ΩΡΑ 13:51 – ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ MAKELEIO.GR! ΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΙΑΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ! ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

    Κοινοποίηση:
    88

    Τους ονομάσανε Μακεδόνες του Αιγαίου. Τους δώσαμε ΑΟΖ ενώ δεν βρέχονται καν από θάλασσα. Και περιμέναμε φιλότιμο; Μόνο ανθέλληνες εθνομηδενιστές σαν τον Τσίπρα και την παρέα του θα τα πίστευαν αυτά.

    Μια τυχάρπαστη καθηγήτρια ονόματι Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα που υποστηρίζεται από τον Σύνδεσμο συλλόγων των Σλάβων από την ΔΗΘΕΝ Μακεδονία του Αιγαίου, «Μακεδών»/ ‘МАКЕДОН ‘ εγείρει θέμα αποζημιώσεων από το Ελληνικό Κράτος.

    Στην ανακοίνωση της εκφράζεται η… ελπίδα για την υπόσχεση της καθηγήτριας Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα να επιλύσει όταν γίνει πρόεδρος, τα προβλήματα και τις ελευθερίες των ‘Μακεδόνων’ (Σλάβων) από τμήμα της Μακεδονίας του Αιγαίου που έχουν ανακύψει κατά τη διάρκεια των Βαλκανικών Πολέμων 1912-1913 και στη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου στην Ελλάδα από το 1946 ως το 1949.

    Ο Σύνδεσμος παροτρύνει τους Σλάβους από το τμήμα της Μακεδονίας του Αιγαίου στις 5 Μαΐου να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών και να ψηφίσουν την καθηγήτρια Σιλιάνοφσκα- Ντάνκοβα ως προέδρου της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας!», σημειώνει το σκοπιανό δημοσίευμα του expres.mk.

    Το μέλλον για τη χώρα μας προμηνύεται ζοφερό. Οι επόμενες γενιές Ελλήνων θα ζουν μέσα στην ντροπή σε μια χώρα ξένη πια προς αυτούς.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: