ΩΠΑ! TI EINAI AYTO KYΡΙΕ ΤΣΙΟΔΡΑ; ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟ 2017 Ο “ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟΣ”…ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    SOT OK OK

    Εσείς δεν τα είπατε αυτά κύριε Τσιόδρα; Ή κανένας σωσίας σας;

    Δείτε τι έλεγε τον Απρίλιο του 2017 ο σημερινός εκπρόσωπος του υπουργείου υγείας για τον κορωνοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας που τον παρακολουθούμε καθημερινά στην τηλεόραση ως συμπαθητική φιγούρα!

    Τότε μιλούσε για πραγματικούς μετανάστες, που έρχονται στην Ελλάδα και τους οποίους ο ελληνικός λαός τους υποδέχεται εγκάρδια. Τόνιζε επίσης ότι θα γίνουν κομμάτι της χώρας!

    Δείτε το βίντεο, οι σχετικές δηλώσεις περί πραγματικών μεταναστών… που έρχονται στην Ελλάδα, από το 2:30 και μετά:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. Το ότι στο 2.10 ο Τσιόδρας είπε EU islands και όχι Greek islands όπως θα έπρεπε το παρατήρησε κανείς?

    2. Η ΜΑΣΣΟΝΑΡΑ Ο ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΣ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΜΠΙΚΕ ΣΤΙΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΟ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΧΑΡΒΑΛΙΑ…ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΗ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΑΙ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ

    3. Γιατι τον βαλανε σε αυτην την θεση νομιζατε?
      Ολα αυτα τα πιονακια της παγκοσμιοποιησης παντα τα προωθουν οσο και ασχετοι να ειναι στην δουλεια τους.
      Χρησιμους ηλιθιους θελουνε οχι ειδικους.
      Τους δινουν το χαρτι οπως κανει ο πιονερος αυτος και παπαγαλιζουν το ποιημα που τους γραφουν.

    4. Λιγότερη ειρωνεία γιά τον κύριο Τσιόδρα κύριε αρθρογράφε.Η Εκκλησία αγκαλιάζει όλο τον κόσμο,όσο κι αν σου κακοφαίνεται.Δηλαδή,ο αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος,σου κάθεται στο μάτι;Εμείς δε θ’αλλάξουμε γιά κανένα.Οι μάρτυρές μας δεν έχουν χρώμα,ούτε γλώσσα.Οι Σύριοι ορθόδοξοι που εκτελέστηκαν όλ’ αυτά τα χρόνια από τους τζιχαντιστές,δε διαφέρουν στο χρώμα από εκείνους,όπως εξάλλου και οι Κύπριοι. Ξέρεις,έχουμε πολλούς Σύριους ορθόδοξους με παράξενα επώνυμα,απομεινάρια της παλιάς βυζαντινής κληρονομιάς που ήρθαν κι αυτοί ως πρόσφυγες κάποτε κι αφομοιώθηκαν μέσα στους αιώνες.Η τότε Εκκλησία, έπαιξε το ρόλο του εξισορροπιστή όπως πάντα τον έπαιζε και τον παίζει.Πήγαινε κύριε αρθρογράφε να διαβάσεις γιά να μάθεις και να πειστείς. Διαφορετικά,δε θα διαφέρεις καθόλου από τους Φαρισαίους,τους Ζηλωτές και το Βαρραβά της εποχής του Χριστού,που ήταν οι φασίστες της εποχής,οι υποστηρικτές της αναλλοίωτης δήθεν. υποκριτικής όμως,ιουδαϊκής παράδοσης.Ξυπνήστε.Εκκολάπτετε το αβγό του φιδιού. Κάποιος δραστήριος παπάς να σας σταματήσει αμέσως. Παραπλανείτε τον κόσμο.Το ξέρω ότι δε θα το βάλεις. Διάβασέ το,όμως και να προσέχεις τί γράφεις,γιατί θα κριθείς.Και ειδικά γιά τον Τσιόδρα,με βιογραφικό από εδώ μέχρι την Αλεξανδρούπολη και με ενεργή δράση στην Εκκλησία.

    5. Ίδιο καλούπι με την πρόεδρο της δημοκρατίας. Σιγανοπαπαδιάς χαμηλοβλεπούσης. Προσέξτε μελλοντικά αυτή την ράτσα. Θα δουλευτεί πολύ από τις υπηρεσίες…

    6. καλα ΡΕ ΒΛΑΚΑ… γιασενα υπαρχει κι ο αλάχ

    7. αμ τι ειναι ??? κολαούζος των κυβερνώντων !! αν δε ήταν δε θα τον προβάλαν ετσι τοσο πολύ !!

    8. Ειπαμε …ο Τσιδρας θα αναλαβει υπουργος υγειας.
      Ο Κικκιλιας εζυγισθη, εμετρηθη και φανηκε ανεπαρκης…θα τοποθετηθει σε αλλο υπουργειο καθοτι…βισμα.

      1. Στο υπουργείο υγείας? Για τους εμβολιασμούς? Διάβασα ότι το Beth Israel medical center που ειδικεύτηκε συνεργάζεται με τη Johnson and Johnson… Μήπως συνομωσιολογουμε?

    9. Μην σας ξεγελάνε οι ψαλμοί στην εκκλησία. Και ο τσιπρας την ίδια παράσταση έδωσε στην εκκλησία με τα κεριά στα χέρια πέρυσι την Ανάσταση , που πήγε με την παστρικια να λάβει το Άγιο φως… πφφφφφφφφφ!

      1. Ολοι οι μασονοι στις στοες λενε οτι ειναι χριστιανοι.
        Αυτη η φαρα παντα δηλωνει οτι την βολευει για να κανει την δουλεια στα αφεντικα της.
        Ο θεος τους στην πραγματικοτητα εχει κερατα και μοιραζει δολλαρια και ευρο.

    10. Oi μονοι αποδεκτοι ειναι οι αντρες και οχι οι γυναικες η τα παιδια.Ο λογος ειναι οτι γυναικες και παιδια ειναι για επικοισμο και μπασταρδεμα της φυλης στις επομενες γενεες.Εχουμε παραδειγμα τους αιγυπτιους ψαραδες που υπαρχουν πανω 30 χρονια και οχι μονο δεν δημιουργουν προβλημα αλλα προσφερουν σε δουλεια που δεν πανε οι Ελληνες

    11. ΩΧΑ ΜΩΡΗ ΜΟΛΌΧΑ!!!!!!

      ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝΕ ΠΟΤΕ
      ΡΟΥΦΙΆΝΕ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ

    12. Καλοδεχουμενοι οι μεταναστες που.1]Δουλευουν σε πλυντηρια αυτοκινητων.2]Εκτελουν αγροτικες εργασιες και αμοιβονται με κανονικους μισθους και πληρη ασφαλιστικα δικαιωματα.3]Ανοιγουν την δικη τους επιχειρηση και προσφερουν στην οικονομικη αναπτυξη της χωρας.4]Εχουν πιστοποιημενες δεξιοτητες και επιστημονικη επαρκεια ωστε να καλυψουν θεσεις εργασιας υψηλου επιπεδου.5]Αποδεχονται τον δυτικο τροπο ζωης και τους νομους που διεπουν το κρατος.Στα τσακιδια μπορουν να πανε.1]Ολοι αυτοι οι περιεργοι που κυκλοφορουν σε αγελες και προκαλουν με την γλοιωδη και βρωμερη συμπεριφορα τους.2]Οποιος απο δαυτους διαπραττει πασης φυσεως εγκλημα.3]Οι τεμπελχαναδες της Ασιας και της Αφρικης που ξερουν μονο το επαγγελμα του λαθροπωλητη τσιγαρων και ναρκωτικων.4]Ολοι οι θρησκοληπτοι τενεκεδες οποιουδηποτε δογματος και αιρεσης,που φτανουν στα ακρα με τον φανατισμο των ιδεων τους.Εκτος απο αχρηστοι,ειναι και επικινδυνοι.Ας επιστρεψουν στις χωρες τους για κηρυγματα και κατηχησεις ηλιθιων.5]Οσοι ειναι ποινικα διωκωμενοι στις χωρες καταγωγης τους.Δεν θελει πολυ μυαλο για να καταλαβουμε οτι αυτα τα μπουμπουκια θα κανουν τα ιδια και εδω.Αν γινουν τα ανωτερω,συμφωνω απολυτα με τον κυριο Τσιοδρα….

      1. ΠΑΛΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΤΡΟΛΛΑΚΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ; ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΖΟΥ.

        1. Αυτη ειναι η επιχειρηματολογια σου λεχριτη?

          1. ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΛΕΧΡΙΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ. ΣΤΗΣΟΥ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ.

            1. Eλα με φορα οπισθογεμη.Θα σε τρελανω στα χαστουκια..

    13. καλως το το παληκαρι…ποιον θα εβαζε ο Κουλης;;;
      Πλακα στην πλακα ολοι της ΝΔ να βγαλουνε το σκασμο
      Το λεω γιατι την πατησα και εγω και ψηφισα ΝΔ για να λυσει το μεταναστευτικο και για τις Πρεσπες
      Να μου κοπει το χερι αλλη φορα μετα απο αυτο και απο τα δωρα που εδωσε στους καναλαρχες και κλινικαρχες ενω εγω δεν βρισκω μασκα να φορεσω να παω να ψωνισω και να μου λεει αυτο το πολιτισμικο παληκαρι οτι δεν την χρειαζομαι και αμα αρωστησω να κατσω σπιτι και να παιζω παιχνιδια
      με το ανοσοποιητικο μου
      Μπραβο Μακελειο που βρηκες το βιντεακι

      1. Να σου θυμίσω ότι η κυβέρνηση ΝΔ κέρδισε με δυο βασικά συνθήματα
        Την συμφωνία των Πρεσπών και
        Το λαθρομεταναστευτικο
        Δυστυχώς και στα δυο έκανε το αντίθετο και σε χειρότερο βαθμό από τον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς αυτό να είναι συμπαράσταση στον Τσίπρα. Χαίρομαι που ακούω ότι μετάνιωσες όμως πρέπει να το θυμάσαι μέχρι τις επόμενες εκλογές και να το διαδίδεις σε όσους άλλους μπορείς.

    14. Τίποτα δεν είναι τυχαίο…. Έχουμε μπλέξει…ο Θεός να βάλει το χέρι Του…

      1. ΠΟΙΟΣ ΘΕΟΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ… ΑΜΑ ΗΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΟΙΒΑΖΟΝΤΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

    Comments are closed.