“ΧΑΣΤΟΥΚΙ” ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΒΥΟΥΣ! “ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΞΕΝΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ” – Ο ΛΙΒΥΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ! ΔΕΥΤΕΡΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ

    Κοινοποίηση:
    ΨΔΣΔΣγγγ

    Η υπουργός Εξωτερικών της Λιβύης κάλεσε τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου και την Τουρκία να συνεργαστούν για την πλήρη εφαρμογή της διάσκεψης του Βερολίνου και την αποχώρηση όλων των ξένων δυνάμεων και μισθοφόρων από τη χώρα.

    Η κυβέρνηση εθνικής ενότητας της Λιβύης κάλεσε την Τουρκία να συνεργαστεί για την αποχώρηση των μισθοφόρων και των ξένων μαχητών που παραμένουν σε λιβυκό έδαφος, συμμετέχοντας ταυτόχρονα στην ενίσχυση της εκεχειρίας μεταξύ των αντίπαλων δυνάμεων.

    «Καλούμε την Τουρκία να συνεργαστεί μαζί μας για να βάλουμε τέλος στην παρουσία όλων των ξένων δυνάμεων και των μισθοφόρων, για να διαφυλάξουμε την εθνική κυριαρχία» της Λιβύης, δήλωσε η υπουργός Εξωτερικών της μεταβατικής κυβέρνησης, Νάιλα αλ Μανγκούς.

    Στην κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μαζί με τον Τούρκο ομόλογό της, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, στην Τρίπολη, η Μανγκούς σημείωσε ότι είναι «σημαντική η συμβολή της Τουρκίας στην κατάπαυση των μαχών και τη σταθεροποίηση της εκεχειρίας σε όλη τη χώρα».

    Ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας ξαναβίωσε δεύτερη ξεφτίλα μετά από την κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Δένδια στην Άγκυρα. Ψελλίζοντας,  επέκρινε «τις φωνές» που, όπως είπε, «εξισώνουν την παρουσία της Τουρκίας στη Λιβύη με εκείνη των παράνομων ομάδων». Πρόσθεσε ότι η συνεργασία μεταξύ Άγκυρας και Τρίπολης ήταν εκείνη που «απέτρεψε τη βύθιση της Λιβύης στον εμφύλιο πόλεμο».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Η αντιστροφη..πορεια για τον Ερντογαν..και την Τουρκια…αρχισε..απο τοτε..που κανανε..την Αγια Σοφια..τζαμι…η Τουρκια..θα καταστραφει….θα παθουν πολλα ακομα..παρα πολλα…

    2. Ηττες παντου τρωνε οι Τουρκοι ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ και στην Ελληνικη κυβερνηση και στον τροπο που τους στριμωγνει σε ολα τα πεδια …..κατι φαινεται κανουν σωστα ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 45 ΧΡΟΝΙΑ

      1. Ξεχνάς τι 87 φίλε μου? Μην τα ισοπεδώνουμε όλα! Υπηρετούσα την θητεία η α μου τότε και γνωρίζω πολύ καλά τι έγινε. Θα συμφωνήσω μαζί σου για τα τελευταία 45 χρόνια εκτός από τη εξαίρεση του 87

    3. Πάρτα βρωμιάρη καραφλη ποντικομαμη στην γεμάτη πίτουρα χοντροκεφαλα σου που δεν λέει να βγάλει τρίχες απάνω της και έρχονται κι άλλα.Βάλε λίγο από το προϊόν που παράγει ο πισινός σου μπας και δεις αποτέλεσμα.

    4. ΤΩΡΑ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΧΑΧΑ

    5. Η αντίστροφη πορεία για τον Ερτογάν και την Τουρκία άρχισε από την ημέρα που έχασε την εξουσία ο φίλος τους Τράμπ.Τους περιμένουν πολλά δεινά. Καβάλλησαν το καλάμι και νόμισαν ότι τους ανέθεσαν την επιτήρηση και εφαρμογή της δικαιοσύνης όπως αυτοί την αντιλαμβάνονται στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολίας και της Μεσογείου. Και ότι τους αρέσει έχουν το”δικαίωμα” να το υφαρπάζουν. Εχουν φάει τόσα χαστούκια τον τελευταίο καιρό που φαίνεται τους καλάρεσε για αυτό συνεχίσουν να ξύνονται.

    Comments are closed.