ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΙΛΗΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ: “ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΟ ΝΕΣΤΟ ΘΕΛΟΥΝ – ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ; ΤΟΥΣ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΟΥΜΕ”(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Γιώργος Φίλης

    Ο Δρ. Γιώργος Φίλης PhD Διδάκτωρ Γεωπολιτικής, Καθηγητής Ευρωπαϊκών Θεμάτων, Αναλυτής Διεθνών Ζητημάτων και καθηγητής γεωστρατηγικής στην Σχολή Εθνικής Αμύνης (ΣΕΘΑ) στην εκπομπή Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Ποιός μιλάει για ιδιωτική επίσκεψη τού ανατολίτη Τσαβούσογλου στήν Θράκη; Ο τουρκομογγόλος γαμψομύτης μπούκαρε στήν Θράκη μέ 15 πολυτελείς λιμουζίνες.Η λιμουζίνα τού τουρκομογγόλου μέ τούρκικη σημαία.Τσαβούσογλου:επισκέπτωμαι τούς ομογενείς μου στή Θράκη.
      Μεγάλη προσβολή στήν Κομοτηνή στό μειονοτικό γυμνάσιο Τζελάλ Μπαγιάρ.Δέν επετράπη ή είσοδος στούς Ελληνες δημοσιογράφους εντός τού χώρου.Επιτράπηκε ή είσοδος μόνο στούς Τούρκους δημοσιογράφους.Ο προδότης Δέντιας αγκαλιά μέ τόν γαμψομύτη στήν Αθήνα.
      Ο γιός τού προδότη Κώστα Μητσοτάκη ξεπουλάει τήν Ελλάδα στούς Τούρκους όπως τό έχει κανονίσει ό σκατοψύχης ό πατέρας του.Οί Μητσοτάκηδες οί ολετήρες τής χώρας μας.
      Γιάννης Λάκων

      1. “”Επιτράπηκε ή είσοδος μόνο στούς Τούρκους δημοσιογράφους.”” στο σπιτι του οτι θελει κανει…. ποιον θα ρωτησει??? τα ελληνικα βδελυγματα??? “” Ο γιός τού προδότη Κώστα Μητσοτάκη ξεπουλάει τήν Ελλάδα στούς Τούρκους όπως τό έχει κανονίσει ό σκατοψύχης ό πατέρας του.”” απο το 1973 / 74 ειχαν ξεκινησει τα οργανα να κουρδιζοντε με πασο και λαου λαου……… 😤

    2. Προετοιμαζουν την ΔΕΎΤΕΡΗ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ…..

    3. Δεν θέλουν μέχρι τον Νέστο, θέλουν ΚΑΙ την Θεσσαλονίκη μέχρι το 2023 που θέλουν να γιορτάσουν τα 100 χρόνια! Οι χάρτες αυτοί υπάρχουν, ενώ ο στόχος τους είναι ακόμα μεγαλύτερος αλλά το πάνε αργά-αργά, όπως άλλωστε και οι Οθωμανοί κατέκτησαν την Ανατολία αργά-αργά, κομμάτι-κομμάτι χωρίς να κάνουν τεράστιες μάχες. Δυστυχώς η Ελλάδα προτίμησε να ακολουθήσει πολιτικές μοντερνοποίησης αντί να αφήσει λίγο να αυξηθεί ο πληθυσμός κι ας είχαμε περισσότερους αγρότες παρά άνεργους και άεργους απόφοιτους της Παντείου να μας σερβίρουν καφέ ή να τυλίγουν το πιτόγυρο. Τώρα έχουμε έναν πληθυσμό γερασμένο, η χώρα μας έχει τουλάχιστον 2 εκατομμύρια αλλοδαπούς (λαθρομετανάστες ή όχι, μικρή σημασία έχει πλέον), κυρίως άντρες και ισλαμιστές που θα μπορούσαν να είναι η 5η φάλαγγα αλλά το χειρότερο είναι πως έχει ακόμα το ίδιο σύστημα που προκάλεσε όλες αυτές τις κατ’ επανάληψη καταστροφές του Ελληνισμού και δεν πλήρωσε ποτέ! Μόνο οι Μεταξάς και Παπαδόπουλος ήταν φάροι εθνικής ανάτασης μετά την Μικρασιατική Καταστροφή του ’22, και όχι, για την Κύπρο δεν ευθύνεται ο Παπαδόπουλος αλλά ο Ιωαννίδης που τον ανέτρεψε και που κάποιοι λένε πως ήταν Εβραίος Ρωμανιώτης και έκανε την χάρη στην Βρετανία (οι βάσεις παραμένουν ως αυτόνομο κρατίδιο) και το Ισραήλ με το πραξικόπημα στην Κύπρο αφού το αποτέλεσμα ήταν προκαθορισμένο και αφαίρεσε το νησί από την κομμουνιστική σφαίρα επιρροής έστω κι αν το μοίρασε στα δύο.

    Comments are closed.