ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: «ΛΟΙΠΟΝ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ»! ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΧΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΕΝΕΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ!

    Κοινοποίηση:
    ΟΧΙ

    Τα άσχημα μαντάτα δεν θα αργήσουν. Στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας 28ης Οκτωβρίου, ο πρεσβευτής της Ιταλίας στην Αθήνα, Γκράτσι θα συναντηθεί τελικά με τον Μεταξά, αλλά για να του επιδώσει στο σπίτι του στην Κηφισιά τελεσίγραφο, με το οποίο ο Μουσολίνι απαιτούσε από την Ελλάδα να μην εμποδίσει το στρατό του να καταλάβει ορισμένες στρατηγικές θέσεις στη χώρα μας. Η κυβέρνηση των Αθηνών είχε διορία τρεις ώρες για να δώσει την απάντησή της. Ωστόσο, αυτή ήταν αυτονόητη για τον δικτάτορα: «Donc, Monsieur c’est la guerre» («Λοιπόν, Κύριέ μου έχουμε πόλεμο!»). Με αυτές τις φράσεις στα Γαλλικά ειπώθηκε το ΟΧΙ από τον Μεταξά, που απηχούσε τις διαθέσεις του ελληνικού λαού. Αμέσως μετά, ο Μεταξάς ενημέρωσε τον άγγλο πρέσβη Πάλερετ και ζήτησε τη βοήθεια του Ηνωμένου Βασιλείου.

    Το ΟΧΙ γίνεται δεκτό με πρωτοφανή ενθουσιασμό απ’ όλο τον ελληνικό λαό, που ξυπνά στις 6 το πρωί από τους συριγμούς των σειρήνων και ξεχύνεται στους δρόμους, κρατώντας τη γαλανόλευκη. Οι στρατεύσιμοι ετοιμάζονταν για το μέτωπο «με το χαμόγελο στα χείλη» και το ραδιόφωνο μετέδιδε διαρκώς το περίφημο πρώτο ανακοινωθέν του Γενικού Στρατηγείου: «Αι ιταλικαί στρατιωτικαί δυνάμεις προσβάλουν από της 5:30 πρωινής σήμερον τα ημέτερα τμήματα προκαλύψεως της ελληνοαλβανικής μεθορίου. Αι ημέτεραι δυνάμεις αμύνονται του πατρίου εδάφους».

    Η απόφαση της Ελλάδας να αντισταθεί προκαλεί αυθημερόν εκδηλώσεις θαυμασμού, κυρίως στη Μεγάλη Βρετανία και τις χώρες της Κοινοπολιτείας.

     

    Στο σήμερα το Έθνος μας είναι αντιμέτωπο με τον εμφανή εξωτερικό εχθρό της Τουρκίας, τον αφανή εξωτερικό εχθρό της νεοταξικής παγκοσμίου ελίτ και τον εσωτερικό εχθρό της διεφθαρμένης ελληνόφωνης ελίτ. Και οι απαντήσεις του πολιτικού προσωπικού στις αξιώσεις Τούρκων, νεοταξιτών και ελληνόφωνων μισελλήνων είναι ΝΑΙ σε όλα. Ως πότε;

    Τα ΟΧΙ θέλουν Μεταξάδες!

    Χρόνια πολλά Ελλάδα, χρόνια πολλά Έλληνες!

    Ψηλά το κεφάλι!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Η ελλαδα μας σημερα ΔΕΝ ειναι ελευθερη.ειναι υποδουλη σ’αυτους που με κοπο διωξαμε το 1940.γι’αυτο ευθυνονται οι εγχωριοι προδοτες που εχουν παραδοσει την εθνικη κυριαρχια και τις ελληνικες μυστικες υπηρεσιες στους γερμανους,στις στοες και στο ισραηλ.θα καει η ψυχη τους αιωνια.προδωσαν μαζι πατριδα και ορθοδοξια.ελληνισμος και ορθοδοξια ειναι ενα.

      1. ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ! 🇬🇷

    2. ΖΗΤΩ Η 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
      ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΗΡΩΕΣ
      ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ
      ΖΗΤΩ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ
      Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΑΡΧΙΣΕ
      Νέα Φιλική Εταιρία

    3. Καλή Λευτεριά συνΕΛΛΗΝΕΣ. Ζήτω το Έθνος!!! Ο αγώνας θα συνεχιστεί μεχρι της τελικής Νίκης.

    4. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ηΕλλαδα θα υπαρχει για παντα γιατι υπαρχουν Ελληνες που το λεει η ψυχη τους

    5. Τότε είχαμε απαλλαγή από την φαύλο
      πλουτοδημοκρατια και είχε στηθεί το κοινωνιοκεντρικο Εθνικό Κράτος.

    6. ΧΡΌΝΙΑΠΟΛΛΆ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΌ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΑΛΛΑΣΗΣ ΡΟΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΑΧΟΚΟΚΑΛΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΦΥΣΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΜΑΣ……ΕΠ ΩΜΟΥ ΑΡΜ!!!!!!

    7. Ο/Η ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ! 🇬🇷 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ! 🇬🇷 λέει:

      ΖΗΤΩ Η 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ! ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ! ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ! 🇬🇷
      Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ! Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ! 🇬🇷

    8. Αυτη ειναι μια κουραστικη μερα για ολους τους πολιτικους μας μιας και θα πρέπει να ειναι συνεχεια ορθιοι.
      Απο αυριο βεβαια θα λενε και παλι και ο μηνας εχει 9

    9. Ζητώ η 28η Οκτωβρίου ζητώ η Ελλάδα!
      Αλλά κανείς πια δεν το λέει το γιατι.
      Οι περισσότεροι είναι βολεμένοι (στο δημόσιο) οι υπόλοιποι με σύμβαση ορισμένου χρόνου εράσμιας και οι υπόλοιποι σε εταιρείες του Μαρινάκη και Κυβερνώντων της Νέας Δημοκρατίας, και οι αλλοδαποί πήρανε τα πάνω τους ξελόρδιασαν και έχουν και τουπέ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ!

    10. Ζητω η 28η Οκτωβριου ζητω η Ελλάδα!
      Αλλα κανείς πια δεν το λεει φιατι οι περισσότεροι ειναι βολεμενοι (στο δημοσιο) οι υπόλοιποι με συμβαση ορισμενου χρονου εργασιας και οι υπόλοιποι σε εταιρειες του Μαρινακη και Κυβερνωντων της Νεας Δημοκρατιας, ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ!

    11. Ζορίζονται οι ΜΟΥΛΟΙ κι οι αλλοδαποί ανήμερα των εθνικών επετείων. Σκουλήκια.

    12. ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ, ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ. ΧΙΟ.

    13. Όλοι σημαίες στα μπαλκόνια. Τις βλέπουν τα Αναρχοκομμούνια και βγάζουν αφρούς.

    14. Χρόνια πολλά Ελλαδάρα! Να σκάσουν οι εχθροί μας.

    15. Αθάνατοι οι ΗΡΩΕΣ μας, Χρονιά Πολλά ΕΛΛΑΣ και Απανταχού ΕΛΛΗΝΕΣ!

    16. Χρόνια πολλά, ζήτω το ΟΧΙ, ζήτω οι Ελληνες

    17. Η Παναγία να σκέπη την Ελλάδα μας!!
      Χρόνια πολλά Ελλάδα, χρόνια πολλά Έλληνες

    Comments are closed.