ΦΩΤΙΕΣ, ΞΥΛΟ, ΜΑΤ, ΚΑΙ ΜΟΛΟΤΩΦ. ΚΟΛΑΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! (Φωτο & Βίντεο ΜΑΚΕΛΕΙΟ)

    Κοινοποίηση:
    ale11-ink

    Για μια ακόμα φορά είχαμε επεισόδια και καταστροφές από τους αντιεξουσιαστές σε μια συγκέντρωση.

    Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τις καταστροφές και τα επεισόδια:


    ale14-ink ale16-ink ale17-ink

    ale1-ink ale2-ink ale3-ink ale4-ink ale5-ink ale6-ink ale7-ink ale8-ink ale9-ink ale13-ink ale12-ink ale11-ink ale10-ink

    Ρεπορτάζ: Νίκος Τσιαμτσίκας

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Σ’ όλο τον κόσμο υπάρχουν εθνικιστικά κινήματα και οι αριστερές οργανώσεις με μειωμένα ποσοστά. Εδώ, οι εθνικιστές εγκληματίες, οι αριστεροί καθεστώς. Κάτι βρωμάει. Κούλη εσύ κυβερνάς ή η σιωνιστική μαφία

    2. Και οι σκουπιδοτενεκεδες τι τους φταίνε; Αντιστέκονται μήπως στην αναρχία; Και η απόφαση να τους δικαιώνει το δίκιο τους το χάνουν με τον τραμπουκισμό που επιδεικνύουν.Αυτό τώρα είναι μορφή αντίστασης με το να καταστρέψεις περιουσίες πολιτών και να καις σκουπιδοτενεκεδες. Αυτοί όλοι υπάρχουν γιατί δεν υπάρχει ένα ορθό δημοκρατικό πολιτικό σύστημα να τους αλλάζει τα φώτα. Αλλά η Ελλάδα δεν είναι για τους Έλληνες το έχουμε ξαναπεί.

    3. Εισαγγελεας εγκαλει στον Εβρο,οσους Ελληνες αντισταθηκαν στην εισοδο λαθρομεταναστων,στην Ελλαδα.Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ!!!!

    4. Σύσσωμος ο εσμός τη αριστεράς πανηγυρίζει. Δοξάζει και ευχαριστεί το κράτος και ειδικά τους Δικαστές για την απόφαση. Κατά τα άλλα είναι κατά του συστήματος.. Η συστημική φύση του αντιεξουσιασμού αποκαλύφθηκε για άλλη μια φορά..Οι μάσκες έπεσαν..οριστικά..

    5. 150 ευρώ πρόστιμο σε όποιον λέει ότι είναι περισσότεροι από 9 άτομα οι δημοκράτες αντιφασίστες συμπολίτες μας.

    6. Χρονια ολοκληρα το παραλυτο αυτο κρατος ανεχεται αυτα τα αναρχοαπλυτα σκουπιδια να κανουν ανω κατω την Αθηνα χωρις να τους συλλαμβανει!!!!!!!! Πανηγυριζουν οι αθλιοι υποκριτες για την καταδικη της Χ.Α. , ενω οι δολοφονοι των ανθρωπων της Μαρφιν και των δυο ατομων κατω απο τα γραφεια της Χ.Α. κυκλοφορουν ελευθεροι!!!!!! Δεν ειχαν μανες αυτοι, μονο ο Φυσσας ειχε μανα!!!!!! Μαζευτικε εκει και η κουτση Μαρια για το θεαθηναι το οποιο ελπιζουν αργοτερα να μεταφρασθει σε ψηφους, ποιοι;;;;; Αυτοι οι οποιοι ξεπουλησαν την Μακεδονια, αυτοι οι οποιοι χρεωκοπησαν την χωρα και πτωχευσαν τους Ελληνες και επρεπε πολλοι απο αυτους να ειναι στην φυλακη!!!!!!!!!

    7. ΌΧΛΟΣ ΚΑΙ ΑΓΈΛΕΣ ΑΝΘΕΛΛΉΝΩΝ.
      ΣΤΑΥΡΩΣΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΟΝ
      Ο ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΌΣ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΊΑ ΠΈΡΑΣΕ Η ΕΛΛΆΔΑ ΑΠΈΘΑΝΕ ΖΗΤΏ ΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΛΟΙ ΠΡΟΣΤΆΤΕΣ .
      ΤΑ ΖΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΊΠΟΤΑ.
      ΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΊ ΜΑΖΕΎΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΊΖΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΆΤΕΣ ΔΗΜΟΚΡΆΤΕΣ..

    8. νομίζω ότι συγκεντρώθηκαν πάνω από 9 άτομα.

    9. Η δημοκρατία στο απόσπασμα, οι (αναρχικοί) ασχημονούν βγάζοντας τη γλώσσα σε θεσμικά όργανα, αλλά και στο μέσο πολίτη, αυτόν που πρέπει να μείνει σε καταστολή.

    10. Μια ερώτηση! Οι συγκεντρώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και του ΠΑΜΕ ,δεν μεταδίδουν τον Covid-19 ; Με αυτά που είδαμε σήμερα πιθανόν η Αττική τις επόμενες ημέρες να πάει σε ολικό Lockdown , εάν αυτός κολλάει τόσο εύκολα όπως ισχυρίζονται οι γιατροί! Όσο για τα επεισόδια , είναι φανερό ότι ορισμένοι πήγαν με σκοπό να κάνουν φασαρία και τίποτα περισσότερο…. Μετά από αυτό θα πρέπει να γίνει οπωσδήποτε η στρατιωτική παρέλαση στην Θεσσαλονίκη για την 28 Οκτωβρίου . Έστω και με ελάχιστο κόσμο όπως γινόταν τα πρώτα των μνημονίων. Διαφορετικά είναι φανερό ότι η κυβέρνηση μας εμπαιζει ! Δεν θα κάνω το λάθος να σχολιάσω μια δικαστική απόφαση , οποία και εάν είναι αυτή , γιατί πολύ απλά δεν έχω πλήρη γνώση τις δικογραφίας, ούτε και είμαι νομικός. Αλλά η εικόνα αυτή τις διαδηλώσης και των επεισοδίων έξω από τα δικαστήρια την θεωρώ απαράδεκτη !

    11. Η ΑΙΣΧΡΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΔΙΚΗ ΄΄ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ΄΄ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ : Κ.ΧΙΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΘΙΑΣΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΤ΄ ΕΥΦΗΜΙΣΜΟΝ ΛΑΟΣ, ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΔΕΚΑΡΑ, ΣΥΝΕΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΜΕΝ ΤΟΝ ΕΝΤΙΜΟ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΄΄ΣΠΟΡ΄΄ ΤΩΝ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΩΝ (ΒΙΑΣΜΟΙ, ΚΛΟΠΕΣ ΚΛΠ )…..

    12. Τα παληκαριά που σκοτώθηκαν εξω από τα γραφεία της χ
      ΧΑ δεν τρέχει τίποτα Εκεί δεν υπάρχει εγκληματική οργανωση?

    13. Καταδικάστηκε η Χ.Α…..χα…χα… γελάει ακόμα και το παρδαλο κατσίκι με το νέο….Όχι κόσμε… αυτό δεν ήταν νέο…ήταν ΑΝΑΜΕΝΌΜΕΝΟ….!!! Ήταν αυτό που ήξερε και η κουτση Μαρία…!!! Το σύστημα και η δίκαιη δικαιοσύνη μεγαλούργησαν κλασσικά… και τώρα; Τώρα έλυσαν όλα τα προβλήματα της Ελλάδας…τώρα κοιμηθητε ήσυχα… κοιμηθητε όσο προλαβαίνετε… γιατί το ξύπνημα δυστυχώς και σιγουροτατα φέρνει αυτό ακριβώς που μας αξίζει ως νεοέλληνες…!!!

    14. αυτα δεν τα βλεπει η κυρια δικαιοσυνη……….δεν εχω να πω τιποτα…..

    15. Από σήμερα και στο εξής ο κόσμος θα δικάζεται σύμφωνα με τα πολιτικά του φρονήματα. Λυπάμαι

    16. ΤΣΙΟΔΡΑΣ , ΣΥΨΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5000 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΣΤΗ ΑΤΤΙΚΗ,ΚΑΙ ΟΛΙΚΟ ΛΟΚΝΤΑΟΥΝ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΤΟΤΕ Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΜΒΟΛΙΟ. ΠΩΣ ΔΕ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΙ “ΕΙΔΙΚΟΙ” ? ΑΝ ΓΙΝΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΔΕ ΚΟΛΑΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ?

    17. ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΠΑΓΑΝΙΑ…ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΟΣ…ΟΥΤΕ ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΥΛΗΜΕΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΟΥΤΕ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕς ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΟΥΤΕ
      ΛΑΟΣ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΛΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ. Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ…ΚΡΙΜΑ.

    18. Δηλαδή εάν αθωωνόταν η ΧΑ τί θα έκαναν? Θα έριχναν καμια ατομική βόμβα?
      Αλλά βρίσκουν έδαφος και κάνουν τις κασκαρίκες τους. Με την ανοχή (ενοχή) του επίσημου κράτους βεβαίως…

    19. Ο/Η Όχλος και γνήσιο πολιτικό αισθητήριο, έννοιες ασύμβατες. λέει:

      Με το που ένας ντουντουκατζής έκανε “αναγγελία” της καταδικαστικής απόφασης, ο όχλος ούρλιαζε “φασίστες, κουφάλες, έρχονται κρεμάλες”… Τώρα, πως γίνεται από τη μία ο όχλος να χειροκροτεί στο άκουσμα μίας απόφασης που έβγαλε η “αστική” δικαιοσύνη κι από την άλλη να ουρλιάζει το ως άνω εμετικό σύνθημα που στρέφεται κατά του θεσμού της “αστικής” δικαιοσύνης, αυτό μόνο η Ελλαδική Σχιζοφρένεια μπορεί να το εξηγήσει!
      Αλήθεια, αφού η καταδικαστική απόφαση άρεσε στον όχλο, προς τί τα μαστουροεπεισόδια από τα “γνωστά-άγνωστα” ρεμαλοειδή και γιατί ο λοιπός όχλος τους ΑΝΕΧΕΤΑΙ;

    20. ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΜΕ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΔΙΟΤΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ

    21. έτσι τιμούν τους ψεύτικους ήρωες τους και τα είδωλα τους αυτοί!! με ματ μολότωφ και μπάχαλα!!

    Comments are closed.