ΧΑΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΕΓΚΡΙΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ VACCINES! “ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ”! “ΒΡΟΧΗ” ΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ, ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΑΣΥΜΜΑΖΕΥΤΑ

    Κοινοποίηση:
    Apokalipsi

    Ένα άρθρο για τα εμβόλια κατά της Covid-19 που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό ειδικού περιεχομένου «Vaccines», οδήγησε στις μαζικές παραιτήσεις ιολόγων και εμβολιολόγων και συντακτών οποίοι αμφισβήτησαν την εγκυρότητά του.

    Σύμφωνα με τους συντάκτες, οι συγγραφείς του συγκεκριμένου άρθρου παραποίησαν δεδομένα για να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι «στους τρεις θανάτους που αποτρέπονται από τον εμβολιασμό κατά της COVID-19, θα πρέπει να δεχτούμε ότι οι δύο προκαλούνται από τα εμβόλια».

    Μέχρι στιγμής έχουν παραιτηθεί έξι επιστήμονες από συνεργάτες του «Vaccines», μεταξύ των οποίων ο Florian Krammer, ιολόγος στην Ιατρική Σχολή Icahn του Mount Sinai, η Katie Ewer, ανοσολόγος στο Ινστιτούτο Jenner του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, η οποία συμμετείχε στην ομάδα που ανέπτυξε το εμβόλιο AstraZeneca. Τις παραιτήσεις ανέφερε το Retraction Watch.

    «Τα δεδομένα έχουν παραποιηθεί, επειδή οι συγγραφείς κάνουν την εσφαλμένη υπόθεση ότι όλοι οι θάνατοι που καταγράφονται μετά τον εμβολιασμό, προκαλούνται από το εμβόλιο», δήλωσε η Ewer, σύμφωνα με το άρθρο του Sciencemag.

    «Και αυτά τα δεδομένα χρησιμοποιούνται τώρα από τους αντιεμβολιαστές και τους αρνητές της COVID-19 ως απόδειξη ότι τα εμβόλια δεν είναι ασφαλή.

    »Αυτό είναι κατάφωρα ανεύθυνο, ιδιαίτερα για ένα περιοδικό που ειδικεύεται στα εμβόλια».

    Τελικά, τι ισχύει;;; Το άρθρο είναι αληθές και πάνε να το αποδομήσουν γιατί τους χαλάει τη “σούπα”;

    Η Helen Petousis-Harris, εμβολιολόγος που διευθύνει την ομάδα Vaccine Datalink and Research Group στο Πανεπιστήμιο του Όκλαντ και η οποία επίσης παραιτήθηκε από συντάκτης του περιοδικού «Vaccines» μετά την ανάγνωση του άρθρου.

    Η Diane Harper, επιδημιολόγος στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν, η οποία ήταν η ιδρυτική αρχισυντάκτρια του περιοδικού επίσης παραιτήθηκε, όπως και ο Paul Licciardi, ανοσολόγος στο Murdoch Children’s Research Institute στο Parkville της Αυστραλίας, και ο Andrew Pekosz, ιολόγος στη Σχολή Δημόσιας Υγείας Bloomberg του Πανεπιστημίου Johns Hopkins.

    Οι παραιτήσεις ξεκίνησαν την Παρασκευή, την επομένη της δημοσίευσης της μελέτης.

    Μέχρι τις αρχές της Δευτέρας, η Fanny Fang, η διευθύνουσα συντάκτρια του περιοδικού, ενημέρωσε τα μέλη της συντακτικής επιτροπής ότι το «Vaccines» -ένα έγκριτο περιοδικό ανοικτής πρόσβασης, με έδρα τη Βασιλεία της Ελβετίας που ιδρύθηκε το 2013-είχε ξεκινήσει έρευνα για την συγκεκριμένη μελέτη.

    «Αντιμετωπίζουμε την υπόθεση αυτή με τη μεγαλύτερη δυνατή σοβαρότητα και δεσμευόμαστε να διορθώσουμε γρήγορα το επιστημονικό αρχείο», έγραψε.

    Αργότερα τη Δευτέρα, οι συντάκτες του περιοδικού δημοσίευσαν μια «έκφραση ανησυχίας» σχετικά με το άρθρο.

    «Η μεγαλύτερη ανησυχία είναι η παραπληροφόρηση σχετικά με τον εμβολιασμό κατά της COVID-19 και η παραποίηση των δεδομένων», έγραψαν.

    Το άρθρο έχει προσελκύσει σχεδόν 350.000 αναγνώστες και έχει αναρτηθεί στο Twitter από πολλούς αντιεμβολιαστές.

    Σύμφωνα με το άρθρο του Scincemag, κανένας από τους συγγραφείς της δημοσίευσης δεν είναι ειδικός στην εμβολιολογία, την ιολογία ή την επιδημιολογία.

    Πρόκειται για τους: Harald Walach, κλινικός ψυχολόγος και ιστορικός της επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Ιατρικών Επιστημών του Πόζναν στην Πολωνία, ο Rainer Klement, φυσικός που μελετά κετογονικές δίαιτες στη θεραπεία του καρκίνου στο νοσοκομείο Leopoldina στο Schweinfurt της Γερμανίας και ο Wouter Aukema, ανεξάρτητος επιστήμονας δεδομένων στο Hoenderloo της Ολλανδίας.

    Πηγή: Sciencemag.org

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Γιατί συνεχίζετε όλοι σας να τα αποκαλείτε “εμβόλια”;;; Αυτά είναι πειραματικά σκευάσματα!!!

    2. Ρε μακελειό αν γίνεται γράψε λίγο πιο καθαρά την είδηση δεν καταλαβαμε τίποτα. Αυτό το έγκριτο περιοδικό είχε τοπ εμβολιολόγους ώς συνεργάτες και ανέθεσε σε κάτι εναλλακτικους ψυχολόγους διαιτολόγους να γράψουν άρθρο για την ασφάλεια των εμβολίων; Μήπως κάπου χάθηκες στην μετάφραση;

    3. Σωστά, ο Κούλης προσωπικά, έστελνε δεκάδες παιδιά στον εραστή του τον Λιγνάδη να τα εμβολιάσει με διάφορα όργανα….Τι θα τον σταματήσει να στείλει και τα δικά σας παιδιά στην Pfiser και σε όποιον άλλον του δώσει προμήθεια???

    4. το αρθρο φαινεται χαλουσε το αφηγημα για ασφαλη εμβολια για αυτο και εγινε μετα ολος αυτος ο πανικος

    5. Ο ελληνικος λάος ξερει τι δυναμη εχει ?? αυτη την γαμώ κυβέρνηση γιατι δεν την εχουμε ρίξει ακομα ??? 3 μερες ολοι στους δρόμους να μην λειτουργησει τιποτα απολυτως και θα παρουν τα μπογαλακια τους και δρόμο. Την στιγμή που πεθαινουν χιλιαδες κοσμος απο τα εμβολια, εμας μας κλεινει φυλακη και δεν κουνιεται φύλλο !! Κανεις εισαγγελεας δεν βγηκε να πει οτι αυτο δεν μπορεί να γινει. Πρεπει ολοι να παλεψουμε και να μην ημαστε ήρωες του πληκτρολογιου

    6. Να ακούτε την επιστήμονα Παγωνη τον επιστήμονα Βατοπουλο κι όλους τους υπόλοιπους, το τονίζω, επιστήμονες. Να μην ακούτε τον αποδεκτό σε όλον τον κόσμο Ιωαννιδη για παράδειγμα. Και τώρα θα σας πω κι ένα ανέκδοτο με τον Τοτο.

    7. Τι να μας πει το αμερικανικό ιατρικό περιοδικό; Να ερωτηθεί η παγώνη. Όχι για την επιστημονική της άποψη. Για το αν αποδέχθηκε την πρόταση για το “dancing with the stars”. Βασιλακόπουλε, επιμένεις ακόμα ότι είναι ασφαλές το εμβόλιο για τους κάτω των 60; Γιατί ο άντρας και τα ορφανά της 42χρονης στην κρήτη που πέθανε ακόμα περιμένουν απαντήσεις. Κσι τόσοι άλλοι ακόμα που τους το συστήνατε. Σήμερα χαροπαλεύει μία 27χρονη με το johnson. Ολα καλά με το ακαταδίωκτο;

    8. αλλά όταν όλοι πέθαιναν από κοροϊδοϊό δεν παραιτήθηκε κανένας

    9. Νεκρός σήμερα στη Μήλο υγειεστατος άνθρωπος από επιπλοκές του εμβολιου

    10. XA XA XA XA XA XA… ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ SCHWAB ΠΟΥ ΑΠ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΜΠΡΑΒΩΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ… ΑΠΛΗ ΣΚΙΑ ΕΙΝΑΙ

    11. ΚΑΠΟΙΟΙ… ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ….. ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ…. KOULIS BASTARDO

    12. Φιλος μου σεφ στην γαλλια με το που εκανε την δεύτερη δόση εμβολίου έπαθε μιοκαρδιτιδα και ειναι εντατική

    13. “Τα δεδομένα έχουν παραποιηθεί, επειδή οι συγγραφείς κάνουν την εσφαλμένη υπόθεση ότι όλοι οι θάνατοι που καταγράφονται μετά τον εμβολιασμό, προκαλούνται από το εμβόλιο», δήλωσε η Ewer, σύμφωνα με το άρθρο του Sciencemag.”

      Ακριβώς το ίδιο κάνουν για τους “νεκρούς από κόβιντ” όμως…. Πάει ο παππούς 120 χρονών με καρκίνους σε όλο του το σώμα μετά από τρακάρισμα με νταλίκα στο νοσοκομείο και πεθαίνει, και τον βγάζουν νεκρό από κόβιντ… Εκεί είναι επιστημονικό, αλλά όταν κάνουν ακριβώς το ίδιο για τα μπόλια, όχι;

    14. Όταν κάποιος έχει χιλιες δυο παθήσεις κολήσει και κορονοιό και αποδημήσει μας λένε ότι πέθανε από κορονοιό.
      Όταν κάποιος λέει το εμβόλιο ευθύνεται για πολλούς θανάτους λέει μπούρδες γιατί τους χαλάει τη σούπα.

    15. Όποιος θέλει να αποποιηθεί τις ευθύνες του για να μην έχει τύψεις και νομικά επακόλουθα αρνείται την αλήθεια και στον ίδιο του τον εαυτό. Τα πράγματα είναι απλά και δεν έχει σημασία αν είσαι επιστήμονας ή όχι. Πέθανε κόσμος μετά τον εμβολιασμό του απο καρδιακή ανεπάρκεια όπως ο 13χρόνος; Πέθανε κόσμος απο εγκεφαλικές θρομβώσεις; Καθηλώθηκε η 12χρόνη πρώην υγιέστατη σε αναπηρικό καροτσάκι; Είναι πολλά τα περιστατικά. Ας αφήσουν τον διαχωρισμό των πτυχίων ποιός έχει το καλύτερο στην άκρη και ας κοιτάξουν τα γεγονότα. Οι μεγαλύτεροι απατεώνες με κουστούμια θα έρθουν για να σε κοροϊδέψουν και όχι με φόρμες.

      1. Και ποιοι τα μαθαίνουν αυτά;; Μόνο μερικοί που ασχολούνται με τη διαδικτυακή ενημέρωση.
        Οι υπόλοιποι και περισσότερο οι νέοι που ασχολούνται ολημερίς και οληνυκτις με το προφίλ τους στα social κοιμούνται με τα τσαρούχια του Κολοκοτρώνη!

    16. Εδω δεν παραιτηται κανενας, εδω εχουμε πρωθυπουργο που εστελνε μπουλουκια με ανηλικα σε παιδεραστη για να τα βιαζει με μεταλλικες σωληνες… και ολα καλα.

    17. ΤΡΕΧΆΤΕ ΠΟΔΑΡΆΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΙΆΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΣΚΈΛΙΑ ΚΑΙ ΌΠΟΥ ΦΎΓΕΙ ΦΎΓΕΙ

    18. Και μετά επικαλούνται την επιστήμη. Αφού όποιος επιστήμονας παρουσιάσει στοιχεία που δεν συμφέρουν το παγκόσμιο καθεστώς,αμέσως διώκεται. Είναι καθεστώς καταστολής των επιστημών και όχι καθεστώς που βασίζεται στις επιστήμες, όπως προσπαθούν να μας πείσουν.

    Comments are closed.