονης Καρολάϊν, που δολοφονήθηκε, τα ξημερώματα της 11ης Μαϊου, δίπλα στο μωρό της, μέσα στο σπίτι της, στα Γλυκά Νερά.

    Ο πιλότος σύζυγός της, που αποτελεί τον μοναδικό αυτόπτη μάρτυρα της ανθρωποκτονίας, μεταφέρθηκε αμέσως μετά το μνημόσυνο της συζύγου του, που τελέστηκε το πρωί, στην Αλόννησο, με τη συνοδεία αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, στον 11-ο όροφο της ΓΑΔΑ, όπου καταθέτει εκ νέου και καλείται να δώσει εξηγήσεις σχετικά με ορισμένα «θολά» σημεία της υπόθεσης.

    Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, τα νεότερα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η ΕΛΑΣ, είναι τα εξής: Αρχικά, η αφαίρεση της κάρτας μνήμης του καταγραφικού μηχανήματος στο σπίτι του ζευγαριού, δεν συμβαδίζει χρονικά με τα όσα έχει καταθέσει ο 32χρονος. Παράλληλα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, την ώρα που ο πιλότος υποστηρίζει, ότι ήταν δεμένος χειροπόδαρα, από τους δράστες, φαίνεται στο κινητό του ότι παρουσιάζει δραστηριότητα και συγκεκριμένα ότι γίνονται βήματα.

    Επίσης, «φως» στην υπόθεση, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ρίχνει και το βιομετρικό ρολόϊ – κινητό της άτυχης κοπέλας που έχει καταγράψει παλμούς της, την ώρα που σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο σύζυγός της έπρεπε να ήταν νεκρή.

    Με τα νεότερα στοχιεία που έχει στη διάθεσή της η ΕΛΑΣ, πιστεύει ακράδαντα ότι είναι πλέον θέμα χρόνου και ειδικότερα ωρών η εξιχνίαση της υπόθεσης.

    Κατά πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, πριν από την δολοφονία, υπήρξε άγριος τσακωμός θύματος και συζύγου. “Είσαι ηλίθιος”, φέρεται να είπε η σύζυγος στον άντρα της. Είναι αυτό ικανό να στοιχειοθετήσει- μαζί με άλλα τεκμήρια- την ενοχοποίηση του συζύγου; Όλα δείχνουν πως: Ναι, είναι. Ίδωμεν και με προσμονή για τις επίσημες ανακοινώσεις. 

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Να σαπίσει στην φυλακή και να μην ξαναδεί φως ο αλήτης.. ΑΛΛΆ!! ρε παιδιά. Αυτός 32 η κοπέλα 19.. την είχε από τα15.. δηλαδή αυτός 28 τότε και το κοριτσάκι 15!!!.. μάνα η κοπέλα δεν είχε?? Να έρθει δηλαδή ένας28 χρονών όταν πάει η κόρη μου 15 χρονών και να μου πει την θέλω για γάμο και να του πω οκ?? Όλα στον βωμό του χρήματος..και αν μου πείτε τώρα ότι η κοπέλα είχε αποφασίσει.. πάει να πει ότι απέτηχα σαν γονιός.. κρίμα για ακόμα μια φορά για τη κοπέλα και το παιδάκι της..

    2. απο την αρχη το μενος στο σκυλο εδειχνε τη μερια του..

    3. Το σκυλακι ρε καθικι;Δολοφονια ζωου ίσον το ον δε νιωθει συνεπαγεται οτι ειναι γενημενος δολοφονος.

      1. Μόνο δολοφονία ζώου σημαίνει ότι τό όν δέν νιώθει;;; Η δολοφονία τής γυναίκας δέν τό δείχνει;; Τό ότι κάθε χρόνο σκοτώνουμε χιλιάδες ανθρώπινα έμβρυα καί τό θεωρούμε “δικαίωμα στό σώμα μου”, δέν σο΄’υ δείχνει τίποτα;

        1. Σωστοοοοοός….Αλλά εδώ σκότωσε την κοπέλα και εβαλε πάνω στο άψυχο σώμα το βρέφος, στο σκυλί θα κολλούσε ????? Αυτά δεν γίνονται ούτε στις ταινίες τρόμου…….DEATH PENALTY- CAPITAL PUNISHMENT NOW !!!!!!!!

    4. μονον το βλεμα που εχει στην φωτο εκει πανω λεει παρα πολλα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    5. Οταν στην Ελλαδα πανε ολα σκατά περνάνε νομους σκλαβιας και δουλείας και πουλανε νησιά και αρχαία και καίνε περιοχές και σπίτια για ενεργειακή κονομα και εμείς ασχολουμαστε με μλκς

    6. Ρε παιδιά από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι ο σύζυγος είναι ο δολοφόνος και κάποιες αστυνομικές ταινίες και ψυχολογικές που εχω δει βγάζεις συμπεράσματα εύκολα πλέον είναι μαθήματα, το πιο απλό μας είπε ο σύζυγος ότι μπήκαν ληστές και σκότωσαν τη γυναίκα του, μάλιστα, είναι δυνατόν να άφηναν πίσω τους ζωντανό το σύζυγο; η λογική λέει ότι πεθαίνει και αυτός δεν αφήνεις μάρτυρες πίσω σου, από αυτό και μόνο κατάλαβα ότι ο δολοφόνος είναι ο σύζυγος, και ότι είχε σκηνοθετήσει τάχα μου τη ληστεία και την δολοφονία της γυναικας του απο τους ληστές…όμως η ουσία είναι ότι χάθηκε ένας άνθρωπος δυστυχώς.

      1. Αφού τό κατάλαβες από τήν αρχή, γιατί δέν πήγαινες στήν αστυνομία νά τό πής, νά πάρης καί τά φράγκα τής επικήρυξης;

    7. Δε κανουν κι ενα τεστ ντι ε νει το παιδι;
      Πριν τον σταυρωσουμε…
      Λεω γω τωρα.

    8. Μυρίζει επικοινωνιακό φιάσκο με ελικόπτερα,διαρροές κ παπάτζες.
      40 μέρες να βρουν τι έδειχνε το κινέζικο ρολόι και το παρουσιάζουν σαν τεκμήριο ….
      Αν δεν ομολογήσει μιλάμε για Bollywood σαπουνόπερα υπό την πίεση των Βρετανών
      και της κοινής γνώμης να βρεθεί ένας….

    9. Μόλις βγήκε μασωνική μπόχα και άρχισαν τα φώτα να πέφτουν στις σκοτεινές στοές ως δια μαγείας εμφανίστηκαν στοιχεία που δήθεν έδεσαν την υπόθεση…

    10. Και έπαιξε δηλαδή τέτοιο θέατρο μεγάλο να τρέχει μέχρι και στο μνημόσυνο με ελικόπτερο και να αγκαλιάζει τη μάνα της συζύγου του και να την παρηγοράει ;

      Καλά και πως δέθηκε ο ίδιος ;

    11. Εάν η αστυνομία είχε ‘δέσει’ με αδιάσειστο τρόπο τις κατηγορίες εναντίον του, δεν θα του επέτρεπε να παραστεί στο μνημόσυνο, διότι θα ήταν σαν να του επέτρεπε να εμπαίξει επαίσχυντα την οικογένεια της δολοφονημένης. Η αστυνομία, εν προκειμένω, έπαιξε το τελευταίο της χαρτί, αιφνιδιάζοντάς τον για να ‘σπάσει’…

    12. Πραγματικά φαινόταν μπάσταρδος απ’ την αρχή ο σύζυγος κρεμασμα για παραδειγματισμό

    13. Κάτι μου λέει ότι λόγο ανικανότητας της αστυνομίας να βρει τους δράστες θα τα φορτωσει όλα στον ταλαίπωρο…κλασικη περίπτωση!!!!

      1. Ευτυχώς που δεν είσαι δικαστής,το ότι οι δήθεν ληστές σκοτωσαν τη γυναίκα του και τον άφησαν δεμένο δεν κολάει πουθενά.

      2. Ξύπνα Βασίλη όλοι οι Έλληνες κατάλαβαν αν ποιος είναι ο δολοφόνος εκτός από εσένα

    Comments are closed.