ΩΡΑ 17:50! ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;;; ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΑΠΟΒΑΣΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΙΟ! ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΛΟΙΩΝ ΚΑΙ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΣΤΟ ΤΣΕΣΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ [ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

    Κοινοποίηση:
    1

    Περίεργες κινήσεις καταγράφονται τις τελευταίες ώρες στο Ανατολικό Αιγαίο και συγκεκριμένα στο λιμάνι του Τσεσμέ απέναντι από τη Χίο.

    Σύμφωνα με φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο twitter, έχουν ήδη αγκυροβολήσει σήμερα τουρκικά πολεμικά πλοία γεμάτα με πυραύλους την ώρα που το “ενδιαφέρον” της νέας ελληνοτουρκικής κρίσης βρίσκεται νότια του Καστελόριζου όπου το Oruc Reis ολοένα και προσεγγίζει το ελληνικό νησάκι.

    Ελπίζουμε ότι το Oruc Reis δεν είναι απλά ένας ανιτπερισπασμός ώστε να πραγματοποιηθεί ενέργεια σε άλλο σημείο του Αιγαίου. Πάντως, το ελληνικό ΠΝ που είναι ακροβολισμένο στο Αιγαίο, θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι ενήμερο για αυτές τις περίεργες κυριακάτικες κινήσεις.

     

    Πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο των Τούρκων που βρίσκεται σε εξέλιξη κάτω από την μύτη μας; Η κινητικότητα παρατηρείται λίγες ώρες μετά την αναστροφή του Oruc Reis και την κίνησή του προς Καστελόριζο, όπως έγραψε πριν λίγο το ΜΑΚΕΛΕΙΟ και τις αδιανόητα προκλητικές δηλώσεις της Μπακογιάννη που απεμπολεί το δικαίωμα της χώρας μας να επεκτείνει τα χωρικά ύδατα στα 12 νμ. 

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Και σας ειπε ρε παιδια οτι το ναυτικο μας ειναι (μονο) στο Καστελοριζο;
      Μπορει τα πλοια μας να ειναι παλια αλλα οι επιτελεις του ΠΝ εχουν μεγαλη ναυτοσυνη.
      Πρεπει να τους εχετε εμπιστοσυνη.

    2. και τα ελληνικα ΜΜΕξαπατησης εχουν πρωτο θεμα τον Σακη Ρουβα……ο μοναδικος λογος των εξοπλισμων ειναι οι μιζες των πολιτικων αφου δεν θα τα χρησιμοποιησουμε

    3. καλο βραδυ, ελπιζω οτι η περιοχη καστελλοριζου να μην αποτελει αντιπερισπασμο,…
      Στρατηγικα εαν κινηθει προς κεντρικο Αιγαιο θα αποτελει την απαρχη εξαφανησης της Τουρκιας, εκτος και εαν στο πισω μερος, του μυαλου του στοχευει σε νησί του βορειου Αιγαιου για να βγουν υποβρυχια και αποβατικα απο το τον ευξεινο ανενοχλητα, σημερα ομως ενα πραγμα γυριζει στο μυαλο μου, ορθως φραζουν τον εβρο με απροσπελαστο φρακτη, θα δημιουργησουν ομως τις προυποθεσεις αφηνοντας σημεια τεχνιτου ανοιγματος σε περιπτωση επιθετικου αντιπερισπασμου απο την πλευρα μας, επισης εαν καργαρει ο απεναντι με μεταναστες τον εβρο ειμαστε διατεθειμενοι να προχωρησουμε σε επιθετικη ενεργεια….
      Ταδε εφη και ως συνηθως οψομεθα…..

    4. ΠΑΙΔΙΑ,ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ. ΠΑΝΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ. ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΠΩΝΤΕ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    5. Εμείς έχουμε τον Κυριάκο. Μπορούμε να πάμε ήρεμοι για ύπνο.

      1. Και για τους δύο σας από κάτω η απάντηση είναι Βελόπουλος κι ας μη τον πάω αυτός τουλάχιστον είναι ο μόνος που λέει πρώτα η Ελλάδα.

    6. Έτσι λέγαμε και το 74 και χάσαμε την Κύπρο. Κανονίστε τώρα να χάσουμε και κανένα νησί..

      1. οι τούρκοι θα μας πάρουν 2 η 3 νησια το είχε πει και άγιος παΐσιος αλλά μόνο για λίγο την πρώτη φορά τη αποτύχουν αλλα την δεύτερη φορά θα τα πάρουν εάν δεν κάνω λάθος είχε πει και πως θα πάρει και όλοι την κύπρο αλλά αυτά θα γίνουν το 21 οχι φετος θα δείξει εγώ πάντως πιστεύω στις προφητείες του παϊσίου γιατί ότι είχε πει γίνονται τώρα πως η τουρκία θα ανοίξει πολλά μέτωπα οπως εχει ανοιξει είχε μιλήσει και για τις ηλεκτρονικές ταυτότητες πως δεν θα προλάβουν να της δώσουν και έτσι θα είναι η ηλεκτρονικές ταυτότητες θέλουν να τις φέρουν το 22 και οχι το 21 γιατι τωρα δεν εχουν τα μηχανηματα αpα βάσει με αυτό το 21 θα γίνει το μπαμ με τους τούρκος φυσικά από άλλες δυνάμεις όχι από εμάς

    7. Αφηστε μας υσηχους οι νεοεληνες εχουν μπιγκ μπραδερ το βραδυ..

    8. Ντάξει μωρέ θα πάρει τηλέφωνο να κλαφτεί, ώχου και σεις κυριακάτικα.

    9. Αυτό λέγεται υβριδικός πόλεμος η πόλεμος
      νεύρων προς εσωτερική κατανάλωση.
      Από τότε που άρχισε να κάνει επιθέσεις όπως την τελευταία στο Ναγκόρνο Καραμπάχ
      τα ποσοστά του Ερντογάν ανέβηκαν από 48%
      σε 53% οπότε θέλει να συνεχίσει την επιθετική εξωτερική πολιτική του για να ανέβει κι άλλο.

      1. Ετσι. Γιατι ο τουρκικος λαος είναι φιλοι μας….κατα τα αλλα ψηφιζουν trigger happy προεδρους…

      2. Και εγώ που νόμιζα πως οι Τούρκοι είναι φιλήσυχος λαός και δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Τι παραμύθι έχουν ταίσει τον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια.

        1. Κι εσυ το πίστευες αυτο;;; Αληθεια τωρα;;; Ξεχασες τα 400 χρονια σκλαβιάς;;; Ξέχασες το ’22;;;; Ξεχασες το πρόσφατο παρελθόν;;; το ’55;;;; Και το ακομα πιο πρόσφατο, το ’74;;;; Ξεχασες οτι οι Τούρκοι, οπως και οι Γερμανοι, ειναι Μογγόλοι;;; Δυςτυχως ο λαός που ξεχνάει την ιστορία του, ειναι αναπόφευκτο να την ξαναζήσει.

    Comments are closed.