ΦΩΤΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ (ΔΗΜΑΣ – ΦΡΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗΣ) ΜΕ ΚΟΥΣΤΩΔΙΑ ΣΤΟ ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ 100% ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ! ΤΡΩΝΕ, ΠΙΝΟΥΝ, ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ! 

    Κοινοποίηση:
    ΕΞΩΦΥΛΛΟ - ΑΡΙΣΤΕΙΑ

    Διαβάστε την καταγγελία που έφτασε στα ηλεκτρονικά συρτάρια του “Makeleio.gr” και εγείρει πολλά και καυτά ερωτήματα: 

    Εκδρομή Υπουργών πληρωμένη από τους φορολογούμενους

    Ψυχαγωγική εκδρομή δυο υφυπουργών και ενός γενικού γραμματέα στο San Francisco πληρωμένη από τον Έλληνα φορολογούμενο.

    Από την 5η Νοεμβριου ως και τις 12 Νοεμβρίου, για 8 ημέρες, δυο υφυπουργοί, ο Χρίστος Δήμας και ο Κώστας Φραγκογιάννης, μαζί με τον γενικό γραμματέα του ΥΠΕΞ Γιάννη Σμυρλή και πολυπληθή αποστολή που την αποτελούσαν μέλη των οικογενειών τους, σύμβουλοι τους και εκπρόσωποι «γαλάζιων» startups, έκαναν εκδρομή αναψυχής στο San Francisco, πληρωμένη 100% από τους  Έλληνες φορολογούμενους.

    ΔΗΜΑΣ

    Χρίστος Δήμας – Υφυπουργός Έρευνας & Τεχνολογίας

    ΦΡΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

    Κώστας Φραγκογιάννης, Υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια

    Η εκδρομή, για να δικαιολογηθεί από τους συμμετέχοντες, είχε κάποιες ξεναγήσεις σε εταιρίες του Silicon Valley, αντίστοιχες με αυτές που γίνονται σε ενδιαφερόμενους τελειόφοιτους φοιτητές πανεπιστημίων και ανούσιες εθιμοτυπικές συναντήσεις με παράγοντες της Ομογένειας. Στην πραγματικότητα, το ταξίδι είχε γευσιγνωσία κρασιών στο NapaValley, επισκέψεις σε bars και εστιατόρια και ψώνια στα καταστήματα.

    ΕΚΔΡΟΜΗ-1

    Υφυπουργός και Γενικός Γραμματέας επί τω έργω – Η οικονομική διπλωματία εν δράσει!

    Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι τα εξής:

    Με ποια κριτήρια έγινε η επιλογή των startups που συμμετείχαν; Αυτό που κυκλοφορεί στην πιάτσα είναι ότι το βασικό κριτήριο επιλογής ήταν οι πολιτικές πεποιθήσεις των ιδιοκτητών. Παρεάκι δηλαδή του Χ. Δήμα και του Δρίτσα, διευθυντή του γραφείου του.

    Ποιοι ήταν οι στόχοι της αποστολής; Ποιους είδαν οι υφυπουργοί και ο γενικός γραμματέας και τι πέτυχαν; Είναι σημαντικό να αναφερθεί καθώς ο Κ. Φραγκογιάννης έχει κάνει ταξίδια σε όλο τον κόσμο πληρωμένα από τον Έλληνα φορολογούμενο και το μόνο που έχει καταφέρει μέσω της πολυδιαφημισμένης οικονομικής διπλωματίας είναι να διασύρει διεθνώς τη χώρα με το φιάσκο της Next E.Go, της εταιρίας ηλεκτρικών αυτοκινήτων που υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με την ελληνική κυβέρνηση για να κάνει εργοστάσιο στα Σκόπια!

    Ποιος πλήρωσε για το κόστος των μελών των οικογενειών που συνόδευσαν τους υφυπουργούς και τον γενικό γραμματέα;

    ΕΚΔΡΟΜΗ-2

    Εκδρομή όλη η παρέα έξω απο τοπικό εστιατόριο. Ο Φραγκογιάννης μαζί με τη γυναίκα του

    Πρέπει να διευκρινιστεί γιατί δεν θα είναι η πρώτη φορά που οικογενειακές εκδρομές αναψυχής χρεώνονται στον Έλληνα φορολογούμενο από τις γαλάζιες ακρίδες. Τον Μάρτιο, ο γενικός γραμματέας Γιάννης Σμυρλής έμεινε δέκα ημερες με τη σύζυγό του και τα δυο του παιδιά σε grand suite αξίας 900 ευρώ τη βραδιά στο υπερπολυτελές πεντάστερο ξενοδοχείο Conradστο Dubai. Ποιος πλήρωσε για τις οικογενειακές διακοπές; O λογαριασμός ήρθε στον Έλληνα φορολογούμενο με την πρόφαση ότι ο κύριος Σμυρλής έκανε επίσημη επίσκεψη στην Expo Dubai.  Πραγματική αριστεία!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Βουλώστε το όλοι. Από άκρα Αριστερά μέχρι άκρα Δεξιά τους ψηφίσαμε. Μην το παίζετε υπεράνω. Ας τους λουστούμε τώρα.

    2. Nτροπή κ αίσχος με τους χαραμοφάηδες!

    3. Η Ε.Ο.Κ. πινει η Ε.Ο.Κ. κερναει. Ο ραγιας παραμενει ραγιας.

    4. Λιγουρια, πειναλες, αυτά κάνουν, αν δεν υπάρξει κάποιος να τους σταματήσει και σε αυτό το ρημάδι όπως το έχουν καταντήσει κράτος υπάρχουν μηχανισμοί ελέγχου αρκεί να λειτουργησουν.

    5. ΝΔ οι μεγαλύτεροι καταχραστές δημόσιου χρήματος

    6. “”” ΚΑΙ Ο ΜΑΚΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ! “”” αυτο και εαν ειναι ειδηση…… 👏👏👏👏👏🥴🥴🥴

    7. Κωστακη,τί λεει εδω ο μαστορας;Πηγαινεις περα-δωθε ξοδευοντας τα λεφτα μας;Εχω στη μπουκα τον Βαρτζοπουλο,μην τα παρω και με σενα,γιατι θα τρεχετε και δεν θα φτανετε.[οσο για τον Νικολακη,τον ανηψιο του κυρ-Γιωργη,αυτον τον ανελαβε ο Πολακης]

    8. Παίξανε και φρουτάκια με τα λεφτά μας …βάλτε τους σε ένα κλουβί με τον Μίχο τον παιδεραστή και τον λιγΝαΔη…να ασπρίσει ο πάτος τους

    9. Ναι, Χρήστος Δήμας διαδέχθηκε τον πατέρα του Σταύρο στην βουλευτική έδρα της Κορινθίας το 2012 σε ηλικία 32 ετών.
      Και αυτός απόφοιτος του Αμερικανικού Κολεγίου με σπουδές στο London School of Economics, γνωστό για την παραγωγή νεοταξιτών.
      Ο πατέρας του Σταύρος προωθήθηκε το 1977 στην βουλευτική έδρα Κορινθίας από τον τότε πρόεδρο της Βουλής Παπακωνσταντίνου, επειδή ο ίδιος δεν είχε απογόνους.

      1. Ο Σταυρος Δημας που επαιζε και για ΠτΔ ειναι γνωστο μασωνακι , μαλιστα δουλευε για χρονια στο ΔΝΤ

        1. Στην Παγκόσμια Τράπεζα της οποίας πρώτος πρόεδρος ο Εβραίος Ευγένιος Ισαάκ Μάγιερ.Το 1933 πρόεδρος της Fed το ίδιο έτος εξαγόρασε την Washington Post.
          Ο πατέρας του μεγαλοστέλεχος στην τράπεζα Λαζάρ

    10. είναι αυτό που λέμε, άλλος gαμεί, κι άλλος πληρώνει!

    Comments are closed.