“ΧΑΘΗΚΕ” ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΜΑΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ… ΙΟΝΙΟ! Η ΕΛΛΑΣ ΥΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΟΣ ΒΡΩΜΙ@ΡΗ ΑΛΒΑΝΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΝΕΟ ΜΕΤΩΠΟ

    Κοινοποίηση:
    piro

    Δεν φτάνει που έχουμε τους τούρκους, τώρα έχουμε και κάτι τυχάρπαστους από την Αλβανία, την Κολομβία της Ευρώπης που ξαφνικά θέτει θέμα κυριαρχικών δικαιωμάτων έναντι της Ελλάδας!

    Έτσι ακριβώς! Οι Αλβανοί αμφισβητούν την ελληνικότητα ενός νησιού και θίχτηκαν που βάζουμε στρατιωτική φρουρά σε αυτό.

    Μετά την ίδρυση στρατιωτικού φυλακίου στη Γαύδο, αναμένεται σύντομα και ίδρυση στρατιωτικού φυλακίου για πρώτη φορά στους Οθωνούς, ένα από τα Διαπόντια νησιά, το δυτικότερο σημείο της ελληνικής Επικρατείας (το ακρωτήριο Μπόκα των Οθωνών είναι για την ακρίβεια το δυτικότερο σημείο της Ελλάδας).

    Ενώ λοιπόν το φυλάκιο στη Γαύδο δεν προκάλεσε την αντίδραση των Τούρκων, ένας υψηλόβαθμος Αλβανός στρατιωτικός ο Στρατηγός Piro Ahmetaj (Πίρο Αχμετάι), που εκφράζει πολύ συχνά ανθελληνικές θέσεις σε δημοσιεύσεις του με άρθρα του, πνέει μένεα εναντίον της χώρας μας.

    flamur-shqiptar-nato-cv-anglisht-819x1024

    Ποιος είναι όμως ο Αλβανός Στρατηγός; Η αλήθεια είναι ότι το Αλβανός Στρατηγός ήχησε κάπως περίεργα στ’ αφτιά μας. Γεννήθηκε στις 3 Μαρτίου 1963. Οπότε προφανώς ξεκίνησε τις στρατιωτικές του σπουδές στις αρχές της δεκαετίας του ‘80, επί Χότζα. Έχει 35 χρόνια ενεργής παρουσίας στις αλβανικές ένοπλες δυνάμεις. Από το 2009 ως το 2013 ήταν ο εθνικός εκπρόσωπος της Αλβανία στην Ανώτατη Συμμαχική Διοίκηση του ΝΑΤΟ. Το 2014 (Ιανουάριος) διορίστηκε Σύμβουλος Άμυνας του Αλβανού προέδρου, ενώ έχει συντάξει μελέτες για τη μεταρρύθμιση ολόκληρου του εθνικού συστήματος ασφαλείας και άμυνας της Αλβανίας. Σήμερα ο Ahmetaj είναι σύμβουλος ασφαλείας του Δημοκρατικού κόμματος της Αλβανίας. Τον τελευταίο καιρό με απανωτά άρθρα και δημοσιεύσεις επιτίθεται εναντίον της Ελλάδας και προσπαθεί να ξεσηκώσει την κυβέρνηση Ράμα σε αντιδράσεις.

    Αντιτίθεται σθεναρά στην επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων στα 12 ν. μ. στο Ιόνιο και στην εγκατάσταση ελληνικής στρατιωτικής φρουράς στους Οθωνούς! Η σημασία των Οθωνών (που αμφιβάλλουμε αν γνωρίζουν οι μαθητές των σχολείων της χώρας μας πλην των Επτανησίων πού βρίσκονται) είναι τεράστια, καθώς «βάζουν» την Ελλάδα στην Αδριατική αγγίζοντας σχεδόν τα στενά του Οτράντο, κόβοντας κάθε αλβανική (και τουρκική) ναυτική φιλοδοξία.

    Σε άρθρο του στις 16/11/2020 ο Ahmetaj αναφέρει: «Από την άλλη πλευρά εάν το θεωρήσουμε πραγματικό νέο ότι Ελλάδα την στιγμή των διαπραγματεύσεων με τη Δημοκρατία της Αλβανίας για την οριοθέτηση των υδάτινων χώρων σχεδιάζει να αναπτύξει στρατιωτικές δυνατότητες σε ένα νησί με 400 κατοίκους μπροστά από μια χώρα μέλος του ΝΑΤΟ, τότε αυτό θα αποτελούσε σοβαρή πρόκληση με συνέπεια την υποβάθμιση του πνεύματος αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών. Με απλά λόγια θα ήταν ανοησία».

    Επίσης, ο Ahmetaj τονίζει ότι εγκατάσταση ελληνικής φρουράς στους Οθωνούς, σημαίνει ότι η χώρα μας έχει μακροπρόθεσμους στόχους (!) και ότι έχει αλλάξει η στρατιωτική αντίληψη της Ελλάδας για επέκταση του ελέγχου του θαλάσσιου χώρου.

    Δηλαδή, σύμφωνα με τον Αλβανό στρατηγό, η Ελλάδα δεν έχει δικαίωμα να εγκαταστήσει στους Οθωνούς στρατιωτική δύναμη; Είναι οι Οθωνοί γκρίζα ζώνη; Ποιοι είναι οι μακροπρόθεσμοι στόχοι της Ελλάδας που φαντασιώνεται; 10-15 Έλληνες στρατιώτες από τους Οθωνούς, θα κάνουν απόβαση στην Αλβανία; Αν ήθελε η Ελλάδα να επιτεθεί στην Αλβανία, θα μπορούσε να το είχε κάνει και μάλιστα με άλλους τρόπους, όχι με απόβαση από τους Οθωνούς! Ας μην ξεχνάει ο κύριος Ahmetaj, ότι τον εναέριο χώρο της Αλβανίας; «περιφρουρούν» ελληνικά F16. Αντί να πει ένα «ευχαριστώ», μας κατηγορεί κιόλας…

    d

    Αυτά όμως δεν τα βλέπει κανένας ούτε στο Μαξίμου ούτε στο ΥΠΕΘΑ. Το μόνο που μας μένει είναι να έχουμε ένα σκηνικό στυλ Ιμίων και στο Ιόνιο με τους Αλβανούς να μας βγαίνουν από το πουθενά σε υλοποίηση σχεδίου τους με τους Τούρκους κατά της Ελλάδας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. Σα καρτούν είναι το στρατιγκο με τριχιά κανονική και σήματα σαν τα playmobil και τα lego xaxaxaxa!!

    2. Το Αιγαίο και Ιόνιο είναι των Ελλήνων!!!! 🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

    3. Οι Αλβανοί δεν έχουμε καμια σχέση με τον βλακα που δείχνετε για στρατηγό. Οι μαλακιες του Ραμα θα πληρωθούν στις εκλογές. Δεν είμαστε αχάριστος λαός ,τα παιδια μας έχουν πάρει πτυχία σε ελληνικά πανεπιστήμια .

    4. Να δείτε που ο τηγανοκελος θα έχει περάσει και αυτός απο το Ελλαδισταν.Για να εισπράξει όπως όλοι οι Αλβανοί κάποιο επίδομα. Μην το γελάτε καθόλου σίγουρα κάποιος απο το σόι του θα είναι στην Μπανανια μας και θα παίρνει επίδοματα. Έχω διαβάσει ότι πριν μπούμε στα μνημόνια 8 ολόκληρα δις τον χρόνο έστελναν οι τηγανοκεφαλοι από την Ελλάδα στην βρωμο Αλβανία τους.

    5. Ο/Η αφορισμένος αντίχριστος δρακουλοϊός=γκαντεμιά στην Ελλάδα λέει:

      Και τα μνάκια της ΕΥΠ τι κάνουν; παρακολουθούν τους Έλληνες για να τους σβήνουν τις δημοσιεύσεις;

    6. Το αμφιμασχάλιο είναι χοντρό σαν τριχιά, τα διακριτικά στις επωμίδες μοιάζουν με αυτοκόλλητα, η παράσταση στο πράσινο σήμα μοιάζει με τον διαβήτη (κάτι μου θυμίζει αλλά …δεν θυμάμαι ακριβώς τι). Γενικά, η όλη εμφάνιση προκαλεί θυμηδία όχι όμως και λύπηση, όταν ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε και τι έχει “τραβήξει” η ελληνική κοινωνία από δαύτους. Το μόνο που με στενοχωρεί είναι η ”κατοχύρωση” του βυζαντινού αετού και από δαύτους, όχι, βέβαια, προσφάτως αλλά από συστάσεώς τους σαν ( και όχι “ως”) κράτος και χωρίς αντίδραση από την ελληνική πολιτεία. Όταν σας δίνεται ευκαιρία να τονίζετε την ελληνικότητα της σημαίας τους και την ελληνική καταγωγή του ”εθνικού” τους ήρωα Γεωργίου Καστριώτη. Αναφέρατε συνοπτικά την υπεροχή του ελληνικού πολιτισμού σε αντιδιαστολή του ανύπαρκτου δικού τους. Πλήξτε τους έτσι το μυαλό, διευρύνετε το σύμπλεγμα κατωτερότητας που αισθάνονται απέναντί μας, ώστε τουλάχιστον οι νεότεροι να ντρέπονται για την καταγωγή τους,

    7. Αλβανός Στρατηγός=Αλβανός τουρίστας
      Πόση γελοιοτητα πια..τους φυλάμε το FIR τους παρέχουμε ναυτική επιτήρηση και τα τηγανοκέφαλα στη μ@λακι@ τους.ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ,ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ,ΝΑ ΛΟΙΜΑΞΟΥΝ ΤΑ ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΑ,να σου πω που θα βρεθεί ο Ράμα και στρατηγός του

    8. τον είχα πάρει για ελιές πριν κάτι χρόνια, αλλά τέλος πάντων δώστε κάτι και σε αυτούς όπως και στους σκοπιανούς

    9. Μάθανε ότι τον παίρνουμε, πλακωσανε κι οι γύφτοι.

    10. 10.000 στρατό (μαζι με εφέδρους) έχει η Αλβανία νομιζω… Κυνηγετικός όμιλος ειναι όχι στρατός.

    11. Άμα έκανε περασια από το ΝΑΤΟ σίγουρα τον κάνανε μασωνο για αυτό σηκώνει ανάστημα.
      Άντε να δουλεύει το μυαλουδακι σας.

    12. Το πρόβλημα δεν είναι τι λέει ο τηγανοκέφαλος Tefal Αλβανιάρης.Αφού ο στρατός των τηγανοκέφαλων είναι πραγματικά ανύπαρκτος.Το τεράστιο πρόβλημα είναι τα σχεδόν 2 εκατομμύρια Αλβανών που έχουν έρθει στην Ελλάδα και τους ταίζουμε κανονικά.Δουλέυουν μάυρα και παίρνουν και ένα σωρό επιδόματα.Αλλά η μεγάλη πληγή είναι ότι πλέον παίρνουν πολύ έυκολα την Ελληνική ιθαγένεια.Οπότε πάνε κανονικά στον στρατό μας και μερικοί απο αυτούς έχουν μπεί ακόμη και στην αστυνομία!!!Με λίγα λόγια αλωνίζουν σε στρατό και αστυνομία.Και έτσι και γίνει το μπάμ με τους Τουρκαλάδες σίγουρα όλοι αυτοί μαζί με τους υπόλοιπους Λάθρο που έχουμε μαζέψει εδώ θα είναι η πέπτη φάλαγγα!!!

    13. Οταν το συνταγματικο ανθελληνικο τοξο καταθετει στεφανι στις 17 Νοεμβριου για να τιμησει την …δανανακη που ηταν ….επιτροποςστις βρυξελλες(ξεχνωντας το εοκ και νατο-το ιδιο συνδικατο) και δεν τιμαει τον ηρωα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΤΣΙΦΑ που επεσε για την πατριδα για να τιμησει τους προγονους μας, αυτα θα ειμαι φυσιολογικα. Οταν φυγουν οι προδοτες που κυβερνανε και ερθει πατριωτικη κυβερνηση που τιμαει τους πραγματικους ηρωες και οχι τους αριστερους με τις δεξιες τσεπες, δεν θα λεει αυτα ο αλβανος …στρατηγος. Γιατι αντι το ανθελληνικο τοξο να κοιταει να μπει η αλβανια στην εοκ, επρεπε να ζηταει προστασια των ελληνων της Βορειας Ηπειρου. Τα πραγματα ειναι απλα. Διαλεγουμε και παιρνουμε. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ. ΑΘΑΝΑΤΟΣ.

    14. ……γνωρισα μερικους τετοιους αρκουδιαρεους αλβανους και στον ελληνικο στρατο , σκαταρχες….πνευμα βαρβαρικο , καθαρο…. ειτε γαλατικο , ειτε ισπανογυφτικο , ειτε γενικως καυκασιο , ειτε της κεντρικοβορειας ρωσιας συν βουλγαρους….αστα να πανε.

    15. Εκανε και η μυγα κ@λο κ’ εχεσε τον κοσμο ολο!!!!!!!! Ετσι ειναι, οταν στοτωσαν οι αλβανοι τον Κατσιφα και η Ελληνικη κυβερνηση ελαμψε δια της μουγγαμαρας της, οταν μιλουν για τσαμουρια και πρασινα…αλογα, τα ανδρεικελα στην Αθηνα αντι να τους τριξουν τα δοντια τους βοηθουν τους κατσαπλιαδες χασισεμπορους, να μπουν στην ΕΕ, λες και θα ακουσουμε το ευχαριστω απο αυτους!!!!!!!! Δεν μας φτανουν οι τουρκοι εχουμε και τους αχαριστους πειναλεους αλβανους που τους ταιζουμε, εναντιον μας!!!!!!!! Αλλα δεν φταινε αυτοι, αλλα οι πολιτικαντηδες της πλακας, που δεν ενδιαφερονται για την Ελλαδα!!!!!!!!

    16. Στείλτε πίσω όλα τα τουρκαλβαναριά που έχετε μαζέψει εδώ πέρα να δείτε πως ισιώνει αμέσως ο υποδεκανέας

    17. Τηγανοκεφαλος χαχαχαχ
      Σαν τον διπλανό μας είναι, φάτσα ίδια ρε φίλε. Albanian striker. Στεισι αντ Τρέισι με αλβανούς και Βούλγαρος TLc channel

    18. Τι να κλάσουν οι αλβανοι;σε μια ώρα δεν θα έχει μείνει ούτε θαμνος;με έκανε ο τηγανοκεφαλος και γέλασα…

    19. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΝΑ ΧΤΗΖΕΙ ΤΟΥΒΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΑΥΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥ .

    20. αλβανο πειναει ,κατσαριδα φαει,κατσαριδα κλασει αλβανος ξερασει

    21. Σταματήστε τα παράνομα εμβάσματα συναλλάγματος στην Αλβανία, ας περιμένουν να τους πάνε αντίστοιχα από την Τουρκία. Οι ευεργετηθέντες Αλβανοί φτύνουν εκεί που εγλυφαν, γλύφουν και θα είναι αναγκασμένοι να γλύφουν στο διηνεκές. Κατάλαβες κ. Μητσοτάκη γιατί έπρεπε να είχες αντιδράσει για την υπόθεση Κατσίφα, οι γείτονες το εξέλαβαν ως αδυναμία.

    22. Αλβανός Στρατηγός είναι αυτός σαν τον Αλβανό της γειτονιάς είναι αυτός!

    Comments are closed.