ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΙΝΑΣ: ΗΠΑ ΚΑΙ ΙΑΠΩΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ – ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΑΡΡΟΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΧΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ

    Κοινοποίηση:
    kinez

    O εκπρόσωπος τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών της Κίνας o Wang Wenbin κατακεραυνώνει τις ΗΠΑ και Ιαπωνία πως διεξάγουν ένα μυστικό πρόγραμμα ανάπτυξης βιολογικού πολέμου: Μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου οι ΗΠΑ στέλνουν ειδήμονες μικροβιολογικού πολέμου στo Fort Detrick της Ιαπωνίας εδώ κι αρκετά χρόνια για να μάθουν για της Ιαπωνίας τον βιολογικό πόλεμο από μέλη-κλειδιά της Μονάδας 731 συμπεριλαμβανομένου του επικεφαλής της Ishii Shiro.

    Mε διαταγή ν’ αποκτήσουν δεδομένα και ντοκουμέντα επί του Μικροβιολογικού πολέμου της Μονάδας οι ΗΠΑ πλήρωσαν 250.000 γιεν.To ακόμη χειρότερο είναι ότι οι ΗΠΑ απέκρυψαν από τον κόσμο τις ακρότητες της Μονάδας 731 κι έκαναν τον Ishii Shiro έναν σύμβουλο βιολογικού πολέμου στο Fort Detrick.

    Λαμβάνοντας υπόψην την κατά το παρελθόν εμπλοκή του αμερικάνικου στρατού με τη Μονάδα 731 αναρωτιόμαστε: πότε όλες αυτές οι μυστηριώδεις συγκεκαλυμμένες βιο-στρατιωτικές δραστηριότητες που πραγματοποιούνται από τις ΗΠΑ θα έρθουν στο φως;; Πότε οι ΗΠΑ θα δώσουν στην διεθνή κοινότητα μια εξήγηση;”

    Κι ένα ακόμη καρφί από Κίνα για το σενάριο του Δρ. Φαουστ-ι.”Οι άνθρωποι που υποθέτουν την υπόθεση διαρροής (σσ covid19) εργαστηρίου από το Wuhan είναι οι ίδιοι άνθρωποι που δημιούργησαν τις ψεύτικες πληροφορίες σχετικά με την “απόπειρα απόκτησης πυρηνικών όπλων” του Ιράκ πριν από 19 χρόνια.” Σοβαρό επιχείρημα κατά της αξιοπιστίας….

    https://twitter.com/disclosetv/status/1400827649921105920?s=20

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Αυτή είναι η Κινέζικη άποψη, αλλά η ουσία είναι ότι η ΗΠΑ έχασαν πολύ περισσότερα απο τον κορονοιό.

    2. Τα πάντα όλα που γίνονται πάνω στον πλανήτη έχουν ένα και μοναδικό όνομα ……USA. Όλα τα άλλα είναι παπαριές.

    3. Κινεζικά πιθήκια με παραστρατιωτικούς και μισθοφόρους των ΗΠΑ σε σχέδια εξόντωσης του πληθυσμού! Δεν θα προλάβουν όμως και ο ”αρχηγός” δεν θα καταφέρει να κυριαρχίσει. Το τέλος τους πλησιάζει όσο ποτέ. Μετά την δολοφονία του Τράμπ, θα ξεκινήσουν όλα, αυτή την φορά από το εσωτερικό πατριωτικό μέτωπο στις ΗΠΑ…. Μογγόλοι, Κινέζοι και λοιπά ριπαρά δίποδα, έφθασε η αρχή του τέλους σας!!!!!

    4. …..κινεζε πολυ σωστα τα λες και ειδικα για την περιπτωση…..

    Comments are closed.