ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ: ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ – “ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ” ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ: “ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

    Κοινοποίηση:
    dimitrios-kouvelas-apth-koronoios

    «Καταιγιστικός» ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, ο οποίος τόνισε πως κάθε συζήτηση για προνόμια και υποχρεωτικό εμβολιασμό είναι αντισυνταγματική!

    «Υπάρχουν νομικές ηθικές και δεοντολογικές συμβάσεις για το τι μπορεί αν κάνει ένας γιατρός. Απαγορεύεται η πολιτεία να κοινοποιήσει οποιαδήποτε προσωπική μου πληροφορία. Το θέμα της υποχρεωτικότητας είναι καλυμμένο με πάνω από ένα άρθρο του Συντάγματος, οπότε κάθε νομοθεσία είναι αντισυνταγματική», είπε για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς ο καθηγητής.

    Για τα προνόμια είπε «αυτό το προνόμιο που έχει ένας εμβολιασμένος είναι πως θα έχει εμβολιστεί και έχει προστασία από τον ιό. Μιλάμε για διάκριση δικαιωμάτων των πολιτών. Είναι επίσης αντισυνταγματικό να το συζητάμε. Γιατί μιλάμε για έναν δικαίωμα που είναι συνταγματικό; Έχετε διαβάσει το σύνταγμα;»

    «Είναι καθαρά η ιατρική η συζήτηση, εγώ δεν μπορώ να αποκαλύψω για κανέναν ασθενή μου. Σε κανέναν! Ούτε στο δικαστήριο. Η νομοθεσία έχει καθοριστεί από το δικαστήριο της Νυρεμβέργης, εγώ δεν κάνει να σας πω τι έχει ο ασθενής μου. Κανένας γιατρός δεν μπορεί».

    Επιπλέον αναφέρθηκε και στην ακίδα λέγοντας πως «μέχρι τον Φεβρουάριο όλοι μας πιστεύαμε ότι αυτή η ακίδα που παράγεται και από τα εμβόλια είναι ένα κλειδή που ξεκλειδώνει το κύτταρο για να μπει μέσα ο ιός. Ξαφνικά τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο προκύψαν δημοσιεύσεις που έλεγαν πως η ακίδα είναι επικίνδυνη από μόνη της, καθώς μπορεί να κάνει θρομβώσεις και να προσβάλει και το μυοκάρδιο. Αυτό συμβαίνει κυρίως στις μικρότερες ηλικίες. Ο ιός δεν ανιχνεύεται στο αίμα, μένει στην ρινική κοιλότητα. Και ξαφνικά βγαίνει ένα δεύτερο άρθρο από πολύ μεγάλο πανεπιστήμιο που λέει ότι ανιχνεύτηκε η ακίδα μετά το εμβόλιο και στα αγγεία. Αν στην Ελλάδα έχουμε 3 παιδάκια που έχουν νοσήσει σοβαρά και στην Αμερική έχουμε 6 περιστατικά στα εμβολιασμένα παιδιά, τότε ο κίνδυνος από τον εμβολιασμό στα παιδιά είναι μεγαλύτερο απ’ ότι από τον ιό. Γι’ αυτό τον λόγο λέμε αναστολή».

     «Διαβάσατε την οδηγία των αεροπορικών να μην πετάνε οι εμβολιασμένοι; Γιατί είναι μεγαλύτερος ο κίνδυνος θρομβώσεων. Είμαστε σε μία πολύ μεγάλη επιστημονική αβεβαιότητα», είπε ο καθηγητής.

    Επιπλέον είπε «τ’ ότι υπάρχει ένα πολύ καλό αντικαρκινικό δεν σημαίνει πως θα το κάνουμε όλοι μας. Θα το κάνουν το εμβόλιο αυτοί που κινδυνεύουν. Γιατί να εμβολιάσω έναν πληθυσμό που δεν κινδυνεύει;».

     «Τα παιδιά δεν πρέπει να εμβολιαστούν, εκτός από ελάχιστα. Για έναν 40άρη πχ πρέπει να είναι εξατομικευμένα. Δεν μπορούμε να τους εμβολιάσουμε όλους γιατί δεν ξέρουμε τις συνθήκες», είπε σχετικά με τους μαζικούς εμβολιασμούς.


    Ο καθηγητής τοποθετήθηκε και μέσω facebook:

    «Επειδή καθημερινά διαπιστώνω την άγνοια των «συμπολιτών» και συνομιλητών μου, σε βασικά θέματα, που δεν είναι δυνατόν να αγνοούν πολίτες της Χώρας μας και της Ευρώπης, πολιτισμένοι και όχι αναγκαστικά μορφωμένοι άνθρωποι, παραθέτω τον Συνταγματικό Χάρτη της Χώρας, προς ενημέρωση όλων.

     Θυμίζω ό,τι είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ μας η προστασία του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ και όχι ότι μας αρέσει.
    Τα άρθρα περιγράφονται με «κυριολεξία» και έτσι μόνο λαμβάνονται, χωρίς ερμηνείες, μεταφράσεις, παρομοιώσεις, μεταφορές και άλλα καλολογικά στοιχεία.

    Δώστε σημασία στις ατομικές ελευθερίες, σε θέματα υγείας, περιορισμών κλπ κλπ

    Να θυμίσω ότι συζητήσεις που προτρέπουν στάσεις και συμπεριφορές αντίθετες με το Σύνταγμα, είναι ποινικώς κολάσιμες!
    Αντιθέτως, η προστασία των Συνταγματικών αξιών και αρχών είναι υποχρέωση όλων των Πολιτών.

    Είναι αυτά που μας κάνουν πολιτισμένους».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. Ναι αλλα εσυ το εκανες μπουλούκο οπως δηλωσες στο ραδιο του ΣΚΑΙ..

    2. Αφήστε τους να λένε για υποχρεωτικό εμβολιασμό αυτή η κυβέρνηση θα πέσει μην κάνετε εμβόλια θα εχετε προβλήματα!!! Οι περισσότεροι κάνετε το εμβολιο γιατί δεν αντέχετε και θέλετε ελευθερίες δεν θα σας δώσουν Ελευθερία θέλουν να σας ελέγχουν σας ελέγχουν δεν νοιάζονται για τις ζωές σάς!!!

    3. Πόσσσσσσσσο γουστάρω ρε παιδιά!!!
      Είναι 100% συνταγματικό το να προσπαθεί το κράτος να προφυλάξει τους πολίτες, από μια αστεία και λυπηρή ψεκασμένη μειοψηφία…
      Πρέπει να γίνει υποχρεωτικό παντού και πάντα, για να ζήσουμε πάλι τη ζωή που μας στέρησαν.

      1. Ρε παληκάρι, κάνε το εμβόλιό σου, πάρε τα ρίσκα σου (γιατί πειραματόζωα βρήκαν οι εταιρίες πολλά σαν του λόγου σου) και σου εύχομαι να μην είσαι και εσύ κάποιος από τους 12000 επίσημα θανάτους εξαιτίας των εμβολίων Εκτός αν σου φαίνονται λίγοι, οπότε πέστο στους γονείς, στα αδέλφια τοους και τις οικογένειές τους γενικά

      2. Δε πρόκειται να σου δώσουν καμία ελευθερία. Ακόμη κι αν το 200% του πληθυσμού εμβολιαστεί, θα βρουν άλλο αφήγημα μετά. Αν δεν είστε ρουφιάνοι του συστήματος, πάσχετε από σύνδρομο της Στοκχόλμης, σας έχουν απαγάγει και βιάσει και αισθάνεστε αγάπη και ταύτιση με τους βιαστές σας….

      3. 😂😂😂😂 νοδούλη από το Μαξίμου μας τα γράφεις; πόσα παίρνεις για τις ορέξεις των αφεντικών σου; σε πληρώνουν σε χρήμα ή με μπόλια στον κ@λο και λες και ευχαριστώ!

    4. το ξέρουν ότι είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ τότε γιατί το κάνουν τη δεν φοβούνται ? εγώ θυμαμε ότι αυτό το νόμο να κάνουν ιατρικές πράξεις χωρίς συνενέσει το ξεκίνησε ο σηκέ επαναστάτης τσίπρας και ο κούλης το ακουλουθεί βλέπουμε ότι ήταν προγραματισμένο από καιρό όλη αυτή η κατάσταση ……

    5. ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ;;;;;;
      ΠΑΡΤΕ ΦΟΡΑ ΑΠ ΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ….

    6. Πες τα Δημήτρη. Και δεν έχει καμία σχέση εάν έκανε ή δεν έκανε το εμβόλιο. Υπερασπίζεται το δικαίωμα μας να μην δίνουμε αναφορά σε κανέναν για το ιατρικό ιστορικό μας. Σήμερα είναι ο κορονοιος αύριο θα είναι η κολονοσκοπηση και η σύφιλη και μεθαύριο θα ξεκινήσουν οι διακρίσεις εάν είσαι καρκινοπαθης έχεις διαβήτη κλπ. Πάνε τα κλασικά φυλή χρώμα θρησκεία ξεχαστε τα. Ο θαυμαστός κόσμος του Άλντους Χάξλεϋ σε ακόμα πιο φασιστική βάναυση επιβολή της εξουσίας και του εξουσιάσμου. Διαβάστε το Σύνταγμα και υπερασπιστείτε το. Όλοι μαζί. Και προτείνω για λόγους δημοσίου συμφέροντος να ξεκινήσουν οι αξιότιμοι βουλευτές μας να μας πούνε πόσα αγγούρια έχουν φάει, πότε και πόσες φορές νοσηλεύτηκαν από υπέρμετρη κατανάλωση. Όσο σε ενδιαφέρει εάν έχω κοβιντ ή όχι, τόσο με ενδιαφέρει εάν έχεις βλενορροια εσύ. Ισότιμα πράγματα

    7. Κύριοι που θέλετε να γίνει ο εμβολιασμός υποχρεωτικός μάλλον δε θυμάστε :
      Όταν κάποιος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει
      Να είστε σίγουροι ο Θεός δε θα αφήσει μερικά σκουληκια να πειράξουν τα παιδάκια αλλά ούτε και αυτούς που θέλουν να αντισταθούν και να είναι περήφανοι άνθρωποι.
      Λίγη υπομονή :η μεγαλύτερη αρετή είναι η υπομονή.
      Κρατήστε γερά και μη φοβάστε

      1. Πράγματι, όταν κάποιος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.
        Οταν υπάρχουν ψέκες ανεμβολίαστοι που νομίζουν ότι θα επιζήσουν της ΜΕΘ στην οποία είναι νομοτελειακά σίγουρο ότι θα πάνε μέχρι το τέλος του έτους, τότε ο Θεός ξεκαρδίζεται !!!

        1. εσύ μπαλαρίνα της ΝΔ τι είσαι αψέκαστος τόσα χρόνια;; δεν στα είπαν καλά μπαλαρίνα, είσαι και ψεκασμένος και μπολιασμένος πλέον! αντε να αραιώνουμε από εσάς, φάτε μπόλια

        2. Μην ανησυχείς φίλε ,σε λίγο καιρό εμείς οι ψεκες θα πάμε χαμένοι και εσείς τα εξυπνοπουλια θα ζήσετε την υπόλοιπη ζωή σας χαρούμενα και ελεύθεροι, αλίμονο απο μάς τους ψεκες.

    8. Μπράβο στον κ Κούβελα 👍

    9. Έχουν καταλύσει το Σύνταγμα όλες οι Κυβερνήσεις, από Γιωργάκη ΓΑΠ και τούδε:
      Γιωργάκης το παιδί-ποδήλατο, Αλέξης ο σούπερσταρ και τώρα ο Κούλης, το παιδί-ψυχοπάθεια.
      Τι θα γίνει αγόρια;;
      Πρωθυπουργοί που Καταλύετε το Σύνταγμα;;
      Πρωθυπουργοί Αντισυνταγματικοί;;
      Πώς την έχετε δει;;
      Θέλω στη δημοσιότητα:
      • Τεστ IQ σε όλους σας και
      • Απολυτήριο Στρατού ως ενδείξεις νοητικής ικανότητας.
      Θέλω να ξέρω τι ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ έχετε.

    10. Όταν αναρωτηθεί ο ραγιάς γιατί τα μπόλια γίνονται μόνο στους γηγενείς και οι λαθροταλιμπαν είναι χωρίς μπόλι, τότε ίσως ξυπνήσει από τον κόσμο της σοκολάτας. Η αντικατάσταση του πληθυσμού της χώρας βρίσκεται στο τελικό στάδιο. Ήδη οι νέοι κάτοικοι έχουν έρθει και βρίσκονται παντού όσο οι γηγενείς σε λίγους μήνες θα αρχίσουν εντελώς ξαφνικά να μας αφήνουν χρόνους. Θες να το πεις τέταρτο κύμα δήθεν του κοροδοϊού, παρενέργειες, τυχαία συμβάντα, το αποτέλεσμα μετράει. Όλα όσα λέει ο καθηγητής είναι σωστά, αλλά όταν έχει καταλυθεί το σύνταγμα, είναι ουτοπία να ονειρεύεται κάνεις επαναφορά της τάξης με λόγια και ευχές. Το 120 λέει ξεκάθαρα τι πρέπει να γίνει και πως.

    11. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΥΦΙΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΑΩΝΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΑ

    12. Δέν έχουν ακόμη δωσει τεκμηριωμένη απάντηση εάν οί εμβολιαζομενοι προστατευονται από τήν μολυνση και γιά ποσο χρόνο καί εάν μπορούν νά μεταδώσουν τον ιο άν μολυνθουν κάπως…οπότε τό θέμα τής υποχρεωτικοτητας είναι καθαρά φασιστική πράξη. Επειδή δέν έχουν ακλόνητες αποδειξεις έφεραν τό Slogan….”Εάν ό μη γενοιτο τήν πατήσετε θά τό περάσετε ήπια ή θά πεθάνετε χωρίς επιπλοκές !

    13. Ευτυχώς υπάρχουν σοβαροί επιστήμονες όπως
      Ο κουβελας πού λένε την αλήθεια.Ενα μεγάλο
      ΜΠΡΆΒΟ.

      1. Ο Κούβελας είναι ένας αλλοπρόσαλλος επιστήμονας.

    14. Δυστυχώς, το πιο σημαντικό άρθρο του Συντάγματος είναι το 120. Ό,τι και να γράφει ένα κομμάτι χαρτί, ακόμη κι αν αυτό είναι το Σύνταγμα, η τήρησή του βασίζεται στη δύναμη αυτών που την επιβάλλουν. Είναι προφανές πως η ελίτ που κυβερνά το έχει κάνει κουρελόχαρτο το Σύνταγμα. Το θέμα είναι, ο λαός τι κάνει;

    15. Ξερει παρα πολυ καλα η κυβερνηση οτι ειναι αντισυνταγματικα ολα αυτα που λεει.αυτο που θελει να πετυχει ειναι να τρομοκρατηθουμε οτι δηθεν θα γινει υποχρεωτικος ο εμβολιασμος και να παμε ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΝΑ εμβολιαστουμε.και στο τελος θα μας πει:μονοι σας ηρθατε.βλαμμενε μητσοτακη και ολο το συναφι σου,ξερουμε ολοι μας οτι διαβαζεις τα αρθρα και τα σχολια στο μακελειο.και γι’αυτο γραφουμε,για να διαβαζεις και να σκυλιαζεις.ακου λοιπον:ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕΙΣ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ.τ’ακους μητσοτακη;;;;;τ’ακους φασιστα βασιλακοπουλε;;;;;;;;;τ’ακους χαρδαλια;;;;;;;;;;;;διαβαστε τα σχολια μας και ΛΥΣΑΞΤΕ…….!!!!!!!!!!!ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΝΗΤΕΣ (ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ) ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.μητσοτακη εχεις καταντησει ο πιο φασιστας ξενοδουλος νεοταξιτης σφουγκοκωλαριος πολιτικος της μερκελ που υπαρχει στον πλανητη.πουλας τσαμπουκα και εκβιασμους γιατι ετσι σε διεταξε η μαμα μερκελ.απο μονος σου ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΣΚΥΛΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙΣ.ΟΣΟ ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΛΛΟΙ ΣΕ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ.ΕΙΣΑΙ ΠΙΟΝΑΚΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΘΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΥΜΑΡΙ.ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      1. Σωστός . Μάλλον ποντάρουν στο οτι ειναι ολοι δειλοί και δεν εχουν στον ήλιο μοίρα . Μέγα λάθος . Είμαστε πολλοί και κάποιοι δεν θα αλλάξουμε γνώμη ακομα κι αν τα κανουν όλα δωρεάν .
        Σίγουρα ειναι πιόνι και σίγουρα τον έχουν τον έχουν για να σπανε πλακα ( δεν εμπνέει για κάτι άλλο ) ..ότι ώρα θέλουν τον πετάνε στα σκουπίδια . Εμείς πάντως ολο το κωλο – σύστημα σας το έχουμε χεσμένο , και εσάς επίσης , ειδικά το κοπρόσκυλο τον χαρδαλιά , ο βασιλακοπουλος οκ ,,ο άνθρωπος ήταν σε ψυχιατρείο ακουσα ( απαλλάσσεται λόγω απωθημένων και νόησης ), πάμε στο 4 κύμα και κάντε τον σταυρο σας λαμόγια …..

    16. Ο πυρήνας των απαγορεύσεων και των επιβολών ποιος είναι; Η εξουσία και η βία που μπορεί να επιβάλει. Οπότε όποιος ελέγχει τους μηχανισμούς βίας του κράτους (στρατό,αστυνομία,γραφειοκρατικούς αποκλεισμούς και πρόστιμα/φόρους) ελέγχει και το τι μπορεί και το τι δεν μπορεί να γίνει. Και ποιος τα ελέγχει όλα αυτά; Η κυβέρνηση. Και ποιος ελέγχει την κυβέρνηση; Ο Π/Θ. Το σύνταγμα δεν τηρείται εδώ και πολύ καιρό και δεν τρέχει τίποτα.

    Comments are closed.