ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ! ΠΕΤΑΝΕ “ΜΠΑΛΕΣ ΦΩΤΙΑΣ” ΟΙ Λ@ΘΡΟΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ ΜΑΣ! ΝΕΟ ΝΤΟΥ, ΜΕ ΑΛΑΛΑΓΜΟΥΣ, ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ… – ΑΠΟΠΝΙΚΤΙΚΗ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    epeisodia-evros-1132020

    Εδώ και λίγα λεπτά έχουμε νέα προσπάθεια των λ@θρομεταναστών που προσπαθούν και πάλι να μπουκάρουν στον Έβρο.

    Όπως μετέδωσε ο Alpha μια ομάδα λ@θρομεταναστών έκανε και πάλι ντου, με φωνές και πέτρες ενώ για μια ακόμη φορά οι Τούρκοι από πίσω έβαζαν το χεράκι τους.

    Για πρώτη φορά οι λ@θροτουρκοι πετούν και μολότοφ εναντίον των συνοριοφυλάκων μας!

    ΕΒΡΟΣ – Χημικά και μολότοφ from Makeleio WebTV on Vimeo.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    30 Σχόλια

    1. Όταν πριν χρόνια ο “Σολωμού” στην Κύπρο στα σύνορα με τα κατεχόμενα προσπάθησε να αναρριχηθεί στον ιστό να ξεκρεμάσει την Τούρκικη σημαία πυροβολήθηκε εν ψυχρώ σαν το σκυλί..
      Έτσι κάνουν τα σοβαρά Κράτη!..
      Βούιξαν τα ΜΜΕ.. έγινε είδηση σε ολόκληρο τον κόσμο.. Σήμερα εκτός της τοπικής κοινωνίας δεν θυμάται κανείς τίποτα.. με τους Τούρκους αυτή τη στιγμή να επικαλούνται τα ανθρώπινα δικαιώματα των λαθρομεταναστών..
      Εξ’ άλλου η Τουρκία ανέκαθεν είχε πάγια πολιτική “ανοιχτών συνόρων” με ελεύθερη είσοδο και διαμονή μεταναστών με μόνο κριτήριο να είναι Μουσουλμάνοι (!!).. και βέβαια να προσπαθεί να επιβάλλει τη δική της πολιτική παντού δίχως διακρίσεις..
      Και βέβαια δεν ξεχνούμε τις στρατιωτικές παρεμβάσεις της στη Συρία και αλλού με τις οποίες δημιουργεί πρόσφυγες..
      Αν η Ελλάς ήταν αυστηρότερη με τις Τουρκικές προκλήσεις.. τότε σαφώς οι γείτονες θα ήταν πιο φειδωλοί στις ενέργειές τους.. και σίγουρα η προκλητικότητά τους πιο ήπια..
      Μου θυμίζουν την περίπτωση κάποιων παικτών στο ποδόσφαιρο οι οποίοι ενώ παίζουν σκληρά μόλις τους αγγίξεις πέφτουν κάτω σφαδάζοντας και ζητούν πέναλτυ..
      Το Ισραήλ είναι μια κουτσουλιά στο χάρτη.. ανάμεσα σε τεράστια Μουσουλμανικά κράτη.. κι όμως.. τους τρέμουν οι πάντες.. δεν τολμούν ούτε να τους προκαλέσουν.. Στο πρόσφατο παρελθόν έδωσαν μαθήματα πολιτικής σταθερότητας και πολεμικής ισχύος.. με μόνη ιδεοληψία ότι είναι ο “περιούσιος λαός” του Γιαχβέ..
      Ας μαθαίνουμε από τα λάθη μας.. ας εμπνεόμαστε από παραδείγματα και την αποτελεσματική δράση άλλων Χωρών..
      Μπορεί ως Χώρα και πληθυσμός να είμαστε “μικροί”.. όμως πάντα ας φερόμαστε με σοφία και σύνεση.. κι ας παραμένουμε μακριά από ανθελλινικές διχαστικές και προπαγανδιστικές κορώνες ανθρώπων οι οποίοι είτε εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία.. είτε δεν έχουν “Ιερά και Όσια”..
      Η Ελλάς σε όλη της την Ιστορία είχε Λεωνίδες αλλά και Εφιάλτες..
      Θα κλείσω με την περγραφή του Θουκιδίδη από τον επιτάφιο του Περικλέους καθώς μεταξύ άλλων αναφέρεται και στον σπουδαίο Στρατηγό Λύσσανδρο..
      “Όπου δεν εξικνύται η λεοντή.. προσαπτέα εκεί η αλωπεκή”..
      Ας αδράξουμε την ευκαιρία όπου ένα Τούρκικο αεροσκάφος ξέφυγε και πέρασε πάνω από Ελληνικό Νησί κι ας το καταρίψουμε με τα κομμάτια του να πέσουν σε Ελληνικό έδαφος.. Ας παγιδεψουμε με μανούβρες κι ας βυθίσουμε ένα σκάφος ανάμεσα σε Ελληνικά Νησιά.. Ας εκμεταλλευτούμε τον αυθορμητισμό και τη χαζομάρα των Τούρκων κι ας τους δώσουμε μερικά μαθήματα.. κι ύστερα ας βγούμε με κροκοδείλια δάκρυα να ξορκίσουμε την “κακιά στιγμή” συγκινώντας την Παγκόσμια Κοινότητα..
      Είμαστε πολυμήχανοι.. είμαστε εφευρετικοί.. είμαστε δραστήριοι.. είμαστε Έλληνες!!..

    2. Αν θέλουμε να λέμε ότι υπάρχει Ευρωπαϊκή Ένωση, πρέπει όλα τα κράτη-μέλη να στείλουν στον Έβρο στρατό και μηχανολογικό υλικό και να γίνει ένα ανθρώπινο τείχος, σε όλα τα χερσαία σύνορα του Έβρου και αυτοί οι στρατιώτες και χωροφύλακες της ευρωπαϊκής Ένωσης, να είναι οπλισμένη με χιλιάδες ελαστικές σφαίρες και συνέχεια να ρίχνουν σε όλους τους λαθρομετανάστες. Αυτό θα πει φύλαξη συνόρων, αυτό θα πει, δεν αφήνουμε κανέναν να περάσει και αυτούς τους λαθρομετανάστες, που πιάσαν μέχρι τώρα, να τους επιστρέψουν αμέσως πίσω. Όλοι αυτοί που πέρασαν τα σύνορα μας, ή θέλουν να τα περάσουν, δεν είναι ούτε πρόσφυγες, ούτε μετανάστες, ούτε οικονομικοί μετανάστες, είναι μόνο λαθρομετανάστες. Η λύση δεν είναι να τους βάλουμε σε κλειστά κέντρα, η λύση είναι να τους βάζουμε σε καράβια, σε μεγάλα πλοία και να τους πηγαίνουμε πίσω στις πατρίδες τους. Κανείς να μην πατάει στεριά.
      Καί στα θαλάσσια σύνορα, πρέπει η Ευρωπαϊκή Ένωση να στείλει πολεμικά πλοία, να κάνουν τείχος από πολεμικά πλοία και όποια βάρκα πάει να περάσει, τα την γεμίζουν με ελαστικές σφαίρες και όποια τουρκική ακταιωρός ή τουρκικό πλοίο παραβιάσει τα σύνορα της ευρωπαϊκής Ένωσης, να τον βομβαρδίζουν και να το βυθίζουν αμέσως. Το ίδιο και όποια αεροπλάνα παραβιάζουν τον εναέριο χώρο της ευρωπαϊκής Ένωσης. Να πάψουν πια οι ευρωπαίοι πολιτικοί, να βλέπουν την Τουρκία σαν αγορά. Να λένε δηλαδή, ότι οι Τούρκοι είναι 60 -70 εκατομμύρια,μία μαστίχα να αγοράσουν από μας κάθε μέρα, έχουμε 60 και 70 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία μας. Όσοι πολιτικοί σκέφτονται έτσι, δεν είναι πολιτικοί, αλλά εκπρόσωποι πολυεθνικών εταιρειών

    3. Ο/Η Με μια κυβέρνηση, που κανείς τους δεν έχει διοικήσει ούτε μια μικρή εταιρεία λέει:

      Μην περιμενετε σοβαρες αποφασεις απο πολιτικαντηδες ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ κλπ.
      Αυτοι σκεφτονται μονον το πολιτικο τους μελλον δλδ πως θα επανεκλεγουν.
      Σοβαρες αποφασεις μονον απο Εθνικες κυβερνησεις οπου το “πολιτικο κοστος” δεν ενδιαφερει κανεναν.
      Ακουσα τον Χρυσοχοιδη να μιλαει σημερα και νομισα πως μιλαει ο Μητσοτακης.
      Μετα φορεσα τα γυαλια.

    4. Ρε πολιτικά θραψαλα ρε κορονοιοι υιοι της πολιτικης ζωής δεν ντρεπεστε;που είναι το ανάστημά που πρέπει να επιδείξει ένας πολιτικός αυτες τις δύσκολες ωρες; Γιατί υποχρεωνετε έναν ολόκληρο λαό να τον ξευτιλιζουν ετσι;παραβιάζουν τα σύνορα εισβολείς;πατάνε σε έδαφος ελληνικό λαθραία; εκτέλεση επί τόπου για να μας πάρουν και στα σοβαρά καποια στιγμή και οι υπολοιποι

    5. αφιερωμενο σε ολους αυτους που βιαστηκαν να πουνε ρε τον κουλη εγινε πατριωτης, εκλεισε τα συνορα και δεν μπαινει κανεις…οταν λεμε κλεινουμε τα συνορα σημαινει δεν μπαινει ουτε δαχτυλο απο λαθροπιθικι…στον Εβρο προκαλουν δενουν γατζους στον τοιχο μας, πετανε μολοτοφ, πετρες και με τους τουρκους απο πισω να βοηθανε και εμεις ουτε μια πλαστικη σφαιρα…λενε περασαν αυτο το τριημερο μονο 20 και τους πιασαμε, το προηγουμενο τριημερο μονο 30 και παει λεγοντας…αν ειναι κλειστα τα συνορα πως περασαν εστω και αυτοι οι λιγοι…και αν περνανε 20-20 καθε τριημερο ποσοι θα μαζευτουν σε ενα μηνα…και ολους αυτους που τους παμε? παλι εμεις θα τους κρατησουμε? γιαυτο και το κλειστο κεντρο στις Σερρες…στα νησια τα ιδια…περασε βαρκα στην Κω με 37 ατομα και οι τουρκοι μπαινουν σε ελληνικο εδαφος στην θαλασσα και εμβολιζουν σκαφος του λιμενικου και εμεις τα καλα παιδια το βαλαμε στα ποδια…ποιον δουλευετε? αυτους που πιασανε στη Λεσβο που θα τους φορτοσουν στο αρματαγωγο επειδη δεν δικαιουνται ασυλο αιχμαλωτοι δεν ειναι αφου μπηκαν παρανομα? αιχμαλωτοι που απαιτουν να μαθουν απο του λιμενοφυλακες που θα τους πανε, που βγαζουν πλακατ που γραφουν θελουμε να μας πατε Αθηνα..αν ειναι αιχμαλωτοι που μπηκαν παρανομα γιατι δεν τους μπουζουριαζουν….Κουλη εως εδω το δουλεμα, δεν εχει αλλαξει τιποτα στην πολιτικη της κυβερνησης…οταν καποια χωρα αποφασιζει να κλεισει τα συνορα δεν βαζει ορια ουτε συνεχιζει να αποκαλει τους λαθροεισβολεις κατατρεγμενους, ουτε ετοιμαζει νεα επιδοματα και νεα κεντρα υποδοχης για δηθεν ασυνοδευτους….θα πεσουν πολλες φαπες και προς τα προδοταρια που μας κυβερνανε και προς ολα τα λαθροισλαμια που κυκλοφορουν ελευθερα στη χωρα…..

    6. Με τον μητσοτακη ολα μπαχαλο στην χωρα , οπου ναναι ερχεται και ο σεισμος.

    7. ΚΥΡΙΑΚΟ Γ@ΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΜΑΝΑ. Η ΤΩΡΑ Η ΠΟΤΕ. ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟ. ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ. ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΗΡΩΑ. ΑΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΧΑΛΙΑΜΠΑΛΙΑΣ.

      1. Ορεος θέλει θάρρος το παλικάρι, κανένας πολιτικός δεν κατάλαβε τη σημενι ησος λόγου του ότι κοροϊδεύουν τόσα χρόνια ένα κομμάτι του ελληνικού λαού, όμως να ξέρουν ότι την Ελλάδα την απελευθεροναν πάντα καμία τριακοασαρια

    8. Σ’αυτους τουςλαθρο-κατσιβελους θα έδινε ο Κυριάκος ακόμα και την Ελληνικη σημαία να κρατήσουν ?
      Και θα ήταν υπερήφανος γι’ αυτο?

    9. Είμαστε ΡΑΓΙΆΔΕΣ.. ΕΜΕΊΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΑΣ Κ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ..(ΑΕΊΜΝΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΦΛΈΣΣΑΣ 200χρονια πριν η πιο σωστή φράση που έχει πει ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΉΤΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΡΑΓΙΆΔΕΣ)… ΟΙ ΜΙΣΘΟΦΌΡΟΙ ΟΥΚ ΕΔ ΝΑΥΤΙΚΌ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΔΟΎΛΟΙ ΤΩΝ 1000ων ευρώ είναι ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΦΉΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΈΛΟ ΧΏΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΆΕΙ ΈΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ… ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΈΛΟΣ… Η ΤΟΥΣ ΤΡΏΜΕ ΣΤΑ ΙΣΙΑ…Η ΤΟΝ ΤΡΏΜΕ ΑΠΌ ΠΊΣΩ ΌΠΩΣ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΣΤΟ ΤΈΛΟΣ…

    10. ΒΑΛΤΕ ΡΕ Μ..ΛΑΚΕΣ ΝΑΡΚΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΦΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΑΝΑΙ ΑΠΕΛΑΣΗ ΣΕ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ

    11. Μάζεμα τους προδοτες κι εκτέλεση.μετα γενικευμένος πόλεμος με τις τουρκαλες λουγκρες και στο τέλος επιβολή ισόβιας εθνικιστικής κυβέρνησης.

    12. Τη μια τραβανε με σκοινι τον φραχτη…τη αλλη μας εμβολιζουν τα σκαφη…την αλλη πετανε f-16 διπλα απο ελικοπτερο μας με κινδυνο να πεσει…
      Που θα παει αυτο το βιολι;
      Ως ποτε θα ανεχομαστε τους παλιοτουρκους;
      Ειναι ενα ερωτημα που χριζει αμεσα απαντησης.

      1. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΣΥ…ΤΟ ΠΑΝΕ ΛΑΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΙΝ ΧΑΓΗ Η ΕΔΩ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

    13. Φίλε μου ‘Αααχ’ μια χαρά τα λες. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου όπως και πολλοί άλλοι φίλοι του Site, είμαι σίγουρος γι’αυτο. Το θέμα όμως είναι το ποιος τελικά μας ακούει και μας υπολογίζει στις κρίσιμες αυτές ώρες που περνάει η χώρα. Όπως και να’ χει, πρέπει να υπάρξει μια δυναμική αντίδραση εκ μέρους μας. Και να θέλαμε, δεν υπάρχει άλλη επιλογή για να του κοπεί η φορά αυτού του αρρωστημένου ανθρώπου και πολλών άλλων που τον ακολουθούν τυφλα. Διότι δυστυχώς χωρίς αντίδραση εκ μέρους μας θα προκαλεί ακόμα περισσότερο… Θεωρώ ότι η σύγκρουση αυτή είναι αναπόφευκτη. Γι’ αυτό, ας είμαστε εμείς που θα κάνουμε το πρώτο βήμα. Και θεωρώ σαφές ότι θα αιφνιδιαστει. Μας θεωρεί προβλέψιμους και δεδομένους σε μια ηττοπαθη στάση διαρκειας. Κι αυτό θα είναι το οριστικό και τελειωτικό του λάθος…

    14. Ακουσα τον Μητσοτακη να τους
      αποκαλει
      κατατρεγμενους ανθρωπους!!
      Δεν ακουσα ποτε τον Μητσοτακη τον Τσιπρα Τη Φωφη τον Κουτσουμπα τον τελοπον,
      να αποκαλουν τους φορολογουμενους,
      οσους ακομα πληρωνουν τον ΕΝΦΙΑ Σαμαρα Βενιζελου,
      τα χαρατσια του ΣΥΡΙΖΑ, τους φορους, τα τελη κυκλοφοριας, την ασφαλεια του αυτοκινητου, το ΚΤΕΟ,
      κατατρεγμενους ανθρωπους!!
      Ποιοι τελικα ειναι κατατρεγμενοι ανθρωποι;
      Επειδη μας κυβερνουν ανικανοι τυχοδιωκτες και τσαρλατανοι, εγω εχω κατανοηση και συνεχιζω να βοηθαω οσο μπορω λοιπον,
      1. Ας αρχισει επιτελους η κυβερνηση σοβαρα να σκεφτεται την κατασκευη τειχους στον Έβρο,
      σαν κι αυτο που οι τουρκοι χτιζουν στα συνορα τους με την Συρια.
      2. Ηταν λανθασμενη η επιλογη της κυβερνησης να κλεισει τα σχολεια και να μοιραζει αδειες και αργιες στις 1000δες δ.υ.
      Ολα τα παιδια ειναι στους δρομους και οι εκπαιδευτικοι στα καφενεια!
      Καταντησε η χωρα ΟΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ κι απ αναμεσα καμια αργια.
      3. Μην μας ζαλιζουν τα ΜΜΕ με τις υπερπτησεις κλπ.
      Τα εροπλανα και οι παραβιασεις δεν κατακτουν εδαφος ουτε μπορουν να το κρατησουν. Εδαφος κατακτα ο καλα εκπαιδευμενος-εξοπλισμένος στρατος, και μπορει να κρατησει την θεση του οταν ειναι και αρκετος.

    15. Άντε πια καλά είναι βαρατε στο ψαχνό μπαμ και κάτω τι περίμενε να εκφράσουν Έλληνα καθαρίστε τους

    16. Όλες οι προσπάθειες των μισθοφορων του ερντογαν απεκρουστηκαν με απόλυτη επιτυχία. Υπερήφανοι για τα παιδιά στην πρώτη γραμμή και τα αδέρφια μας που άφησαν σπίτια οικογένειες δουλειές και αγωνίζονται για λεφτερια. Ερντογαν άφησε τις π@υστιες και την προπαγάνδα και εκσσρ σε πηδηξουμε. Στα ίσα. Όχι που από την μία το παίζεις μουσουλμάνος και στις συνοδους μόλις φύγουν οι κάμερες δεν σου φτάνει ένα μπουκάλι ουίσκι. Το ξέρουν αυτό οι δικοί σου?

    17. Επίθεση εναντίον της Ελλάδος γίνετε στον Εβρο και τα ΜΜΕ μαζί με την κυβέρνηση ακόμα τους λένε “μεταναστες και πρόσφυγες “.Είναι δυνατών να βρίζεις μια χώρα,να την μισείς, να επιτίθεσαι βίαια εναντίον της και να ζητάς άσυλο; Που έχει γίνει αυτό μπορεί να μα πει κάποιος αριστερός “φιλεύσπλαχνος”;

    18. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

      Αν αυτό γινότανε σε χώρα “πολιτισμένη” λέμε τώρα της ΕΕ όπως Γερμανία Γαλλία Ολλανδία τι θα κάνανε; δεν θα άνοιγαν πυρ η πχ αν αυτό γινότανε στην Ρωσία η στην Τουρκία τι θα έκαναν; εμείς γιατί δεν κάνουμε τα προβλεπόμενα

    19. Συμφωνω απολυτα μαζι σου, Ολοι αυτοι ειναι μισθοφοροι οχι να πανε ευρωπη αλλά να καταπατησουν εδαφη της χωρα μας

    20. Ακουω διαφορους, ακομα και κηβερνητικα στελεχη, οταν αναφερονται στους λαθροεισβολεις , τους οποιους ασφαλως και εκμεταλευεται ο Ερτογαν, να τους αποκαλουν κατατρεγμενους ανθρωπους!!!!!!! Ποιος ρε ξεμωραμενοι καραγκιοζηδες τους κατατρεχει;;;;;;;; Δηλαδη ποιος κατατρεχει τους Πακιστανους, τους Μαροκινους, τους Αλγερινους, τους Αφρικανους και το κακο συναπαντημα;;;;;;;; Ποιος τους κατατρεχει ρε γελοιοι;;;;;;;; Τυχοδιοκτες ειναι που θελουν την Ευρωπη με τους χαλαρους νομους για να αλωνιζουν παρανομοντας και να καθονται ξαπλα με τα ακριβα κινητα στα χερια και τα ακουστικα στ’ αυτια και να παιρνουν απο τα κοροιδα τα επιδωματα!!!!!!!!!! Αντε ξεκουτηδες που λετε οτι ν’ αναι!!!!!!!!

    21. Ράντισμα με το ισχυρότερο δηλητήριο για παράσιτα…….☠️☠️☠️☠️☠️☠️
      Αυτά τα ανθρωπόμορφα, απόκοσμα όντα , μόνο έτσι απομακρύνονται.Τι περιμένουν οι αγρότες του Έβρου???????? Ας ας

    22. Ο Ερντογαν θελει και 6 ΔΙΣ απο την Ευρωπη και να μας φορτωσει με πεντε εκατομυρια στρατο εισβολης χαμηλου προφιλ. Γιατι την ωρα τα παμε πολυ καλα .Μην ξεχναμε οτι απο την εποχη του Τζεφρυ τα συνορα ειχαν γινει τυπικα.

    23. ενας θεομουρλος πριν 80 χρονια αιματοκυλισε την ευρωπη για την ιδεα του ραιχ. ενας μαλακοπιτουρας σημερα ΄΄βλεπε ερντογαν΄΄θελει να αναβιωσει την οθωμανικη μαλακια που΄χει στο κεφαλι του. ηθελα να΄ξερα, ποσα κιλα μαλακες ειναι οι τουρκοι , δεν βλεπουν οτι τελικα θα τους καταστρεψει?

    24. EINAI EΠΙΔΟΜΑΤΟΤΥΧΟΔΙΩΧΤΕΣ.ΜΠΟΥΚΑΔΟΡΟΙ.ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ.ΜΟΛΟΤΟΦΟΡΟΙ,ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ Κ….ΛΟ ΑΝΟΙΧΤΟ.

    25. Όταν σκοτώσουν καμιά δεκαριά δικούς μας οι απελπισμένοι θα αντιδράσουμε; Ασφαλώς, θα καλέσουμε τον μεχμέτ πρεσβευτή και θα επιδώσουμε αυστηρότατο διάβημα στην ισλαμονύφη. Πλαστικές σφαίρες δεν έχουμε να τους τσούξει λίγο το κωλαράκι τους; Έχει αρχίσει και καταντάει ξεφτίλα το πράγμα. Ο Βούλγαρος θα τους είχε λιανίσει. Τι ταλαιπωρείται και τους ανθρώπους άδικα.

    26. Ανοίξτε πυρ. Στον πολεμο δεν κάθεσαι να σκεφτείς τιποτα, παρα μονο την πατριδα σου, τους δικους σου ανθρωπους και τα δικα σου παιδια. Αυτο ειναι το φυσιολογικό και οτιδήποτε αλλο ειναι ανώμαλο και διεστραμμένο. Οποιος λέει ανοίξτε τα σύνορα, ειναι ψυχασθενής. Οι …ανθρωποι…αυτοι δεν ειναι προςφυγες, ουτε μεταναςτες, ουτε τιποτα αλλο. Ειναι μισθοφόροι του Ερντογαν. Αλλα ακομα και μεταναςτες να ειναι, γιατι προςφυγες σιγουρα δεν ειναι, δεν ειναι καθόλου αθώοι. Ειναι ανθρωποι που δεν τους νοιάζει πως ειναι παράνομοι, πως μπαίνουν σε μια χώρα με την βία, πως κανένας δεν τους καλεσε, πως δημιουργούν προβλήματα στον ντόπιο πληθυσμό. Δεν σκεφτοντα τιποτα και κανεναν παρα μονο το τομαρι τους. Και ολα αυτα εν γνώση τους. Οποτε δεν ειναι καθόλου μα καθόλου αθώοι. Ειναι τυχοδιώκτες και πολυ απο αυτους κακοποιά στοιχεία. Ανοίξτε πυρ χωρις έλεος. Εχουν πατριδα να γυριςουν, αφου βλέπουν πως ειναι ανεπιθύμητοι. Δεν λυπάμαι κανεναν. Στα τσακιδια ολοι. Δεν ειναι αθώοι, φτωχοί και απελπισμένοι ανθρωποι, γιατι αν ειναι ετςι, ειναι ακομα πιο επικίνδυνοι. Ενας απελπισμένος άνθρωπος ειναι απρόβλεπτος και ικανός να κανει τα παντα για να επιβιώσει. Αν θελουν βοηθεια, ευχαριςτως να τους βοηθηςουμε, αλλα στις πατρίδες τους. Έκρινε ειναι ανθρωποι που χρειάζονται βοηθεια, στην δικη μας πατριδα ειναι εχθροί. Αυτο λέει η λογικη.

    Comments are closed.