ΩΡΑ 07:05! ΣΠΑΝΕ ΠΛΑΚΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΤΙΣ “ΦΡΑΓΚΟΚΟΤΕΣ” ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ – ΝΕΑ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ORUC REIS – ΞΑΝΑΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΡΑ [ΧΑΡΤΗΣ]

    Κοινοποίηση:
    oruc-reis

    To Oruc Reis συνεχίζει τον «πόλεμο νεύρων» και ενώ έστριψε βορεια προς το λιμάνι της Αττάλειας στις 3 τα ξημερώματα δύο ώρες μετά, λίγο πριν τις 5, πραγματοποίησε αναστροφή, αλλάζοντας πορεία προς τα νοτιοδυτικά, «χαράζοντας» έτσι πορεία επιστροφής προς την ελληνική υφαλοκρηπίδα.

    Χθες είχε τεθεί εκτός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας από τις 19:20 το απόγευμα πραγματοποιώντας μια διαδρομή εντός της Κυπριακής ΑΟΖ βάση της παράνομης NAVTEX που είναι σε ισχύ μέχρι τις 23 Αυγούστου.
    Το Oruc Reis  συνοδεύουν τα βοηθητικά του Ataman και CengizHan και ένας στολίσκος από περίπου 10 τουρκικά πολεμικά πλοία.

    Μετά τις 3 τα ξημερώματα, το τουρκικό ερευνητικό άλλαξε πορεία, πλέοντας, βόρεια, προς το λιμάνι της Αττάλειας και αργότερα πριν τις 5 τα ξημερώματα, έστριψε και πάλι, αυτή τη φορά νοτιοδυτικά και ξεκίνησε παράλληλη πορεία με την πρώτη που είχε πραγματοποιήσει, προς την ελληνική υφαλοκρηπίδα.

    Εν ολίγοις το τουρκικό ερευνητικό κάνει αυτό που δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας Φατίχ Ντονμέζ, ο οποίος είπε πως «σκανάρει» τον βυθό σε όλη την περιοχή που προβλέπεται από την παράνομη NAVTEX. Την ίδια ώρα στην Αθήνα έχουν οχυρωθεί από το αφήγημα που τους βολεύει. Ότι δεν πραγματοποιεί έρευνες λόγω… θορύβου.

    Δείτε την αλλαγή πορείας και το τρέχον στίγμα του στις 7 το πρωί της Πέμπτης:

    gg

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. βγηκε στο γιαλι και αντι να κυρηξει γενικη επιστρατευση και επιθεση κατα των μογγολων να παμε να ελευθερωσουμε την αγια σοφια, μονο που δεν κατουρηθηκε απο τον φοβο και πανικο που τον διακατειχε, ευχομαι να μην ξανακοροιδεψει τον μακρον και την Γαλλια γιατι θα ειναι για εκτελεση στα 6 μετρα

    2. Στην υφαλοκρηπιδα του Ισραηλ οχι να εμπαινε, με που θα την πλησιαζε μονο θα ειχε παει στον πατο να γινει μια ωραια φωλια των ψαριων!!!!!!! Αλλα το Ισραηλ ειναι το Ισραηλ!!!!!!!! Εδω την καταντησαν την χωρα προταικτορατο των Γερμανων!!!!!!!! Τα ανδρεικελα αυτα, πρωην και νυν, παιρνουν εντολες απο τους Γερμανους!!!!!!!! Στον Τσιπρα ανεθεσαν να ξεπουλησει την Μακεδονια στους Γυφτοσκοπιανους, για να μπουν στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ, τον Μητσοτακη θα τον σπρωξουν σε διαλογο με τους Μογγολους, ο οποιος διαλογος θα ειναι για να ξεπουλησει το Αιγαιο και οτι αλλο ζητησουν οι Τουρκοι!!!!!!! Αυτους ψηφιζετε, αυτα θα παρετε κοματοσκυλα!!!!!!!!!

      1. Μπράβο ρε μεγάλε !!!!!! Απλά την Ελλάδα τυχαίνει να την κυβερνανε πάντα κωλοπαιδαραδες που τα παντελόνια που φοράνε δεν έχουν αρχιδια μέσα τους.

    3. Ποιο κάτω δεν πάει, αρκεί ο ερντογαν να μην αποφασίσει να κάνει αποβίβαση σε Ελληνικό νησί. Ο Μητσοτάκης με…. ψυχραιμία θα πει στα αδέρφια μας να εκκενωσουν το νησί. Δεν αντιδρά με τίποτα, πάρτυ κάνουν οι Τούρκοι. Στα μυνηματα των ελληνικών πλοίων απαντούν με τουρκικά εμβατήρια γελάνε και πάνε όπου γουστάρουν. Και η κυβέρνηση απλά υποβαθμίζει υποβαθμίζει υποβαθμίζει λέγοντας ψέμματα στον λαό μας. Ξεφτίλες νδκρατες, εσάς πρέπει να πετάξουν πρώτα στην θάλασσα οι ήρωες πλοιαρχοι και μετά τους Τούρκους. Τουλάχιστον μην στέλνετε πλοία αφού έχετε σκοπό να παραδώσετε τα πάντα. Αλλάξτε μυαλά και γυρίστε το παιχνίδι, ο κόσμος έχει οργιστεί με την υποτελή στάση σας. Την Αγία Σοφία τζαμί χωρίς την παραμικρή αντίδραση ρε @@? Αλλάξτε την κατάσταση και θα χειροκροτησουμε. Συνεχίστε έτσι και θα σας πηδαει όρθιους στον δρόμο ο κόσμος. Αντε τελειώνετε.

    4. Ο Ερντογάν για οποιαδήποτε συμφωνία κάνει
      ζητάει και παίρνει ανταλλάγματα, παζαρεύει τα πάντα,
      εισπράττει το μεγαλύτερο όφελος που μπορεί για την χώρα του.
      Σε αντίθεση ο κούλης τα δίνει όλα όσα του ζητάνε και άλλα τόσα δώρο
      και στήνεται και στα 4 σαν γιουσουφάκι.
      ανυπόληπτος και μικρούλης δυστυχώς ο κυριακούλης
      για να διαχειριστεί τα συμφέροντα και τα κεκτημένα της πατρίδας μας.
      Για δε το περιβάλλον του γελάνε και τα μπετά με τους στόκους…
      δένδιας καιρίδης θεοδωρικάκος βούλτεψη μόσιαλος κολλητές μαρέβας και το μαύρο χάλι….
      Ικανοί είναι μόνον για να τσεπώνουν χρήμα απο τις μκο ,τις πάσες στα κρατικοδίαιτα λαμόγια
      τα εκατομμύρια στα κοπροκάναλα και στα συγγενικά τους πρόσωπα.
      Από εξωτερική πολιτική κ διπλωματία μηδέν εις το πηλίκιον….
      που είσαι γαπ σε ξεπέρασε ο βλακοκούλης χοχοχο

    5. Ο ερντογαν ήξερε τι σημαίνει Μητσοτάκης. Για αυτό περίμενε για να βεβηλωσει την Αγία Σοφία, να υπογράψει αοζ με τον σαρατζ, να εισβάλει 60 μίλια εντός Ελλάδας με δεκάδες πολεμικά πλοία, να κάνει έρευνες εντός Ελληνικης αοζ , να βάλει σε εφαρμογή την υφαρπαγη του Αιγαίου με το σχέδιο γαλάζια πατρίδα. Ήξερε πως ο Μητσοτάκης δεν πρόκειται να αντιδράσει σε τίποτα παρά μοναχα κάτι μ@λακιες ανακοινώσεις διαβήματα και καταγγελίες που δεν έχουν απολύτως καμία σημασία. Ο ανίκανος και δειλός Μητσοτάκης το αποπαιδι της μερκελ. Δυστυχώς μακάρι ο ερντογαν μην αποφασίσει απόβαση σε ελληνικό νησί. Θα θρηνησουμε νέο 22.. Δεν πρόκειται να αντιδράσει.

    6. Οι Τούρκοι μόνοι τους και ανενόχλητοι σκαναρουν όλη την Α.Μεσόγειο για πετρελαιο και αέριο σε πλήρη συνενόηση με τους δικούς μας ρεμπεσκεδες σε ένα πολύ καλοστημένο και μιλημενο παιχνίδι και τα κανάλια στην Ελλάδα σε εντεταλμένη αποστολή έχουν χαζεψει τον κόσμο με τις μάσκες και τον κορωνοιο. Μιλάμε για γαμω τη χώρα που ζούμε και κατοικούμε. Είμαστε για πολλά γέλια και για ατελείωτα κλαματα .

    7. Τέτοιο μπούλινγκ δεν “έφαγε” ούτε ο Ντάνιελ στο καράτε κίντ. Κυριάκο κάνε το “πέταγμα του αετού”-την κλωτσιά. Σε πήρανε είδηση οι δίπλα και μας γλεντάνε όλους.

    8. Πρωθυπουργός, Υπουργός Αμυνας, Αρχηγός ΓΕΕΘΑ δεν πρέπει να έχουν τίποτα μέσα στα παντελόνια τους.Μας έχουν κάνει ρεζίλι ανά την ηφήλιο. Δεν μας σέβεται κανείς πλέον. Οποιος θέλει αρπάζει και ένα κομμάτι από την πατρίδα μας, την ποτισμένη με αγώνες και αίμα. Οποιος θέλει μας αρπάζει κυριαρχικά μας δικαιώματα. Τι είναι τούτοι ρε ?!!

    9. Καλημερα δεν θα γράψω για το φλώρο κάτι γιατί το είπε ο Στέφανος αλλά δεν μπορεί ο κάθε Φλώρος να βλέπει τον Τούρκο μέσα και να κρέμεται ρε φίλε το τι θα πει η κάθε Κούλα πρέπει κάπως να τελειώσει η ιστορία με τους Μογγόλους χρόνια τώρα πάει αυτή η καραμέλα η θα τους γαμησουμε η θα μας γαμησουν βαρέθηκαμε να τους βλέπουμε κάθε μέρα μέσα σε ελληνικό έδαφος είτε εναέριο είτε στη θαλασσα. Ένα ρωσικό αεροσκάφος πέρασε προς την Τουρκία και το έριξαν εμείς γιατί να μην κάνουμε το ίδιο δεν το κατάλαβα.

      1. Γνωστό ότι για να γίνεις στρατηγός πρέπει να είσαι του κυβερνών κόμματος,γνωστά Τα,περιμένεις δλδ ο νδ στρατηγος να γράψει αυτόν που τον διόρισε εκεί? Συν ότι αν κάνει του κεφαλιού του θα τον δικάσουν για πραξικόπημα,όπως στα Ίμια τα έριξαν τότε στον ναύαρχο λυμπερη,και φυσικά ο λαός θα ξεχάσει τους στρατιωτικούς και άντε πάλι θα γλείφει αρχιδια πολιτικών μπας και δεν πληρώσει εφορία.

    10. Πόσα δευτερόλεπτα θα μπορούσε να παραμείνει το Oruc Reis στην υφαλοκρηπίδα π.χ. του Ισραήλ?
      Ετσι για να χουμε ένα μέτρο σύγκρισης της ξεφτίλας! 😡

    11. ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ.

    12. Σε λίγες ώρες έρχεται και δεύτερο ξεβρακωμα…. Συνήθησαν οι κυβερνώντες… Έχουν βάλει βαζελίνη…. Αυτή την φορά είναι προετοιμασμενοι

    13. Μπαλλιτσα σας παιζουν γιατι μπορουν και κανουν οτι θελουν με τον υβριδικο πολεμο που τρεχει.

    14. Μια λέξη αρμόζει και την λέγανε την περίοδο του1821 ” ΚΙΟΤΗΔΕΣ'”. Μα πιστεύει κανείς βλέποντας τον γιο του Μητσοτάκη ότι έχει να κάνει με άτομο με πυγμή και σθένος . Ούτε μια στο εκατομμύριο.

    15. Μας γλεντάνε… Ότι θέλει κάνει ο κουμπάρος των Νέοδημοκρατων.. Και η γραμμή στα κανάλια είναι παιχτε Κορωνοιο και από σήμερα όλοι παπαγαλιστε για μεγαλύτερη ύφεση στην οικονομία…. Μας προετοιμαζουν για φόρους και πετσόκομμα.

    16. Θα σκαναρει μέχρι και τις κ@λ@τρυπίδες σας πουλημένοι ραγιάδες…Φτου σας ξεφτιλες ανθελληνες…Η ντροπή των ψυχών των προγόνων μας Ψηφίστε τους πάλι δίποδα ζώα..

      1. “” Ψηφίστε τους πάλι δίποδα ζώα.. “” οχι μονο θα ξαναψηφησουν αλλα και θα ματαψηφησουν……. συμφωνω και επαυξανω…

    Comments are closed.