ΥΠΕΡΟΨΙΑ – ΨΕΥΤΙΑ – ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ! Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ: “Η ΝΔ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΠΟΣΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ ΡΩΣΟΦΙΛΟΙ”

    Κοινοποίηση:
    ntora

    Η Ντόρα Μπακογιάννη, σε μια επίδειξη αλαζονείας και δείχνοντας τον τρόπο σκέψης όλης της “Αγίας Οικογένειας”, αναφέρθηκε στις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα και στο εάν υπάρχει φοβία στο Μαξίμου για πτώση των ποσοστών στις επόμενες εκλογές.

    «Δεν νομίζω ότι θα πάει εύκολα το χέρι αλλού, η παράταξη αυτή επιβίωσε των Μνημονίων. Οι άνθρωποι της παράταξης μας είναι νοικοκυραίοι και δε μιλάω για τους ψεκασμένους αντιεμβολιαστές και φιλορώσους», είπε η Ν.Μπακογιάννη.

    Προσθέτοντας ότι επί της ουσίας αυτοί που αντιδρούν με την πολιτική της κυβέρνησης του Κ.Μητσοτάκη είναι οι «ψεκασμένοι», οι οποίοι, όπως ισχυρίστηκε, δεν ψηφίζουν έτσι και αλλιώς Νέα Δημοκρατία.

    «Η ΝΔ λέει την αλήθεια και έχει την ευθύνη να πει ποια είναι η διέξοδος από τα έξοδα», είπε επίσης η Ν.Μπακογιάννη και κατηγόρησε την αντιπολίτευση για λαϊκισμό.

    Σε ό,τι αφορά στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ξεκαθάρισε ότι η «η κυβέρνηση θα πάει σε εκλογές στα 4 χρόνια. Ένα από τα ενδιαφέροντα στοιχεία με βάση τη χθεσινή δημοσκόπηση είναι ότι ο Μητσοτάκης έπεσε μεν κατά 2 μονάδες, αλλά μετά από αυτόν είναι ο “κανένας”».

    Τόνισε δε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εισπράττει από τις απώλειες της ΝΔ, γιατί δεν το πιστεύουν. «Ο Τσίπρας λέει ότι είναι παράνομη η ρήτρα αναπροσαρμογής, την οποία ψήφισε ο ίδιος. Πώς λέει ότι είναι παράνομος; Χρησιμοποιεί τόσο τοξικό λόγο που αυτό δεν είναι απάντηση στο πρόβλημα του άλλου», επισήμανε.

    Απαντώντας για το αν η ΝΔ προσβλέπει σε κυβέρνηση συνεργασίας, ανέφερε ότι «δεν είναι δική μας απόφαση, αλλά του ελληνικού λαού. Αν τα καταφέραμε μέσα στις απανωτές κρίσεις, η ΝΔ είναι 100% η καλύτερη λύση. Αν ο ελληνικός λαός δε θέλει, θα προχωρήσουμε όπως το σύνταγμα και οι νόμοι ορίζουν».

    Ερωτηθείσα για την τουρκική προκλητικότητα, η οποία κλιμακώνεται το τελευταίο διάστημα, η κ. Μπακογιάννη επισήμανε ότι μια συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν δεν μπορεί να αλλάξει μια ολόκληρη πολιτική.

    «Αυτό, το οποίο κάνει η Τουρκία είναι μια πολιτική που της γύρισε μπούμερανγκ. Δεν μπόρεσε με τις διάφορες απειλές και τους τρόπους που χειριζόταν τα θέματα απέναντι στις αραβικές χώρες και στην Ελλάδα, να το γυρίσει. Ήταν μια από τις γνωστές διπλωματικές πιρουέτες του Ερντογάν και προσπάθησε να κλείσει μέτωπα. Πάνω σε αυτό όμως ήρθε η Ουκρανία, η οποία πίστεψε ο Ερντογάν του έδωσε πόντους. Και η αλήθεια είναι ότι αρχικά του έδωσε», σημείωσε.

    «Ωστόσο, ο πόλεμος συνεχίζεται και θα συνεχιστεί για πολύ καιρό ακόμα. Άρα αυτομάτως ο ρόλος του αρχίζει και προκαλεί ερωτηματικά, όπως η επίθεση του Ζελένσκι και η στάση των ΗΠΑ. Άλλωστε, ο βασικός στόχος του Ερντογάν εξαρχής ήταν να κλείσει το μέτωπο με την Αμερική. Όμως δεν έκλεισε. Αντ’ αυτού ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πέρα από τη συνάντηση με τον Μπάιντεν, θα μιλήσει στο Κογκρέσο, που είναι τεράστιας σημασίας. Αυτό ενόχλησε τρομακτικά τους Τούρκους. Ο στόχος που έχει για τα F-16 περνάει μέσα από το Κογκρέσο. Άρα κάνουν μια προσπάθεια να προκαλέσουν το ενδιαφέρον και λένε “προσέξετε γιατί μπορούμε κι εμείς να δημιουργήσουμε προβλήματα” με τους όποιους κινδύνους υπάρχουν», επισήμανε η βουλευτής της ΝΔ.

    Τόνισε δε ότι υπάρχει πάντα ο κίνδυνος του ατυχήματος και «δεν μπορούμε να βγάλουμε από τους υπολογισμούς μας».

    Πάντως, εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο Ερντογάν «δεν πάει γυρεύοντας» για επεισόδιο στην Ελλάδα.

    Σε ό,τι αφορά στη μετά Ερντογάν εποχή, η κ. Μπακογιάννη υπογράμμισε ότι οι Έλληνες δεν έχουν αυταπάτες. «Δε σημαίνει ότι η μετά Ερντογάν εποχή θα είναι εύκολη, όταν ακούει κανείς τις δηλώσεις Κιλιτσντάρογλου ή της Ακσενέρ. Θέλει προσοχή και ας μην πανηγυρίζουμε προκαταβολικά, γιατί πάλι θα κάνουμε λάθος», σημείωσε.

    Σχολιάζοντας τη νέα δημοσκόπηση της Alco που δείχνει τη διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στις 8,1 μονάδες, ανέφερε ότι «αυτή η κυβέρνηση αντιμετώπισε απανωτές κρίσεις. Αναρωτιέμαι αν ξημέρωσε μια μέρα χωρίς να έχουμε την ανάγκη να διαχειριστεί ο Μητσοτάκης κρίση. Ξεκίνησε με την κρίση στον Έβρο, περάσαμε το καλοκαίρι του 2020 με τις τουρκικές προκλήσεις, την πανδημία και μετά ήρθε η ενεργειακή κρίση και ο πόλεμος. Ακόμα δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει».

    Μάλιστα, χαρακτήρισε «τεραστίων διαστάσεων» το ενεργειακό πρόβλημα, γιατί προσθέτει ανασφάλεια στον κόσμο. Δήλωσε δε «τρομακτικά απογοητευμένη» από τον τρόπο που αντιδρά η Ε.Ε. «Έχει σχεδόν παρωπίδες. Οι ηγέτες δεν μπορούν να πάρουν μια απόφαση. Ο Ιταλός πρωθυπουργός, Μάριο Ντράγκι, που είναι από τους πιο πεπειραμένους είπε χθες ότι πρέπει να λειτουργήσουμε με το ταμείο όπως κάναμε με την πανδημία. Αυτή είναι λύση, γιατί ο κόσμος υποφέρει», υπογράμμισε.

    Πάντως, εκτίμησε ότι στο τέλος η Ε.Ε θα λάβει αυτή την απόφαση. Σε κάθε περίπτωση η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να δράσει μονομερώς δίνοντας χρήματα περίπου 5 δισ. ευρώ που προσθετικά στα 4 δισ. ευρώ θα πέσουν στην αγορά.

    Ερωτηθείσα για τον τρόπο που θα δοθεί αυτή η ενίσχυση, η κ. Μπακογιάννη σχολίασε ότι «από ό,τι καταλαβαίνω θα γίνει ένα μικτό σύστημα για να βεβαιωθούμε ότι ο λογαριασμός θα φτάσει στα περυσινά επίπεδα» συμπληρώνοντας ότι «ο πάτος των βαρελιών που ξύνει η κάθε κυβέρνηση είναι ο πάτος του βαρελιού των Ελλήνων φορολογουμένων».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    61 Σχόλια

    1. Καμαρωσε ηλίθιε Γρεκοιλε τι ψηφίζεις και τι σε εκπρωσοπει στην βουλή. Έχει δίκιο η κυρία Ντόρα θα τους ξαναψηφίσει ο ραγιάς γιατί απλώς τον εκπρωσοπει η Κούλα και ο καθε Τσίπρας.Χωρα της πλάκας με τελείως ανεγγεφαλους ανιστορητους και γελοίους ψηφοφόρους!!!!!! Για γέλια και για κλάματα!!!!

    2. Γιατί δεν θα φτιάχνεις κανάλι στο Youtube να μας δείξεις πόσο καλή νοικοκυρά είσαι!
      Φτιάξε μας πίτα από την αρχαία Κρήτη όχι μόνο αρχαία αγάλματα να παίρνεις.
      Όταν τρως τα μαχαιροπίρουνα από την αρχαία Ελλάδα είναι; Όλα τα έχεις μαζέψει! Άσε και τίποτα για τις άλλες νοικοκυρές πως θα ανοίξουν σπίτι!Σερβίτσια μαχαιροπήρουνα ποτήρια κανατες….τα έχεις πάρει όλα.

    3. Η ψεκασμένη αμερικανοδουλη βλέπει ότι ο Κουλης πάει κατά διαόλου….και το χει ρίξει στο βρισίδι….

      Με αυτά που είπε έδειξε ότι είναι λίγες οι μέρες της στην εξουσία….

    4. Τον είχαν για να γελάνε μαζί του : γελοτοποιός με ανάλογη βλακώδη φάτσα .Τσάμπα ψυχαγωγία πρόσφερε .Γιατί ποτέ δεν μάθαμε απο συμμαθητές κ καθηγητές για την συμπεριφορά του εντός κ εκτός Ελλάδας να γελάσουμε κι εμείς ;;;

    5. Τρέξε να κρυφτείς κυρα Ντόρα όσο σου μένει καιρός γιατί αρχίζουν να ζορίζουν τα πράγματα…. Το να φας μαύρο στις εκλογές είναι τίποτα. Τα χειρότερα έρχονται και ιδιαίτερα σε ανθρώπους που φέρουν δημόσιο αξίωμα και επιδεικνύουν έπαρση και αλαζονεία, η πτώση είναι δεδομένη και καταστροφική.

    6. Στεφανε ειμαστε μαζυ σου για να βαλεις τους φιλοαμερικανογερμαναραδες και προδοτες της χωρας μας στην θεση που τους αρμοζει δεν εχουν αφησει τιποτα ορθιο !!!! τα συμφεροντα τα δικα τους και των υμετερων τους ειναι ο στοχος τους…..και ο αμυαλος λαουτζικος που τους ψηφιζει …ας πεθανει !!!τι τιυς νοιαζει !!!

    7. καλύτερα φιλορώσοι παρά ναζί φασιστοσπερμα πού τολμάς νά μιλάς, καλύτερα αντιεμβολιαστές παρά με δηλητήρια αντί για αίμα στο σώμα μας, καλύτερα πατριώτες παρά δοσίλογοι σάν το σόι σου.

    8. Έχει απόλυτο δίκαιο ο Μητσοτάκης θα κερδίσει πάλι τις εκλογές γιατί στηρίζεται στη Singular Logic.Λιγο παραπάνω θα του βγει αλλά θα είναι Πρωθυπουργός ακόμη μια τετραετία.Πως?
      Πολύ απλά θα λαδωσει για να μαζέψει όλες τις ψήφους των μικρών κομματων.Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι δεν θα πουλήσει τις ψήφους του με
      τη υποσχετική συνεργασιας ο Κασιδιάρης και ο κάθε υποψήφιος?

    9. Eιναι τιμή να είσαι Ρωσοφιλος και αντιναζιστής…οσο αφορα τον κοβιτ πέθανε 30.000 κόσμος στην Ελλάδα με τα ναζιδια τον Πλεύρη τον Βορίδη και τον Άδωνι Σπυρίδων Πισπιρίγκο ..μιλάει τώρα η οικογένεια της αρχαιοκαπηλίας??

    10. Η ΕΛΕΕΙΝΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΟΤΕΡΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ….
      ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΜΕ ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ….

    11. Ψεκασμενοι , είναι αυτοί που θα ψηφίσουν Μητσοτάκη .

    12. Τι μας λες μωρή χεσμενη και κατουρημένη σκροφα;;;;; Επειδή ασπάσθηκες εσυ τον διαβολο πιστεύεις ότι πρέπει να κάνουμε όλοι το ίδιο;;;;;;

    13. Καλα τα ιδια αφεντικά που σας ανέβασαν τα ιδια αφεντικά θα σας ρίξουν στο λάκκο!!!

    14. Ουστ μωρη κωλογρια.
      Αυτή εφτα καρκίνους έχει
      Δε θυμάστε που βγήκε και το δήλωσε μετά το θάνατο της Φώφης Γεννηματά για να εισπράξει προσοχη;;;
      ΔΕ ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΙ;;;

    15. Η ΛΑΜΠΑΔΑ ΣΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    16. Πρέπει να της αποδείξουμε ότι κάνει λάθος και ότι το απόκομμα τους θα εξαϋλωθεί…

    17. Για πες μας να γελάσουμε όλοι στην Ελλάδα…πόσο λεφτά ξοδέψατε σε Δίδακτρα για τον βλάκα σου στο Χάρβαρντ να γελάσουμε;

    18. Η ΝΔ έχει τελειώσει.
      Να κοιτάξετε να το χωνέψετε
      Να φάτε και κάνα σοοοκολατακι να πάνε τα φαρμακεία κατω.
      Εμείς οι πατριώτες ποτέ δε θα ψηφίζαμε το κόμμα σας και κανενός άλλου που είναι σήμερα εκεί μέσα γιατί πολύ απλά κάνετε χοντρές μ@λ@κιες που βλάπτουν τη χωρα και τους Ελληνες κυριως και δεν βλέπουμε αντιδράσεις από κανέναν.
      Οι δικοί σας οι νοικοκυραίοι θα σας τελειώσουν πολιτικά.Καθιστε και θα δείτε.

    19. Μια κ@ριολα ξεκολι@ρα είναι όπως ο ρουφι@νος ο πατέρας της!!
      Είμαι Χανιώτης κ ξέρω πολύ καλά τι λέω!!!
      Όσο περήφανος είμαι που είμαι Χανιώτης άλλο τόσο ντρέπομαι για αυτόν τον μπ@σταρδο που έχουμε πρωθυπουργο

    20. Ουδεν σχολιον! Ξυπνια αλλα και πολλα διαπλεκομενη γυνη σε βαρος του Ελληνικου λαου! Ας σεβαστει εστω ενα χιλιοστο τη μνημη του Μπακογιαννη πανω στο πτωμα του οποιου αναρριχηθηκε και να μαζεψει τη Κουλα της και ΟΥΣΤ!
      Ενας Νεοδημοκρατης….νοικοκυρης!

    21. Βασικά μας βρίζουν, γιατί τους λοιδορούμε και τους απεχθανόμαστε σαν καταστροφείς τις Ελλάδος, οτι και να κανουν θα ακούν από το στόμα μας και θα διαβάζουν όπου γυρίζουν το βλέμμα ότι μαμιούνται οικογενειακός…. Το καταραμένο σοι… Την καλησπέρα μου Ελληνες!

    22. μωρη λυνατσα το μυαλο σου και μια λιρα καλυτερα ρωσοφιλοι παρα αρχαιοκαπηλοι και συνεργατες των ες ες ξερετε ολοι στην φαμελια σας απο ρουφιανιλικη ξεπεσμενη σφουγγαριστρα αει απο εδω χαμενη που θα μιλησεις και απο πανω εχετε καταστρεψει τα παντα και ανοιγετε και το βοθρο σας και λετε παπαρολογιες

    23. Στην Θεσσαλονίκη έχει ωραία παράσταση για τους Έλληνες….Ο Βασιλιάς ακούει!

    24. ΑΥΤΟΚΡΑΤΗΡΑ ΘΟΔΩΡΑ ΝΑ ΞΈΡΕΙ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΣΟΥ ΚΟΥΛΗΣ, ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΨΕΚΑΣΤΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ, ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟΣ.

    25. Ένας νοήμων άνθρωπος φανατικός νουδούλης μόνο και μόνο για αυτές τις σαβουρο-ατάκες της θα έπρεπε να τους φτύσει κατάμουτρα. Δεν είναι πολιτικός-διπλωματικός λόγος αυτός, ούτε λόγος έξυπνου ανθρώπου. Απο εκεί να καταλάβουν οι νουδούλες πόσο πολύ σιχαίνονται τους Έλληνες, αυτή η κωλοφάρα του Μητσοτάκη μας μισεί θανάσιμα. Πλήρης υποτίμηση, αλλά τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Στα τσακίδια νυφίτσα Ντόρα, είσαι ΕΜΕΤΟΣ!

    26. Εσύ και οι νοικοκυραίοι σου ( εννοείς τους κλεφταραιους σαν το γιο σου ή τα πρόβατα σου) μας οδηγείται ένα βήμα πριν την Ουκρανία.
      Ίδη έχετε καταστρέψει με τα ρεύματα και την ακρίβεια τα μισά νοικοκυριά των Ελλήνων για χάρη του γιού σου που θέλει να γίνει γραμματέας του ΝΑΤΟ και να φτιαξει το βιογραφικό του.Τι νοικοκυριό να μείνει όρθιο από εσάς τα αρπαχτικα.
      Αλλά μην νομίζεις ότι θα μείνει το δικό σου όρθιο θα πάνε όλα στο αέρα.
      Αφού είσαι τόσο νοικοκυρά γιατί δεν κάνεις καμία εκπομπή μαγειρικής και μας τα έχεις ζαλίσει με τον βλάκα σου!
      Έκανε και η Κρήτη Κωλο και εχεσε το κόσμο όλο.

    27. Εσας δεν σας θέλει ούτε ο διάολος γ@μω το σοι σου γ@μω

    28. ποιος ασχολείται με την όρθια κουράδα και παίρνει στα σοβαρά τα λεγόμενά της καθώς και όλου του σάπιου μητσοτακέικου

    29. Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΠΡΙΝ ΨΟΦΗΣΕΙ ΚΛΩΤΣΑΕΙ…..

    30. ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ όπως λέμε η Σάρα η Μάρα και το κακό συναπάτημα , όλοι απο τα ίδια s.@.@ είναι , ενα κόμμα με τρείς παραλαγές , και ενα λαο όντως ψεκασμένο και πυροβολημένο

    31. οι boomers που είναι και η πλειοψηφία των ελληνικής καταγωγής ψηφοφόρων θα ψηφίζουν πάντα τόξο διότι απλά θέλουν να διατηρήσουν την συνταξούλα για όσον χρόνο τους έχει απομείνει, το τόξο τους πείθει αποτελεσματικά ότι οποιαδήποτε άλλη επιλογή θα είναι “καταστροφική”….”ή τόξο χάος”…..αυτήν την στιγμή το τόξο κατέχει 100% του κοινοβουλίου και χωρίζεται εικονικά σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση….

    32. ατομα που κυβερνανε τη χωρα και μετα θες να παει μπροστα αυτη η ρημαδα η ελλαδα

    33. Να καθήσει σπίτι της και να κοιτάξει την υγεία της και να αφήσει τέτοιες δηλώσεις,θρέφουμε εκατό χρόνια τώρα την παρασιτική οικογένεια με όσα σκάνδαλα και αν έκαναν δίχως ντροπή,αρκεί να πληρώνει ο Ελληνικός λαός παράσιτα της παγκοσμίου μασονίας,εντολοδόχους για την καταστροφή των Ελλήνων-προδότες. Μααα να μην ξεχνάμε όταν προσκύνησε στο Ισραήλ ότι θα πολεμήσει τον ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ και έτσι πράττει….Για να τον διασφαλίσουν ότι θα τον κάνουν πρωθυπουργό!!!!Αρκετά μέχρι εδώ……..

    34. Νοικοκυραίους εννοείς τα γαλάζια αρνιά που σάς ψηφίζουν. Οι υπόλοιποι είμαστε ελεύθεροι και δεν προσκυνάμε το κωλοσόι σου με τους φλώρους γυαλαμπούκες και τους μπρουτζόβλαχους δημάρχους.

    35. Aυτη η γαιδουρα θα παρει στο λαιμο της τον Κουλη και ανηψια.
      Ξεδιαντροπη και αμυαλη ως συνηθως.
      Ο ξεπεσμος των δεν εχει οριο.

    36. Τι αλλο θα μπορουσε να πη το μελος της αγιας οικογενειας.η ιδια βουλευτης, ο γιος της δημαρχος η ξαδελφη της προισταμενη στις ΜΚΟ, ο αδελφος της πρωθυπουργος.Λεει και μια αληθεια οτι ο κοσμος δεν θα παει στον συριζα.και εχει δικιο διοτι ο συριζα εξαπατησε τον κοσμο με τα ψεμματα του.Αρα κρινει η κυρια δια της “εις ατοπον απαγωγης” αρα στο χερι μας ειναι να την βγαλουμε αραουτ.Υπαρχουν και αλλα κομματα και πρωτο απ ολα ειναι αυτο του ΧΙΟΥ

    37. το καρκινωμα της χωρας
      αλλα, θα ερθει η ωρα της απελευθερωσης

    38. Δεν μπορούν όλοι να συμφωνούν μαζί σας είναι δικαίωμα του καθενός να υποστηρίζει τα πιστεύω του!

    39. Ύβρις, ατις, νέμεσις, τισις, έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι!

    40. ΑΥΤΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ νουΔΟΥΛΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΕ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΕΞΟΝΤΩΣΑΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2013 ΕΙΧΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 21% ΚΑΙ Η νουΔΟΥΛΑ ΕΙΧΕ 12%. ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ νουΔΟΥΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΤΩΡΑ Η νουΔΟΥΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΙΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ.
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ, ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΡΩΣΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ 60% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
      ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΣΗΜΕΡΑ Η νουΔΟΥΛΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 19% ΜΕ ΦΘΙΝΟΥΣΑ ΠΟΡΕΙΑ.

      1. Ας μην Έβγαινε ο Μιχαλολιάκος παραμονές εκλογών και να έλεγες τον Χατζηνικολάου ωτία λαμβάνει την πολιτική ευθύνη της δολοφονίας Φύσσα Βάλανε οι χρυσαυγίτες τα χέρια τους και βγάλανε τα μάτια τους ούτε η Νούλα φταίει ούτε κανένας το κούφιο τους το κεφάλι φταίει που διαλύσανε τη μεγαλύτερη πατριωτική οργάνωση Αν είχε φύγει ο Μιχαλολιάκος είχε αφήσει τον Κασιδιάρη θα τανε τώρα κυβέρνηση

        1. ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ 2013 ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ 2015.

      2. Πάντως φίλε μου αν η Χρυσή Αυγή είχε 21% όταν άρχισαν να την ξηλώνουν θα έπρεπε 1.500.000 Έλληνες να αγωνίζονται κοντά της και να μην μπορούν να στείλουν φυλακή κανέναν. Ή μήπως λουφαξαν γιατί δεν ήταν γνήσιοι αλλά απλώς έλεγαν θα ψηφίσουμε από αντίδραση; Αυτό δεν είναι πολιτική θέση.

    41. Τι θέλει να παραστήσει αφού γνωρίζει από πρώτο χέρι ότι είναι ένα από τα πιο μισητά πρόσωπα στην χώρα, νομίζει ότι θα την πάρουμε στα σοβαρά.

    42. …ένα από τα μεγαλύτερα αμαρτήματα στον άνθρωπο είναι το να είναι κάποιος αμετανόητος….κοτζάμ πολλαπλούν μυέλωμα έχει η εν λόγω και αντί να κάτσει ν’ασχοληθεί λίγο με τον εαυτό της και με το “άνωθεν καμπανάκι” που της έσκασε μία ωραία πρωία, αυτή τον χαβά της…. ειρωνική,κακιά με τον κόσμο, αλλά και προδότρια, με το αλήστου μνήμης ” η τουρκική εισβολή στην Κύπρο ανήκει στο παρελθόν”….σωστάαα σωστάααα…όπως και η σφαγή στο Δίστομο από τα κολλητάρια του μπαμπάκα της….κρίμα….πολύ κρίμα…..και κάποιοι δυστυχώς από τους Έλληνες,εξακολουθούν και την βγάζουν στην Βουλή……

    43. Όλη η Ελλάδα είμαστε
      Ρωσοφιλοι αντιναζι αντινατο και πεθάνετε 30.0000 κόσμο με τον κοβιτ ..γκέ γκέ φακλανα της γνώστης οικογένειας των αρχαιοκάπηλων και άλλα πολλά ??

    44. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…………………..
      ΕΣΕΙΣ ??ΕΙΣΑΣΤΕ??

    45. Η ψηλογκαμήλα ξέχασε νά πεί ότι όχι μόνο όι ψεκασμένοι αλλά καί όλοι οί Ελληνες πατριώτες δέν θέλουν νά βλέπουν ούτε ζωγραφιστούς τούς κλεπτοκράτες Μητσοτάκηδες.
      Γιάννης Λάκων

    46. Αυτό το λάθος με τον Τέρυ πόσο μας έχει στοιχίσει.

    47. Η εγωπάθεια της οικογένειας στο υπέρτατο σημειο. Ο αδελφος σου απευθυνόμενος με “διάγγελμα” (το εχει κανει κουρελόχαρτο) στον Ελληνικο λαο, αν και τον ψήφισα με απεκάλεσε ψεκασμένο και τζαμπατζη. Βλεπω εχεις την ιδια αποψη. Λυπαμαι για τα χαλια σας που βγάζετε διαγγέλματα (αν ειναι δυνατον), για να βρίζετε και να προσβάλλετε τους ψηφοφορους σας. Και σε ειχα για σοβαρη!!!

    48. Όσες χοντράδες και να κάνουν ή να πουν,συνεχίζουν και τους ψηφίζουν. Οπότε πώς να μην την ψωνίσουν;

    49. 🤣🤣🤣 the top of the top comment!!!!!!!!!!!!! αυτα ειναι μαντατα…… βαρβατα και καμπανατα…….

    50. Η γνωστή κλανομούνα τσι λεβεντοκλάνας.
      Βγάζει λεβέντακες ψηφοφόρους βολεμένους απάτριδες δημοσίους υπαλληλίσκους

    51. Αρα αποδέχονται επιτέλους και δημοσίως το ότι γίνονται ψεκασμοί…..

    Comments are closed.