ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ; ΦΟΥΝΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΟΤΣΑΛΑΝ – ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΝΗΣΥΧΟΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ: «ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ»

    Κοινοποίηση:
    ΟΤΣΑΛΑΝ

    Αναστάτωση στην Τουρκία από την πληροφορία που διακινείται, κυρίως στα social media, πως ο ηγέτης των Κούρδων είναι νεκρός.

    Σε αναβρασμό βρίσκονται οι Κούρδοι λόγω της έντονης φημολογίας που υπάρχει τις τελευταίες ώρες, κυρίως στα social media, ότι ο Αμπντουλάχ Οτσαλάν πέθανε στην τουρκική φυλακή, όπου κρατείται εδώ και χρόνια. Τούρκος εισαγγελέας διέψευσε τις φήμες, ωστόσο οι δικηγόροι του δηλώνουν πως «δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί του».

     

    Τις εν λόγω φήμες ενίσχυσε το δικηγορικό γραφείο που τον εκπροσωπεί, το οποίο εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι δεν έχει καταστεί εφικτό εδώ και μήνες να επικοινωνήσει μαζί του. Τονίζεται ότι η τελευταία φορά που μίλησαν μαζί του ήταν τηλεφωνικά τον περασμένο Απρίλιο και ζητούν να ανοίξει ο δίαυλος επικοινωνίας μαζί του.

    Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η τελευταία φορά που είχαν δια ζώσης επαφή με τον Οτσαλάν ήταν τον Αύγουστο του 2019, ενώ τελευταία φορά που επικοινώνησαν μαζί του, μέσω τηλεφώνου ήταν στις 27 του περασμένου Απριλίου.

    «Στις 14 Μαρτίου εμφανίστηκαν ισχυρισμοί για τη ζωή του κ. Οτσαλάν, σε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» τονίζει η ανακοίνωση, αναφερόμενη στις φήμες.

    «Δεν είμαστε σε θέση να επικοινωνήσουμε με τους πελάτες μας στην εν λόγω φυλακή για μεγάλο χρονικό διάστημα, και ως εκ τούτου διερευνούμε πολύ σοβαρά τυχόν ισχυρισμούς ή νέα που διαδίδονται σχετικά με την κατάστασή τους, και κάνουμε ό, τι μπορούμε για αυτό το θέμα. Δεν γνωρίζουμε την πηγή των ισχυρισμών που κυκλοφορούν κατά καιρούς» συμπληρώνεται στην ανακοίνωση.

     

    «Τέτοιοι ισχυρισμοί είναι πολύ ανησυχητικοί και αυτή η αγωνία πρέπει να εξαλειφθεί. Ο τρόπος για να την εξαλείψετε είναι να εργαστείτε όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να βρείτε μια ευκαιρία για επικοινωνία» καταλήγει.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι σε διάφορες χώρες του κόσμου, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, έγιναν ή πρόκειται να γίνουν συγκεντρώσεις για τον Οτσαλάν.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Ρωτήστε τον σαπιοκοιλια τον Παγκαλο κάτι θα ξερει

    2. “Όταν σκοτωθεί αυτός που το ονομά του αρχίζει απο Ο όλα θα τρέχουν με ιλιγγιώδεις ταχύτητες”

    3. Θυμάσαι ποιοι τον παρέδωσαν ?
      Ναϊρόμπι Κένυα…. Πρωθυπουργός Σιμήτης Υπουργός Εξ . Πάγκαλος ……. Που έψαχναν “Φουσκωτούς ” για να τον βγάλουν από την Πρεσβεία ………….

      1. o Πάγκαλος θεάθηκε στο Κολωνάκι φορώντας μια ρόμπα…άγνωστο που είναι ο Σημίτης

    4. ΣΤΑ ΑΡΧΙdi@ mou .ΕΝΑ καλο που εκανε στην ελλαδα.? ΕΝΑ?

      1. Κάπου στα 80s μας έβαλαν οι δάσκαλοι στην 6η δημοτικού να πάμε όλοι μαζί με το σχολείο και τους δασκάλους να φωνάξουμε σε κεντρικό σημείο αυτό που μας είχαν πει αυτοί φυσικά χωρίς να ξέρουμε το γιατί και ούτε μας εξήγησαν… εμείς το παίρναμε για πλάκα και το κάναμε και φωνάζαμε “Αμπντουλαχ Οτσαλαν Λευτεριά στο Κουρδιστάν ” !!!!
        Απίστευτο και όμως αληθινό!!!

    5. Για τον Οτσαλάν θα κάνουν συγκεντρώσεις.
      Αν επρόκειτο για δικό μας εθνικό θέμα δεν θα έκαναν καμμιά συγκέντρωση.
      Υπομονή έρχεται ο Τσίπρας.

      1. Πως δεν κάνουν για δικά μας εθνικά θέματα; Έλληνας δεν είναι ο Κουφοντίνας; Διαδηλώσεις για τον Έλληνα Κουφοντίνα κάνουμε.

        1. Τώρα συγκρίνεις τον σύντροφο με το Άπο (Οτζαλάν) ?
          Αν ο σύντροφος ήταν κρατούμενος σε καθεστώς αντίστοιχο με τον Άπο από την πρώτη στιγμή θα έχανε το επαναστατικό του (θα έκλ@νε μέντες)

      2. Ρε μεγάλε, εκατομμύρια κόσμου κατέβηκαν στον δρόμο για τις πρεσπες από Κρήτη μέχρι Έβρο. Μήνες επιθέσεις σε σπίτια συριζαιων που τους είχε ο λαός σε καραντίνα και δεν τολμούσαν να βγουν από το σπίτι. Τον σύριζα τον έριξε ο λαός μας για τις πρεσπες και ούτε πρόκειται να ξαναδεί εξουσία. Όσων αφορά τον Οτσαλαν, μια σπουδαία μορφή για τους κουρδους, τον έδωσε ο σύμφωνα με τον Αντρέα Παπανδρέου πράκτορας γερμανικών υπηρεσιών ο Κώστας Σημίτης. Εντολή γερμανικής υπηρεσίας εκτελούσε. Τέλος το τι έχεις κάνει ο Οτσαλαν για εμάς? Ρωτήστε την αφρόκρεμα του τουρκικού στρατού να σας πει! Εάν ο Οτσαλαν έχει ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ από τον ερντογαν και τους Τούρκους θα είναι τέτοια η ένταση του αντάρτικου πολύ πάμε για ίδρυση κουρδικου κράτους.

    Comments are closed.