ΧΑΝΟΝΤΑΙ Η ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ! ΚΑΜΙΑ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΞΕΙ!

    Κοινοποίηση:
    ΒΙΝΤΕΟ

    Oι άσχημες εξελίξεις για τους Ουκρανούς στο Ντόνμπας αναγκάζουν το Κίεβο να προχωρήσει σε κίνηση αντιπερισπασμού και ταυτόχρονες επιθέσεις προς την Χερσώνα από βορειοδυτική και βορειοανατολική κατεύθυνση.

    Οι επιθέσεις από τον άξονα του Νικολάεφ κατέληξαν σε ολοκληρωτική καταστροφή. Δημοσιεύτηκε βίντεο με την εξουδετέρωση μεγάλης ουκρανικής φάλαγγας της 63ης Ταξιαρχίας.

    Ωστόσο από την βορειοανατολική κατεύθυνση το Κίεβο κατάφερε να πετύχει μία μερική προώθηση αν και το πιθανότερο είναι οι Ρώσοι να συμπτύχθηκαν προς την Χερσώνα για να διοργανώσουν καλύτερες αμυντικές θέσεις.

    Πάντως η Μόσχα είναι αποφασισμένη πέραν του Ντόνμπας και οι περιφέρειες της Χερσώνας και της Ζαπορίζια να ενωθούν με την Ρωσική Ομοσπονδία.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Τους ξεβρακωσε και τους ξεβρακωνει ο Βλαδιμερος τους χαμπουργκερς οπως τους ξεβρακωσαν οι βιετκογκ ιαπωνες και αραβες χασανε παντου αλλα τωρα η Ρωσια γινεται ακομα ποιο μεγαλη δεν το εχεται παρι χαμπαρι Αμερικανογερμανοεβρακια και οταν εδω ερθει ηγετης πατριωτης μαζι με την Ρωσια θα καθαρισουμε τους κοπρους του αυγιου….Λοατκι και λαθρομεταναστευση που εχουν καταστρεψει την χωρα μας εδω και 20 χρονια. Αντε γεια σας χαμπουργκερς

    2. Tελειωνουν τα ψωμια του τουρκοπουτιν. Δε μπορει να τα βαλει με ολη Δυση.

    3. Το μισος αυξηθηκε οταν μπηκαν σε πολεις της ουκρανιας ρωσοι κυριως της απεραντης επαρχιας της ρωσιας που ζουνε σε συνθηκες σταλιν ακομα,και ειδσν τον τροπο ζωης των ουκρανων που δεν εχει καμμια σχεση και προσπαθει να δυτικοποιηθει…γραφτηκαν και συνθηματα παντου…του τύπου ” δεν εχετε δικαιωμα οι ουκρανοι να ζειτε καλυτερα απο εμας”
      Αυτο πληρωνει η ουκρανια η προσπαθεια της να ερθει πιο κοντα στον δυτικο τροπο ζωης,και οι ρωσοι τους τσαλαπατησαν και καταστρέφουν το ονειρο..

    4. Προσυπογράφω με το σχολιο του “κατι συμβαινει”

    5. μεγαλε ο ζελενσκι εκανε πραξικοπημα το 14 με την βοηθεια των αμερικανων ποια εκλεγμενη κυβερνηση ξεχνασ αυτην την …μικρη…λεπτομερεια εεε

    6. ΝΙΚΟΛΑΚΗ,
      Το ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ , περιλαμβανει και την δολοφονια 14,000 αμαχων???
      ΝΑΖΙ κατα δικες τους “περηφανες” δηλωσεις και εκδηλωσεις, ειναι οι Ουκρανοι και μην αντιστρεφεις την ΤΡΑΝΤΑΧΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, οταν αυτη δεν σου αρεσει…

    7. Η Δύση είναι μια φούσκα μεγάλη και ένα ατελείωτο παραμύθι.

    8. Πάντως η Αμερική έβαλε το δόλωμα και σαν γάτα πραγματική ο Ρώσος τσίμπησε και μπήκε στην Ουκρανία αχαχα τελικά όσα χρόνια και αν περάσουν η τέχνη Δεν ξεχνιέται όπως τότε που μπήκαν στο Αφγανιστάν πάντως δείξτε και την άλλη πλευρά ότι η 2η μεγαλύτερη δύναμη (κατά τους ρώσους πάντα) έχει χάσει πάνω από 20κ στρατιώτες όσο έχασε 10 χρόνια στο Αφγανιστάν

      1. οι φιλοι σου ποσα πτωματα εφεραν πισω απο τους πολεμους που ξεκινησαν? κορεα βιετναμ να πω και για τους πυργους οτι τους σαμποταρησαν μονοι τους και σκοτωσαν τοσο κοσμο? αυτοι και αν πετρανε πτωματα

        1. Τουλάχιστον πέθαναν για τα πιστεύω τους και για να εξαλείψουν το κομμουνισμό παντού επί προσώπου γης …..Εάν σου αρέσει όντως ο κομμουνισμός μπορείς να πας να κάνεις παρέα στον Κιμ ξέρεις εσύ για να μάθεις από πρώτο χέρι τι εστί. Επίσης η Αμερική δεν έκανε επεκτατικό πόλεμο ούτε στο Βιετνάμ ούτε στη Κορέα όπως κάνει η Ρωσία και έκανε στη Γεωργία και αλλού μην τα μπερδεύεις όλα μαζί οκ;

    9. Nα κάτσετε να το σκεφθείτε. Με τις ακραίες θέσεις σας στο Μακελειό σχετικά με τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας, έχετε χάσει πολύ αναγνωστικό κοινό. Εμείς ζητάμε έγκυρη δημοσιογραφία, όχι προπαγάνδα. Αρχίσαμε να διερωτώμεθα τι συμβαίνει τέλος πάντων με εσάς.

      1. ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΦΙΛΑΡΑΚΟ?
        ΑΠΛΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙΣ ΑΜΑΣΗΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΨΕΥΤΗ.
        ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ, ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

      2. Εσεις … ποιοι εσεις , εκποσωπεις καποιους ? Αν εχασε ή κερδισε αναγνωστικο κοινο με τις θεσεις του το μακελειο εσυ δεν μπορεις να το ξερεις εκτος και αν εχεις εταιρια που κανει γκαλοπ. Προπαγανδα ειναι αυτο που κανουν οι αμερικανοι και υιθετουν τα μεσα μαζικης<> εκτος ελαχιστων.Και για να μην διερωτασθαι ο λαος σας πηρε γραμμη τι εκπροσωπητε , εσεις οι ……κατι συμβαινει

    10. ο ζελές με τα ψηλοτάκουνα και τα κολάν ανυπομονεί να μείνει χωρίς χώρα. Τελευταίος πρόεδρος Ουκρανίας…

      1. πρέπει να ξυπνήσεις από τον ανοϊκό λήθαργο τύπου Μπάιντεν που κοιμάται όλη η Δύση, η Ουκρανία δεν είχε από την αρχή σε αυτόν τον πόλεμο ό,τι βοήθεια και να δεχτεί, ωστόσο ο πόλεμος αυτός βόλευε το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και τις μαριονέττες του να επιβάλουν νέα Οργουελικά μέτρα όπως πείνα, δίψα και κόψιμο ρεύματος και πετρελαίου μαζί με νέα εμβόλια και απαγορεύσεις, όλα αυτά στον βωμό του να είσαι “με την σωστή πλευρά της ιστορίας”, οι Ουκρανικές δυνάμεις έχουν διαλυθεί τελείως και απλά γίνεται εκκαθάριση τώρα, ο λόγος που δεν τα ισοπέδωσε όλα ο Πούτιν είναι ότι εκεί κατοικούν Ρώσσοι και δεν θέλει να διαλύσει τον τόπο, αν δεχόταν τις διαπραγματεύσεις η Ουκρανία από την αρχή θα μπορούσε να συνεχίσει να υπάρχει ως κράτος και να κρατήσει μεγάλο μέρος του εδάφους, τώρα έρχονται και οι Πολωνοί από δυτικά και το πιο λογικό είναι να διαμελιστεί πλήρως η χώρα και να μοιραστεί…..

        1. τον πολεμο τον διεξαγει η ρωσια σε περιπτωση που δεν το εχεις καταλαβει, κανεις αλλος και δεν υπαρχει καμμια δικαιολογια. Η ρωσια ειναι η ναζιστικη γερμανια του προηγουμενου αιωνα. Η ουκρανια και καθε χωρα εχει καθε δικαιωμα εφοσον ειναι εκλεγμενη η κυβερνηση να κανει ΟΤΙ απολυτως θελει. Δεν εχει δικαιωμα η ρωσια και καθε αλλη χωρα να επιβαλλουν τη δικη της ατζεντα σε αλλη χωρα. Οι ρωσοι ειναι φονιαδες, ναζι και η μονη λυση ειναι να γινοντα μια γενοκτονια, εκκαθαριση ολου του ρωσικου πλυθησμου να ξεβρωμισει ο τοπος.

          1. Ενω οι Δημοκρατες αμερικανοι συμπερηφερονται σε Κουβα , Βενεζουελα Νικαραγουα , Παναμα , Ελ Σαλβαδορ κ.λ.π αψογα , ετσι? Οι Αγγλοι στα Φωκλαντ μοιρασαν πολιτισμο . Η δυση στην Συρια στην Γιουγκοσλαβια κ.λ.π αφησε τις χωρες στην αυτοδιαθεση τους , ετσι? Αντε τωρα πες μας ποιοι ειναι οι φασιστες και οι ναζι … δημοκρατες της πλακας κουρασατε και δεν πειθετε κανεναν.

            1. Κι ο προεδρος γιανουκοβιτς το 2014 με τις δημοκρατικες εκλογες και μεθοδευσεις του παιατ εχασε την εξουσια;

          2. οι Ρώσσοι θα σας πηδήξουν πατόκορφα όλους τους νεοταξίτες, μπαϊντενικούς, σβαμπίτες, εε-ίτες, μπουρλαδίτες, εμβολιάκηδες, κορωνάκηδες και λοιπούς οργουελιστές, καλή πείνα, δίψα και κρύο…..

          3. όσο είχαν δικαίωμα οι Κύπριοι να κάνουν δημοψήφισμα για ένωση με την Ελλάδα και η Ελλάδα να τους στηρίξει στρατιωτικά άλλο τόσο οι Ρώσσοι και οι Έλληνες εντός του ψευδοκράτους της Ουκρανίας έχουν το δικαίωμα για αυτοδιάθεση και ένωση με την Ρωσσία, οι Ουκρανοί ως αυθεντικοί Ναζί σκοτώνουν Ρώσσους και Έλληνες από το 2014, τους καταπιέζουν , τους απαγορεύουν την γλώσσα και τα έθιμα, αυτές οι μέρες τελείωσαν, οι Ρώσσοι θα βρουν όλους του υπαίτιους και θα τους σκοτώσουν ενώ εσείς θα πεθάνετε από πείνα…..τόσο απλά είναι τα πράγματα…..

          4. Νίκο συγχαριτήρια. , διετύπωσες την πάσα αλήθεια. Δεν θέλουμε στις ζωές μας άλλους Χίτλερ, άλλα φασιστόμουτρα. Οποιος κηρύσσει πολέμους είτε Ρωσία είτε ΝΑΤΟ και σκοτώνουν αθώους ανθρώπους και καταστρέφουν την διεθνή οικονομία είναι σατανάδες και τους καταδικάζουμε χωρίς καμμιά δικαιολογία

    Comments are closed.