ΤΩΡΑ: Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΕΤΑΞΕ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ , ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ- ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ (ΑΡΘΡΟ 285 ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ). ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ. Η ΝΤΑΛΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΞΙΝΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    protopsalti_mpakogiannis

    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=362303338260928&id=100034437944878



    Η είδηση βγαίνει από την σελίδα στο facebook του δικηγόρου, Νίκου Αντωνιάδη.

    “ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!

    ___________________

    Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΔΙΕΤΑΞΕ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ,

    ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ (ΑΡΘΡΟ 285 ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ) ,

    ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ (ΑΡΘΡΟ 259 ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ) ,

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ
    __________________

    ΚΑΛΟΥΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΣΤΗ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙΣΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ:

    ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ :

    ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ
    __________________

     

    protopsalti_mpakogiannis

    Είχα δημοσιοποιήσει τη μήνυσή μου κατά του Κώστα Μπακογιάννη για τις μαζικές παραβιάσεις των δικών τους μέτρων για την “προστασία της δημόσιας υγείας”.

    Τα μέτρα με τα οποία μας έχουν τρομοκρατήσει. Τα μέτρα με τα οποία έχουν καταδυναστεύσει τη ζωή μας. Τα μέτρα με τα οποία έχουν διαλύσει την οικονομία.

    Γιατί τα μέτρα αυτά ΔΕΝ μπορεί να ισχύουν για τους ιθαγενείς ΑΛΛΑ ΟΧΙ για τους άρχοντες.

    6 μήνες στη Ρόδο. 4 χρόνια στη Μύκονο. Ποινές κάθε μέρα σε βάρος πολιτών. Αυτόφωρα και ποινικές διώξεις κατά των γονέων-οργανωτών των διαμαρτυριών για τις μάσκες στα παιδιά μας. Για τα μέτρα που παραβίασαν ενώ την ίδια ώρα προκλητικά τα παραβιάζουν αυτοί που μας τα επιβάλλουν.

    Τώρα ήρθε η δική μας ώρα. Με τα δικά τους, και όχι τα δικά μας, καλούνται τώρα αυτοί να δώσουν λόγο. Για τις παραβιάσεις αυτές για τις οποίες μας κουνάνε το δάκτυλο, Μητσοτάκηδες, Χαρδαλιάδες, Τσιόδρες, Σύψες και τα δικά τους μέσα μαζικής εξαπάτησης.

    Ήρθε -για αρχή- η ώρα του ανιψιού του Μητσοτάκη. Του πρωθυπουργού μας που κουνούσε το δάκτυλο στους “επιπόλαιους” νέους, την ίδια ώρα που αυτός παραβίαζε τα ίδια μέτρα στις θάλασσες και στης Κρήτης τα φαράγγια, στα μετρό και στης γραμμής τα καράβια.

    Καλούμαι ως μάρτυρας-μηνυτής και πολιτικώς ενάγων κατά του Κώστα Μπακογιάννη, εναντίον του οποίου διατάχθηκε από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών προκαταρκτική εξέταση για παράβαση του άρθρου 285 του Ποινικού Κώδικα περί παραβίασης των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, με απειλούμενη ποινή φυλάκισης μέχρι 5 χρόνια.

    Και κατά της ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας για παράβαση του άρθρου 259 του Ποινικού Κώδικα περί παράβασης καθήκοντος, για την ανοχή που επέδειξε στις διερευνούμενες παραβιάσεις, ενώ την ίδια ώρα αστυνομεύει τον ελληνικό λαό και επιβάλλει το ένα πρόστιμο μετά το άλλο.

    Και θα ζητήσω να εξεταστούν τα “κρούσματα” που ανακοινώθηκαν τις επόμενες ημέρες της συναυλίας της Άλκηστης Πρωτοψάλτη και τις ομολογημένες από τον Μπακογιάννη μαζικές παραβιάσεις (ζήτησε συγγνώμη την άλλη μέρα -αλλά αυτό δεν τον απαλλάσσει από την ποινική ευθύνη: συνιστά ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΧΗΣ) στα εγκαίνια του συντριβανιού στην Πλατεία Ομονοίας:

    Ένα μόνο κρούσμα να συνδέεται με τη συναυλία ή τα εγκαίνια, η παράβαση γίνεται κακουργηματική, με βάση την παράγραφο 2, και η προβλεπόμενη ποινή μέχρι 10 χρόνια κάθειρξη.

    Η άσκηση ποινικής δίωξης, η παραπομπή στο δικαστήριο και η καταδίκη του Κώστα Μπακογιάννη, όπως σε ΟΛΕΣ τις ΟΜΟΙΕΣ περιπώσεις των ιθαγενών που αντιμετώπισαν την ίδια κατηγορία, είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ για την Δικαιοσύνη.

    Μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να αποφύγει ο ανιψιός του Μητσοτάκη την ποινική δίωξη και την καταδίκη. Να αποφύγει δηλαδή την κατάρρευση της αξιοπιστίας των κυβερνώντων και των μέτρων που μας επιβάλλουν.

    Γιατί εάν τα πράγματα είναι όπως μας τα λένε, κανένας Μπακογιάννης δεν θα διακινδύνευε την υγεία και τη ζωή τη δική του και των εκατοντάδων ανθρώπων που παρέσυρε στη συναυλία και τα εγκαίνια. Με τα δικά τους. Πάντα:

    Να κριθεί από την Εισαγγελία ότι υπήρξε παραβίαση των μέτρων (δεν μπορεί να κρίνει αλλιώς), αλλά δεν υπήρχε κίνδυνος για τη δημόσια υγεία.

    Και να καταρρεύσει το οικοδόμημα της “πανδημίας”.

    Αυτό θέλω!

    Να απαλλαγεί ο Μπακογιάννης!

    Και μαζί του να ΑΘΩΩΘΟΥΝ όλοι οι Έλληνες που καταδικάστηκαν ή διώκονται για την ίδια παράβαση.

    ΘΕΛΩ να χάσω !!

    Θέλω να απαλλαγεί ο Μπακογιάννης !!

    Γιατί αν χάσω, θα κερδίσουν όλοι οι Έλληνες:

    Με δύο λόγια…

    …ρουά ματ.

     

    antoniadis-facebook

    Υ.Γ.1.
    -Έρχεται τις επόμενες ημέρες και η ώρα των νοσοκομείων. Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη, Σωτηρία και προχωράμε σε όλα τα δημόσια νοσοκομεία. Στην ποινική δικογραφία του φακέλου “ψευδή κρούσματα, νοσηλείες, θάνατοι με/από Covid-19”.

    -Έρχεται και η ώρα Σύψα & Τσιόδρα για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Στο άλλο ρουά ματ,

    -Έρχεται και η ώρα του ΣΚΑΪ και του OPEΝ. Στα ποινικά και στα πολιτικά δικαστήρια.

    -Και η ώρα Τσιάρα & Χρυσοχοΐδη. Στα πολιτικά δικαστήρια.

    Και όλα τα άλλα…

    Υ.Γ.2.

    Και φυσικά δεν θα μπορούσα να εξαιρέσω τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών από τις νομικές ενέργειές μου με βάση “τα δικά τους”.

    Γιατί δεν θα ανεχθώ να διώκεται για πρόκληση σύγχυσης και παραπλάνηση του κοινού, και κλονισμό της εμπιστοσύνης του κοινού στην ιατρική επιστήμη, ο Φαίδων Βόβολης, επειδή τόλμησε να πει την ιατρική αλήθεια, και να συνεχίζουν να αλωνίζουν ανενόχλητοι ο Σύψας, ο Τσιόδρας και η Λινού, ενώ έχουν παραπλανήσει και παραπληροφορήσει τον ελληνικό λαό, ο οποίος “δικαιολογημένα δεν τους εμπιστεύεται”, όπως δημόσια ομολόγησε η Αθηνά Λινού στις 28 Ιουλίου. Και αυτή είναι μία μόνο περίπτωση. Έχουμε πολλές άλλες. Όπως κάτι παραβιάσεις των ίδιων μέτρων σε κάτι γκαλά σε κάτι γιορτές -Αγίας Μαρίνας, αν θυμάμαι καλά.

    Και πολλά άλλα…

    Με τα δικά σας.

    Με τα δικά σας θα σας πάμε όλους.

    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=362303338260928&id=100034437944878

    Μέχρι το τέλος.

    Νίκος Αντωνιάδης

    Ποινικολόγος”.

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Εύγε. Ξεσκισε τους. Να περνουν σειρά και οι τηλεδικαστες δημοσιοκαφροι .

    2. Χάρην εντυπωσιασμού, να ρίξω και εγώ και ο καθένας μας από 10 μηνύσεις και καμιά 100στη αγωγές, καμιά χιλιάδα εξώδικα, κλπ, σε Δημάρχους, Βουλευτές, κλπ… τι συζητάμε τώρα;;; Εξακολουθώ να απορώ, τι έννοια έχουν αυτές οι νηπιακές και άσφαιρες νομικές κινήσεις από τον εν λόγω δικηγόρο! Eδώ υπάρχουν ΤΡΙΣΧΕΙΡΟΤΕΡΑ εγκλήματα, τα οποία τα ονομάζουμε ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ και ούτε γάτα, ούτε ζημιά… να πω γιά την ονομασία των Σκοπίων; Να πω γιά τα καζίνα και ουρανοξύστες του όμιλου Λάτση στο Ελληνικό;;; Να πω γιά τους Αλβανούς του Σαμαρά;;; Να πω γιά κάποιο Γιάνη με ένα ν, που κόντεψε να μας καταστρέψει εντελώς, ενώ ο ίδιος είχε την περιουσία του ΕΚΤΟΣ Ελλάδος, κλπ, κλπ, κλπ… Να πω ότι ΑΝΟΙΞΑΜΕ πρόωρα τα σύνορα και κορωνιαστήκαμε ξανά, ως ήταν αναμενόμενο;;; Να πω γιά το πρόωρο ΑΝΟΙΓΜΑ των σχολίων με τόσα νέα καθημερινά κρούσματα;;; Τώρα, αυτά που πιστεύει ο κάθε κ.Αντωνιάδης, καλά κάνει και τα πιστεύει… αλλά να διαλαλεί και τις νομικές ενέργειες του (…ω, Θεέ μου!), πριν καν εκδικαστούν, σίγουρα δε συνάδει με σοβαρότητα!

      1. ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ Κ ΑΛΛΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ,ΕΓΩ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ,ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΑΣ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ,Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Κ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ,ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ Κ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Κ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΜΑΣ,ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ

        1. Θα μου επιτρέψεις να σου επαναλάβω, ότι τέτοιες νομικές ενέργειες, μαζί με τον επαναστατικό στόμφο που τις συνοδευουν, ΔΕΝ αποτελούν πάλη! Πόσο μάλλον όταν γίνοντε από ανθρώπους που έχουν νομική γνώση, αλλά και πείρα από τις αίθουσες των δικαστηρίων! Oι δικαστές είναι και αυτοί άνθρωποι και ναι μεν κρίνουν κατά συνείδησην, αλλά βλέποντας τέτοιες ανουσιες συμπεριφορές, κρίνουν επίσης ανάλογα… και ο πιό αδαής δικηγόρος σε αυτή τη χώρα, το γνωρίζει αυτό! Tώρα, στο γιατί ο εν λόγω δικηγορος, κ.Αντωνιάδης, επιλέγει και χαράσει μιά τέτοια πορεία, δεν θα το σχολιάσω. Επιμένω όμως, ότι είναι ΑΝΟΥΣΙΑ και ΑΣΦΑΙΡΗ νομικά!!! Στο τι θα πρέπει να κάνουμε οι υπόλοιποι, δυστυχώς ΔΕΝ είναι εύκολες οι απαντήσεις… Πέραν λοιπόν του ότι διαφωνώ και με τις απόψεις του κ.Αντωνιάδη, κυρίως διαφωνώ και απορώ με τον τρόπο που επιχειρεί αυτές να τις εκμεταλευτεί, έστω νομικά, ως επαγγελματίας δικηγόρος!!!

    3. ΕΥΓΕ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ !!!
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ … ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ …
      Ταράξτε τους στην νομιμότητα, διότι υπερέβησαν τα εσκαμμένα … ΄Εχουν αφήσει όλους τους λαθρομετανάστες να καίνε, να καταστρέφουν, να μολύνουν, να επιβαρύνουν -παντοιοτρόπως- την Ελλάδα κι έχουν επιδοθεί σε ένα πρωτοφανές κυνήγι κατά των Ελλήνων … Δικάζονται και καταδικάζονται ΄Ελληνες πολίτες που πράττουν τα αυτονόητα προς υπεράσπισιν της Πατρίδος και παραχωρείται, αφειδώς, άσυλο στους εν δυνάμει σφαγείς των Ελλήνων …
      Βοηθήστε και στηρίξτε τους ΄Ελληνες, ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ … και οι ΄Ελληνες θα σας ευγνωμονούν …
      ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ, αφ΄ενός με την ασυδοσία και αφ΄ετέρου με την δικτατορία που επικρατεί στην Χώρα μας …

      Πνιγόμαστε … Δεν τους αντέχουμε άλλο …

    4. Φωτια και τσεκουρι λεεμεε !!!
      Και μετα να παρουν σειρα τα τρολοειδη στα μμδ !
      Και τελευταιο τον τσογλανο! τον Εισαγγελατο !
      Στα αναμενα καρβουνα των αλλων πανω ξυπολυτο!

    5. αντωνιαδη ειμαστε μαζι σου εχουν περασει τα ορια μας κοροιδευουν μπρος στα μουτρα μας

    6. Μπράβο κ. Αντωνιάδη!
      Εάν δεν καταθέτατε εσεις την μήνυση δεν θα γινόταν τίποτα.. κανένας εισαγγελέας και κανένας δικαστής δεν θα παρενεβαινε για να πράξει το αυτονόητο και για το οποίο πληρώνεται από όλους εμάς.
      Είμαι από αυτούς που δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη της χώρας γιατί απλά αν υπήρχε δεν θα κατειχαμε τα πρωτεία σε διαπλοκή και διαφθορά.
      Ένα μεγάλο μπράβο από καρδιάς.

    7. δυστυχώς το σύνταγμα θέλει πολλούς σαν τον Στέφανο!!!!!

    8. Ξεσκιστε τους στην νομιμότητα… Μόνο από μαστίγιο καταλαβαίνουν οι χαλβαδες

    9. Κάλιο αργά παρά ποτέ….. αντε να έχουμε και νομολογία σε περιπτώσεις παραβίασης των μέτρων

    10. Ποια αντεπιθεση? οι δικαστες ειναι μασωνοκουμμουνια απο εκει πρεπει να αρχιση το ξεκαθαρισμα

    11. ΛΕΣΒΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΛΟ ΔΙΔΥΜΟ
      ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΧΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
      ΒΕΒΑΙΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟ
      ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟΝ
      ΦΕΡΕΤΖΕ Η ΠΡΟΔΟΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕ
      ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ. ΤΟ
      ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΖΕΝΗ
      ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ

    12. Αλλάξτε τα φώτα της δυναστείας με μηνύσεις, παρανομούν ασύστολα και προδίδουν τη χώρα. Ενώ παρανομούν, συνθηκολόγησαν με την Τουρκία και της παραχωρούν εθνική κυριαρχία. Το κράτος του Μητσοτάκη χρησιμοποίησε τη δικαιοσύνη για να πατάξει το φρόνημα των Ελλήνων στον Έβρο, έτσι, μετέφεραν από τη Θεσσαλονίκη πρόεδρο δικαστηρίου καταδίκασε τον έλληνα κτηνοτρόφο με 26 μήνες φυλακή. Τι ήθελε να κάνει με αυτήν του την κίνηση, θέλει να κάμψει το φρόνημα των ντόπιων, να μην στελεχώνουν πλέον την πολιτοφυλακή, για να κάνουν έτσι εύκολη την κατάληψη της Θράκης. Αυτή είναι η δυναστεία, τσακίστε τη στις δίκες πριν χάσουμε την Ελλάδα.

    13. Χα χα χα νωρίς νωρίς το θυμήθηκε ο εξαγγελεας 😄

    14. Διώκουν τους Έλληνες οι ευρωπ@υτανες του συστήματος Μητσοτάκη. Λαθρομετανάστες πάνε όπου θέλουν οπότε θέλουν χωρίς μάσκες χωρίς τίποτα. Και παρα το γεγονός πως το 50% στα νοσοκομεία είναι λαθραία, εξακολουθούν να μην τους ελέγχουν. Παρέδωσαν την χώρα οι ανώμαλοι.

    Comments are closed.