ΦΟΡΑΤΕ ΜΑΣΚΕΣ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ !!! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ – Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ “ΒΟΡΓΙΑ” ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΦΙ Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΕΛΗ…(ΕΙΚΟΝΑ)

    Κοινοποίηση:
    ντορα1-696x447

    Είναι βέβαιο ότι η προστασία της δημόσιας υγείας είναι πρωτεύον μέλημα μιας πολιτείας. Η υγεία είναι ένας τομέας που μας αφορά όλους. Η πολιτική εξουσία οφείλει να λαμβάνει τα αναγκαία μέτρα για τη διασφάλισή της. Οι νέμοντες όμως την εξουσία και οι υποστηρικτές τους εκμεταλλεύονται την ευαισθησία μας για να πλουτίσουν.

    Η κερδοσκοπία είναι στο αίμα των διεφθαρμένων, που πολιτεύονται όχι για το κοινό καλό, αλλά για ίδιον όφελος. Η χθεσινή επίσημη ανακοίνωση περί επιβολής χρήσης μάσκας παντού, με αφορμή το γεγονός ότι «τσίμπησαν» τα κρούσματα του κορωνοϊού, έχει και άλλη ανάγνωση για εμάς. Ηχούν ακόμη έντονα στα αυτιά μας οι προ μηνών δηλώσεις του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα σχετικά με τη χρήση μάσκας ότι, όχι μόνο δεν είναι αναγκαία αλλά μπορεί να αποβεί ακόμη και επικίνδυνη! Βέβαια τώρα τελευταία τη φορά ο ίδιος παντού!

    Τι άλλαξε λοιπόν; Τίθεται σε κίνδυνο η υγεία του κόσμου που θα τις φορά συνεχώς; Η κυβέρνηση μάλιστα ξεκινά νέα εκστρατεία με σποτάκια να μας επιβάλλει τη μάσκα ως φυσική προέκταση του προσώπου μας. Μόλις χθες η Υπουργός παιδείας αποκάλυψε ότι στις 7 Σεπτεμβρίου θα ανοίξουν τα σχολεία, αφού πρώτα έχουν παρθεί αναγκαία μέτρα προστασίας. Ένα από τα μέτρα που εξετάζεται από την επιτροπή των ειδικών είναι και η (υποχρεωτική) χρήση μάσκας.

    Που σημαίνει τεράστια κατανάλωση με δεδομένο ότι οι απλές χειρουργικές μάσκες που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι, είναι μιας χρήσης. Οι κολλητοί Ας δούμε τώρα τη… σύμπτωση με τους επενδυτές στην παραγωγή μάσκας οι οποίοι δημιούργησαν εργοστάσιο στη Λάρισα.

    Πρόκειται για δύο Θεσσαλούς βιομήχανους, τους Αχιλλέα Νταβέλη και Γ. Τσερέπα που έφεραν από την Κίνα δύο γραμμές παραγωγής υγειονομικών μασκών με κόστος 3,4 εκατ. ευρώ. Ειδικότερα, ο κ. Νταβέλης δραστηριοποιείται σε επιχειρήσεις ιατρικής αποκατάστασης με την εταιρεία Animus και μεσούσης της κρίσης αποφάσισε να κάνει το επιχειρηματικό άνοιγμα στην κατασκευή μασκών.

    Ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοινώνει πως υπήρξε τηλεδιάσκεψη με τους επιχειρηματίες της εταιρείας και διαβεβαίωσε πως θα μεταβεί προσωπικά στη Λάρισα όπου στήνεται το εργοστάσιο, για να δει την επένδυση. Ο Αχιλλέας Νταβέλης είναι καλός φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη. Η Ντόρα Μπακογιάννη εγκαινίασε το Κέντρο Αποκατάστασης που κατασκεύασε στη Λάρισα, ενώ δημοσιεύματα προεκλογικά τον ήθελαν να πολιτεύεται ως εκλεκτός του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο Αχιλλέας Νταβέλης, ο οποίος είναι και πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών της Θεσσαλίας, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου, έχει παρευρεθεί σε δείπνα με μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη και καλεί συχνά την Ντόρα Μπακογιάννη σε εκδηλώσεις του Συνδέσμου.

    νταβ

    Το μέγεθος της παραγωγής Σε ότι αφορά το μέγεθος της παραγωγής, σύμφωνα με δηλώσεις του επιχειρηματία, το εργοστάσιο μπορεί να κατασκευάζει εννιά εκατομμύρια μάσκες τον μήνα. Υπολογίστε τώρα πως η αναγκαστική χρήση μάσκας θα υποχρεώνει (σύμφωνα με τους επιστήμονες) τον κάθε πολίτη να αλλάζει τρεις μάσκες την ημέρα. Μιλάμε για χρυσή μπίζνα στην οποία μόλις πρόσφατα μπήκε με ποσοστό 5% και ο Mr Chipita και μεγαλομέτοχος της «Νίκας», Σπύρος Θεοδωρόπουλος, κολλητός και του Mr ΣΚΑΪ, Γιάννη Αλαφούζου. Με την ευαισθησία που έχει ο κάθε πολίτης για την υγεία του είναι εύλογο ότι θα πειθαρχήσουν οι περισσότεροι.

    ∆εν είμαστε ειδικοί για να γνωρίζουμε το μέγεθος της προστασίας μας με μάσκα από τον κορωνοϊό, καταλαβαίνουμε όμως ότι τα κέρδη για τους παραγωγούς μάσκας θα είναι αστρονομικά. Σε μία εποχή που η οικονομική ύφεση θα είναι βαθιά και θα πλήξει τον κάθε πολίτη, οι έχοντες την πολιτική και οικονομική εξουσία θα αυγατίσουν την περιουσιακή τους ισχύ. ∆εν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι αυτές τις μέρες συντελείται και η μεταφορά της γιγαντιαίας επένδυσης του «Ελληνικού», σε χέρια ημετέρων των κυβερνώντων. Ο ψηφοφόρος επιλέγει και προσδοκά με την ψήφο του ένα καλύτερο αύριο. Οι χορηγοί επιλέγουν εκείνον που θα τους κάνει πλουσιότερους. Και εμείς μένουμε με την απορία: με το αζημίωτο;

    Με πληροφορίες από την Εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ (29-7-2020)

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    65 Σχόλια

    1. Η ισπανική γρίππη πριν 102 χρόνια περιορίστηκε όταν κατάλαβαν ότι ένα απλό πανί στο πρόσωπο κάνει δουλειά. Οι πολιτισμένοι Ασιάτες επί δεκαετίες τώρα με σεβασμό στους συνανθρώπους τους τη χρησιμοποιούν.

      Στη σύγχρονη Δύση έπαθαν πολιτισμικό σοκ. Κάτι κρύβουν, κάποιοι μας θέλουν φιμωμένους με τη νέα μπούργκα και πρόβατα, κάποιοι κάνουν μπίζνες, και ένα κάρο ανοησίες.

      Η μάσκα περιορίζει το ρυθμό μετάδοσης, ώστε να είναι πιο διαχειρίσιμος ο πληθυσμός που νοσεί από τις υγειονομικές αρχές και τα νοσοκομεία. Η μάσκα μειώνει κατά 70% τη πιθανότητα θανάτου αν κολλήσεις, λόγω του μειωμένου αρχικό ιικού φορτίο που θα λάβεις αν τη φοράς.
      Κανείς δεν είπε ότι δε θα κολλήσεις ποτέ.
      Διασπείρεις τις κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις στο χρόνο, συν ότι δίνεις χρόνο στην επιστημονική κοινότητα για λύσεις.

      Έχει η πολύωρη χρήση μάσκας επιπτώσεις? Όπως κάθε φάρμακο έχει παρενέργειες, ζυγίζεις το κόστος προς το συνολικό όφελος στην υγεία.
      Να συζητήσουμε για ανθρώπους που έχουν σοβαρό πρόβλημα αναπνευστικό? Να βρούμε κάποια λύση? Οκ. Αλλά αυτοί κινδυνεύουν ακόμη περισσότερο προφανώς αν κολλήσουν τον ιό.

      Τέλος για κάθε χριστιανό, ας θυμηθεί έναν από τους τρείς πειρασμούς του Ιησού. Όταν ο σατανάς του είπε “αν είσαι όντως Υιός του Θεού πέσε από το γκρεμό, θα έρθουν οι άγγελοι να σε σώσουν “. Και Εκείνος του απάντησε, “όπως λέει στις Γραφές, μην εκπειράσεις Κύριον το Θεό σου”. Λοιπόν μην βάζετε το Θεό σε διλήμματα, αλλά να είστε πιο ταπεινοί. Είναι λεπτά τα όρια της μεγάλης πίστης με την αλλαζονία.

    2. Να φορατε της μασκες σας και να υπακουτε στα μετρα αλλιως,,σας βλεπω το δεκαπενταυγουστο κλειδωμένους μεσα.

    3. Συγνωμμη βρε παιδια γιατι πρεπει να τις αγοραζεται και δεν φτιαχνεται 5-6 μασκες υφασματινες, βαλτε τις γυναικες σας να τις φτιαξουν , ο ανθρωπος δινει δουλειες, μετα φωναζουμε για ανεργια κλπ

      1. …να βοηθήσουμε κατά της ανεργίας, οκ να τις αγοράσουμε. Αλλά να μη τις φοράμε, χα…

    4. Δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό διαβάζοντας και προηγούμενα ρεπορτάζ .
      Η Ελλάδα δεν είχε ποτέ παρόμοιο εργοστάσιο και κάναμε εισαγωγή και όλοι θυμόμαστε τη γράφατε και λέγατε για τις ελλείψεις και τις υψηλές τιμές .έρχεται ένας επιχειρηματίας και μπράβο του ανοίγει ένα εργοστάσιο και πουλά μάσκες εδώ και ίσως εξάγει κιόλας ένα μεγάλο μπράβο του . Η χρήση μάσκας είναι σε όλα τα κράτη του κόσμου όχι σε 10 εκατομμύρια που είμαστε εμείς αλλά σε 3 δις , έκαναν υποχρεωτική την μάσκα σε όλο των κόσμο για των συγκεκριμένο επιχειρηματία ? εγώ δεν έχω δη καμία διαφήμιση για αυτές τις μάσκες παρά μόνο για το πως φτιάχνουμε μόνοι μας .
      Μήπως το πρόβλημα είναι αλλού όπως λέει και ο σοφός λαός να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα .

      1. Συμφωνω απολυτως ,το 80% το εξαγει ο ανθρωπος, για αυτο η γελαδα δεν παει μπροστα

      2. Και ποιός σου λέει οτι και σε άλλες χώρες δεν κάνουν το ίδιο για να τα οικονομήσουν, πχ στην Κίνα??!!!
        Διαβάστε πιό κάτω τα σχόλιά μου για την επικινδυνότητα της(κάθε) μάσκας!!! Τώρα οι…υπεύθυνοι έχουν σκοπό να καθιερώσουν την μάσκα συνεχώς για χρόνια και για να τρομοκρατούν τον κόσμο και για να τον
        κάνουν υποχείριό τους, να κάμψουν το ηθικό του, την υγεία του, και να περιορίσουν την ελευθερία του, μέσα σε μια Οργουελική κοινωνία!!!!!! Ενώ αυτοί οι…εκλεκτοί φορούν την μάσκα ελάχιστα και για το θεαθείναι(έχουμε χειροπιαστά παραδείγματα)!!!!!!!!

    5. Το αστειο ειναι οτι πουθενα δεν εχω βρει στην αγορα αυτες τις μασκες τις ελληνικες τις Λαρισαϊκες!Ολο κινεζικες βρισκω.Υποτιθεται απο τον Απριλιο θα κατασκευαζονταν 9εκ μασκες/μηνα,αρα ως σημερα πρεπει να εχουν κατασκευασθει πανω απο 27 εκ.Που ειναι;Εκτος κι αν εχουν πανω απο 0,50/μασκα που αυτες δεν τις κοιταω.

    6. Πρέπει να κερδίσουν οι αυλικοί,επειδή έστησαν την φάμπρικα με τις μάσκες,αγαπητέ.
      Όλο αυτό το σκηνικό, είναι στημένο !
      Οι Αμερικανικές εκλογές είναι ο ένας ο στόχος…

    7. ΜΗΝ ΦΟΡΑΤΕ ΜΑΣΚΕΣ.ΚΑΝΤΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΔΟΥΛΕΥΑΜΕ.Η ΜΑΣΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΜΑΣΚΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΙΑΥΣΩΝΕΣ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.

    8. Απαντάω εδώ στον κουρασμένο διότι έχει αφαιρεθεί η απάντηση. Όποιος κουράστηκε να πάει να ξαπλώσει. Δεν θα ασχοληθώ με την θεία κοινωνία και τι επιλέγει να κάνει ο καθένας ούτε διάβασα από την ΜΑΡΘΑ ΚΟΥΛΟΥ να αναφέρεται συγκεκριμένα για τον χώρο της εκκλησίας. Μιλάει γενικά για την μάσκα. Εντάξει κάποιοι διαβάζουμε αυτά που γράφονται και κάποιοι φαντάζονται και απαντάνε σε αυτά που έχουν μέσα στο μυαλό τους

    9. ΕΓΩ ΣΑΝ ΠΑΛΙΟΣ ΜΠΑΡΟΥΤΟΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΗ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΣΚΑ 5-6 ΩΡΕΣ? ΡΕ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΣΙΑ. ΑΘΛΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ! ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ (ΨΕΥΤΟ)ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ(?) 500 ΑΤΟΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΣΚΑ!! ΤΥΧΑΙΟ? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ! ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΟΙΚΙΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΟΣΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΛΕΝΕ(ΨΕΜΜΑΤΑ) ΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΙΟΣ. ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!!!!!!

    10. Ο ιος υπαρχει εδω και δυο χρονια εχει απλωθει παντου θα φτασουν τα 50εκ τα κρουσματα γιατι ο τροπος που κολλαει δεν τον ξερει κανεις και οποιος πει οτι το ξερει λεει ψεματα….. μπορει και με τον αερα!!
      Και χωρες που ειχαν απο την αρχη και καλα υποχρεωτικη την μασκα συνεχιζουν να εχουν κρουσματα τσεχια,τουρκια.

    11. Και που σαι κώλε εσυ και οι υπόλοιποι κότες μη ξεχάσετε να φοράτε μάσκα μπούργα και κιλοτάκι στη μούρη γιατί θα σε πλακώσει στα κωλοδάχτυλα η ντόρα.Το μόνο σίγουρο είναι ότι μόλις γίνει το μπράφ είναστε αρκετοί λυσασμένοι που θα γαμήσουμε άσχημα κάτι βολεμένους ρουφιάνους δημοκράτες σαν και σένα

    12. ΜΠΡΑΒΟ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΔΕΚΑΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΕΝΑ ΔΙΣ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΒΛΑΧΕΨΕ…….
      ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΖΩΑ!

    13. Ο mr chipita και όλο το παρεακι που είπατε, πίεσαν για να μην κλείσουν τα σύνορα με Τουρκία και η διέλευση τουρκικών φορτηγων. Έχουν δουλίτσες εκεί. Ποια Αγία σοφια τώρα!!!

      1. Larisa Face Cover μάσκες, για να ξέρουμε τι είναι αυτό και από πού μάς έρχεται.
        Νταβέλης (καλλιτεχνικό: λήσταρχος;) του Animus, και Τσερέπας της Lariplast, ιδρυτές της εταιρείας.
        Προωθήθηκε η “πρωτοβουλία” τους σκανδαλωδώς, τόσο που να θυμίζει προαγωγή σε πουτ@νες. Χρηματοδοτήθηκε τάχιστα. Πώς, και με τι αντάλλαγμα; Η μειωμένη εσωτερική τους κατανάλωση αναπληρώνεται τεχνητά με μέτρα σε βάρος των Ελλήνων;;;
        Θα ήταν εξαιρετικό να ήταν καθαρή αυτή η υπόθεση.

    14. Αυτοι ρε, ειναι ικανοι…
      να βαλουν και τα…. προβατα να φορανε μασκες…
      προκειμενου να κονομησουν…

      1. Σε ανθρώπους πάντως δεν το έχουν καταφέρει ακόμα…

    15. Το οργανωμενο σχεδιο του Γιου του Δρακουλα.- με την συνεταιρο-Γρια της γερμανιας . Μασκες , Ταλιμπαν και Λαθρο στην Αττικη για να συντριψουν τον Ελληνα να τον μπασταρδεψει να τον διωξει απο την ΕΛΛΑΔΑ .

    16. Ήμουν υπέρ της μάσκας με ιδιαίτερη ανησυχία σε άτομα που δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν μόνοι τους. Τώρα όμως έχω νευριάσει γιατί ήμουν κατά του τουρισμού για φέτος το καλοκαίρι και αυτοί κουβάλησαν τους τουρίστες και μας ξανά έφεραν τον ιό. Και δεν είναι δυνατόν να κυνηγάνε τον κόσμο έτσι και τα μπαρ να είναι ανοιχτά, οι τουρίστες έρχονται και μετά μας δείχνουν το δάχτυλο. Να μην έφερναν τους τουρίστες! Και δεν γίνεται να ξεφαντώνουν και να συνωστίζονται και μετά να την πληρώνουν όλοι! Ούτε πιστεύω ότι τώρα είναι τόσο επικίνδυνα τα πράγματα όσο λένε και στην Βουλή δεν φορούσαν τότε μάσκες και φοράνε τώρα! Και όταν βγαίνουν έξω και πάνε στις παραστάσεις και δεν ξέρω κι εγώ που αλλού τις φοράνε μόνο στην είσοδο απ ότι έχω δει. Μετά όταν κάθονται και ο ένας είναι δίπλα στον άλλον δεν υπάρχει φόβος δηλαδή; Συμφωνώ με το άρθρο και πρέπει αυτοί οι βιομήχανοι που τους βλέπαμε στα παράθυρα στον ΣΚΑΙ να βγάλουν το κέρδος από την επένδυση που έκαναν. Αν χειροτερέψει η κατάσταση αυτή θα είναι από τους τουρίστες που κουβάλησαν επειδή φώναζαν πάλι κάποιοι. Θα την πληρώσουμε όμως όσοι δεν φταίμε και με αυτά που κάνουν χάνουν την εμπιστοσύνη του κόσμου.

      1. Γιατι κουραζεις τοσο το μυαλο σου; ταπεινωσου και δεξου οτι τρως παχυλο δουλεμα

    17. Μάσκα η νεοταξική μπούργκα. Οι ειδικοί έλεγαν ότι είναι από άχρηστες εώς επικίνδυνες,η κυβέρνηση επιτελεί πολύ πονηρό σκοπό.

      1. Φαίνεται από τον τρόπο που μιλάς ότι δεν ξέρεις τι σου γίνεται

    18. Να φτιάξουμε μάσκες μονοι μας. Ουτε χρήματα θα ξοδεύουμε και θα τις πλένουμε και θα τις ξανα φοράμε. Απλα τα πραγματα. Δεν ει αι δύσκολο να φτιάξεις μάσκα. Τι θα κανουν;;;; Θα απαγορέψουν να χρησιμοποιουμε δικές μας μάσκες;; Με ποια δικαιολογια;; Οτι δεν ειναι ασφαλείς;;;

      1. Λες βλακείες. Μα τι σχόλια είναι αυτά. Ο ένας είναι πιο άσχετος από τον άλλον

        1. ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ THE WALL ΤΩΝ PINK FLOYD, ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΑΣ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ ΓΙΑ ΣΑΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ.
          ΑΠΟ ΤΟ 2:20 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.

        2. Εμεις, θα φτιαξουμε μασκες….
          Εσυ, πληρωσε το Νταβελη…

        3. Είπε ο βλάκας μα τι σχόλια είναι αυτά;

          1. Είστε άσχετοι και λέτε μπούρδες αυτό είπε ο βλάκας

      2. Η μάσκα η υφασμάτινη δεν προσφέρει απολύτως καμμιά προστασία ούτε έναντι του αμφιβόλου ύπαρξης κορωνοιού, ούτε έναντι των άλλων ιώσεων, γιατί απλούστατα οι πόροι της είναι σαν να προσπαθείς να κλείσεις τα κουνούπια έξω με το κοτετσόσυρμα!!!!! Το ίδιο ισχύει και για τις λεγόμενες χειρουργικές μάσκες, που οι περισσότερες είναι απομίμηση, αλλά και οι γνήσιες δεν προστατεύουν από τις σοβαρές ιώσεις!!! Οι μάσκες όμως γενικά είναι επικίνδυνες επειδή αυξάνουν(όλες) σε μεγάλο βαθμό το επανεισπνεόμενο διοξείδιο του άνθρακος, σε τέτοια όρια που είναι απολύτως τοξικά, που φέρνει δύσπνοια, ζάλη, υπνηλία, κούραση σωματική και πνευματική(πχ στους μαθητές κ.α), μείωση στην ικανότητα του ανοσοποιητικού να αντιμετωπίζει ιώσεις και άλλες καταστάσεις, και γενική τοξίκωση!!! Επίσης είναι κατασκευασμένες από τέτοιες ουσίες που μετά από πολύωρη χρήση μπορεί να δημιουργήσουν μικροσκοπικά σωματίδια που εισπνέονται και προκαλούν χημικές αντιδράσεις στούς πνεύμονες και σε άλλα όργανα!!!! Δυστυχώς ούτε η ιατρική κοινότητα(η πλειοψηφία) λέει την αλήθεια για τις μάσκες!!!!!

        1. Η λογική της μάσκας έχει προστασία και βάση όταν φοράνε όλοι. Αν μπω στο μετρό και φοράω μόνο εγώ και εσύ με άλλους 50 δεν φοράτε και φτερνίζεστε ή βήξετε ή είμαστε στοιβαγμένοι ο ένας πάνω στον άλλον και έχω τις αναπνοές σας επάνω μου πως να έχω προστασία με μία χειρουργική μάσκα ή ακόμα χειρότερα με μια υφασμάτινη. Γιατί οι ΚΝ95 είναι για μεγάλα πορτοφόλια. Οι κίνδυνοι που παρουσιάζεις προκύπτουν όταν κάποιος φοράει την ίδια μάσκα για ώρες και όχι για να μπει στο μετρό. Θέλει πολλά λεφτά για σωστή χρήση μάσκας και προσοχή. Ας έδιναν στο κάθε νοικοκυριό καθημερινά 50 μάσκες δωρεάν . Όλος αυτός ο κόσμος που πέθανε στις άλλες χώρες από τί πέθαναν; Στην Ιταλία ήταν ταινία αυτά που βλέπαμε; Εσείς που πιστεύτε στην μη ύπαρξη του ιού από πού προέκυψαν τόσοι νεκροί σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα; Ήταν όλοι ηθοποιοί;

          1. Δεν ηταν ηθοποιοί απλα παιθαναν με κορονοιο και οχι απο κορονοιο …παιθαναν απο αρρώστιες αλλες με κορονοιο!!!! Και όσο για την μάσκα την βαζω στο ενα αυτι και την εχω σκουλαρίκι!!! Και δεν προκειτε να την πλένω ΠΟΤΕ !!!!

            1. Αυτό που λες δεν βλέπεις ότι δεν έχει καμία λογική; Δηλαδή στην Ιταλία ζούνε κάθε χρόνο την ίδια κατάσταση ; Δεν έχει λογική αυτό που ισχυρίζεσαι. Καμία.

            2. Εγώ αμφιβάλλω άν απομόνωσαν ποτέ τον κορωνοιό. Κορωνοιοί υπάρχουν εκατοντάδες, που προκαλούν ιώσεις από κοινό κρυολόγημα μέχρι σοβαρή γρίππη!!! Αν όντως υπάρχει νέος ιός αυτός είναι ανθρώπινο προιόν που κατασκευάστηκε από…σαλεμένους ανθρώπους για σκοτεινούς σκοπούς, αλλά από χρόνια τώρα και φυσικά είχαν τα περιθώρια να βγάλουν και τέστ, αλλά και εμβόλια με τα οποία προστάτευσαν τους δικούς τους, και τα οποία θα τα βγάλουν στην επιφάνεια όταν θα θέλουν αυτοί, και μάλιστα…τροποποιημένα!!!!!!!! Οποιοσδήποτε τύπος μάσκας είναι το ίδιο επικίνδυνος, υπάρχει βίντεο στο κανάλι Brighteon που δείχνει πως μετρούν το διοξείδιο του άνθρακος στον χώρο πίσω από την μάσκα, και ενώ το φυσιολογικό και μάλιστα σε κλειστό χώρο με εξαερισμό είναι μέχρι 1000, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ανεβαίνει σε κάθε τύπο μάσκας από 5000 έως >10000 !!! και διατηρείται εκεί, πόσο μάλλον άν την φοράς για πολύ ώρα και καθημερινά!!!! Ετσι έχουμε κούραση, πονοκεφάλους, υπνηλία, δύσπνοια, υπερκόπωση και άλλα χειρότερα!!!Αυτό μαζί με τα τοξικά σωματίδια που βγαίνουν από την ίδια την συνθετική μάσκα και εισπνέονται, μαζί με την επανεισπνοή άλλων βλαβερών προιόντων μεταβολισμού, μαζί με την οξέωση μια άσχημη κατάσταση που προκαλεί το διοξείδιο του άνθρακος, μαζί με το όλο στρες που αυξάνει την έκκριση της κορτιζόνης, μαζί με όσα εισπνέουμε από αεροψεκασμούς προκαλούν σοβαρή υποβάθμιση του ανοσοποιητικού με συνέπεια την δυσχερή αντιμετώπιση γενικά των ιώσεων, κακοηθειών, καρδιο-πνευμονοπαθειών κλπ. Στην Ουχαν και σε άλλες περιοχές το περιβάλλον είναι πολύ τοξικό και αυτά που έγιναν εκεί είναι πνευμονίες από διάφορα βακτήρια, ιούς αλλά και τοξικότητα!!!!! Ολα αυτά λοιπόν δημιούργησαν τα θύματα του…κορωνοιού!!!! Οσον αφορά τα τέστ ο δημιουργός της μεθόδου DNA και RNA πολυμεράσης το 1980 είχε δηλώσει οτι αυτά τα τεστ δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για διαγνώσεις λοιμώξεων γιατί εκεί είναι ακατάλληλα να βάλουν διάγνωση, αλλά και κάποιο άλλο βιολογικό υλικό χρησιμοποίησαν οι κινέζοι, και όχι απαραίτητα κορωνοιού για να φτιάξουν τα τεστ, που άν δεν είναι φτιαχτός ο ιός που υπήρχε από χρόνια, θα ήταν αδύνατο μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να φτιάξουν εκατομμύρια τεστ από υπαρκτό ιό και να τα πουλήσουν σ όλο το κόσμο!!!!!!!! Απο τις 2 εκδοχές κορωνοιός φτιαχτός ή …μαιμού κορωνοιός εγώ μάλλον κλίνω πρός το δεύτερο, και όλα τα άλλα μπορεί να είναι παραπλανητικά!!!!!!!

          2. ΟΧΙ !!! οι κίνδυνοι που υφίστανται ξεκινούν άμεσα με τη χρήση της οποιασδήποτε μάσκας, πολύ δε περισσότερο άν τη φοράς για πολύ ώρα και ιδίως καθημερινά. Σύμφωνα με βίντεο(βλέπε κανάλι Brighteon) οι τιμές του διοξειδίου του άνθρακος αυξάνονται άμεσα σε τοξικά επίπεδα μέσα σε δευτερόλεπτα και ολοκληρώνονται σε λίγα λεπτά, μένοντας ψηλά από κει κι ύστερα. Χρησιμοποίησαν ειδικό μηχάνημα μέτρησης του διοξειδίου άνθρακος, και ενώ το φυσιολογικό είναι το πολύ 1000 σε κλειστό χώρο, με την μάσκα(οποιαδήποτε) φθάνει από 5000 μέχρι >10000 !!!!.Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, αλλά και οι τοξικές ουσίες από τα υλικά της μάσκας που δημιουργούν τοξικά σωματίδια που εισπνέονται, αλλά και άλλες τοξικές ουσίες από την διαδικασία ανταλλαγής αερίων και μεταβολισμού!!!. Η αύξηση του διοξειδίου στο αίμα και στους ιστούς δημιουργεί οξέωση μια διαδικασία κακού περιβάλλοντος για τον μεταβολισμό. Το δε όλον στρες προκαλεί αύξηση κορτιζόνης, που μαζί με όλα τα προηγούμενα ρίχνουν το ανοσοποιητικό σύστημα.!!!!! Να γιατί όλα αυτά, μαζί με άλλες ιώσεις, μαζί με υποκείμενα νοσήματα, μαζί με τους αεροψεκασμούς που δημιουργούν τοξικό περιβάλλον, μαζί με το 5G σε κάποιες χώρες, πχ Κίνα
            προκαλούν θανάτους, που μετά αποδίδονται στον…κορωνοιό, έναν ιό που αμφιβάλλω άν έχει απομονωθεί ποτέ, και τα τέστ που κάνουν, όλα κινέζικης κατασκευής μάλλον από βιολογικό υλικό ασθενών με πνευμονία στην Ουχαν(κλίμα άκρως τοξικό), που παρήχθησαν κατά εκατομμύρια άμεσα!!!!! και τα είχαν έτοιμα μέσα σε ελάχιστο χρόνο!!!! χρόνο που ο Π.Ο.Υ τους έδοσε την ευκαιρία να προετοιμαστούν και μετά να ξεσπάσει ο σάλος!!!! Για να κάνεις τεστ αξιόπιστα πρέπει να απομονώσεις τον ιό και να δουλέψεις για πολύ καιρό, πόσο μάλλον τα εμβόλια!!!!! Επίσης ο ερευνητής που ανακάλυψε τα τεστ της DNA, και RNA πολυμεράσης το 1980 είχε πεί οτι αυτά δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε έλεγχο λοιμώξεων γιατί είναι αναξιόπιστα σ αυτόν τον τομέα!!!!!!!!!!!!!!

            1. Έχω φίλο γιατρό και χρησιμοποιεί καθημερινά λόγω δουλειάς μάσκα. Θα τον ρωτήσω κάποια στιγμή και θα του δείξω αυτά που γράφεις γιατί δεν έχω τις απαραίτητες γνώσεις

            2. Για τον φίλο που αμέσως από κάτω έγραψε σχόλιο οτι θα ρωτήσει φίλο του γιατρό, του απαντώ οτι το γεγονός οτι γράφω όλα αυτά με στοιχεία ειδικά επιστημονικά (και ως πρός την ορολογία, και ως πρός την ουσία) μπορεί να τον κάνει να υποθέσει την εργασία μου, επίσης και εγώ στην εργασία μου χρησιμοποιούσα την μάσκα για πολλές ώρες και ήταν το χειρότερό μου, επειδή ένιωθα όλα αυτά που σας περιέγραψα, και προσπαθούσα ενδιάμεσα, όταν δεν πήγαινε άλλο, να την αφαιρώ για λίγο!!!!!! Δυστυχώς οι περισσότεροι γιατροί και νοσηλευτές έχουν ταυτιστεί πλήρως με αυτήν την…κορωνο-ιάδα, και δεν μπορούν να βάλουν την δική τους ιατρική σκέψη να δουλέψει, υποτιμούν τον εαυτό τους, ταυτιζόμενοι πλήρως με τις ιατρικές αρχές και τον Π.Ο.Υ, χωρίς καμμιά αντίδραση. Και δυστυχώς τα τελευταία χρόνια λύνουν και δένουν οι φαρμακευτικές εταιρείες και άλλες ιατρικές εταιρείες και αρχές!!!!!!!!

        2. Πρέπει να κερδίσουν οι αυλικοί,επειδή έστησαν την φάμπρικα με τις μάσκες,αγαπητέ.
          Όλο αυτό το σκηνικό, είναι στημένο !
          Οι Αμερικανικές εκλογές είναι ο ένας ο στόχος…

      3. Αααχ ,
        δε καταλαβα, γιατι δεχεσαι το φιμωτρο;
        Το θεωρεις εξυπναδα αυτο που γραψες;

    19. Παράνοια…. Στην τράπεζα ο σεκιουρητας με υποχρέωσε να την βγάλω για να μπω… Για να με τραβήξουν φώτο….. Φρενοκομειο η Ελλάς….. Έχουμε να κάνουμε με σχιζοφρενεις που διοικούν…. Πραγματικά τους λυπάμαι…. Γιατί είναι ψυχικά άρρωστοι και ανισορροποι και δεν το ξέρουν… Λίαν επικίνδυνοι….

    20. Ο/Η ΛΗΣΤΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΟΝΟΜΑ..ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΤΑΒΕΛΗΣ!!!! λέει:

      Συγνωμη παιδια αλλα κανετε λαθος….το μικρο ονομα του λαρισαιου επενδυτη δεν ειναι αχιλλεας αλλα ΛΗΣΤΑΡΧΟΣ….ΝΤΑΒΕΛΗΣ!!!!

    21. Λύση υπάρχει , να παίρνουμε μάσκες που δεν προέρχονται από την Λάρισα να δείτε για πότε θα καταργηθεί η χρήση της

    22. το κολπο με τις μασκες το εχουμε καταλαβειοτι εγινε υποχρεωτικη για αυτον τον λογο και ξαφνικα λενε για αυξανομενα κρουσματα τις ιδιες μαλακιες που ελεγαν οταν πλησιαζε το πασχα αληθεια στο προεδρικο μεγαρο στο πανηγυρι τους δεν ηταν συνοστισμος για μαλακες μας εχουν? ολα για το κερδος αυτα κανει μια σκατοδημοκρατια της αρπαχτης και της μιζας

    23. Όποιος μπορεί ας της κλάσει τη μούνα αυτής της φακλάνας.
      Τώρα αν βγεί στη λεβεντοκλάνα όλοι οι κρητικαροι λεβέντακες θα πάνε για παλαμάκια και να της φιλήσουν το χέρι.
      Μόνο και μόνο να νολευτούν αυτοί και τα παδιά τους στο δημόσιο.Παντού ραγιάδες και γραικύλοι.
      Βγάλτε τα σχόλια εσείς και μην τα κρύβετε εφόσον δεν είναι υβριστικά και αναφέρουν αλήθειες

      1. Το σχόλιο το δικό σου τι ακριβώς λέει για να το διαβάσω ΕΓΩ; ότι μιλάς για κλανιές λες και είσαι ένας αγράμματος γύφτος που δεν έχει τίποτα να γράψει που να χρειάζεται ΕΓΩ να το διαβάσω. Και γιατί να το διαβάσω; Τι εκφράζεις και με ποιόν; Τα επιχειρήματα της κλανιάς πες τα στο σπίτι σου γιατί ΕΓΩ να τα διαβάζω;

        1. Ενταξει…και μενα δε μου αρεσει το λεκτικο του 21ΑΠΡΙΛΙΟΥ…
          Στην τελικη, μην το διαβαζεις και μην απαντας…
          Αλλα αυτο που λεει, εναι Σωστο-τατο…
          Δηλ. οι κρητικαροι….που μας εχουν ζαλισει….τον ερωτα…
          με τη λεβεντια…και τα μουστακια….φιλανε το χερι της φακλανας μπακογιαννη…
          που τους εχει τιγκα στο ρουσφετι….
          Λαθος…? Οχι…
          Εκτος αν εισαι…απο αυτους τους φιλελεδες….
          Ναι…?

        2. Η βωμολοχια…ειναι Αριστο-φανικη…
          Ελευθερη εκφραση…στο διαδικτυο…
          Και φακλανα ειναι…και λεβεντοκλανα ειναι…
          Και ειναι και αλλα πραγματα….
          Αν αυτο χαλαει την αισθητικη σου…
          Οκ…τραβα στο μεγαρο…και παρε και ενα παιδαρο…να σε κανονισει…
          Καταλαβες μωρη, νεο-ταξικη κουραδα…?

          1. Άλλος Λαζόπουλος από εδώ. Βαρέθηκα να τον ακούω τον μ@λ@κ@ ότι σαχλαμάρες έκανε να ονομάζει μόνος του τον εαυτό του Αριστοφάνη. Για την ελεύθερη έκφραση θα είχες πολλά να ακούσεις αλλά το επίπεδό σου είναι του σκατού οπότε με σκατά δεν υπάρχει διάλογος να κάνει κάποιος. Μόνο που εσείς δεν είστε Έλληνες αλλά κατάντια και ο Έλληνας γράφει με το ονοματεπώνυμο του όταν κάνει κατάχρηση της ελεύθερης έκφρασής του. Και ο Έλληνας όπως εσύ δεν γαμάει την ελληνική γλώσσα στο διαδίκτυο με το να μην βάζει τόνους. Εκτός αν δεν ξέρεις που τονίζονται οι λέξεις . Και αυτό ” ? ” δεν είναι ελληνικό ερωτηματικό. Ελληνικό ερωτηματικό είναι αυτό ” ; ” . Αντί να πάω εγώ στο Μέγαρο μπορείς να γυρίσεις σπίτι σου στον βόθρο. Το διαδίκτυο ανήκει σε όλον τον κόσμο δεν είναι ιδιοκτησία σου και απαντάω σε όποιον σκατομούρη δειλό σαν κι σένα θέλω. Σιχάθηκα την ιντερνετική αλητεία που σαν λελέδες είναι κρυμμένοι σαν τα μούτρα σου

        3. Τα διαβάσεις δεν τα διαβάσεις στα φρύδια μου ρε.Πες μας το λόγο που θίχτηκες αν δεν είσαι ραγιάς ψηφοφόρος και βολεμένος κηφήνας του δημοσίου.Υποδείξεις δημοκράτη του κώλου θα κάνεις αλλού και στο δικό σου σπίτι

            1. Εκτός από αγράμματοι είστε και χαζοί. Έχετε υπέροχο συνδυασμό. Δεν ξέρετε να συνυπάρξετε με ανθρώπους που έχουν διαφορετική γνώμη ή μάλλον συνυπάρχετε όταν η αντίθετη πλευρά είναι τα ίδια σκατά σαν τα μούτρα σας και κάνετε λες και σας ανήκει το διαδίκτυο και ο ίδιος ο Χίος.

        4. Και που σαι κώλε εσυ και οι υπόλοιποι κότες μη ξεχάσετε να φοράτε μάσκα μπούργα και κιλοτάκι στη μούρη γιατί θα σε πλακώσει στα κωλοδάχτυλα η ντόρα.Το μόνο σίγουρο είναι ότι μόλις γίνει το μπράφ είναστε αρκετοί λυσασμένοι που θα γαμήσουμε άσχημα κάτι βολεμένους ρουφιάνους δημοκράτες σαν και σένα

          1. Δεν πας να πάρεις κάποιο ηρεμιστικό ; Υπάρχουν και αρκετά χαλαρωτικά φυτά. Μπορείς να τα βρεις και σε τσάϊ και σε συμπλήρωμα διατροφής. Πάρε να βοήθησεις τον εαυτό σου από το παραλήρημα

    24. ΔΕΝ ΦΟΡΑΩ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΜΑΣΚΑ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ. ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ, ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΜΜΜ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΒΩ ΣΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΕ Ο ΘΕΟΣ. Η ΜΑΣΚΑ ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
      ΑΝΑΠΝΕΕΤΕ ΤΑ ΧΝΩΤΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΣΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΝΕ. ΚΑΤΩ Η ΔΙΧΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ!

      1. Επειδή είσαι χριστιανή Ορθόδοξη σημαίνει τί; Στον τομέα της υγείας οι θρησκόληπτοι είναι κατηγορία ανθρώπων που χρειάζονται προσεκτική και ειδική μεταχείριση

        1. Γιατί πας να την υποτιμήσεις και το συνδέεις ύπουλα με θρησκόληπτους? Η Μάρθα είπε ότι είναι χριστιανή ορθόδοξη. Στο μυαλό σου ο πιστός χριστιανός είναι θρησκόληπτος? Ντροπή σου….

          1. δεν το σύνδεσα, το σύνδεσε από μόνη της. Χριστιανός Ορθόδοξος δεν σημαίνει και καλός άνθρωπος απαραίτητα. Με μία μάσκα ιατρική και για λόγους υγείας που είναι το υπέρτατο αγαθό δεν είναι φυσιολογικό να θεωρεί ένας άνθρωπος ότι τον κάνουν εγκληματία επειδή ;;;;κρύβει ;;;; το πρόσωπό του. Δεν το κρύβει προστατεύει τον πλησίον της. Όταν σε οποιοδήποτε θέμα βάζουμε μπροστά την θρησκεία δεν είμαστε θρησκόληπτοι;

            1. ΑΚΟΥΣΕΣ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ. ΚΑΙ ΝΑΙ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ, ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΤΙ;
              ΓΙΑ ΠΑΝΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΟΙΝΩΝΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΛΕΠΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕ Η ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΚΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕ Ή ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕ ΛΕΠΡΑ; ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΑ ΝΕΟΕΠΟΧΗΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.

      2. Μακάρι να ήταν όλοι σαν εσενα
        Δεν έχω βάλει μάσκα και δεν θα βάλω.. είναι κρίμα να βλέπεις γύρω σου πρόβατα με μάσκα και 40 βαθμούς θερμοκρασία…
        Και να σε κοιτάνε σαν μίασμα επειδή δεν φοράς την μάσκα που θα σε σώσει από τον φονικότερο ιό της ιστορίας της ανθρωπότητας

    Comments are closed.