ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ: «Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΑΘΕΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ» – ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ!(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣΣ

    Για την τέλεση καθαγιασμού των υδάτων την ημέρα των Θεοφανείων μίλησε στον ρ/σ Focus 103.6 και στον Στέφανο Δαμιανίδη ο Μητροπολίτης Μόρφου.

    «Δεν μπορώ να αφήσω πίσω τον Μέγα Αγιασμό των Φώτων, ούτε να τον κάνω κεκλεισμένων των θυρών, φοβικά» είπε χαρακτηριστικά τονίζοντας ότι δεν μπορεί να επιλέγει το ποιος θα εισέρχεται. «Μερικοί ήρθαν με μάσκες. Δεν θα τους διώξω, δεν θα τους προσβάλλω. Οι περισσότεροι ήρθαν χωρίς μάσκες», ανέφερε.
    Ερωτηθείς για τον Ιερέα στην Καλαμάτα που διέκοψε τη λειτουργία γιατί πιστοί δεν φορούσαν μάσκα δήλωσε «Είδα το βίντεο και δεν αντέχω να το ξανά δω. Δεν μπορούμε να μιλούμε σε Χριστιανούς με αυτόν τον τρόπο οι οποίοι ήρθαν για να λατρέψουν τον αληθινό Θεό. Δεν μπορεί ούτε ο Επίσκοπος, ούτε ο Πατριάρχης ούτε ο Ιερέας να μεταμορφωθεί σε προστάτη του ανθρώπινου νόμου. Δεν είναι δουλειά δική μας. Η αστυνομία να το κάνει, είναι υποχρέωσή της. Αλλά και αυτή με κόσμιο τρόπο».

    Αναφορικά με τη στάση της ΠτΔ που απέφυγε να ασπαστεί τον τίμιο Σταυρό, τόνισε: «Το κράτος μας το λέει ξεκάθαρα πλέον. Μας λέει “Καταλάβετέ το Σεβασμιώτατοι, Μακαριώτατοι, Αιδεσιμότατοι κύριοι Χριστιανοί, εγώ θέλω να είμαι από εδώ και πέρα άθεο. Αυτό που υπαγορεύει η νέα τάξη πραγμάτων.”».

    «Αυτό είναι το ξεκάθαρο μήνυμα που στέλνουν όλοι οι πρόεδροι και όλα τα κοινοβούλια, τουλάχιστον της Ευρώπης και της Αμερικής» τόνισε λέγοντας ότι η νέα τάξη πραγμάτων δεν θέλει απλά ένα άθεο κράτος αλλά ένα κράτος αντίχριστο. «Εάν δεν το κατανοήσουμε αυτό, τότε δεν θα μπορούμε να ερμηνεύσουμε τα γενονότα όπως είναι η απαγόρευση του αγιασμού των υδάτων ή της μετάληψης της Θείας Κοινωνίας», είπε χαρακτηριστικά.

    Τέλος, προέβλεψε ότι το 2021 θα λάβουν χώρα γεωφυσικά φαινόμενα και εμφύλιοι πόλεμοι, οι οποίοι – όπως είπε – έχουν ήδη ξεκινήσει στην Αμερική και σε άλλες χώρες.

    Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξή του:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Έρχονται τα ρίχτερ( επτάρι- οκτάρι) και ο Ερντογάν. Τότε θα δείτε που θα πάνε και ο κορονοιός και τα εμβόλια και τα μέτρα. Υπομονή. 2021-2022. Δεν αφήνει ο Χριστός την Ελλάδα του. Θα την ελευθερώσει και θα την καθαρίσει από την κόπρο που την γέμισαν. Αλλά θα πονέσουμε. Πολύ. Πάρα πολύ…………………….

      1. „Θα την ελευθερώσει και θα την καθαρίσει από την κόπρο που την γέμισαν. “ ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΑΝ;

    2. Δεν μπορεσα να παω στην κηδεια της γιαγιας μου της κουμουνας ακομα κλαιω! Καλο δρομο Ευανθια που με εσωσες απο τον ασβεστη οταν ημουν 7

    3. Νεόφυτε, που και που να παίρνεις και κάνα χαπάκι.

      1. Εσυ σιγουρα δεν παιρνεις τιποτα γιατι δεν εισαι ανθρωπος αλλα εξωγηινος

    4. Ο κοσμικός δέν δικαιούται νά ρίξη τόν Σταυρό. Εδώ κράζαμε πρόπερσι κάποιον επίσκοπο που έδωσε στόν Τσίπρα τόν Σταυρό γιά νά τόν πετάξη στή θάλασσα. ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΜΕ;;;

    5. Τυχερός είσαι κούλη που ο επίσκοπος αυτός είναι στην κύπρο. Αν ήταν στην ελλάδα θα σου χε πάρει και το στριγκάκι.

    6. Σύνταγμα ‘Αρθρο 13: (Θρησκευτική Ελευθερία)
      2. Kάθε γνωστή θρησκεία είναι ελεύθερη και τα σχετικά με τη λατρεία της τελούνται ανεμπόδιστα υπό την προστασία των νόμων.

      Αυτά για να γνωρίζουμε ποιοι τηρούν τους νόμους και το σύνταγμα και ποιοι όχι. Όταν το κράτος,δηλαδή οι υπουργοί ,οι εισαγγελείς και η αστυνομία κυνηγούν τους ιερείς και τους πολίτες για την τέλεση λατρευτικής λειτουργίας,δρουν παράνομα και αντισυνταγματικά. Νόμος δεν είναι αυτό που λέει ο Π/Θ,γιατί εκεί κατάντησε το κράτος,να υπηρετεί τυφλά τον Π/Θ.

    7. Σεβασμιώτατε Μητροπολίτη
      Αυτό τό σούργελο πού ονομάζεται πρόεδρος τής Ελλάδας είνει όργανο τής Νέας Τάξης Πραγμάτων,όπως ό Κούλης ο γκαβός καί όλοι ή Νέα Δημοκρατία.Επίσης ό πατριάρχης στήν Κωνσταντινούπολη κάι ό αρχιεπίσκοπος τής Ελλάδας Ιερώνυμος.Καθοδηγούνται από τήν ΕΕ τίς Βρυξέλλες,από τήν Μέρκελ,Σόρος καί λέσχη Μπίλτερμπεργκ.Τελικός σκοπός αυτής τής μισελληνικής σκευωρίας είναι ή κατάργηση όλων τών εθνικών καί θρησκευτικών εορτών μας καί ή απαγόρευση τής θρησκείας μας.Θέλουν νά τήν αντικαταστήσουν μέ τήν παγκόσμια πανθρησκεία.
      Γιάννης Λάκων

    8. ο μονος που κραταει αντιστασεις απεναντι στη ΝΤΠ αγιος ανθρωπος μας δινει ελπιδα για την συνεχεια..την ευλογια του να εχουμε ..

    9. Οποιος ομολογησει Εμενα μπροστα στους ανθρωπους,θα τον ομολογησω κι εγω μπροστα Στον Πατερα μου στους ουρανους……αυτο κανει και ο μορφου και οσοι χριστιανοι αντιστεκονται στην αντιχριστη εωσφορικη νεα ταξη πραγματων.

    Comments are closed.