ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ “ΦΙΜΩΝΟΥΝ” ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑ – ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΕΛ.ΑΣ.

    Κοινοποίηση:
    κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

    Συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα είχαν προαναγγελθεί μέσω διαδικτύου προκειμένου για διαμαρτυρία για τα μέτρα της Κυβέρνησης και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Από ότι φαίνεται, η οργή του κόσμου που καταγράφεται, τους… τρόμαξε και για τον λόγο αυτό προχώρησαν σε απαγόρευση συγκεντρώσεων.

    Το Δίκτυο Υγειονομικών είχε προγραμματίσει συγκέντρωση στο Πάρκο Ελευθερίας και οι αντιεμβολιαστές στο Σύνταγμα, με πρόσχημα την επίσημη επίσκεψη του Φραγκίσκου.

    Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΓΑΔΑ, αναφέρεται:

    Με Απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, απαγορεύεται κάθε υπαίθρια δημόσια συνάθροιση από ώρες 06:00 έως 22:00 του Σαββάτου 4 Δεκεμβρίου 2021, στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς – λεωφόρους: Φειδιππίδου – Λ. Αλεξάνδρας – αριστερά 28ης Οκτωβρίου – δεξιά Ιουλιανού – αριστερά Αριστοτέλους – Σωκράτους – αριστερά Π. Τσαλδάρη – Πλατεία Ομονοίας – δεξιά Αθηνάς – Πλατεία Μοναστηρακίου – ‘Αρεως – Διοσκούρου – Πρυτανεία – Τριπόδων – Σέλλευ – Λυσικράτους – Λ. Βασ. Αμαλίας – Λ.Βασ. Όλγας – Λ. Βασ. Κωνσταντίνου – δεξιά Σπύρου Μερκούρη – αριστερά Μιχαλακοπούλου – Λ. Μεσογείων έως Φειδιππίδου.

    Η ανωτέρω απαγόρευση επιβάλλεται καθώς εγκυμονείται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια και επαπειλείται σοβαρή διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής στην εν λόγω περιοχή, ενόψει της πραγματοποίησης στη Χώρα μας της επίσημης επίσκεψης της Αυτού Αγιότητας του Πάπα Φραγκίσκου και των προγραμματισμένων κινήσεων – επισκέψεων του στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, λαμβάνοντας υπόψη και τις εξαγγελθείσες συγκεντρώσεις, ήτοι α) συγκέντρωση στο πάρκο Ελευθερίας (σταθμός Μετρό ”Μέγαρο Μουσικής”) την 16:00 της 4-12-2021 από Δίκτυο Υγειονομικών «κατά της υποχρεωτικότητας» και β) συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος την 17:00 της 4-12-2021 «κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. ΠΟΙΑ ΑΓΙΟΤΗΤΑ ΡΕ ΛΕΥΓΕΔΕΣ;;;; ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΓΙΟΣ;;;

    2. Τι διαφορά έχει ένας χοντρός μητροπολίτης από έναν χοντρό καρδινάλιο ;
      Και τι σχέση έχει ο Θεός με αυτούς τους αμαρτωλούς ανθρώπους που παίρνουν ένα κάρο λεφτά για μισθό ;
      Μην είστε προβατίνες ! Πάπας ή Αρχιεπίσκοπος ή Μουλά Ομάρ ένα και το αυτό είναι …ο μισθός να πέφτει και <> πρόβατα.

    3. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΨΑΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΥΤΟ ?
      ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΟΨΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΧΙΟ ?
      ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΩΣΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΘΡΕΦΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥ.
      ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΟΨΕΣ ?
      ======================================================================================
      “Τον Πάπα καταράσθε, διότι αυτός είναι η αιτία” Αυτό μας άφησε σαν παρακαταθήκη και οδηγία ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός.
      Όσοι πιστεύουν στην Ορθόδοξη Χριστιανική Θρησκεία και όχι σε αιρέσεις όπως του Πάπα, οφείλουν να καταρώνται και να εναντιώνονται σε κάθε τι παπικό, βάσει οδηγιών των Αγίων του Θεού.
      Για τον Πάπα έχουν μιλήσει και αφήσει σε μας εντολές και πολλοί άλλοι Άγιοι όπως ο Άγιος Νεκτάριος Πενταπόλεως και φυσικά ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος μέσω της Αποκαλύψεως.
      Η αυτού σατανικότητα (και ποτέ αγιότητα αφού δεν την έχει) καλά θα κάνει να φύγει από εδώ και να πάει στον αρχηγό του τον Διάβολο.
      Όσο για τις διαδηλώσεις, κάθε απαγόρευση θα δυναμώνει την αντίσταση του Ελληνικού Λαού, που αρκετά ανέχθηκε όλους αυτούς τους δυνάστες, ντόπιους και ξένους αντάμα.
      Καιρός να βγούμε στους δρόμους ΟΛΟΙ και να βρωντοφωνάξουμε : ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!!
      ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ !!!

    4. Καί έγἐνετο σκοτάδι……Πάπας καί Βατικανό μαγαρίζουν τήν Όρθὀδοξη Έλλάδα……!!!!!!
      (Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ) …………!!!!!!

      1. Εκκλησία και κουραφέξαλα! Ο Χριστιανισμός είναι καθαρά μια Ιουδαικη/Εβραϊκή θρησκεία πουμας ήρθε αοο την έρημο. Η πραγματική και αυθεντική θρησκεία των Ελλήνων είναι φυσικά η πίστη στους αρχαίους θεούς και γενικά ο Παγανισμος!!!

        1. Αντε να σε γλεντήσει ο Θεός πάνας και ο Δίας που μετμορφωνονταν από ταύρος μέχρι να φίδι κλπ και άσε τους άλλους να πιστεύουν αυτό που θέλουν.

    5. Τρέξτε να προσκυνήσετε την παντόφλα του Πάπα! Ε ρε κάτι ευλογίες που φέρνει κι αυτός… Ντροπή και περίγελος καταντήσαμε ενώπιον του Θεού. Γι αυτό τραβάμε ό,τι τραβάμε.

    6. ΕΠΕΣΑΝ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ..ΕΙΣΤΕ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΘΕΟΣ….

    7. Πως ολες οι δικτατοριες βρισκουν μπατσους και αυλικους παντα για την βρωμικη δουλεια; Απο οτι φαινεται ιστορικα παντα ευκολα.

    8. ενα εμεινε να απαγορεψουν την ψηφο στους ατρυπητους

    9. Μισό ρε παιδιά. Πότε ο Πάπας θα ερχόντα την Αθήνα; Κύπρο και Λέσβο δεν έλεγαν;

      1. Κύπρο ήταν σήμερα αύριο εδώ έρχεται ο αντίχριστος

    10. Η αστυνομία αναγκασμένη, κατανοητό μέχρι ένα σημείο
      Απο δω και πέρα τι κάνουμε…

    11. …ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ “ΑΥΤΟΎ ΑΓΙΌΤΗΣ” Ο ΠΑΠΑ(ΡΑ)Σ;;;;

    12. Ας αρχίσουν να μην υπακούουν αυτοί που τους φυλάνε, η αστυνομία γενικά Τι να πούμε δηλ. Αν και πρόκειται για επίσημη επίσκεψη Ας συνεχιστούν και σε άλλες ημερομηνίες οι διαμαρτυρίες Τι να πούμε

    13. Ναζιστική Συγκυβέρνηση ΝΔ,ΚΙΝΑΛ,ΣΥΡΙΖΑ,ΚΚΕ, … γαμιεσαι !

    14. Κατοχικό καθεστώς κανονικό. Παράνομες φυλακίσεις,παράνομα πρόστιμα,παράνομες υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις,παράνομες διώξεις,μόνιμοι εκβιασμοί,συνεχόμενα ψέματα με στόχο την παραπλάνηση του λαού κλπ. Έχει σπάσει όλα τα κοντέρ εγκληματικότητας η κυβέρνηση.

    15. Της Αυτού Αγιότητας! Που την βρήκε την αγιότητα ο πάπας! Σατανιστής είναι και όχι άγιος

    16. ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΤΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ… ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ… ΠΕΙΘΙΝΙΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ… ΒΑΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ… Ο ΠΑΠΑΣ Ο ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΗΣΤΕΡΕΙ Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…

    Comments are closed.