ΦΙΡΙ-ΦΙΡΙ ΤΟ ΠΑΕΙ Ο ΜΕΜΕΤΗΣ – “ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ” ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ – ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ !!!

    Κοινοποίηση:
    Turkey's Prime Minister Tayyip Erdogan addresses members of parliament from his ruling AK Party (AKP) during a meeting at the Turkish parliament in Ankara June 25, 2013. Turkish anti-terrorism police detained 20 people in raids in the capital Ankara on Tuesday in connection with weeks of anti-government protests across the country, media reports said. The unrest began at the end of May when police used force against campaigners opposed to plans to redevelop a central Istanbul park. The protest spiralled into broader demonstrations against Prime Minister Tayyip Erdogan and his government. REUTERS/Umit Bektas (TURKEY - Tags: POLITICS) - RTX1102A

    Προλκητικός εμφανίστηκε για άλλη μια φορά ο Τούρκος Πρόεδρος  σε δηλώσεις που έκανε σήμερα κατά τη διάρκεια της παρουσίας του, στη θεμελίωση ενός νέου τζαμιού στην περιοχή Λεβέντ.

    Όταν ρωτήθηκε για τις διεθνείς αντιδράσεις σχετικά με τη μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί, απάντησε λέγοντας :«Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παρεμβαίνει στους τόπους προσευχής της χώρας μας, όπως δεν το κάνουμε κι εμείς σε άλλες χώρες. Οι κατηγορίες σε βάρος μας για την Αγιά Σοφιά, σημαίνουν επίθεση στα κυριαρχικά μας δικαιώματα».

    Το ζήτημα που τίθεται πλέον είναι, αν πραγματικά το εννοεί και θα μετατρέψει την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ σε τζαμί, ή είναι ακόμα ένα τρικ ώστε να πιέσει τη Διεθνή κοινότητα για άλλα θέματα που σίγουρα τον απασχολούν πολύ περισσότερο. Βέβαια αυτές οι κινήσεις γίνονται και για εσωτερική κατανάλωση, κάτι που συνηθίζει ο “Σουλτάνος” όταν πιεστεί σε διπλωματικό επίπεδο και υποστεί κάποιες ήττες..

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Κουλη αν εχεις μπαλακια και δεν ταψαχνεις και αυτα στο τελος αν κανει ο ερντοκλανος πραγματικοτητα την απειλη κανε και συ το τζαμι βοτανικου καινουργια κρεαταγορα-Λαχαναγορα Ρεντη,τολμας??

    2. Αφού ο Έλληνας ραγιας βάζει στη βουλή μόνο προδότες που χτίζουν τζάμια και πέφτουν στα τέσσερα….

    3. Εγω λεω το πατρικο σπιτι του Κεμαλ στη Θεσσαλονικη, να το κανουν στριπ τιτζαδικο να περνουμε ματι…
      Ετσι κι αλιως πουτανας γιος ηταν…Τετοια μεγαλεια και τετοιες τιμες,μονο απ τους Ελληνες θα εβλεπε…

    4. Σφραγιστε ρε ραγιαδες ολα τα τζαμια που περιηλθαν στα χερια των ΕΛΛΗΝΩΝ στη βορειο ελλαδα.Και το μπουρδελο του Κεμαλ καντε το μνημειο σφαγης Ελληνων και Αρμενιων απο τους Μογγολους.Και σταματηστε να καθεστε στα τεσσερα επιτελους!!!

      1. Μπράβο ρε Αρκά έτσι αλλά που καρύδια Ποιος?

      2. Xaxaxa ρώτα πρώτα που ανήκει ιδιοκτησιακά και που είναι το σπίτι του Κεμάλ!!! δεύτερον για τα τεμένη της βόρειας Ελλάδας και αυτά ανήκουν σε βακούφια δλδ σε αυτούς με τίτλους… και σφραγίδα από ελληνικό δημόσιο….

    5. Λέει και ψέμματα ο μπαγασάκος που μας έπρηζε τόσα χρόνια να κάνουμε τζαμί…. Ακούς εκεί δεν επεμβαίνει…. Αλλά φυσικά καλά κάνει. Από κει και ύστερα κακώς ασχολούμαστε με αυτόν τον ναό. Ένας ναός είναι δεν είναι τίποτα σπουδαίο. Διυλίζετε το κουνούπι και καταπίνετε τη καμήλα. Ας ξεκινήσουμε να είμαστε Χριστιανοί στην Ελλάδα και μετά βλέπουμε για το ναό στη Τουρκία.

    6. Χιο πες αλευρη.
      Ο.μπασκινας δολοφονος σε γυρυει.
      Εχε ετοιμο το Ρ226.

      Ριξτου πρωτος.
      Χαχα αχα
      Αυτο με τα σκατα το ξερεις που λενε??
      Χαχα αχα

    7. Ρε τον γύφτο… Ξέχασε που ο παππούς του δεν ήξερε ούτε το σαπούνι….κανει και μαγκιές ο τουρκογυφτας…

    8. Η Ελληνική κυβέρνηση απούσα πάλι, έπρεπε να απαιτήσει ότι η αγια Σοφία εινε εκκλησία ορθόδοξη ελληνική Ο Ερντογκαν το κάνει για αντιπαλότητα με την Ελλάδα και το ξέρει ότι δεν θα του βγει λόγω εκλογών στις ΗΠΑ που δεν συμφέρει τον Τραμπ και λόγω Ρώσου πατριάρχη

    Comments are closed.