ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, ΥΠΕΝ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ! Ο ΒΙΟΤΟΠΟΣ ΧΑΘΗΚΕ! ΤΑ ΣΠΑΝΙΑ ΕΙΔΗ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΕ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡXOYN ΠΙΑ! ΜΑΣΟΥΛΑΝΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ!

    Κοινοποίηση:
    ΔΑΔΙΑ

    Εφόσον – όπως λέει η εισαγωγική παράγραφος του Φορέα Διαχείρισης στην ιστοσελίδα της- το δάσος Δαδιάς είναι “μια από τις σημαντικότερες προστατευόμενες περιοχές σε εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο”, είναι εξωφρενικό  να μην υπήρχε κάποιο σχέδιο πρόληψης – προστασίας από φωτιά, αφού έχουν δαπανηθεί ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ σε προγράμματα “προστασίας” που μάλλον δόθηκαν όλα στην πρόληψη από.. δηλητήρια…

    Σιγήν ιχθύος από τους εκπροσώπους του ΔΣ και του ΥΠΕΝ για την ασύλληπτη καταστροφή.  Να μην μιλήσουμε για  “τυχόν ευθύνες”. Ενώ η φωτιά έκαψε για 5 ημέρες τα πάντα.. Εν τέλει οι υπεύθυνοι της καταστροφής του δάσους θα επωμιστούν  την ευθύνη… της επικοινωνιακής αναδάσωσης… Μοναδικό, ελληνικό και νεοδημοκρατικό.

    Το εμβληματικό  δένδρο που λέγεται και “πεύκο της ταΐστρας” όπου ξεκουράζονταν τα σπάνια αρπακτικά έγινε και αυτό  παρανάλωμα του πυρός! «Εύγε» Μητσοτάκη. ΠΑΡΕ ΤΟ ΑΝΙΚΑΝΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΩΝΙΑ!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Διαστροφή, διεστραμμένες προσωπικότητες.

    2. Καταστρέφουν το Φυσικό Περιβάλλον για Πράσινη Ενέργεια: τρελάθηκαν εντελώς, σάλεψαν.
      Μαζεύτηκαν πάρα πολλά πια…
      Τα μέλη της Κυβέρνησης θα πάμε δικαστικώς.
      Έχουμε Νομικό Πολιτισμό: ν’αποκτήσουμε και ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ (το λέει και η λέξη).

    3. Μας έχουν πρήξει με τα κ@λόπουλα. Σιγά μην τα ήξεραν κιόλας.

    4. “” ΜΑΣΟΥΛΑΝΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ! “”” γιατι εχουν / εχετε κρατος που λειτουργει για τους ανθρωπους???

    5. Τα πολλα πολλα λογια ειναι φτωχεια, η χωρα καταστραφηκε, το εξωτερικο χρεος πηγε στο Θεο με τα….επιδοματακια….
      Κουλαρα παρατα τα και εξαφανισου οσο ειναι καιρος!
      Ενας νεοδημοκρατης κι ολο του το σοι!

    6. ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ. ΓΥΠΑΕΤΟΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ…..

    7. Πλεύρη, μόνο 12% μπολιαστήκανε με το τέταρτο μπόλι άνω των 60, οπότε αργά ή γρήγορα θα φύγεις από το υπουργείο! Τζάμπα τα πρόστιμα που βάζατε για το τρίτο μπόλι! Άλλο θέλω να σε ρωτήσω. Τη μέρα που ανέλαβες το υπουργείο ζήτησες συγνώμη από τους εβραίους!!!!!!! Τώρα που στο προεδρικό ήταν ο …αριστούχος σαιντού, ζήτησες συγνώμη για όσα έλεγες για τους μετανάστες ή άλλαξες γνώμη και στο ζήτημα αυτό; Γιατί αν άλλαξες γνώμη, ζήτα συγνώμη και από τον σαιντού όπως έκανες με τους εβραίους! Με εκείνο τον τούρκο που του δώσατε και υπηκοότητα και ήξερε το …φιλανθρωπικό έργο του Σεραφείμ, πάλι δεν άκουσα σχόλιό σου! Έδωσε και λεφτά στη Μητρόπολη Πειραιώς, μπράβο …φιλάνθρωπος που ήξερε στην …Τουρκία το …φιλανθρωπικό έργο του Σεραφείμ! Ξεπεράσατε και το συριζα σε διεθνισμό!

    Comments are closed.