ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ;;; ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟ ΣΚΕΡΤΣΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΡΑΚΙΑ – “ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ. ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΘΑ…”

    Κοινοποίηση:
    2402212047ske_21

    Πως είναι δυνατόν να λειτυοργεί έτσι μία Κυβέρνηση που εκλέχτηκε και να απειλεί τόσο ανοικτά τους ίδιους τους πολίτες που υποτίθεται υπηρετεί; Είναι πρωτοφανή αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες με αισχρές και γελοίες απειλές στους πολίτες λες και είναι τίποτα γ@φτοι ή φανταράκια στο στρατό.

    Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Άκης Σκέρτσος επέστρεψε δριμύτερος, μετά το προηγούμενο κρεσέντο αυταρχισμού και συνέχισε τις απειλές προς τους πολίτες που δεν έχουν εμβολιαστεί, λέγοντας πως από τη Δευτέρα κανονική ζωή θα έχουν μόνο οι εμβολιασμένοι, ενώ στους ανεμβολίαστους η κυβέρνηση θα τους περιορίσει τις ελευθερίες τους!

    «Το μήνυμα της κυβέρνησης προς τους εμβολιασμένους πολίτες είναι πως η ζωή τους θα γίνει ξανά κανονική» ανέφερε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Άκης Σκέρτσος. «Το μήνυμα είναι εμβολιασμός και όχι περιορισμός» τόνισε χαρακτηριστικά.

    «Οι πολίτες, εφόσον εμβολιάζονται, επανέρχονται στην κανονικότητα και τα δικαιώματα που όλοι έχουμε στερηθεί τους προηγούμενους 15 μήνες», ήταν το βασικό επιχείρημα του υφυπουργού. Ενώ ταυτόχρονα παρέπεμψε σε ανακοινώσεις που θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα, για τη δυνατότητα των επιχειρηματών στο χώρο της ψυχαγωγίας να διαθέτουν το κατάστημά τους μόνο σε εμβολιασμένους ή πρώην ασθενείς.

    «Όποιος θέλει να έχει και πελάτες που δεν είναι εμβολιασμένοι, θα υφίσταται πιο αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα, δηλαδή περιορισμένη πληρότητα, υποχρέωση για τεστ, μάσκες κ.λ.π. Δίνεται η δυνατότητα σε πολίτες και επιχειρήσεις να επιλέξουν ένα πιο χαλαρό υγειονομικό πρωτόκολλο ή όχι», διεμήνυσε χαρακτηριστικά.

    «Αν είσαι εμβολιασμένος, η ζωή σου θα είναι κανονική», ήταν το “μότο” του Α. Σκέρτσου, αντιθέτως «αν δεν είσαι εμβολιασμένος, κινδυνεύεις από τη μετάλλαξη “Δέλτα” και όποια άλλη μετάλλαξη». Και, με βάση τη μέχρι στιγμής τεκμηρίωση, ότι όλες οι μεταλλάξεις καλύπτονται από τα εμβόλια, «όποιοι είναι εμβολιασμένοι, είναι προστατευμένοι. Όποιοι δεν είναι εμβολιασμένοι, είναι απροστάτευτοι. Βάζουν σε κίνδυνο την υγεία τους και ταυτόχρονα περιορίζουν τις δυνατότητες που έχουν ως ελεύθεροι πολίτες να ζουν κανονικά».

    Και, με τη γλώσσα των αριθμών, «ως τώρα έχουν γίνει 4,7 εκατ. εμβολιασμοί, από τους εμβολιασμένους μόλις το 0,3% έχει νοσήσει, πράγμα που σημαίνει ότι τα εμβόλια λειτουργούν. Είναι εύλογο να αισθάνεται κάποιος άβολα να κάνει μια παρέμβαση στο σώμα του αλλά πρέπει να σκεφθεί το ρίσκο, το όφελος που έχουμε από τον εμβολιασμό».

    Παραλλήλως, ο κ. Σκέρτσος έκανε γνωστό ότι, αφού προηγηθεί σχετική απόφαση της εθνικής επιτροπής εμβολιασμών, θα ανοίξει η πλατφόρμα και η δυνατότητα εμβολιασμού για τους κάτω των 18, μέσα στο καλοκαίρι.

    «Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή ως προς το εμβολιαστικό μας σχέδιο, το 54% των ανθρώπων άνω των 18 ετών έχει κάνει τουλάχιστον μία δόση. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε πάει πολύ καλά. Από εδώ και πέρα, ο Ιούλιος και ο Αύγουστος είναι δύο πολύ κρίσιμοι μήνες για να μπορέσουμε να πιάσουμε την επιθυμητή ανοσία της κοινότητας» είπε σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Σκάι».

    Ευκαιρίας δοθείσης, ο Α. Σκέρτσος απάντησε ότι η κυβέρνηση δεν σκέπτεται να βάλει λοταρία, ως μέσο προσέλκυσης των νέων ανθρώπων στο να εμβολιασθούν, ενώ επικαλέστηκε τις εισηγήσεις της εθνικής επιτροπής βιοηθικής, που «μας λέει ότι θα πρέπει να ακολουθήσουμε μια κλιμακούμενη πολιτική εμβολιασμών, καλύτερη και πιο στοχευμένη επικοινωνία στις ομάδες του πληθυσμού που δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί: τους κατάκοιτους, ειδικές ομάδες πληθυσμού, όπως οι Ρομά, τους κρατούμενοι, τους μετανάστες. Εκεί θα πάμε στοχευμένα και θα προσπαθήσουμε να πείσουμε», σημείωσε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. Όπου θελουμε θα πάμε ρε λεχριτες… Και που είστε… Για τους νεκρούς της ψευτοαρρωστια ούτε δάκρυ. Δε θα εκβιαζετς εμάς και στα σκουπίδια τους γυφτους να πάτε με την πειθώ… Δε με νοιάζει, δε θυσιαζω τη ζωή μου για να μην υποφέρουν συνάνθρωποι. Η α θρωπια μας υειψσε. ΟΑ πάτε φυλακή με τον αντιρατσιστικο

    2. Τι περιμένατε δηλαδή. Κόφτε μάπα και βγάλτε συμπέρασμα. Ατσαλάκωτο τυπάκι του laptop και του meeting και από σφυγμό των προβλημάτων της πλέμπας, ημών δηλαδή, σταδίους είκοσι παρασάγγας δεκατέσσερας που έλεγε και ο Ξεφωνών.

    3. Όχι, δεν λέγεται κυβέρνηση. Λέγεται επιτελείο. Και ο πρώτος τους Νόμος μοίρασε κάτι ψιλά στους ψηφοφόρους για να τους τυφλώσει (μείωση ΕΝΦΙΑ) ενώ ο δεύτερος αφορούσε το επιτελικό κράτος, στο οποίο βάφτισε ο Μητσοτάκης επιτελάρχη τον εαυτό του. Επιτελεία εγώ ξέρω μόνο στο στρατό. Βάλε τώρα με το νου σου τι βαθμό έχει ετούτος…

    4. Οσοι ανεμβολιαστοι ψηφισατε τον “Κερμιτ”…καλα να παθετε.
      Λουστειτε τον τωρα.

    5. Κατι μου λεει, οτι ο τυπος, εχει ριζες απο ΦασιστοΝαζι Ουννους!

    6. Ναι ! Να μας περιορίσουν εμάς τους “αρνητές” αλλά ταυτόχρονα να περικόψουν και τους φόρους μας και τα τέλη κυκλοφορίας. Ρε δεν πάνε στο διάολο. Ψήφισα ΝΔ αλλά όπως αναφέρει παραπάνω ο φίλος ο Nicolas έχουν να δουν γλέντια στις εκλογές…. Θα πάρουν τα π@π@ρι@ μου.

    7. Οι εξωγήινοι είναι μετά τη μετάλλαξη Δέλτα? ξέρει κανείς το σενάριο?

      1. Αργουν οι εξωγηινοι, πρωτα ειναι οι μεταλλαξεις μεχρι Ω και μετα η κλιματικη αλλαγη.

    8. Δηλαδή οι Ρομά αν γουστάρουν οι ίδιοι θα εμβολιαστουν; Σοβαρά ;;δηλαδή οι λοιποί τι είναι ;;…μαθητιυδια στη σειρά στο ένα πόδι και το χέρι τεταμένο για ραβδισμο; Τι λες ρε ;;;;Άντε και κάντε κανένα μπάνιο να συνέλθετε ..Όταν η κοινωνία βρίθει από εγκληματικότητα από τους επενδυτές και έχετε ψήφιση ακαταδιωκτο στο κάθε Φωστήρα τυχόντα που θα λέει τις αρλουμπες του και πρέπει οι υπόλοιποι να σας πάρουμε στα σοβαρά; Άντε γεια….θα κάνετε εσείς μπροστά μας με επιλεγμένα φιαλίδια από εμάς πειραματικά ενέσιμα έκτακτης χορήγησης όπως είναι η κανονική ονομασία τους και όχι εμβόλια που κοροϊδεύετε το κόσμο ..και ανά την βγάλετε καθαρή απο αυτή την ιατρική πράξη ..διότι έτσι είναι ….τότε θα σε κάνουμε και δεύτερη δόση …

    9. Θα προσπαθήσει να πείσει τους Ρομά και τα Παράνομα εισερχόμενα πρόσωπα να μπολιαστουν λέει στο τέλος, θα προσπαθησει, ενώ εμάς μας πάει μέσω εκβιαστικης οδού.
      Αααααααα😩🤧ψουυυυυ. Αρρώστησα και μόνο που το διάβασα.

    10. Εντομεταξύ οι σχολιάζοντες έχουν ψηφίσει Νέα Δημοκρατία! 🤣🤣🤣 Σας έχουμε πάρει χαμπάρι ρεεεε… Από τους 10 που σχολιάζουν οι 6 είναι πρώην ψηφοφόροι της ΝΔ! Και αν πάμε πιο πίσω οι 9 στους 10 πρώην ΠΑΣΟΚοΝεοΔημοκράτες.

      1. Και δε χαίρεσαι;;; Παρά μα παρα πολύ κακο αυτό για τα δύο κόμματα που αναφέρεις .Έχουν στρέψει και τους πιο πιστούς ψηφοφόρους εναντίων τους με αυτά που έχουν κάνει μέχρι τώρα και που συνεχίζουν να κάνουν.
        Αυτό σου ξέφυγε, πως και δεν το πήρες….. χαμπάρι;;;.😆😆😆

    11. Τα προνόμια στον κώλο σας, σατανάδες σας τα χαρίζουμε…

    12. Αρα υπαρχει παρεμβαση στο σωμα των εμβολιασμενων, ε?

    13. Τι είπε ο ΜΝοπανος; Βάζει και τον εαυτό του μέσα σε αυτούς που έχουν στερηθεί δικαιώματα τους τελευταίους 15 μήνες; Αυτός θέλει σύρμα όχι σχοινί.

    14. Όλο Σκέρτσο και καμάρι φαντασμενα Golden Boy

    15. ο σκερτσακιας ??μονον να κανει σκερτσακιια ειναι και μεχρι εκει

    16. Το κύριο Τσόκο να αναμένετε στις εκλογές, τα ψέματα τελείωσαν, κάθε μασκαράς να πάει στον πάγκο του.

    17. Οι μέρες σας είναι μετρημένες θρασυμι

    18. Σκέρτσο οι εκλογές πλησιάζουν κ εκει θα δείτε γλέντια στην νδ.

    19. Τί περιμένεις όταν σε κυβερνάνε ανεπάγγελτοι φλώροι με κοστούμια

      1. Ο/Η έτσι να δίνεται ψήφους στα π@υσταριά και να το παίζουν καποιοι λέει:

        το είπες κομψά αλλά η αλήθεια είναι οτι μας κυβερνάνε οι π@ύστηδες, όλοι οι γκέι μαζί

    20. Να γίνει ανάλυση στα λύματα του “Μαξίμου”.

    Comments are closed.