ΧΑΜΟΣ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ! ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΙΕΡΕΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ – “Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΜΕ” – “ΑΙΣΧΟΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ” (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    plitis

    Ξέφυγε η κατάσταση στο πανηγύρι που πραγματοποιήθηκε στα Πηγαδάκια της Ζακύνθου, στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονα του Ιαματικού, με αφορμή τους εμβολιασμούς.


    Την ώρα που ακούγονταν οι ψαλμωδίες, ο ιερέας του ναού κάλεσε τους πιστούς να είναι προσεκτικοί με τα υγειονομικά μέτρα προκειμένου να τελειώσει η πανδημία. Δεν δίστασε μάλιστα να προτρέψει τον κόσμο να εμβολιαστεί όπως αναφέρει το zantetimes.gr .

    Σε ένα σημείο μάλιστα δεν δίστασε να πει πως «αν σήμερα ο Χριστός ήταν πάνω στην γη, θα έλεγε όλοι να εμβολιαστούμε».

    Τότε ένας πολίτης δεν άντεξε και άρχισε να φωνάζει εξαγριωμένος!!!

    «Αίσχος, αίσχος, αυτό είναι ντροπή», φώναζε ο πολίτης, ενώ σε μια στιγμή κάποιος προσπάθησε να του επιτεθεί με ένα κοντάρι σημαίας.

    Τελικά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το γεγονός θεωρήθηκε λήξαν, ωστόσο σιγά-σιγά όλο και περισσότερος κόσμος εξοργίζεται!

    Από το 2.15 άρχισαν να ανάβουν τα αίματα:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    36 Σχόλια

    1. Χίλια δίκια είχε ο άνθρωπος!!! Και λίγα είπε…
      Ντροπή στον τραγοπαπα…

    2. οι παπαδες που γλυφουν την εξουσια θελουν ξυρισμα και ξυλο

    3. Άκουσον, άκουσον!
      Ο Χριστός θα επικαλούταν τη βοήθεια των εμβολίων αν ήθελε να τερματίσει μια αρρώστια.
      Αυτά δεν είναι λόγια ιερέων αλλά λόγια σατανάδων.

    4. Φανταστείτε τι καναν αυτοί οι άνθρωποι στην κατοχή και κατα το 1821!

    5. Η Αγια του Θεου Σοφία,χωρις τις σφραγίδες του Ισλαμ επανω στο πνευμα το Αγιο της βασιλειας των Ελληνων .

    6. Σε λίγο θα τρώνε και ξύλο οι ψεκασμένοι. Μόνο έτσι να τους απομονώσουμε στα έγκατα της γης. Ούτε στα σούπερ μαρκετ να μην μπαίνουν. Να ενεργοποιηθούν βραχονησίδες για να αποστέλλονται μαζικά.

      1. Και μετά θα χαρείς; Έκλεισε και η Γκεστάπο,θα ήσουν υπερήφανο μέλος της.

      2. ε να μην πάτε και αδιάβαστοι, …
        το 2021 ήταν η χρονιά σας….η……..τελευταία εν ζωή!!!
        Λυπηθείτε τους, που θα πεθάνουν νωρίς…..

    7. Βγήκαν οι τράγοι να κάνουν τους πλασιέ των εμβολίων, βάζοντας λόγια στο στόμα του Χριστού διαστρεβλώνοντας το κήρυγμά του, σε τι διαφέρουν από τους Ραββίνους που τον σταύρωσαν, μήπως και εκείνοι το ίδιο δεν έκαναν για να τον κατηγορήσουν, για ποιο λόγο το κάνουν, τι σας έταξαν ρε ο Σαμαέλ και η παρέα του.

    8. Ξυρίστε αυτόν τον δημόσιο υπαλληλάκο που δεν έχει καμία σχέση με το Χριστό

    9. Εύγε στον άνθρωπο! Οι τράγοι αν συνεχίσουν έτσι θα αναγκάσουν τους Έλληνες να τους σαπίσουν στο ξύλο!

    10. Πάπας “αν σημερα λοιπον ηταν ο ΧΡΙΣΤΌΣ επάνω στη γη θα έλεγε να προσέχουμε να εμβολιαστουμε για εμάς και τους συνανθρώπους μας ”
      Ο Χριστός ειναι θεός αναστήθηκε μαλλον δεν το πιστεύετε μονο τα λεφτά σας ενδιαφέρουν!!! Αισχος ντροπή τιποτα άλλο!!!

    11. Καταραμένε τράγο που εσύ και το συνάφι σου έχετε πουληθει στον Μαμωνα. Ο Χριστός ποτέ δεν έκανε διακρίσεις και τους δέχονταν όλους ακόμα και τους λεπρούς. Και εσείς δεν αφήνετε τον κόσμο να μπει στην εκκλησία χωρίς το φίμωτρο και προτρεπετε κιολας να εμβολιαστούν. Λες και είστε ειδήμονες
      Ουστ λεχρίτες και έρχεται και η ώρα σας.

    12. Ψεκασμενοι αντιεμβολιαστες καταλάβετε το.ειστε ασήμαντη μειοψηφία κ ο κόσμος σας βαρέθηκε.κανετε πολύ σαματα κ τίποτε άλλο.

      1. καλο ταξιδι εκει που θα πας τους χερετισμους μας στον αγιο πετρο εκει

      2. Πάλι τα ίδια γράφεις. Με πόση πλύση εγκεφάλου,με κρατικούς εκφοβισμούς,πρόστιμα,βία και τραμπουκισμούς και πάλι εκατομμύρια πολιτών αρνήθηκαν. Φαντάσου να υπήρχε και σωστή ενημέρωση και ελευθερία επιλογής το πόσοι θα πήγαιναν,όχι το ακατάσχετο ψευδολόγιο που έχει επιβληθεί.

    13. Κόπανε με ράσο ξέρεις εσύ τι θα έλεγε ο Χριστός; Κι εγώ σου λέω ότι θα τρωγατε κλωτσιές εσείς πρώτα και μετά εμείς.

    14. Τα τραγιά κατάφεραν να δαιμονίσουν και να διαχωρίσουν τους πιστούς. Αίσχος και ντροπή τους.

    15. Όταν ρώτησαν το χριστό οι ιουδαίοι τι γνώμη έχει για το γεγονός ότι πληρώνουν φόρο στους ρωμαίους ο χριστός απάντησε τα του καίσαρος τω καίσαρι και τα του θεου στο θεό. Δηλαδή δεν ανακατεύομαι. Άρα η εκκλησία και αυτός ο πάπας δε θα έπρεπε να μπουν στη διαδικασία να μπουν σε ξένα χωράφια σαν συνεργάτες του κούλη και να προμοτάρουν πειραματικά εμβόλια προκειμένου να συνεχίσει να ρεει το χρήμα στις τσέπες τους. Είναι αιρετικοί και βλάσφημοι και τα μυστήρια τους είναι άκυρα.

    16. Καντη δουλειά σου ρε τραγοπαπα κι άστα εμβολια

    17. τα προβατακια εκει αντι να συντακτουν με τον κυριο του καναν επιθεση !! κριμα αξιζουμε οτι παθαίνουμε είμαστε μίζεροι

    18. ο παπα βλάσφημος και παντογνώστης ξέρει και τι θα έλεγε ο Χριστός.. και ο άλλος με το κοντάρι θα σκεφτικε ότι ο Χριστός θα τον έκανε κομμάτια! έχουν ξεπεράσει κάθε οριο πλέον και θα πεσει βαρύς ο πέλεκης στα κεφάλια τους και ιδικά των κληρικών

    19. Μα τόσο ηλίθιοι είναι οι ιερωμένοι που δεν καταλαβαίνουν τι παιχνίδι παίζουν;; Και αν καταλαβαίνουν είναι τόσο αντίχρηστοι που βάζουν τον Χριστό στο στόμα τους σαν ντήλερ εμβολίων Ντροπή τους: ‘Ειδικοί εμβολίων” έχουν προκύψει πολλοί άχρηστοι πλέον

    20. Καταντιες. Αυτοί είναι οι ΔΥ παπάδες!!! Ουδεμία σχέση με ορθοδοξία, πίστη και Αποστολικη εκκλησία. Η μόνη σχέση είναι με το χρήμα. Οι τυποι αυτοί είναι παπατζηδες.

    21. αλλος ενας πουλημενος η ηλιθιος τραγοπαπας μονο ενας σωστος βρεθηκε να διαμαρτηθει κριμα αλλη μια αποδειξη οτι το συστημα βρισκει και κανει γιατι η πλειοψηφια η ειναι ηλιθια η φοβαται μπραβο στο παλικαρι

    22. ο άλλος πήγε να τον χτυπήσει με το κοντάρι τις σημαίας . ποσο πρόβατα είστε που ακούτε τους δημοσιους υπαλληλους

    23. ΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΦΩΝΑΞΕ “ΑΙΣΧΟΣ”….
      ΤΙ ΑΙΣΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΥΦΛΟΥΣ….
      ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ………….

      1. Μπράβο στον νεαρό, εκκλησία σίχαμα, τράγο παπά για τα φράγκα όλα

    24. Γιορτη του Αγίου Παντελεήμονα ας μαθει ο πατερ για την ζωή του αγιου Παντελεήμονα που δεν ντρέπονται καθόλου ο πατερ γνωρίζει οτι μαζι με το εμβόλιο θα σκαναρει και το qrcode του.

    25. Οι ιερείς αντί να κηρύσσουν το ευαγγέλιο κηρύσσουν τον εμβολιασμό; Τι κατάντια είναι αυτή;

    26. ΟΙ Ιεράρχες καλό είναι να ασχοληθούν με τα προβλήματά της Εκκλησίας ! Τα του εμβολιασμού δόξα το Θεό υπάρχουν αρκετοί ”ειδικοί “που ασχολούνται!!

    27. ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΓΟΠΑΠΑΔΕΣ. ΑΝ ΖΟΥΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ

    28. Μόνο απ’ τη φάτσα του φαίνεται πόσο κακός άνθρωπος και μαλακας είναι.

      1. Ψυχολόγε μου, μπράβο στην γνωμάτευση, πότε πήρες το δίπλωμα;;;;;;;;;;;;

    Comments are closed.