ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ “ΒΟΜΒΑ”!!! ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΙ ΜΕΘ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ – ΠΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΒΟΗΘΗΤΟΥΣ!

    Κοινοποίηση:
    lathrometanastes-660_1

    Στην Αττική εντοπίζονται τα 2.100 από τα περίπου 4.000 ενεργά κρούσματα κορωνοϊού της χώρας με 1.037 να καταγράφηκαν σε μια εβδομάδα, από τις 14 έως τις 20 Σεπτεμβρίου. Επιπλέον, εντοπίστηκε βαρύτερο επιδημιολογικό φορτίο σε κάποιες συγκεκριμένες περιοχές του Δήμου Αθηναίων, γεγονός που δρομολόγησε στοχευμένες δράσεις και παρεμβάσεις για τη μείωσή του.

    Σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία, τα 966 από τα 2.100 κρούσματα είναι στον Δήμο Αθηναίων, με τα περισσότερα να εντοπίζονται στο κέντρο της πόλης, σε συγκεκριμένες περιοχές.

    Μάλιστα στο υπουργείο Υγείας είχαν αξιολογηθεί από την περασμένη εβδομάδα ως ιδιαίτερα ανησυχητικά τα κρούσματα σε αλλοδαπούς κατοίκους του κέντρου της Αθήνας και στα «φορτωμένα» επιδημιολογικά δημοτικά διαμερίσματα, όπως αυτά προέκυπταν από τα νοσοκομεία αναφοράς.

    Στον «Ευαγγελισμό» και στο «Σωτηρία» οι αλλοδαποί ασθενείς αυξάνονταν συνέχεια τις δύο τελευταίες εβδομάδες μετά από κάθε εφημερία. Στο «Σωτηρία» το 25% των νοσηλευομένων είναι αλλοδαποί ηλικίας κάτω των 30 χρόνων. Στο 5% υπολογίζεται το ποσοστό των αλλοδαπών ασθενών που νοσηλεύονται στις ΜΕΘ. Στον «Ευαγγελισμό» δε οι αλλοδαποί με λοίμωξη COVID-19 αποτελούν το 55% των νοσηλευομένων, και μάλιστα ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 17-25 χρόνων. Στις ΜΕΘ του νοσοκομείου το 15% των σοβαρών περιστατικών και διασωληνωμένων είναι επίσης αλλοδαποί.

    Για τη διαχείριση της πανδημίας στους ευάλωτους κατοίκους της Αθήνας, ημεδαπούς και αλλοδαπούς, θα γίνουν συγκεκριμένες δράσεις, όπως η ενημέρωση, τα τεστ, αλλά και η φιλοξενία τους όταν χρειάζεται σε ξενοδοχεία καραντίνας, ιδίως μετά την έξοδό τους από το νοσοκομείο και μέχρι να βγουν αρνητικά τα αποτελέσματα των αναγκαίων τεστ.

    ά» κρούσματα. Κρίσιμο μέγεθος αποτελεί επίσης ο αριθμός των ασθενών στις ΜΕΘ, πεδίο όπου καταγράφεται συνεχώς αυξητική τάση.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    34 Σχόλια

    1. Κασιδιδιαρης και ξερο ψωμι…μονο τα λαθροπιθικια να διωξη φτανει..θα παρακαλατε να επεμβουμε ραγιαδες νεοελληνες..

      1. Ψευδαισθηση ειναι οτι ο Κασσι θα διωξει τους λαθρο.Με κασσι θα εχουμε πολυ περισσσοτερους για τιμωρια.Δεν ξερεις οτι το κρατη δεν τα ελενχουν οι λαοι? Τι παιρνεις?

    2. Αυτά τα λαμόγια που κυβερνάνε τη χωρα κονομησανε και κονομανε πολλά φράγκα. Άλλωστε αυτός ήταν και ο σκοπός τους . Τώρα τι λέτε όλοι σας ……γεια σας και αντίο σας. Σιγά μην ασχοληθούν αυτοί με τον κόσμο. Όλα τα άλλα ……απλές αμπελοφιλοσοφιες !!!!! Εδώ η δουλειά είναι ο κλέψας του κλεψαντος.

    3. Μ.Υ.Ν.= Μπολιαστής Υπερδραστήριων Νεαρών. Γεια σου Μήτσουλα αρχηγέ.

    4. Γιατί σκούζετε ρε μπατιρόβλακες ελληναράδες; Μητσοτάκη 40% δεν δώσατε για να διαλύσει την δημόσια υγεία και να ασφαλιστείτε όλοι ιδιωτικά; Δεν ασφαλιστήκατε ακόμα; ¨Κουμμούνια¨είστε να πηγαίνετε στα δημόσια; ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΥΔΟΥΛΟΙ στα (ανυπαρκτα) ιδιωτικά και λύθηκε το πρόβλημα.

    5. Ναι τυχαίο είναι ότι με τόσα ατυχήματα που γίνονται αυτοί που κουβαλούν τους λαθρο όλοι τους να είναι θετικοί στον ιό.
      Άρα εδώ υπάρχει σχέδιο να μας κολλήσουν όλοι τους.

    6. Θα χρειάζεται να μπει ο πατέρας ή ο παππούς σου σε ΜΕΘ και θα σου λένε “σόρρυ δεν υπάρχει θέση γιατί έχουμε τον Αλί, τον Χασάν, τον Ιμπαραίμ και τον Μοχάμεντ που είναι μικρότεροι σε ηλικία από τον πατέρα και τον παππού σου και πρέπει να σώσουμε αυτούς και ας μη προσέφεραν ποτέ ούτε ένσημο στην Ελλάδα και ας τρώγανε πάντα τσάμπα από τις μειώσεις των συντάξεων και μισθών του μπαμπά και του παππού σου. Αυτά παθαίνουν οι μαλακισμένοι λαοί και θα αυτά θα πάθουμε οσονούπω επειδή φοβόμασταν να ψηφίσουμε Χρυσές Αυγές και Κασιδιάρηδες μη τυχόν και μας πούνε φασίστες και ρατσιστές νεοναζί….

      1. Καλά ρε ακόμα γι αυτους τους απατεωνες γράφεις; Δεν πήρες χαμπαρι ότι τα αρπα΄ξανε και λουφαξαν; Όλα για τα φράγκα γίνανε κι εσυ ακόμα λες τα ίδια.

    7. Προειδοποιούσαμε κάποιοι αλλά δεν φρόντισαν να τους μαζέψουν. Μόνο να παίρνει πτήσεις η Aegean και η ΜΚΟ;

    8. Αραγε πως θα ειναι τα πραγματα σε μια Ελλαδα κατοχης ;

    9. 243 λαθρο θετικοί στον ιό στο καρά τεπε αλλά τα μέτρα εμείς τα πληρώνουμε, αυτοί τι είχανε τι χάσανε. 500 κρούσματα θα ανακοινώσουν σήμερα κ σε 5 μέρες θα μιλάνε για γενικό λοκνταουν

    10. Μαντρώνουν εμάς ενώ τα κρούσματα είναι στους λαθρό. Δηλαδή και για το φίμωτρο και για τα πρόστιμα πάλι οι ακάλεστοι φταίνε! Δεν μας φτάνουν οι βανδαλισμοί και τα εγκλήματα τους γενικότερα τώρα επηρεάζουν άμεσα τα πάντα στην καθημερινότητα μας. Τι κατάρα να είσαι Έλληνας στην Ελλάδα!

    11. οποτε δεν χρειαζομαστε μεθ….

    12. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΕ ΥΣΤΑΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΚΜΗΣ.
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΑΙΒΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1453 KAI EIXAME META TA ΓΝΩΣΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΓΙΑ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
      ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΑΜΟΛΥΝΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ, ΝΑ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΗ ΔΥΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΝΙΞΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΔΡΟΓΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥΣ!

    13. παιδια θυμηθειτε το τραγουδι του μεγαλου Στελλιου Καζαντζιδη που ελεγε ( στα ξενα ειμαι ελληνας και στην ελλαδα ξενος ) αυτο ειμαστε ακριβως εμεις τωρα στην χωρα μας σοφο τραγουδι

    14. ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ. ΕΝΩ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΟΜΙΛΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΒΟΡΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΡΑΤΙΔΙΟ

    15. ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ. ΕΝΩ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΡΑΤΙΔΙΟ

    16. Τα πολιτικα ανδρεικελα Τσιπρας και Μητσοτακης ξεπουληθηκαν στους Γερμανους και κρατησαν στην Ελλαδα ολους τους λαθροισλαμιστες παρεισακτους, αδιαφοροντας για την χωρα, αρκει αυτοι να βρισκονται στην εξουσια!!!!!!! Μαντρωσαν τους Ελληνες και τα λαθροσκουπιδια τα εχουν και κυκλοφορουν ασυδοτα, χωρις καμια προφυλαξη και μεταφερουν τον ιο!!!!!!! Ποιοι απο αυτους ρε καραγκιοζηδες προκειται να τηρησουν καραντινα;;;;;;; Στειλτε τους στις πατριδες τους ρε αθλιοι να βρει η χωρα τον εαυτο της, γιατι την καταντησατε ενα βοθρο!!!!!!!!

    17. Πλάκα κάνετε αφού δεν υπάρχει κοροναϊος αποφασίστε τελικά

    18. Ο Κούλης ο γουρλομάτης είναι πιστό όργανο τής Νέας Τάξης Πραγματων καί εκτελεί διαταγές τής Μέρκελ καί τού Σόρος.Με τούς λαθρομετανάστες εχουν δύο σκοπούς.Πρώτα νά εξοντώσουν τούς αυτόχθονες Ελληνες καί νά τούς
      αντικαταστήσουν μέ τουρκομογγόλους.
      Γιάννης Λάκων

    19. ΟΙ ΜΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΙΠΟΥΝΤΑΙ ,ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΟΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ .ΟΧΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ-ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ…ΤΑ ΑΚΟΥΤΕ ΠΟΛΥΞΕΡΙΔΗΔΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ? ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΟΧΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.

    20. Οι νέοι Έλληνες. διεσπηραν τον ιό πηγαίνοντας διακοπές οι λάθρο δεν κολλάνε ούτε μεταδίδουν τον ιό γιατί είναι νεαρές ηλικίες για πες μας ρε απατεώνα σάπιε λαμόγιο σήμερα τι ισχύει γιατί αύριο θα κλείσεις τους Έλληνες μέσ’ και τα λάθρο θα γυρνούν ελεύθερα ροκανιζοντας τα λεφτά που κλέβουν από τους Έλληνες

    21. Να γιατι ο Πειραιως ειναι κατακριτεως.Οχι γιατι ειπε ναι στην μασκα αλλα γιατι αυτος οπως και πολλοι αλλοι που γνωριζουν οτι ολοι αυτοι οι Βρωμιαρηδες δεν ειναι παιδια του δικου μας Δημιουργου αλλα απογονοι των εκπτωτων αγγελων

    22. Θα ευχαριστηθώ όταν δε βρίσκουν θέση όλοι οι δημόσιοι ραγιάδες ψηφοφόροι και θα τους πετάνε έξω οι αλλοδαποί με κλωτσιές.Αααα θα ευφρανθεί η ψυχούλα μου

    23. Στείλτε τα τέρατα πίσω…..η πάρτε τα σπίτι σας κάτι φιλοαλλοδαπο βρωμιάρηδες και πολιτικοί…..μέχρι και σε αυτό σας κάνει ο Τούρκος ότι θέλει……

    24. Μας κλεισανε μεσα στα σπιτια επειδη αυτοι που κυβερνανε ειναι προδοτες και αφηνουν και ερχεται ολο το πακισταν εδω τιγκα στις αρρωστιες.μας καταστρεφουν οικονομικα και κοινωνικα επειδη ο κουλης θελει μπολιασμα.την καταρα μου να χουν

    25. Ακόμη και τα μέτρα εφαρμόζονται αυστηρότερα μόνο στους γηγενείς. Στους μετανάστες αντί να τους επιβάλουν περιοριστικά αστυνομικά μέτρα προφύλαξης και απομόνωσης τους άφησαν αμολητούς.

    26. Θα μας κλείσουν μέσα, στερώντας δημοκρατικά μας δικαιώματα, επειδή ο Μητσοτάκης γέμισε τη χώρα με τους πολεμιστές που στέλνει ο Ερντογάν. Αθλιότητα, μόνο έτσι περιγράφεται η πράξη της κυβέρνησης.

    27. Ήμουν σίγουρος ότι είναι γεμάτο λάθρο,επειδή τα παλιοκαναλια τους πρώτους μήνες μας έλεγαν συνεχεια τον μέσο όρο ηλικίας των διασωληνωμενων!Τώρα τσικουδιά! Ε βέβαια , τί να πουν ότι ο μέσος όρος κυμαίνεται στα 25 χρόνια;;Μετά θα πρέπει να εξηγούν πως ξαφνικά νοσούν τόσοι νέοι άνθρωποι!Κ τότε θα καταλάβαινε ο κόσμος ότι όλοι είναι λάθρο και ίσως (ΙΣΩΣ) ξεσηκωνόμαστε!

    28. ποιος πιστευει οτι αν γεμισουν οι μεθ με λαθρο.. θα τους βγαζουν αυτους και θα βαζουν ελληνες…, κανενας…μας πηρε και μας σηκωσε ο αερας…, για αυτο πρεπι να υπερπροσεχουμε να μην κολησουμε…, γιναμε ξενοι στον τοπο μας…

      1. Ε΅, όχι να βάλουν και Έλληνες! Δηλαδή θα βάλουν τον 70χρονο γέρο Έλληνα που δούλεψε μια ζωή και πλήρωνε μια ζωή το σύστημα υγείας και το κράτος αυτό και θα αφήσουν απ’ έξω το 27χρονο κελεπούρι που μας ήρθε γυμνασμένο και ετοιμοπόλεμο απ’ την Τουρκία και αράζει και τρώει και πίνει και παίρνει και 500 ευρώ για τα μικροέξοδα; Είμαστε απόγονοι του Ξένιου Δία.

    Comments are closed.