ΦΑΤΕ ΤΟ ΣΑΝΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!! ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΡΩΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ – ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ

    Κοινοποίηση:
    TRITIDOSI0

    Οι αριθμοί διαβάζονται με έναν τρόπο και όσο κι αν κάποιοι θέλουν να τους ερμηνεύουν με τον δικό τους η αλήθεια δεν αλλάζει: η Ελλάδα δυστυχώς βρίσκεται στην κορυφή των θανάτων από κορονοϊό, σ΄ όλο το δυτικό κόσμο!

    Ο πίνακας του ourworldindata.org δείχνει τη «μαύρη πρωτιά» της Ελλάδας, την ίδια ώρα που υπουργοί της κυβέρνησης εξακολουθούν να υποστηρίζουν ότι «τα πάμε καταπληκτικά»!

    coron_pinakas

    Δεν χρειάζονται άλλωστε τα γραφήματα για να καταλάβουμε. Η Ελλάδα θρηνεί 18.716 πολίτες της και 544 έχουν χαθεί μέσα σε έξι μέρες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Ο χουντοκούλης με τα εμβόλια θανάτου έστειλε πάνω από 16 χιλιάδες συνέλληνές μας στον Θάνατο.
      Ο χουντοκούλης και όλοι στην εγκληματική οργάνωση ΝΔ ΑΕ πρέπει να πέσουν και να τους ξεσκίσουμε.
      Όσο για τα άλλα κόμματα ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΜΕΡΑ25, ΚΚΕ και κάτι άλλα κόμματα της Αριστεράς πανηγυρίζουν που η χούντα ΝΔ ΑΕ σκοτώνει τον ελληνικό λαό με εμβόλια θανάτου!!!!

    2. Μα η εντολή που πήρε από τη Μπιλντεμπεργκ ήταν ξεκάθαρη,να ξεπαστρεψει τους Έλληνες και να αφανισθει η κοσμοκρατορία τους.
      Τόσες χιλιάδες χρόνια είχαν αγανακτήσει να δρουν παρασκηνιακά οι πέντε δέκα είκοσι σιωνιστές και αποφάσισαν όπως και στον Β’παγκοσμιο πόλεμο να κάψουν πάλι μαζί με τους δικούς τους(με κορονοιο)και ολη την Ευρώπη και πρωτίστως να αφανίσουν τους Έλληνες.Το μόνο εμπόδιο είναι η αρχαία Ελληνική Γραμματεία που φυλάσσεται στο Άγιον Όρος αλλά ελπίζουν πως ο κορονογιος θα κάνει και εκεί τη δουλειά του.

    3. Μήπως τελικά ισχύουν όσα κατήγγειλε ο νευροχειρουργός Παπανικολάου, ότι δηλαδή οι μισοί τουλάχιστον θάνατοι στα νοσοκομεία είναι κρατικές δολοφονίες με κυβερνητική ευθύνη; Και ο Αντωνιάδης δε λέει για πρωτόκολλο θανάτου που εφαρμόζεται στα νοσοκομεία; Σαν να πληθαίνουν οι φωνές. Ακούει κανείς εισαγγελέας;

    4. ANAMNHΣΤΙΚΕΣ ΕΒΓΑΛΕ???????

      ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥ σε Ζωντανη Συνδεση στην Θεσσαλονικη;

      Μπαίνουν μέσα για το μπόλι και βγαίνουν με φορείο.
      Ο Εισαγγελατος ο δημοσιογράφος της καρπαζιάς λέει πολύ καλό αυτό. Μπραβο Εισαγγελάτο…………………

      https://www.youtube.com/watch?v=THz2i_a1JXI

    5. Άφησε τους εμβολιασμενους να τριγυρνάνε ελεύθερα παντού με προστασία εμβολίων 3μηνο και αν….γελάνε και οι σύριγγες.

    6. η κοροιδια και (το πλασαρισμα του ΚΙΝ.ΑΛ. για επομενη κυβερνηση ΠΡΟΣΕΞΤΕ γιατι τα βρωμοκαναλα ολα τους συν κρατικη δειξαν τις εκλογες για προεδρο)
      Λες και παει με την σειρα η καθε κυβερνηση με εντολη απο Ε.Ε. και Η.Π.Α.

    7. κουληsh με σ σφυριχτο shshufoushu. Αποβλέπει σε θέση στο τραπέζι μ/υ των παγκόσμιων καθαρματων.
      Κ. ΜΕ ύφος, κ. 10000 γκουρλομορφασμους κ. τα ξεροχερα να κάνουν το σήμα ινbox ποτε θα κάνει διάγγελμα;;
      Ο

    8. πήρανε ομως 2000 μονοκλωνικά αντισώματα για 10000000+
      φθάνουν για τους ημετέρους

    9. Τα χαλια των νοσοκομειων…εχουμε τους διπλους θανατους και αυτο συμβαινει μετα το εμβολιο αυτο κατι λεει! οταν ο μισος και παραπανω πλυθησμος εχει εμβολιαστει…μπαζει το συστημα απο παντου…κατι δεν παει καλα.

    Comments are closed.