“ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΟ” ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΠΟΥ ΕΙΣΕΒΑΛΛΕ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ – ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΑΞΙΑΣ 1.5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥ ΕΥΡΩ ΒΡΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ

    Κοινοποίηση:
    ΑΝΔΡΑΣ ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

    Ο 34χρονος Βασίλης Γ., τραγουδιστής, στιχουργός και παίκτης μουσικού reality, είναι ο άνδρας που εισέβαλλε χθες στο Εφετείο, με το όχημα του που ήταν φορτωμένο με 1.200.000 ευρώ ενώ στο σπίτι του βρέθηκαν άλλες 300.000!

    Ο άνδρας ήταν φανερά υπό την επήρεια ναρκωτικών, στο αυτοκίνητο βρέθηκαν επίσης μικροποσότητα κοκαΐνης – περίπου 200 γραμμάρια-, περίπου μισό κιλό κατεργασμένης κάνναβης, χάπια xtc και mdma. Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος κινούμενος με αυτοκίνητο, εισήλθε εντός του κλειστού χώρου στάθμευσης του εφετείου Αθηνών και παρουσιάστηκε αυτοβούλως στον αστυνομικό φρουρό με σκοπό να παραδοθεί

    Ο συλληφθείς, δεν έδωσε σαφείς εξηγήσεις στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που χειρίζονται την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα από μισόλογα και ακατάληπτες φράσεις, από τη μια έλεγε πως «Με έχει στείλει ο Θεός» και την άλλη πως «Έχω κάνει πολλά και ήρθα να παραδοθώ».

    Αυτό που έχει σημασία για τους αστυνομικούς είναι η προέλευση των χρημάτων, του «θησαυρού» που κουβαλούσε σε σακ βουαγιάζ και είχε καταχωνιάσει και στο σπίτι του στην Ηλιούπολη, ο 34χρονος και αν είναι μέλος κυκλώματος ναρκωτικών που ρίχνει κόκα, κάνναβη και παραισθησιογόνα χάπια στα σαλόνια της Αθήνας και της Μυκόνου.

    Ειδικότερα σύμφωνα με την έρευνα της Αστυνομίας βρέθηκαν συνολικά:

    1.513.555- ευρώ και -336- δολαρίων Η.Π.Α.,
    275- γραμμ. κοκαΐνη,
    495,5- γραμμ. κατεργασμένης και -0,7- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης,
    37,9- γραμμ. κρυσταλλική μεθαμφεταμίνης,
    131- δισκία ecstasy ,
    3 φαρμακευτικά δισκία,
    αυτοκίνητο,
    πιστόλι κρότου,
    267- φυσίγγια κρότου,
    χρηματοκιβώτιο,
    4- αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες,
    4- κινητά τηλέφωνα.

    narkotika narkotika1

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. Αμα εισαι εμπορος και μαστουρωνεις ο ιδιος αυτα παθαινεις. Οταν ξενερωσε, θα βαραγε το κεφαλι του στον τοιχο με τη μαλακια που εκανε…

    2. Αποκλείεται το χρήμα να είναι δικό του. Μάλλον το φυλούσε γι’ αυτούς. Βέβαια θα μπορούσε να το πάρει και να εξαφανιστεί. Μάλλον δεν αγαπάει τα λεφτά και δεν το έκανε γι’ αυτά. Αλλά θα ήταν μια ζωή κυνηγημένος και αν τον έβρισκαν θα τον σκότωναν. Καλύτερα που παραδόθηκε. Μακάρι να βοηθηθεί να απεξαρτηθεί.

    3. Με 1,5 μύριο στο δικαστήριο θα τον βγάλουν χρήστη. Γνωστή η λειτουργία του συστήματος.

    4. Μπράβο του, τούς την έφερε όπως του την έφεραν. Καριέρα δεν του έταξαν και τον έκαναν πρεζάκι ενώ ήταν ποδοσφαιριστής, αθλητής; Πάντως στο βίντεο από την οντισιόν η φάτσα του πολύ πιο έξυπνη από τις κοτσάνες που έλεγε. Είπε αυτά που ήθελαν να ακούσουν. Δεν πιστεύω να είναι κανένας κρυφός αστυνομικός που μπήκε στα κυκλώματα και τώρα τον απέσυραν; Μπα, δεν νομίζω, δεν θα έπαιρνε ναρκωτικά. Δεν ξέρω πάλι.

    5. Ίσως να του είπαν, άμα θέλεις να κάνεις καριέρα θα κάνεις δυο τρία πραγματάκια πρώτα. Τους λένε κιόλας ότι και οι φτασμένοι τα ίδια έχουν κάνει και τους πείθουν. Ή θα σου ζητήσουν να γίνεις ζιγκολό. Ή κάνεις πίσω ή πέφτεις στα σκατά. Ξέρουν αυτοί ποιους προσεγγίζουν. Απο το βιντεο στο τηλεοπαιχνίδι έδειξε ότι θέλει πολύ να κάνει καριέρα. Σιχάθηκε τον εαυτό του. Η αστυνομία δεν τον ανακάλυψε για να τον πιάσει και για να γλυτώσει παραδόθηκε μόνος του. Πολύ καλά έκανε, παρά να αυτοκτονήσει.

    6. μικροποσότητα κοκαΐνης – περίπου 200 γραμμάρια

      Ε όχι και μικρή ποσότητα τα 200 γραμμάρια… Τι πίνει δηλαδή;

    7. Τούς πήρε όλο το χρήμα. Θα τον γαμήσουν. Έχει πολλά κιλά αρχίδια αυτός.

    8. Όταν η ζωή σου είναι μαστουρωμένης Κόλαση αυτοκτονεις, αν δεν μπορείς , κανείς ότι έκανε αυτός

    9. ΓΛΈΝΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΊ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΛΕΦΤΆ.

    10. Αφου δεν μπορουν οι αστυνομικοι να τον πιασουν βαρεθηκε κασι ειπε να παραδοθει

    11. χαθηκε ο καραγκιοζης να μοιρασει τα λεφτα σε φτωχους ανθρώπους….

    12. Φαντάσου τι τσεπωνουν οι μπάτσοι που φτάνουν πρώτοι

    13. τον ΠΕΙΡΑΞΕ στο μυαλο το εμβολιο τον ΨΕΚΑ…

    14. Aδερφε Βασιλη Γ. συγνωμη που στο λεω… αλλα εισαι τερμα Λ@Κ@Μ@Σ !!!

    15. ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΚΛΑΥΤΟΣ !!! ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ !!! ΚΑΗΜΕΝΕ ΜΟΥ !!!

    16. Ποιος να σας ελεγε ”μπατσακια” πριν 10-20 χρονια οτι θα ερχοταν η στιγμη που χωρις να βγειτε ”τσαρκα” για να πουλησετε ”προστασια” στους αδυναμους..οι ”μιζες” θα εφταναν στη πορτα σας μονες τους και πανω απ’ ολα ”καθαρες” !!! Αντε ”γινατε” παλι !!! ευτυχως.. που υπαρχουν κι οι μλκες σα το πονηρο τραγουδιστη…

    17. Δυστυχώς διανέμουμε σε ένα κράτος που πάντα λέγανε οι παππούδες δουλέψτε για να φάτε και κλέψε για να έχετε γιατί στο κράτος αυτό χρήματα έχουν μόνο οι απατεώνες της Βουλής.Η πολιτική σκηνή της χώρας είναι διεφθαρμένη και απόλυτα σάπια και τα φαινόμενα αυτά σαφώς και θα πληθαίνουν και αλίμονο στη νεολαία που θα μεγαλώσει μέσα στην παρανομία για σκοπούς επιβίωσης.

    18. Τρελά λεφτά και μιλάμε για βαπόρι.Απλα φανταστείτε τι βγάζουν τα μεγάλα κεφάλια

    19. 200 γραμμαρια ειναι μικροποσοτητα κοκκαινης?

      1. Μπροστα στους 2 !!! τονους, τι ειναι ? Καταρχην για τα 200 γρ. θα βρεθει Ανακριτης τη τριτη το πρω’ι’…για τους 2
        τονους 8 !!! χρονια δεν εχει βρεθει κανενας !!! Απλα γελοιοι…

    20. Με τόσα εκατομμήρια ευρώ πήγε και παραδόθηκε ο βλάκας ?

    21. Μάλλον είχε γίνει η ζωή του κόλαση και προτίμησε να παραδοθεί μπας και ηρεμήσει.

    22. Εμ οδηγίες για να αρπάξουν το παραδακι του ταμείου Ανάκαμψης είν’ αυτες.

    Comments are closed.