ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ! ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – 200.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ “LIBERTÉ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”(BINTEO)

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή

    Πεδίο μάχης οι Βρυξέλλες χιλιάδες διαδηλωτές μάχονται κατά του θηρίου ”με τα σιδερένια δόντια” με σύνθημα LIBERTÉ….150,000 με 200.000 υπολογίζουν άτομα που είναι παρόντα..

    Μάχες κατά υγειονομικής πανδημίας μέτρων όπως υποχρεωτικός εμβολιασμός υγειονομικών υγειονομικό πάσο κοινωνικοί αποκλεισμοί ανεμβολίαστων.

    Η ελίτ των Βρυξελλών θέλει να φέρει υποχρεωτικό πειραματικό εμβολιασμό σε όλη την Ευρώπη μέτρο παράνομο και καθαρά ναζιστικό. Η Γερμανίδα επίτροπος της ΕΕ εκφράστηκε θετικά σε μια τέτοια προοπτική.

    Η υγειονομική χούντα θέλει να κρατήσει για πάντα οι λαοί ως είναι επόμενο διαφωνούν κι αντιστέκονται. Δακρυγόνα λιθοβολισμός σπασμένα τζάμια από οχήματα της αστυνομίας δακρυγόνα αντλίες νερού χειροβομβίδες κρότου λάμψης . Στην κορυφή πορείας οι Πυροσβέστες… η πορεία κατευθύνθηκε από gare du nord προς το parc du Cinquantenaire όπου οι ”θεσμοί ”.Βίαιη καταστολή κατά του λαού…

    Image

    Το θηρίο

    Image
    Image
    Image
    το σώμα μου επιλογή μου
    Image
    ο κόσμος καταγγέλλει την Δικτατορία
    Image
    το εμβόλιο δεν σε κάνει ελεύθερο

    dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Σσσσσσ… κάντε ησυχία.. η Αθήνα κοιμάται στην αγκαλιά του Μαρινάκι….

    2. Μπράβο τους και ντροπή μας. Σήμερα τα πιονάκια του συστήματος διαδηλώνουν για τον Γρηγορόπουλο… Η δικτατορία που θέλει να τους επιβάλλει υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις δεν τους πειράζει…

    3. ΕΥΓΕ!!! ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!!! ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!

    4. Χθες στην Θεσσαλονίκη είχαμε την μεγαλύτερη συγκέντρωση κατά των ναζιστικων μέτρων που υποχρεώνει η εε τους λαούς της ευρωπης. Στην Ελλάδα την απόφαση για τον ναζιστικό υποχρεωτικό εμβολιασμό βγάζοντας την νόμιμη και συνταγματική την πήρε ένας τύπος που έδινε ναρκωτικά σε ανήλικους μετανάστες για να τον γ@μανε. Απόδειξη πως νοσηροι εγκέφαλοι ανώμαλοι πρεζεμποροι και παιδεραστές τάσσονται υπέρ του υποχρεωτικου εμβολιασμού. Η εε στα χέρια άρρωστων ανωμαλων.

    5. μετά την 8η δόση Pfizer ξυπνάω στο φέρετρο και αλλάζω πλευρό…

    6. Καποτε μας κοροιδεψαν οι ισπανοι να κανουν ησυχια γιατι κοιμόμαστε.
      Ε τελικα δεν ειχαν κι αδικο μετα βεβαια ξυπνησαν οι δικοι μας αλλα και παλι σε ληθαργο είμαστε

    7. ΘΕΛΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΠΟΝ ΟΤΑΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΧΗΜΙΚΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ Ο ΜΠ@#ΣΤ@3ΡΔΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΥ…………………Ο ΓΙΟΣ

      1. Ο..ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ???

    8. Να τα κάνουν όλα π@τανα!! Γ@μω την κ@λ@ευρωπη και τις Ούρσουλες. Πρέπει να διαλυθεί αυτή η ληστρική ένωση των ραμολιμεντων που δυναστευουν τους λαούς

      1. ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΑΓΓΛΙΑ,Η.Π.Α.,ΙΣΡΑΗΛ!!! ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ…

    9. Ας υποκλιθούμε σε γενναίους πολίτες και ας κατασπαράξουμε όλους αυτούς που έτρεξαν να ψηφίσουν αρχηγό πασοκ χθες. Και όχι μόνο

    10. Τι γίνεται τελικά Ελλάδα είναι μόνο η Θεσσαλονίκη? Στην πρωτεύουσα κοιμούνται? Σε όλες τις πόλεις ΟΛΟΙ έξω πρέπει να είναι εκτός αν τα δέχεστε όλα οπότε μην κάνατε επανάσταση από το πληκτρολόγιο γιατί είναι γελοίο!

    11. Ενώ φαίνεται να επικρατεί μια μετάλλαξη που είναι λιγότερο επικίνδυνη κάνουν ότι μπορούν για να υποχρεώσουν τον κόσμο σε εμβολιασμό και μάλιστα ανά τρίμηνο.
      Είναι αρρωστημένα μυαλά και άπληστοι σε σημείο που ακόμα και οι εμβολιασμένοι με δύο δόσεις τους πήραν χαμπάρι.

    12. Η Θεσσαλονίκη εχτές έδωσε δυναμικά το παρόν………….Πάμε γερά να κόψουμε το κεφάλι του φιδιού, δεν θα περάσει ο φασισμός!!!!!!!!!!!

    13. ΒΡΕ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΑΝ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ????? ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ…. ΜΠΑ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΛΕΟΝΑΙΝΤΑΣ ΟΤΙ ΒΡΑΖΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ………….. ΜΕΤΑ ΤΟΝ 5ο 6ο ΦΡΕΝΤΟ………….

      1. ΑΚΡΙΒΩΣ!!! Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΙΑ!!! ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ “ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ” 2!!! ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΕΙΔΙΚΑ,ΤΟΥΣ “ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ”..ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΙ “ΟΥΡΣΟΥΛΕΣ”!!!

    Comments are closed.