ΧΟΥΝΤΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΛΕΒΕΝΤΟΠΑΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΕΣΠΑΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΖΑΝ! “ΦΥΓΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ” – ΞΕΦΕΥΓΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

    Κοινοποίηση:
    κατάλογος

    Συγκέντρωση κατά της καραντίνας και την υποχρεωτικής μασκοφορίας οδήγησε στην προσαγωγή 14 πολιτών γιατί «δεν φορούσαν μάσκες» στην πλατεία Συντάγματος από τις δυνάμεις ασφαλείας συνοδευόμενες από άφθονο ξύλο και κεφαλοκλειδώματα.

    Οι αστυνομικοί διέλυσαν και τους λοιπούς συγκεντρωμένους απειλώντας τους με την ίδια τύχη.

    Πρόκειται για οκτώ άνδρες και έξι γυναίκες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες και οι 14 προσήχθησαν στο ΑΤ Συντάγματος καθώς αρνήθηκαν να επιδείξουν τις ταυτότητές τους, ενώ τους επιβλήθηκε και το διοικητικό πρόστιμο των 300 ευρώ.

    Το κάλεσμα για τη συγκέντρωση πολιτών είχε γίνει μέσω διαδικτύου. Η κατάσταση ξεφεύγει ενώ οι πολίτες είναι στα κάγκελα όχι μόνο για την καταστολή και τη χούντα του Μητσοτάκη αλλά επειδή όλες οι κυρώσεις αφορούν μόνο Έλληνες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Δυστυχώς οι χούντες πέφτουν με αγώνα όχι με συλλαλαλητήρια και σημαιούλες. Τα ζήσαμε στην προδοσία της Μακεδονίας. Πράκτορες βάζουν 50 60 άτομα να πετάνε πέτρες στα ΜΑΤ και μετά πέφτουν χημικά. Τα επισόδεια γίνονται στη μεριά που φυσάει ο άνεμος, ώστε τα χημικά να πέσουν στο πλήθος. Ο καλύτερος τρόπος να διαλύσεις μια ειρηνική ογκοδέστατη διαδήλωση. Το θέμα είναι να συνειδητοποιήσουμε οτι δεν έχουμε κράτος, να ξεκολλήσουμε από μερικά ευρώ που μας δίνουν και να αποφασίσουμε οτι δεν είμαστε η τελευταία γενιά Ελλήνων. Θα ζήσουμε μόνο σαν Έλληνες και ας τρώμε και πέτρες. Σκεφτείτε τι δικαιολογία δίνουν όταν τους λέμε για τα μνημόνια. Θα είχαμε καταστραφεί, θα πεινούσαμε. Απαιτείται από την ιστορία να πάρουμε την πατρίδα μας και την ελευθερία μας πίσω. Να πούμε οτι αυτό το οικόπεδο του πλανήτη είναι δικό μας, δεν είναι κοινόχρηστος χώρος. Ανήκει μόνο σε ‘μας. Γι’ αυτό λέγεται Ελλάδα.

    2. Oι έλληνες πρέπει να ξυπνήσουν και να πάρουν τα όπλα αλλά να μου πεις τα ζώα ξυπνούν ποτέ φυσικά και όχι

      1. Ευτυχώς που είσαι εσύ “ξύπνιος” και “μάγκας”. Αμορφωτε πήθικα

    3. Ο Μητσοτάκης θα βγει πάλι με 30%..Οι δημόσιοι υπάλληλοι πήγανε στα χωριά τους για διακοπές δεύτερη φορά σε 7μηνες και πληρώνονται κανονικά.. Κορόιδα.

    4. Καλά κάνουν . Για 200 ψεκασμένους την πληρώνουμε όλοι.

    5. Ενω απο τους λαθρομεταναστες τρωνε ξυλο και τους αρπαζουν τα οπλα
      ειτε ειναι αστυνομικοι ειτε ειναι στρατιωται
      μονον στους Ελληνες περνανε τσαμπουκα
      διοτι οι Ελληνες δεν σκοτωνουν αστυνομικους και στρατιωτες
      ενω οι λαθρο που ειναι τα αφεντικα τους και οι εργοδοτες τους τους αφοπλιζουν και τους καθηλωνουνε

    6. Πάντως στη πλατεία αμερικής μια χαρά εξακολουθούν να μαζεύονται οι αφρικανοί , πίνουν μπύρες,πουλάνε ναρκωτικά,πλακώνονται κατά δεκάδες
      και οι αστυνόμοι περνάνε με τα παπάκια ,τους κοιτάνε και συνεχίζουν τη βόλτα τους σαν να μην συνέβη τίποτα.

    7. Ο/Η Τσαουσεσκου και Πινοσετ θελετε για να στρωσετε ρε λέει:

      Τι προσπαθουν να δειξουν τωρα αυτοι οι ψεκασμένοι; ποσο μαλακες είναι; που πατε ρε μα τα βαλετε με το κρατος; θα σας τσακισουμε οσοι αψηφάτε τα μετρα και την κυβερνηση,καθηστε καλα λεμε. Μαζεύεστε εκει 20 30 ατομα και όταν πεσουν μια δυο ψιλες από την αστυνομια εξαφανίζεστε σαν τα κοτόπουλα.

    8. Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΑΝ ΔΕΝ ΣΠΑΣΕΙΣ ΑΥΓΑ ΟΜΕΛΕΤΑ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ Η ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΔΕΣ ΔΕΝ ΒΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΥΓΑ Η ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΞΕΙΣ ΠΩΠΟ ΨΑΡΙΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙΣ Κ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΚΡΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΕΛΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΓΑ ,ΜΑ ΘΑ ΠΝΙΓΟΥΜΕ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

    9. Και πολύ καλά τα κάνανε τα τσογλάνια. Πεθαίνει κόσμος και κλεινόμαστε σε λοκντάουν από τέτοιους ανεγκέφαλους.

      1. Σωστά τα λες. Δεν ρωτάνε κι εμένα, που μαζεύω τα πτώματα από τον δρόμο λόγω Κορόϊδο-Ιού.
        Τουλάχιστον 30 κάθε μέρα μαζεύω. Έλα κι εσύ, πολύ καλό μεροκάμματο.

      2. Χθες πέθανε ο μπάρμπας μου ο ψεύτης. Αλήθεια λέω!

    10. Λεβεντια με αερα ”δημοκρατιας” και μπολικη ΑΤΙΜΩΡΗΤΗ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗΝ ΒΙΑ ΑΠΟ ΒΛΑΧΑΝΤΕΡΟΥς ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΥς .ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΙΝ …Ευλογημενη να ειναι η ΩΡΑ για ΝΑ ΜΑς ΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑς ΑΓΙΟς ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς που επι των ημερων του δεν ειχαμε τα σημερινα χαλια απο οπου και να μας πιασεις.ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΓΟΥΡΛΟΜΑΤΗ ΕΧΟΥΜΕ .Ασφαλεια πολιτων = μηδεν ,εθνικη κυριαρχια =μηδεν ,απελασις λαθρομεταναστων και λοιπων ξενων εγκληματιων=μηδεν ,,ΤΙΜΩΡΙΑ για διαφθορα και κλεψιμο δημοσιου χρηματος =μηδεν ,εργασια = σχεδον μηδεν για ιδιωτικον τομεα κλπ

    11. Προσπαθεί πολύς κόσμος να πολιτικοποιεί τον ιό και να πει ότι οι αριστεροί δεν πιστεύουν και δεξιοί πιστεύουν κλπ

      Δεν γίνεται να μας επιβάλλεται τι θα κάνουμε και πως θα ζήσουμε. Οποίος φοβάται ας κάτσει σπίτι.

      Κρούσματα αυξάνονται όπως αυξάνεται και ο αριθμός των τεστ

    12. Μουνόπανα. Εμείς τους πληρώνουμε για να καταπατούν τα δικαιώματα μας.

    13. η κυβέρνηση βρήκε τρόπο να φτάσουν οι εντατικές…

      1. ΟΙ ΜΕΘ ΕΊΝΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΛΈΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΊ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΈΧΟΥΝ ΦΙΜΩΣΕΙ…….

        ..

        1. Στιγμιότυπα από τον αγώνα αφύπνισης που διεξάγεται στην ομόδοξη και συνάμα ομοπλανεμένη Ρουμανία.
          Η Αντριάνα Βιτάν Μπαλίντ ξεσκεπάζει ακούραστα τους «πανδημικούς».

          Τα νοσοκομεία είναι γεμάτα με πλασματικούς ασθενείς που δέχονται να «βγουν» «θετικοί» προκειμένου να χειρουργηθούν
          https://www.youtube.com/watch?v=Iu5MgVAf-AY
          Από 8:28 ως 8:50:
          «Φίλη μου, γνωστή, εδώ και τρεις μέρες πήγε γιατί έπρεπε να χειρουργηθεί, δεν μπορούσε να περιμένει άλλο και, φυσικά, έδωσε κάτι τις εκεί που έπρεπε και της είπαν: ”μωρέ, χειρουργείο μπαίνεις μόνο αν είσαι «θετική», άλλος τρόπος δεν υπάρχει». Και κανόνισαν να κάνουν το τεστ, να τη βγάλουν «θετική», για να χειρουργηθεί.»
          ***
          Βίντεο με άδεια νοσοκομεία και ιατροί που πολεμάνε με την ιατρική μαφία και καταλήγουν να αυτοκτονούν
          https://www.youtube.com/watch?v=0VdjlU0pt1o&feature=emb_logo
          Από 1:45 ως 4:34:
          «Το αποκορύφωμα είναι ότι σε αυτή την τόσο υποκριτική χώρα υπάρχουν, δόξα τω Θεό, και αληθινοί ιατροί. Αληθινοί ιατροί που βλέπουν αυτή την μιζέρια, που σιωπούν επειδή θέλουν να ασκούν το επάγγελμά τους και που είναι περιθωριοποιημένοι και κυριολεκτικά εξοβελισμένοι από αυτούς τους άθλιους. Είχα έναν φίλο ιατρό. Χειρούργος μια ζωή που είχε ακόμα τέσσερα χρόνια μέχρι την σύνταξη και που δεν άντεξε άλλο την μιζέρια και το καθεστώς που υπέμεινε καθημερινά στο νοσοκομείο εκ μέρους των συναδέλφων του και αυτοκτόνησε αρχές Ιουνίου εφέτος.
          Του ακύρωσαν την σύμβαση εργασίας, τον είπανε τρελό, του άνοιξαν φάκελο στα ποινικά δικαστήρια, τον κατήγγειλαν πως είναι βίαιος. Δεν είχε (δεν ακούγεται καλά – σ.μ.) πως τους είχε δείρει. Και όλα αυτά επειδή αυτός ο ιατρός δεν είχε μπει στην κλίκα τους. Εκείνοι, σύσσωμοι, ιατροί, νοσηλεύτριες, αναισθησιολόγοι [εργαζόταν] σε διαφόρων ειδών ιδιωτικές κλινικές, κάλυπταν ο ένας τον άλλον, όταν εφημέρευαν δεν παρουσιαζόταν και ο φίλος μου είχε ανάγκη το δεύτερο χέρι, τον αναισθησιολόγο.. Εκείνοι καθόντουσαν σπίτι, δεν θέλαν να έρθουν, ήταν κουρασμένοι από όλη εκείνη την εργασία στις ιδιωτικές κλινικές.
          Αφού κέρδισε το δικαστήριο για την ακύρωση της σύμβασης και επέστρεψε – αναγκάστηκαν να τον δέχονται πίσω στο νοσοκομείο -, έφτιαξε μια στολή όπου στη πλάτη είχε γραμμένο: «Εγώ δεν δέχομαι φακελάκι». Αυτό αφήνιαζε ακόμα περισσότερο τους συναδέλφους του. Του κάνανε κόγκξες με την χειρουργική αίθουσα, όταν είχε προγραμματισμένα χειρουργεία του κλείνανε την αίθουσα και του λέγανε: «Κάτσε λίγο γιατί έγινε παρεξήγηση, μπερδεύτηκε το πρόγραμμα»` δεν τον άφησαν να χειρουργήσει ούτε έναν πρώην συνάδελφο, αρχηγός ασθενοφόρου, με καρκίνο στο τελευταίο στάδιο, που ήταν απαραίτητο να χειρουργηθεί. Ακόμα και αυτόν βγάλανε από την αίθουσα.
          Του έφεραν την αστυνομία από το Α.Τ. της περιοχής την ώρα του χειρουργείου, μέσα στην αίθουσα, την ώρα που ο ιατρός βρισκόταν εκεί και χειρουργούσε` και έφεραν, μωρέ, την αστυνομία – έχω την λήψη βίντεο στο φέισμπούκ, την έχω δημοσιεύσει. Μπήκανε με την αστυνομία στην χειρουργική αίθουσα γιατί δεν ξέρω τι είχε συμβεί. Μια διευθύντρια είχε καταγγέλλει ότι της είχε επιτεθεί… Τώρα γλίτωσαν απ’ αυτόν. Η μαφία είναι ελεύτερη και δραστηριοποιείται κατά το δοκούν σε αυτό το νοσοκομείο.»
          Οι υπηρεσίες χρησιμοποιούν μόνο εκβιάσιμους ανθρώπους, για να μας πουλήσουν ως πειραματόζωα.
          https://www.youtube.com/watch?v=iX4Yg86KK88
          Από το 7:34-8:22 περίπου λεπτό:
          «Έχω μια γνωστή που είχε διαγνωστεί με καρκίνο σε αρχικό στάδιο το Φεβρουάριο και είχε προγραμματισμένη την επέμβαση το Μάρτιο. Δεν μπόρεσε, όμως, να χειρουργηθεί τότε γιατί το νοσοκομείο ήταν [πλέον] κλειστό και χειρουργήθηκε τον Ιούλιο. Τώρα βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο. Αυτά συμβαίνουν` και μεγαλώνει ο αριθμός των αποθανόντων. Πολλοί από αυτούς που είναι στις ΜΕΘ και εμφανίζονται σε αυτές τις καθημερινές, αποκαλυπτικές στατιστικές, είναι απελπισμένοι άνθρωποι με σοβαρές αρρώστιες σε τελικό στάδιο που προσπαθούν να γλιτώσουν με κάποιο τρόπο και δέχονται να καταταχθούν στους ασθενής κόβιντ. Οπότε στις ΜΕΘ έχουν πρόσβαση λόγω κόβιντ και όταν και αν επέλθει ο θάνατος θα είναι «από» κόβιντ.»

    14. Το 1967 είχαν αναφέρει επισήμως τα συγκεκριμένα άρθρα του συντάγματος που αναστέλλονταν. Σήμερα τα αναστέλλουν χωρίς καν να το ανακοινώνουν.

    15. θα τον ψηφισουν ολοι οι γεροι γιατι πηρανε αναδρομικα και υποτιθεται τους προστατευει εναντι του covid.
      παρεπιμπτοντως ηθελα να πω εδω,,,οτι κολλησε ενας φιλος μου 48 ετων ,,,ειναι σε κατοικον περιορισμο,,,και τα συμπτωματα που εχει ειναι πονοκεφαλος που περναει με depon και μια μικρη αδιαθεσια,

      1. Μας έχουν σπάσει τα μίδια με τον ψεύτικο ιό. Οποίος φοβάται σπίτι του. Δεν υπάρχει λόγος να κλείνουν δουλειές και να καταστρέφονται οικογένειες και περιουσίες μόνο και μόνο επειδή φοβούνται κάποιοι που είναι το 2% του πληθυσμού

        1. Όσοι λένε πως ο ιός είναι ψεύτικος πιθανότατα είναι βαλτός. Φυσικά και υπάρχει ο ιός. Τα μέτρα ειναι το πρόβλημα.

    16. Πολύ χούντα του Μητσοτάκη.
      Πρέπει να πέσει η χούντα ΝΔ ΑΕ.

    Comments are closed.