ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ “MEDIA STROM” ΜΕ ΔΥΟ ΜΑΥΡΟΥΣ ΞΑΠΛΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΗΛΙΚΟ ΠΑΙΔΙ – «ΚΑΛΟ ΛΟΥΚΕΤΟ» ΚΑΙ «ΕΞΩ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ! – ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!

    Κοινοποίηση:
    ΑΡΑΨ

    Αυτή είναι η νέα διαφήμιση (γνωστής άγνωστης δεν έχει και τόση σημασία) εταιρείας η οποία πουλά στρώματα ύπνου ίσως και πανωσέντονα και κατωσέντονα. Δύο μαύροι ενήλικοι στο ίδιο κρεβάτι με ένα ανήλικο πιθανότατα κορίτσι. Το παιδί φαίνεται να κοιμάται και ο ένας  ενήλικος να το κοιτά και να γελά και ο άλλος να κοιμάται.

     Εάν πρόκειται για οικογένεια τότε πρόκειται για δύο ομοφυλόφιλους έγχρωμους άνδρες οι οποίοι  έχουν υιοθετήσει ένα ανήλικο παιδί. Εάν αυτή είναι η εικόνα της ελληνικής οικογένειας που προωθούν κάποιοι τότε δεν υπάρχει καμία ελπίδα σε αυτόν τον τόπο, που έχει γεννήσει και Ηλιάκηδες και Σιαλμάδες,  την επέτειο των 30 χρόνων από τη θυσία του τελευταίου που τιμήσαμε χθες.

    Πρόκειται για μια «διαφημιστική» καμπανιά που προκαλεί αλγεινή εντύπωση.

    Πραγματικά οι αντιδράσεις είναι χιλιάδες κάτω από την ανάρτηση της εταιρείας! Το “καλό λουκέτο ανώμαλοι” δίνει και παίρνει στα σχόλια των πολιτών…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    69 Σχόλια

    1. Του τύπου Μεντια στρομ, λακτα..κτλ απλά μείνετε μακριά και μαύρη λίστα επ άπειρον

    2. Πρέπει νά επέμβει εισαγγελέας ΤΏΡΑ!
      Η φωτογραφία παραπέμπει ξεκάθαρα σέ απεικόνιση παιδεραστίας με δύο ενήλικους μαύρους και ένα ανήλικο λευκό (απροσδιόριστου φύλλου) ξαπλωμένοι σε ένα κρεβάτι. Τά περί υιοθεσίας είναι μπούρδες, τίποτα στη φωτογραφία δεν υποδηλώνει ότι πρόκειται για υιοθεσία σέ περίπτωση πού οι δημιουργοί της θελήσουνε νά καλυφτούν νομικά πίσω από το νομοσχέδιο έκτρωμα πού ψηφίστηκε πρόσφατα ώστε να υιοθετούν οι ομοφυλόφιλοι παιδιά.
      Θά μπορούσε κάλλιστα να υποθέσει κανείς ότι η φωτό απεικονίζει ότι ένα ανήλικο απήχθη καί βιάστηκε από δύο μαύρους. Στο δικαστήριο ας αποδείξουν περί τίνος πρόκειται, αν μπορούν!

    3. Τελείωσαν. Παλιοξεφτιλες. Μόνο για εμετό είναι όλα αυτά που βλέπουμε πλέον στην τηλεόραση. Το παντεν όλους τους τραβεστι. Η άλλη ξεφτιλα εκπομπή marked singer είχε άντρες για χορό της κοιλιάς. Ρε άντε αποκει ανωμαλοι

    4. Τα ίδια έκανε με διαφήμιση ο Κωτσόβολος και τα Public. ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΣΙΧΑΜΑΤΑ

    5. ΚΑΠΟΤΕ…..ΑΥΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ….
      ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕΙ….ΤΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΟΥΛΑΝΕ…. ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΛΑΙΚΕΣ…!!!!
      ΕΙΔΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ…ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΔΕΛΦΑΤΟΥ….ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ…
      ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΤΟΡΟΣ…ΜΠΑΣ….ΚΑΙ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ….
      ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ…

    6. Φυσικά και δεν πρόκειται να ξαναγοράσω οιοδήποτε είδος της συγκεκριμένης εταιρίας. Κρίμα….

    7. Να φυγουν οι ανωμαλοι απ την Ελλαδα!
      Πολιτικοι και επιχειρησεις. Φτου !!!
      Στα παιδια σας παλιοπ@@στ@δ@ς.
      Σιχαμενοι. Φτου!!!

    8. Η Κούλα, η Αλέχα, και η Ελλάδα. Εκεί την πανε. Η ανωμαλία στο μεγαλείο της. Αυτή είναι η Ελλάδα για αυτούς. Ψηφίστε τους ξανά.

    9. Εδώ δεν φτάνουν τα λεφτά για σούπερ μάρκετ και ρεύμα ……..αυτό μας μάρανε

    10. Αφού έφαγε για βραδυνό λουκάνικα στα κάρβουνα, το αγγελούδι, αποκοιμήθηκε γλυκά

    11. Προσωπικά,τέλος για εμένα η Media Strom,όπως και τα σουβλάκια Μπαϊρακτάρη μετά το γλύψιμο στον Άδωνη!!!Όσο για την συγκεκριμένη διαφήμιση, πολύ θα ήθελα να πουν την άποψή τους,οι υπερασπιστές προσφάτως, της Δανάης Μπάρκα!!!

    12. Βλαδίμηρε προχώρα ή θα ζήσουμε φυσιολογικά ή θα πεθάνουμε. Δεν ψωνίζουμε από εσάς νεοταξιτες προτιμώ να κοιμηθώ στο πάτωμα. Αντε να χαθείτε ανώμαλοι.

    13. …..με τις ευλογιες ΣΥΡΙΖΑ,ΚΙΝΑΛ,ΝΔ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ….

    14. Είπαμε Μπλάκ Λάϊφς Ντοντ Μάτερ αλλά όχι κι΄έτσι. Άμα καταπίνεις την Μαύρη Αθηνά τόσο χρόνια επόμενο είναι, Ένα μεγάλο εύγε στον Μηταράκη για τίς εισαγωγές από κάρβουνο, επίσης σε όλους τούς Αθλητικούς συλλόγους πού μας τούς έχουν φέρει εδώ καί χρόνια, λες καί δεν υπάρχουν Έλληνικά παιχτάκια.

    15. Το Μπουρδέλο σε όλο του το μεγαλείο.. Ίσως κάποιοι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ , και ΝΕοΔημοκρατες υπουργοί θα ήθελαν να βρίσκονται στο ίδιο κρεβάτι πρωταγωνιστές με τους αράπηδες. Ξαναψηφιστε τους..

    16. Σήμερα 19 Ιουνίου είναι η γιορτή του Πατέρα. Ευχηθείτε και γιορταστε την πατρότητα που πάει να καταργηθει από ολους τους ανώμαλα αφύσικους και διανοητικά αρρώστους ψυχανώμαλους. Οπως και η μητρότητα. Πολεμάνε το ορθά φυσιολογικό και θέλουν να δεχτούμε όλοι την ανωμαλια, παιδεραστία, παιδοφιλία και ανήλικη πορνεια ως φυσιολογικοτητα. Ευνουχισμός και εκτέλεση η μόνη φυσιολογικοτητα που αξίζει σε ολους τους ανώμαλους.

    17. Το παιδακι που κοιμάται το θέλετε λευκο όμως,γιατι δεν βάλατε μαυρακι??
      Ξερουμε γιατί……

    18. Το τμήμα marketing της εταιρίας από που πήρε την ιδέα; Από την Τζούλια με τους δύο αφρικανους;

      Ξεφτίλες.

    19. media strom …
      ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΛΟΥΚΕΤΟ και ΓΑΜ….σαι οπως ο κουλης

    20. Απαράδεκτοι… Λυπάμαι πραγματικά για την εταιρεία. Είχα πάρει το στρώμα μου από εκεί στο παρελθόν και ήθελα να ξαναπάω να δω για να το αλλάξω. Εννοείται ότι δεν περνάω ούτε από μακριά μετά απ αυτό. Και θεωρώ οτι έτσι επιβάλεται να κάνουμε όλοι μας οσο κι αν είμαστε ικανοποιημένοι από την εταιρεία. Πρέπει όσο περνάει από το χέρι μας να μην ενισχύουμε όλους όσους ακολουθούν τη νέα τάξη πραγμάτων. Δεν είναι αυτός ο κόσμος που θέλουμε για τα παιδιά μας. Λυπάμαι και πάλι…

    21. Μαύροι παιδεραστές με ανήλικο παιδι ! Και δεν υπάρχει ΕΝΑΣ δικαστής αυτεπαγγέλτως να κινήσει ποινικές διώξεις .Ούτε ΕΝΑΣ! Φαντάσου δηλαδή τι γίνεται από ομοφυλοφιλους και λεσβίες μεσα στο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ

    22. Αίσχιστον αίσχος!
      Ο λευκός δυνάστης – εδώ με την μορφήν αθώας παιδίσκης –
      χαλαρώνει μετά από το ανηλεές ξεκώλιασμα (με στράπ-ον) τών δύο πούστηδων αφροευρωπαίων οι οποίοι δείχνουν να το έχουν απολαύσει ενώ κρύβουν επιμελώς τις ματωμένες τους κωλοτρυπίδες.
      Εργάτες γής προφανώς, υπομένουν τα πάντα για μιά καλύτερη μοίρα μακριά από την δύσμοιρη πατρίδα τους.
      Άτιμη κοινωνία, σε άλλους δένεις στράπ-ον γύρω από την μέση και σε άλλους φοράς αλυσίδες με σιδερόμπαλλες στούς αστραγάλους.

    23. Η MEDIA STROM ανήκει στην οικογένεια του Γεωργίου Νιάρχου. Η θυγατρική λέγεται Ελληνική Στρωματοποιία.

    24. Ας έρθουν οι μαύροι να αγοράσουν τα στρώματα. Από εμάς @ρχίδια από τώρα και για πάντα. Όλοι κοινοποίηση παντού τους ξεφτίλες της MauroStrom.

    25. Απλά δε ξαναψωνίζουμε ρε παιδιά και τελείωσε η υπόθεση. Ελληνική εταιρεία που προσπαθεί να μας πλασάρει προπαγάνδα με τις διαφημίσεις της, να κλείσει και να μείνουν στο δρόμο όλοι οι “Έλληνες” εργαζόμενοι της. Κανένας οίκτος. Στρώματα πουλάνε, δε τους βάλαμε νταβατζήδες στην ιδεολογία μας και τις απόψεις μας. Δείχνουν ξεκάθαρα πως δε μας σέβονται ως καταναλωτικό κοινό, οπότε μποϋκοτάζ διαρκείας.

      1. Δεν είσαι μόνο εσύ αυτός που βλέπει τη διαφήμιση. Τη βλέπουν κ μικρά παιδιά των οποίων ο εγκέφαλος – οι απόψεις γύρω από κάποια θέματα – δεν έχει διαφορφωθεί ακόμα.
        Είναι ξεκάθαρα η προπαγάνδα τύπου ‘Χόλυγουντ’, το μαύρο αρσενικό με το λευκό θηλυκό.
        Βέβαια αυτοί το ξεπέρασαν βάζοντας μικρό κορίτσι.

    26. Κανείς να μην αγοράζει απο τέτοιες εταιρείες, προπαγάνδα στα παιδιά τους. Εγώ σταμάτησα να αγοράζω απορρυπαντικό SKIP λόγω της διαφήμησης σχετικά με LGBT, δεν ανέχομαι να τους πληρώνω και να μην με σέβονται, προπαγάνδα όχι σε εμένα, αλλού αυτά.

    27. Ελληνικη δικαιοσυνη, ΕΣΡ, διεθνες δικαιο της ΝΤΠ……σε λαθος χωρα τα κανετε! Μαζευτειτε προτου ειν αργα για τη σουφρα σας λαμογια της παγκοσμιοποιησης!
      Ε οχι και στα παιδια μας! Ποια εταιρεια στα σκουπιδια ολα της τα προιοντα! Υοεγραψε απλα το…. αραπικο κλεισιμο της!

    28. H Media Strom και η κάθε Ελληνική εταιρεία που δεν χρησιμοποιεί Έλληνες ή τουλάχιστον λευκούς στις διαφημίσεις πρέπει να αποφευθεί απο όλους τους Έλληνες καταλανωτές συμπεριλαμβανομένους και εμάς τους αποδήμους.

    29. Κλειστε καρι@λες λουκετο.. Πρεπει να αρχισουν τα πογκρομ…

    30. ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΉΘΕΙΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΔΙΑΦΗΜΊΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!!! ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΊΕΣ ΗΤΑΝ ΧΟΡΗΓΟΊ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΚΙΤΣΑΡΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

    31. Ως φαίνεται είναι πολλοί αυτοί οι πελάτες, ας αρκεστούν λοιπόν μόνο σε αυτούς. Οι υπόλοιποι έχουμε διαφορετικές επιλογές, ψωνίζουμε σε άλλο μαγαζί.

    32. Δεν είναι μόνο αυτή η εταιρεία και σαμπουάν και εταιρείες κινητής και κατάστημα παιχνιδιών και τώρα τελευταία πασίγνωστη μπύρα όλοι στις διαφημίσεις φουλ ντπ , δεν αγοράζουμε απλό.

    33. Μποικοτάζ στα προιόντα τους. Ας πάνε να τα αγοράζουν μόνο οι ανώμαλοι που τους θέλουν οι τσιπροκούληδες. Απλά τα πράγματα παιδιά.

    34. Και τι νομιζετε οτι θα γινει δλδ;
      Εδω κανουν παρελαση οι λαοτκι γιατι δήθεν ειναι υπερηφανοι γιαυτό που ειναι.
      Δλδ θελουν περάσουν το μηνυμα οτι ολοι οι αλλοι ειμαστε ανώμαλοι.
      Και δεν ανοιξε μυτη διοτι ειμεθα δημοκρατικοί και πρασινα αλογα

      1. Να προσέχετε τι ψηφίζετε, υπήρχαν και υπάρχουν μερικά κόμματα που έιναι ενάντια σ’ αυτά.

    35. Ποιά ειναι η εταιρεία φωτιά στους ανώμαλους.

    36. ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΩΣ Ο ΜΕΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΕΤΟΜΠΟΥΛΟ ΕΛΛΗΝΑ. ΜΕ ΑΡΑΠΗΔΕΣ.
      ΟΙ ΑΡΑΠΗΔΕΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΛΟΓΙΚΑ. ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟ Κ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΑΡΑΠΙΚΗ-ΕΛΛΑΔΑ

    37. Ο μαύρος είναι μαύρος και μαύρος θα είναι στους αιώνας των αιώνων. Όσο και να προσπαθούν να επιβάλλουν την ισότητα κάποια πράγματα δεν μπορούν να αλλάξουν.

    38. Ο ένας κοιμάται γιατί θήλαζε το παιδί και κουράστηκε. Ου να μου χαθητε ανωμαλ#@ες

    39. μάλλον ο ιδιοκτητης έχασε την παρθενια του έτσι

    40. ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΑΠΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΝΗΓΗΡΙΑΝΟΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΑΣΤΕΡΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΑΡΑΠΑΔΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΗΡΩΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ? ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΘΑ ΠΟΥΛΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ.
      ΓΡΑΨΤΕ ΠΟΙΑ ΓΑ@@@@ΝΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΤΕ.

    41. τα κουρελομπαμπακα που τα μοστραρουν για μεταξωτες κορδελες .προφανως αυτος ο ποθος τους, ΜΑΥΡΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ . χαχαχα

    42. Η μεγαλυτερη πλυση εγκεφαλου γινεται μεσω των διαφημισεων.Στο βωμο του κερδους ειναι ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ Ετσι αφιονιζουν το κοσμο ετσι λειτουργει το συστημα.Οποιος ειναι ΤΥΧΕΡΟΣ και μπορει να διακρινει τη φυρα απο το σταρι εχει καλως.Οι αλλο τα κουτορνιθια αποχαυνονονται.Βριθουν οι διαφημισεις απο ανωμαλους γιατι ετσι επιτασσει η ΝΤΠ. Ακομα και η δικαιοσυνη τους υποστηριζει.(υπαρχει προσωπικο παραδειγμα)ψμοΕδω και αρκετα χρονια εχουν μπασταρδεψει το εθνος μας στο βωΣΕΤΕμο των προσωπικων τους συμφεροντων.Δεν υπαρχουν ΗΓΕΤΕΣ μονο ΝΕΝΕΚΟΙ

    43. Ουστ ρε πουστ@ρεσ. Καλά έκαναν στον Μεσαίωνα και δεν άφηναν τέτοια. Έχετε διαλύσει πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια και ό,τι άλλο είχε απομείνει σε αυτήν την χώρα

    44. Με τις ευλογίες της Κούλας όλα αυτά……

    45. Αισχος!! Καμένο χαρτί, πλεον για μένα η συγκεκριμένη εταιρεία! Ας πουλάει σ αυτούς στους οποίους απευθύνεται. Συμμετέχει κανονικότατα στην κανονικότητα που προωθεί η ΝΤΠ!

    46. “”Κατακλυσμός ηλεκτρονικών μηνυμάτων διαμαρτυρίας στην εταιρεία ( γίνεται κ από τον καναπέ επομένως όλοι μπορούμε να το κάνουμε). Κ μετά σταματάμε να αγοράζουμε από την εταιρεία.”” Κατακλυσμός ηλεκτρονικών μηνυμάτων διαμαρτυρίας στην εταιρεία ( γίνεται κ από τον καναπέ επομένως όλοι μπορούμε να το κάνουμε). Κ μετά σταματάμε να αγοράζουμε από την εταιρεία.”” W 👍👍👍👍

    47. Στις ελληνικες διαφημισεις πλεον μονο μαυρους βλεπεις λες και ειμαστε αφρικανικη χωρα απευθυνονται σε αφρικανους αγοραστες. Αυτοι το πηγαν σε αλλο επιπεδο διοτι βλεπουν οτι οι Ελληνες εχουμε αποχαυνωθει κι δεν αντιδραμε σε τιποτα. Εγω οχι στρωμα ουτε σεντονι δεν ξαναπαιρνω απο την συγκεκριμενη εταιρεια. ΚΑΛΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ

    48. Όσο ζω δε πρόκειται να αγοράσω ποτε τίποτε των εταιριών Media strom,Pantene κτλ.
      Γκέι πελάτες δε θέλατε;;;Πάρτε τους λοιπόν μαζί σας όταν θα βάζετε λουκέτο.

    49. Θα έχετε παρατηρήσει, ότι όλες οι διαφημίσεις είναι γεμάτες (και) με μαύρους.
      Ακόμη και η Ελληνική dur το έχει κάνει. Από τότε, σταμάτησα να αγοράζω τα ρούχα της.
      Είναι φανερός ο στόχος τους. Η μαυροποίηση του πληθυσμού με κάθε τρόπο ( σχέδιο Kallergi).
      Eνώ τους συμπαθούσα γενικά, κοντεύω να τους σιχαθώ για το λόγο αυτό.
      Δεν είναι αντιρατσισμός, είναι βίαιη μετάβαση από τον κόσμο των λευκών, στον κόσμο των μαύρων, δηλ ρατσισμός εναντίων των λευκών. Το παιδάκι στη φωτογραφία είναι λευκό.
      Πως τώρα οι περισσότερες εταιρείες έχουν κοινή γραμμή με τους μαύρους, και τι σκοτεινό υπάρχει από πίσω που το κατευθύνει, δεν μπορώ να το καταλάβω.

    50. ΑΑΑΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΑ E-MAIL, ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΔΥΟ ΑΠΑΝΩΤΑ ΑΛΛΑ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΦΡΗΖΑΡΕΙ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ, ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΘΑ ΤΟ ΑΡΠΑΞΟΥΝ.

    51. Μητσοτακηδες και Τσίπρα ήθελαν τα παιδιά…

    52. Η εταιρία επέλεξε πελάτες, όλους εμάς φαίνεται πως δεν μας θέλει. Δικαίωμα της, επιλογή μας όμως η οποία επιλογή προϊόντων, άλλωστε πάντα οι καταναλωτές παίρνουν την κυρίαρχη απόφαση για μια αγορά και μάλιστα μεγάλης αξίας.

    53. Είναι ή πολιτιστική ανάπτυξη τής ανώμαλης Νεοταξίτισσας τής Κούλας πού έχει υπουργικό συμβούλιο γεμάτο μέ Γκέηδες Πατέλης καί σία.
      Γιάννης Λάκων

    54. Γεμίσατε τη Γή με το χρώμα το σκατί. Αυτά μόνο στην Αφρικανική ήπειρο μην μας ανακατεύετε τα άντερα ανώμαλοι.

    55. στρώματα που αντέχουν όργια με επενδυτές…

    56. Εάν δεν πρόκειται για οικογένεια?τότε τι άλλο μπορεί να προκειται

    57. Αν η Candia strom έχει λίγο μυαλό πρέπει να ανεβάσει αμέσως μια φωτογραφία με ένα λευκο ανδρόγυνο που μόλις εχει ξυπνήσει από τα μικρα παιδιά του που ήρθαν στο κρεβάτι να καλημερισουν με παιχνίδι τους γονείς τους.

    58. Προωθούν την παιδεραστια οι ψυχικά διεστραμενοι. Πουτιν πάτα το.. Σώσε τον πλανήτη.

    59. Σε λίγο καιρό έτσι θα είναι οι περισσότερες διαφημίσεις. Είναι τρόπος αλλαγής σκέψης. Η τηλεόραση έχει τη δύναμη να το κάνει…

    60. Αν ο διαφημιστής ειχε χιουμορ θα εβαζε ενα ενηλικο ξανθο κλαπετο στη θεση του παιδιου κ θα ηταν ο,τι έπρεπε για διαφημιση black friday. Τωρα τα εκανε μουσκεμα.Τα πράγματα είναι απλά. Κατακλυσμός ηλεκτρονικών μηνυμάτων διαμαρτυρίας στην εταιρεία ( γίνεται κ από τον καναπέ επομένως όλοι μπορούμε να το κάνουμε). Κ μετά σταματάμε να αγοράζουμε από την εταιρεία. Αρκετά πια με τις θορυβώδεις μειοψηφίες που επιβάλλουν τη θέληση τους στις σιωπηλες πλειοψηφίας.

    Comments are closed.