ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΟΛΟΙ! ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ “ΔΙΠΛΑ ΒΙΒΛΙΑ” ΤΩΝ ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΙΚΙΛΙΑ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ

    Κοινοποίηση:
    κικιλιας

     

    Καμία ερώτηση  από τους εκπροσώπους των συστημικών και μπουκωμένων με χρήμα καναλίων και site για τα  “ΔΙΠΛΑ ΒΙΒΛΙΑ” ΤΩΝ ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΙΚΙΛΙΑ.

    Δείτε εδώ το ρεπορτάζ που αναλυτικά αποκαλύψαμε μέσω του ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ

    Τι ειπώθηκε στη σημερινή ενημέρωση

    ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΟΣΟΥΣ «ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΥΣ» ΕΛΛΗΝΕΣ 

    Μήνυμα στην Ελλάδα έστειλε ο Διευθυντής Ευρώπης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, Δρ Χανς Κλούγκε. Ο διευθυντής Ευρώπης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, στην ενημέρωση για τον κορωνοϊό την Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου, έστειλε το δικό του μήνυμα στους Ελληνες.

    Ο περιφερειακός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον εμβολιασμό, ισχυριζόμενος ότι το εμβόλιο θα είναι ασφαλές και ζήτησε από τους Έλληνες να ενημερώνονται από… αξιόπιστες πηγές, όπως ονομάζονται εκείνες οι πηγές που στηρίζουν τα μέτρα περιορισμού της ελευθερίας που λαμβάνονται.

    Ο κ. Κλούγκε τόνισε: «Το εμβόλιο έφτασε», προσπαθώντας να καθησυχάσει όσους Έλληνες φοβούνται για το εμβόλιο, το οποίο φέρνουν αστραπιαία στις ζωές μας.

    «Αυτό που έχουμε ως βασικό μέσο και όπλο αυτή τη στιγμή είναι η αποστασιοποίηση και η μάσκα.Ένα κομμάτι της λύσης είναι ο εμβολιασμός. Το εμβόλιο είναι εδώ. Επιπλέον πρέπει να δούμε τις πολιτικές που θα ακολουθήσουμε το επόμενο διάστημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κλούγκε.

    «Το σχέδιο πρέπει να τεθεί σε εφαρμογή», υπογράμμισε.

    Τί είπε ο Υπουργός Υγείας Β.Κικίλιας

    «Ο ΠΟΥ είναι σημαντικός εταίρος της χώρας. Να πω ότι βρισκόμαστε σε μία πολύ κρίσιμη καμπή για τη χώρα. Κάθε 17 δευτερόλεπτα, ένας άνθρωπος πεθαίνει από κορωνοϊό στην Ευρώπη. Δεν μπορεί να υπάρξει πρόωρη χαλάρωση των μέτρων, διότι θα έχουμε περισσότερους θανάτους και κρούσματα. Χώρες όπως το Ισραήλ σκοπεύουν να επαναφέρουν το lockdown. Αυτό θα μας καθορίσει την περαιτέρω στάση μας.

    Στη Βόρεια Ελλάδα, που αντιμετωπίζει τεράστια πίεση, γίναμε όλοι μάρτυρες της τιτάνιας προσπάθειας των νοσοκομείων. Όλα τα νοσοκομεία δοκιμάζονται και πιέζονται και η εντολή του πρωθυπουργού είναι να στηρίξουμε με όλες τις δυνάμεις μας.

    Έχουν πάει 167 γιατροί και επιπλέον νοσηλευτικό προσωπικό, για να στηρίξουν τη μάχη αυτή.

    Ανακοινώνω ότι, πολυμελής ομάδα γιατρών των ΥΓΕΙΑ, Metropolitan και General, μεταβαίνουν εθελοντικά στη Βόρεια Ελλάδα, προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθεια.

    Από τον όμιλο Ιασώ ανεβαίνουν εντατικολόγοι.

    Με διάταξη που καταθέτουμε αύριο στη Βουλή, όλοι οι γιατροί και νοσηλευτές του ΕΣΥ θα δουν διπλασιασμό των μισθών τους για όσο διάστημα παρέχουν τις υπηρεσίες τους στη Βόρεια Ελλάδα.

    Το επόμενο χρονικό διάστημα θα κριθούμε όλοι για τον τρόπο που θα κληθούμε να οργανωθούμε και να εμβολιάσουμε τους πολίτες. Γίνεται για πρώτη φορά μία συνολική προσπάθεια στην Ευρώπη. Με το που θα εγκριθούν τα εμβόλια, θα παραλάβουμε τα εμβόλια και την επομένη της παραλαβής, θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός».

    Απαντώντας σε ερώτηση για την άρση του lockdown, είπε ότι με φροντίδα του πρωθυπουργού και την εμπιστοσύνη στους ειδικούς, η κυβέρνηση θα προχωρήσει με προσοχή. «Από τη στιγμή που υπάρχει ελπίδα με τα εμβόλια και με σεβασμό ο ένας για τον άλλον, θα φροντίσουμε ώστε να φτάσουμε στην ώρα που η επιστήμη θα δώσει λύσεις», τόνισε.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Τι να κάνουμε ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός δε μπορεί όλοι να είμαστε όλοι ίδιοι. Το καταλαβαίνω. Εγώ δε μισώ κανέναν απλά μερικές φορές στενοχωριέμαι , ειδικά κάτω από την πίεση των ημερών. Όμως σωστό μέσα σ’ όλα αυτά δεν είναι κάποιος να προτείνει και μια λύση;;; Όλοι βγαίνουν και κάνουν το εφέ τους για να κάνουν τους σπουδαίους και κανένας δε πρότεινει τπτ.
      Γιατί φοβούνται!! Τι να πούνε, βγείτε έξω και κάντε τα γυαλιά καρφιά;;;; Δεν έχουν το σθένος να το πούμε γιατί φοβούνται.
      Σε άλλες χώρες το κάνουν.
      Αν ας πούμε κάποιος πρότεινε να φτιάχνουμε
      ΜΕΘ αντί για τάφους , γιατί σχεδόν ολο το θέμα εκεί παίζεται, δε θα ήταν καλλίτερα;;;
      Δεν ξέρω μακροπρόθεσμα αν καταφέρω να το αποφύγω, αλλά το μόνο που με παρηγορεί λίγο είναι ότι δίπλα μου έχω άτομα που έχουν τις απαιτούμενες ιατρικές-βιοχημικες γνώσεις να το τραβήξουν πριν απορροφηθεί.

      1. Καληνύχτα αν δε μπορέσω να κοιμηθώ θα περιμένω το εξώφυλλο.

    2. Πλακα κάνουμε τωρα???Ποιοι δημοσιογραφοι να τον ρωτήσουν ?????? Τα βολεμενα παιδακια που κανουν τους δημοσιογραφους και φοβούνται μη χάσουν τη δουλιτσα και τον μισθουλακο???

    3. Θάνατος σε όλους αυτούς.
      Στο όνομα του Θεού.
      Θάνατος στους άπιστους. Θα γίνω τζιχαντιστης και θα γαζωσω την βουλή.
      Με καταστρέψατε μουνοπανα. Κλείνω το μαγαζί μου ενώ εσείς κάνετε πάρτι.

    4. Αυτό που θα έπρεπε κάποιος να ρωτήσει τον Κικίλια ,τον Τσιόδρα, τον Μπάρμπα Μήτσο εκτός από το βιβλίο καταγραφής διπλών κρουσμάτων, είναι γιατί να χρειάζεται να επιδεικνύουμε πιστοποιητικό εμβολιασμού σε μπάρ, εστιατόρια, κινηματογράφους όσοι δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν αφού όσοι έχουν εμβολιαστεί υποτίθεται ότι θα έχουν ανοσία;;;;;;;;;;;;;;;;;
      Αλλά κάποιες φαρμακευτικές βγήκαν και υποστήριξαν ότι δεν σημαίνει ότι οποίοι κάνουν το εμβόλιο θα έχουν και ανοσία, με τον πονηρό στόχο να μας αναγκάσουν σε επαναληπτικούς εμβολιασμούς!!!!!!!!!!!!
      Δλδ. χρησιμοποιούν το εμβόλιο όπως τους συμφέρει κάθε φορά με τον κόσμο χωρίς λεφτά και κλεισμένο στα σπίτια του δίχως να μπορεί ν’ αντιδράσει!!
      Και θα γράψω το τσιτάτο που εκνευρίζει μερικούς λόγω προέλευσης, αλλά εκφράζει εμένα και πολλούς άλλους λόγω σημασίας.
      «Άιντε θύμα, άιντε ψώνιο, άιντε σύμβολο αιώνιο αν ξυπνήσεις μονομιάς, θα `ρθει ανάποδα ο ντουνιάς».

      1. Και σήμερα αν είδες δεν έγραψα απ’ το πρωί σχόλια γιατί χτες αισθάνθηκα άσχημα.Το ίδιο και σήμερα. Άμα δεν αισθάνομαι ωραία δε θέλω να γράφω.Αλλωστε δεν είχε και κίνηση η σελίδα το πρωί. Το ίδιο αισθανθηκα και σήμερα, μετά μου φεύγει η όρεξη. Γιατί για να γράψω ένα καλό Σχολιο πρέπει ν αφιερωσω κάποια ώρα.
        Ας πούμε αν έβαζε αυτό και δεν έβαζε το αποκατω όπως έκανες εσύ δε θα με πείραζε.
        Ότι τα έκοψε όμως και τα δύο κάτι δείχνει.
        Αυτό είναι που με στενοχώρησε.
        Στο εξώφυλλο μου αρέσει να γράφω ούτως ή άλλως αλλά κάθομαι να σκεφτώ γιατί έχω κάποια σιγουριά ότι θ ανέβουν. Δε μπορώ να κάθομαι ν ακούω το τρέιλερ να διαλέγω θέματα να ψαχνω και να διασταυρωνω πληροφορίες στο ίντερνετ και μετά να απορρίπτονται.

    5. δεν τους ενδιαφέρει αμα τους συχαινεται ο κόσμος…τους βλέπουν οι ηλικωμένοι γιατί δεν εχουν να κάνουν κάτι άλλο και το μεροκάματο πέφτει
      αμα είναι τυχεροί και καλοί στο γλύψιμο μπορεί να γίνουν και βουλευτές
      όπως κάτι γλύφτες από το ΣΚΑΙ….

    6. Αφου ο ΠΟΥ ειναι σημαντικος εταιρος της χωρας οπως λεει ο Βασιλακης, γιατι δεν ακολουθησαν την οδηγια του να μη βαζουν μασκες στα παιδια, αλλα εκαναν του κεφαλιου τους ?
      Μηπως ειναι εταιρος οταν βολευει για να περασουν τη νεοταξιτικη ατζεντα τους αλλα εχθρος οταν δε βολευει ?

    7. ΔΕιναι παγκοσμοιο φαινομενο και κατ εντολη των διεθνιστων της νεας ταξης πραγματων Σορος Μπιλ Γκειτς και Μερκελιστων ειναι υποχρεωμενοι και οι Μητσοτακηδες με τα αζημιωτο φυσικα να υπακουσουν στις εντολες τους ανεξαρτητα αν υπαρχει κορονοιος στην Ελλαδα η οχι ειναι πολλα τα λεφτα Αρη !

    8. Στο παρακάτω βίντεο θα ακούσετε τον Πρόεδρο του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ, κ. Χρήστο Τσιάρτα, να εξηγεί όχι μόνον τους λογους για τους οποίους το Κίνημα ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, αλλά και πολλές άλλες σημαντικές αποκαλύψεις στο θέμα του κορονοϊού και όχι μόνον. https://attikanea.info/%ce%b8%ce%b1-%cf%83%ce%b1%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b5%ce%af%ce%bd%cf%89-%cf%87%cf%89%cf%81%ce%af%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%bc%ce%af%ce%b1-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%86%cf%8d%ce%bb%ce%b1%ce%be%ce%b7/

    Comments are closed.