ΤΩΡΑ! ΑΓΡΙΟ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΔΥΣΚΟΛΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

    Κοινοποίηση:
    athens_kairiko_intime_1012_1-768x510

    Σε… πλήρη εξέλιξη είναι η κακοκαιρία που ξεκίνησε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης, 10.12.2019, με βροχές και καταιγίδες οι οποίες επηρεάζουν όλη σχεδόν την χώρα. Το σκηνικό θυμίζει… βαθύ χειμώνα με σφοδρές βροχοπτώσεις, οι οποίες μάλιστα θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και τις επόμενες ώρες καθώς ο καιρός δεν δείχνει διατεθειμένος να… ηρεμήσει!

    Σύμφωνα, μάλιστα, με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία της μετεωρολογικής υπηρεσίας meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, οι βροχές και οι σποραδικές καταιγίδες που εκδηλώνονται ήδη στην Αττική, αναμένεται να συνεχιστούν έως και μετά τα μεσάνυχτα, οπότε προοδευτικά θα σταματήσουν.

    Παράλληλα, ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες θα εκδηλωθούν κατά τη διάρκεια της νύχτας προς την Τετάρτη στην Πιερία, στην Ημαθία και στα παράκτια κυρίως τμήματα της Ανατολικής Θεσσαλίας. Λόγω του πολύ ενισχυμένου ανατολικού ρεύματος που θα πνέει στο Βόρειο Αιγαίο με εντάσεις οκτώ έως εννέα μποφόρ, τα φαινόμενα σε αυτές τις περιοχές θα συνεχιστούν κατά τόπους έως το απόγευμα της Τετάρτης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: